Poll

Wie zijn we terug in de finale?

Annuh
15 (24.2%)
LC
9 (14.5%)
Maapie
9 (14.5%)
Melktandje
4 (6.5%)
bertha531
12 (19.4%)
Jokivin
13 (21%)

Totaal aantal stemmen: 21

Auteur Topic: Wie zullen de finale spelen?  (gelezen 2785 keer)

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Wie zullen de finale spelen?
« Gepost op: 21-02-2004, 11:33:07 »
Wie zullen er in de finale tegen elkaar spelen? Je kunt 3 stemmen geven voor 3 finalisten! Wie zijn er nog in de race?:

Annuh:


Annuh, strijdster in het machtige Rode Team van Han13, pleitte voor Heath Ledger op het eiland en wist daarmee het vertrouwen van alle vrouwen te winnen, bewees zich in de tweede helft van CSC als een populaire vrouw die keer op keer immuniteit wist te veroveren.

LC:


LC hield zich staande in het kwakkelende blauwe team, werd zelfs gekozen tot de opvolger van Daisy, tot nieuwe leider van het blauwe Team, kwam na een samensmelting bij Team Groen terecht, maar verraadde nooit zijn afkomst, wist door alle eilandraden heen te glippen.

Maapie:


Maapie:
Amazone uit het Rode vrouwenkamp, wist met het Rode Team in het begin keer op keer te winnen. Maapie overleefde de eilandraden in de slotdagen van Team Rood en bleek na de eilandraden een stabiele factor in de groep.

Melktandje:


In het begin van de CSC werd Melktandje bijna weggestemd, maar het dubbelstemrecht van leider Daisy zorgde voor haar behoud. Daarna is ze doorgegroeid tot één van de toppers van de CSC, ondanks enkele akkefietsjes werd ze keer op keer door de groep gered en bereikte hetgeen ze verdiende.

bertha531:


Door velen beschouwd als de stille leider achter het Gele Team, zorgde ervoor dat de teamleden van het voormalige Gele Team verder gingen in een Geel Verbond, verleidde en verraadde zelfs leden van andere teams om hemzelf en zijn Gele kameraden verder het spel in te krijgen, ongekende populariteit en een groot wantrouwen zorgde ervoor dat hij naar Chriz Rock moest vertrekken waar hij 2 Duels wist te winnen.

Jokivin:


Verzetslid van het Gele Verbond, opereerde vooral op de achtergrond van het Verbond en toonde zich ten alle tijde sociaal naar anderen, werd omarmd door het Rode Team dat haar opnam als één van hen. Jokivin kent door zowel goede contacten in het Gele Team als het Rode Team een ongekende populariteit, staat op het punt op het laatste duel te winnen en zo de finale te bereiken. 

6 mensen, 6 topprestaties, 3 finalisten......
« Laatst bewerkt op: 21-02-2004, 11:48:07 door Chriz »

Offline bertha531

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wie zullen de finale spelen?
« Reactie #1 Gepost op: 23-02-2004, 02:11:33 »
bertha531:

Door velen beschouwd als de stille leider achter het Gele Team, zorgde ervoor dat de teamleden van het voormalige Gele Team verder gingen in een Geel Verbond, verleidde en verraadde zelfs leden van andere teams om hemzelf en zijn Gele kameraden verder het spel in te krijgen.

Wij herkennen onszelf niet in het beeld dat hier geschetst wordt.  >:(

En wij herkennen ons ook niet in de foto...  ;D (Wat waren we nog jong toen!  ::regenboog::)