Auteur Topic: Wat is Pompen of Verzuipen?  (gelezen 3367 keer)

Offline Baziel

  • Forumlid
  • Niets is wat het lijkt...
Wat is Pompen of Verzuipen?
« Gepost op: 18-01-2004, 23:46:19 »
Zoals sommigen onder jullie al wel gehoord hebben is er de vorige maanden in stilte hard gewerkt om een nieuw soort spel op te zetten.
En vandaag is het zover, de laatste puzzelstukjes zijn op hun plaats gelegd en het ontwerp is klaar om voorgesteld te worden aan de buitenwereld. Jullie krijgen de première, maar dit spel gaat verder dan de grenzen van Realitynet.
Ons spel staat open voor iedereen met een echte speurneus, voor alle Hercule Poirots en Sherlock Holmes' van deze wereld.
En ik hoor jullie al vragen, hoe zit het in elkaar ?

Wel de mensen die dit spel hebben klaargestoomd stellen met trots voor :
   
     Pompen of Verzuipen
           
            De Jacht op de Goudschat

Het is een echte schattenjacht, waarbij je fysiek de hort op moet om de schat ergens In Vlaanderen of Nederland te gaan zoeken. Maar het is tegelijkertijd ook een virtuele zoektocht,want de aanwijzingen die je naar de locatie van de Goudschat moeten leiden ga je enkel vinden ergens op het Wereld Wijde Web.

Als je meer wil weten, en uiteraard zeker als je wil deelnemen kan je vanaf 1 februari terecht op de spelwebsite van de Jacht op de Goudschat en dat is volgend adres

      http://goudschat.nkiteam.de

Daar kan je van dan af alles lezen van hoe het spel zal verlopen, hoe dat nu zit met die goudschat en vanaf wanneer en hoe je kan inschrijven.

Een ding kan ik jullie al wel verklappen :
Het zal geen makkie zijn om de schat te vinden, maar er staat voor de winnaar heel wat tegenover...

       Veel plezier met Pompen of Verzuipen !
« Laatst bewerkt op: 5-04-2004, 00:03:55 door Test »
En niets lijkt wat het is...