Auteur Topic: Hoe gaat het met ...?  (gelezen 3032 keer)

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Hoe gaat het met ...?
« Gepost op: 15-05-2009, 14:40:54 »
Zo af en toe duikt er nog wat nieuws op over de boeren uit eerdere seizoenen.

Jan (2008) en Pauline (die bij Gerard logeerde) zijn nog steeds erg gelukkig. De boerderij wordt verbouwd, met een aparte woning voor Mem.

Pros (2006) heeft problemen. Bij een ruilverkaveling heeft hij voor zijn gezonde grond met-asbest-vervuilde grond terug gekregen.

Riet (logeerde bij Hans in 2006) deed in de terugblikafleveringen afgelopen januari een oproep. Willem reageerde, en ze zijn al een paar maanden samen, en dolgelukkig!

Jan-Willem (2006) en Ilona vertelden in de terugblikafleveringen dat ze een kind verwachtten. Inmiddels is hun dochter Babs geboren.
Keep calm and eat chocolates!

Offline Firesphere

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Don't ever try that again
Re: Hoe gaat het met ...?
« Reactie #1 Gepost op: 15-05-2009, 21:23:24 »
Pros (2006) heeft problemen. Bij een ruilverkaveling heeft hij voor zijn gezonde grond met-asbest-vervuilde grond terug gekregen.
Dit speelt al veel langer, hij is er ook al mee in Nova geweest, en hij is bezig met een enorm juridisch getouwtrek met de gemeente, die hem die grond heeft toegewezen.

Ook is er van zijn land illegaal asbest geruimd, precies genoeg op een klein stukje, om na een test het land "gezond" te kunnen laten verklaren. Hele vreemde situatie.
I'm not a complete idiot; some parts are missing