Auteur Topic: De Pelgrimscode 2011 - Vanaf donderdag 10 november 22.05 Ned.1  (gelezen 9563 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Vanaf donderdag 10 november weer wekelijks te volgen op Nederland 1 (vanaf 22.05 uur)

Het vervolg van het succesvolle EO-programma De Pelgrimscode wordt dit najaar gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Bert vervangt Marc Dik die dit in eerste instantie zou doen. In verband met ziekte in de familie was Marc helaas verhinderd de presentatie om zich te nemen.Bert is erg enthousiast: “De Pelgrimscode is totaal anders dan alle programma’s die ik eerder deed”. Hij omschrijft het programma als “een verrassend en pittig avontuur dat zich afspeelt op bijzondere plekken”. Aanstaande donderdag wordt de eerste deelnemende BN’er bekend gemaakt.

In deze tweede serie gaan opnieuw tien bekende Nederlanders een spectaculaire strijd met elkaar aan in het Midden-Oosten. En dit allemaal om de felbegeerde pelgrimsschat. Wie van hen krijgt de eerste informatie om de pelgrimsschat te vinden en de bijbehorende code te ontcijferen? En voor wie eindigt de reis op de plaats waar hij begon?

Goed doel
De inzet van de strijd is een schat ter waarde van € 10.000, bestemd voor het goede doel van de bekende Nederlander die wint. Het winnen van de schat is niet eenvoudig en is vol ontberingen. De zoektocht voert de BN’ers door woestijnen, middeleeuwse forten, historische steden en eeuwenoude pelgrimsoorden.
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Re: De Pelgrimscode 2011 - Vanaf donderdag 10 november 22.05 Ned.1
« Reactie #1 Gepost op: 31-10-2011, 19:31:42 »
Aanvullende informatie:

De Pelgrimscode wordt vanaf 10 november 2011 acht afleveringen lang elke donderdagavond uitgezonden op Nederland 1. De eerste vier afleveringen om 22:05 en de laatste vier om 21:30 uur. Daarnaast wordt het programma elke week herhaald op zaterdag om 13:10 uur op Nederland 1.
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.