Auteur Topic: Team 4 - Mode  (gelezen 14023 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Team 4 - Mode
« Gepost op: 22-07-2011, 22:43:49 »
Rosalie van Breemen
Rosalie groeide op in Utrecht. Op de middelbare school, College Blaucapel, won Rosalie een modellenwedstrijd voor het weekblad Panorama, en werd vervolgens fotomodel. Ze deed mee aan Miss International 1984, en won Miss World University 1986. Intussen studeerde ze Rechten en Duits, maar brak die studies af toen het modellenwerk meer succes opbracht.
In 1987 leerde Rosalie de Franse acteur Alain Delon kennen, toen zij werd ingehuurd als achtergrondzangeres bij de opnames voor zijn videoclip van Comme au Cinéma. Ondanks het leeftijdsverschil van ongeveer 30 jaar, begon het tweetal een relatie. Rosalie gaf daarvoor haar modellencarričre op. De relatie mondde nooit uit in een huwelijk, maar er werden wel twee kinderen geboren: Anouschka (1990) en Alain-Fabien (1994). De relatie eindigde in 2001. Rosalie trouwde al snel na de breuk, in december 2002, met de Franse zakenman en brillenkoning Alain Afflelou, een huwelijk dat ten einde liep in juli 2008. Sindsdien heeft zij een boek over echtscheiding geschreven, getiteld Pour le Meilleur et pour l'Avenir.
Rosalie schrijft in het Franse Paris Match over de zakenwereld. Ook heeft zij gewerkt voor Margriet, Man, Elegance en De Telegraaf.

Kim Kötter
Kim Kötter (Losser, 27 juli 1982) is een Nederlands fotomodel, actrice en presentatrice. Zij kreeg enige bekendheid nadat zij als Miss Overijssel verkozen werd tot Miss Universe Nederland 2002.
Kötter volgde basisschool in Glanerbrug en behaalde vervolgens via tussenstappen het VWO in Enschede. Hierna begon zij met de studie Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Deze studie werd na driekwart jaar afgebroken, omdat zij benaderd werd om als Miss Universe Nederland 2002 deel te nemen aan Miss Universe-verkiezing 2002 in Puerto Rico, waar zij als tiende zou eindigen.
Na deze verkiezing heeft Kötter haar eigen modellenbureau opgericht.
Momenteel schrijft Kötter wekelijks een lifestyle-pagina voor De Twentsche Courant Tubantia.
In oktober 2008 maakte zij bekend dat zij samen met haar zus Moniek Kötter, een band en een dj de Nederlandse troepen in Afghanistan zou gaan bezoeken.
In 2009 heeft Kötter de rechten verworven voor het organiseren van de Miss Universe Nederland en Duitsland en de Miss World Nederland en Mister Holland verkiezingen. Ze probeert met deze stap meer duidelijkheid te verschaffen rond de miss-verkiezingen.
Vanaf april 2010 presenteert Kötter samen met Natasha van den Brand Horninge het RTL4 programma Health Angels.[1]
Op 21 mei 2011 werd Kötter tijdens het Amsterdam Fashion Gala gelauwerd met de Style Award van de Dutch Model Awards

Judith Osborn
Judith Osborn (Den Helder, 3 december 1966) is een Nederlandse ondernemer en ontwerpster.
Als echtgenote van de vermogende vishandelaar Robert Osborn (1943-2007) was Judith Osborn een bekende in Nederlandse societykringen. Vanaf 2005 richtte ze zich op de verkoop van T-shirts met een uitdagende opdruk, zoals Ich habe es nicht gewurst, Fish Wife en Waar rook is, is worst. Ze startte de verkoop via het internet. Dit groeide in korte tijd uit tot het bedrijf The Confection Company, dat leverde aan ruim 100 winkels. In 2006 bracht ze een complete kledinglijn op de markt. In juli 2007 was ze gasthoofdredacteur van het blad Quote. Op een modeshow werd aan haar het eerste exemplaar uitgereikt door Jort Kelder en Mischa van de Woestijne, die verkleed waren als Viktor & Rolf.
Na het overlijden van haar echtgenoot in augustus 2007 raakte Osborn in financiële problemen en werd haar bedrijf failliet verklaard. In januari 2008 startte zij met ondernemer Peter Blokker de designstudio Osblo. Ze ontwierp collecties voor de winkelketen Coolcat en werd door automerk Smart ingeschakeld om een speciale editie van de Smart Forfour te ontwerpen. Ook kwam ze met een eigen lijn van schoolartikelen.
Voor RTV Noord-Holland presenteert ze het programma Weekje Osborn.
Osborn heeft een relatie met programmamaker Bert van der Veer.

Sylvia Geersen
Sylvia Geersen (Rotterdam, 29 september 1985) is een Nederlands model.
Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Hierna ging zij werken als model en werd het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg een opdracht voor billboardfoto's van het Amerikaanse merk Guess. Verder heeft ze bekendheid verkregen als kandidaat-"nieuwe Cora" in de reclamefilmserie uit 2007 van het Nederlandse bedrijf Mora. Op 21 mei 2010 ontving zij uit handen van couturier Christian Lagerwaard de Style Award tijdens de Dutch Model Awards in Amsterdam. Op 2 april 2011 werd Geersen gekroond tot Fashion Angel vanwege haar doorzettingsvermogen.
« Laatst bewerkt op: 23-07-2011, 12:20:18 door Dolfie »
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Team 4 - Mode
« Reactie #1 Gepost op: 6-08-2011, 02:23:31 »
Dat wordt twee keer per week Sylvia Geersen ::rofl::
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human