Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 4014 keer)

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 14-03-2006, 08:50:18 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Realitynet.nl een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze Boer zoekt Vrouw zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral ge´nteresseerd in discussies over BzV. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van BzV.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).


Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Lees dit voordat je hier berichten post!
« Reactie #1 Gepost op: 14-03-2006, 08:51:39 »
Realitynet.nl

Dit forum maakt deel uit van Realitynet.nl, een niet-commercieel netwerk van fansites rondom reality tv series.


>>> Meer over Realitynet <<<


Realitynet.nl heeft de volgende dochtersites opgezet:

www.ExpeditieRobinson.net
Expeditie Robinson is een avontuur waarbij kandidaten op een onbewoond eiland moeten zien te overleven in groepsverband. Hechte vriendschappen, onvergetelijke momenten en intense ervaringen, maar ook hitte, ongedierte, honger, ruzie en uitputting. De droom, maar ook de nachtmerrie van het onbewoonde eiland.

In 2006 komt de All-Stars versie van Expeditie Robinson op Talpa.


www.TerraIncognita.tv
Terra Incognita is de nieuwe spannende realityserie die op Net 5 en VT4 te zien zal zijn. Achttien deelnemers strijden met en tegen elkaar om een mysterie te ontrafelen in de diepe wildernis van de Andamanzee. Zij hebben slechts een boek als geleide in hun speurtocht naar de bijna verloren beschaving van de zeenomaden.

Er komt naar verwachting geen nieuwe serie van Terra Incognita


www.Oberon.tv
Oberon is een psychologisch spel waarin de deelnemers het Middeleeuwse bestaan aan den lijve ondervinden: het standenverschil, het miserabele leven van de armen met nauwelijks comfort en hygiŰne en het leven in weelde van de edelen op het kasteel. Acht Nederlanders en acht Vlamingen strijden om de titel van koning of koningin Oberon.

Het is nog niet bekend of er een nieuwe serie Oberon komt.


www.Idolsweb.org

Idols is de grootste talentenjacht van Nederland, die vanaf dit najaar weer voor de derde keer van start gaat. Wie wordt de opvolger van Jamai en Boris?

Idols is afgelopen.


www.WieIsDeMol.com
'Wie is...de mol?' is een avontuurlijke tocht van ongeveer 10 deelnemers ergens in de wereld op een onbekende bestemming. Tijdens hun tocht moeten ze zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde zien te brengen. Maar ze moeten goed oplettten...onder hen bevindt zich een saboteur. De vraag blijft dan ook: wie is de mol?

De zesde serie van 'Wie is...de mol?' is momenteel bezig


www.PekingExpress.org
Peking Express, van de makers van Expeditie Robinson, is een spannende televisieserie, waarin acht koppels al liftend in zeven weken tijd een route langs de rivier de Mekong moeten zien af te leggen. Een onwaarschijnlijk avontuur waarin lichaam en geest tot het uiterste getest worden. Slechts twee duo's zullen de eindstreep halen en strijden om de hoofdprijs.

Het derde seizoen van Peking Express is momenteel bezig
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Lees dit voordat je hier berichten post!
« Reactie #2 Gepost op: 14-03-2006, 08:52:07 »
www.DeFarm.org
Zestien avonturiers uit Vlaanderen en Nederland laten hun hectische levens achter zich en worden gedropt in een primitieve boerderij in Zuid-Afrika. Hoe overleven zij de confrontatie met deze nieuwe omgeving en hun tegenspelers? Tijdens hun verblijf krijgen ze wekelijks een nieuwe opdracht van Ranger. Twee kandidaten spelen het zenuwslopende en uitdagende duel om te beslissen wie de farm moet verlaten. De winnaar van 'De Farm' keert na 13 weken naar huis terug met 50.000 euro.

Er komt naar verwachting geen nieuw seizoen meer van De Farm.


www.PopStars.nu
Popstars, the Rivals zoekt naar het beste zangtalent waarmee twee popgroepen worden samengesteld: een boyband en een girlgroup. Tijdens de audities bepaalt een jury (bestaande uit ervaren platenmanagers) welke 20 kandidaten doorgaan naar de liveshows. Vervolgens is het aan de kijker om te bepalen welke 10 zangers en zangeressen samen de boyband en girlgroup gaan vormen. Deze bands nemen beiden een single op met als hopelijk eindresultaat: een nummer 1 hitnotering met kerst.

Er komt naar verwachting geen nieuw seizoen meer van Popstars.


www.MissieKilimanjaro.org

Missie Kilimanjaro is een spannende afvalrace waarin tien kandidaten onder primitieve omstandigheden naar de top van Afrika trekken. Kandidaten worden getest op doorzettingsvermogen, samenwerking, intelligentie en fysieke conditie. Uiteindelijk blijft er een kandidaat over voor de laatste etappe van de missie: de beklimming van de Kilimanjaro.

Missie Kilimanjaro zal voor zover bekend geen vervolg krijgen.


www.PlanetRace.org

Planetrace is een realityprogramma, waarin zes Avonturiers hun weg rond de wereld moeten zien te vinden door middel van het zoeken van checkpoints. Ze doen dit niet in hun eentje, maar worden bijgestaan door de kijkers die via internet de kandidaten naar het volgende checkpunt kunnen helpen.

Er komt naar verwachting geen nieuwe serie van Planetrace.
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.