Auteur Topic: Mobro: Nieuwsberichten  (gelezen 4575 keer)

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Mobro: Nieuwsberichten
« Gepost op: 7-01-2004, 13:00:40 »
GTST beschuldigigt van plagiaat??

Soap GTST steelt verhaallijn van Mobro

De soap GTST draait al jaren mee en het is dan ook niet zo gek dat men daarom steeds meer moeite heeft met het verzinnen van nieuwe verhaallijnen, maar een van de nieuwe verhaallijnen lijkt toch wel verdacht veel op een verhaallijn uit de soap 'Mobro'.

In de soap loopt momenteel de verhaallijn over Milan, een van de jongere karakters, die binnenkort zal gaan trouwen met Charlie, het meisje dat sinds een ongeluk een half jaar geleden in een rolstoel zit. Alleen zijn er onduidelijkheden waarom het huwelijk is gesloten. Milan had kort voor zijn huwelijksaanzoek nog gezoend met één van zijn beste vriendinnen Sjors, die hij misschien wel veel leuker vindt dan Milan. Diep van binnen wil Milan helemaal geen vriendin die in een rolstoel zit, maar omdat hij geen klootzak wil zijn en om die reden het wil uitmaken met Charlie heeft hij het huwelijksaanzoek gedaan. Toch lijkt het erop dat zijn hart bij Sjors ligt. 

In de soap 'Mobro' was er een soort gelijke verhaallijn waarin Nico z'n homosexuele geaardheid ontkende en om zichzelf te bewijzen wou trouwen met Annemieke, ondanks dat z'n hart eigenlijk lag bij Ferdi, een goede vriend van hem. De verhaallijn van GTST loopt in grote lijnen dus aardig parallel met de verhaallijn uit 'Mobro'. Wij van 'Mobro-nieuws' zijn benieuwd naar het verloop van de verhaallijn in GTST. Zal Milan, net als Nico op het laatste moment toch nog het huwelijk cancelen en zal Milan, net als Nico deed bij Ferdi, zijn liefde getuigen aan Sjors?

Groenenman

  • Gast
Re: Mobro: Nieuwsberichten
« Reactie #1 Gepost op: 7-01-2004, 18:36:23 »
Zou tekstschrijver bij GTST niet een goed beroep voor je zijn Chriz ?

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Mobro: Nieuwsberichten
« Reactie #2 Gepost op: 7-02-2004, 20:21:09 »
Wij van 'Mobro-nieuws' zijn benieuwd naar het verloop van de verhaallijn in GTST. Zal Milan, net als Nico op het laatste moment toch nog het huwelijk cancelen en zal Milan, net als Nico deed bij Ferdi, zijn liefde getuigen aan Sjors?

Idd  ::jaja:: Klasse gejat GTST!  ::ok::  ;)