Auteur Topic: Programma-informatie  (gelezen 5286 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Programma-informatie
« Gepost op: 28-08-2012, 15:37:59 »
De strijd om de felbegeerde Fort Boyard-beker gaat verder. Vanaf 3 september keert Fort Boyard terug op Nederland 3 met een nieuw presentatieduo: Gerard Ekdom en Lauren Verster.

Ook dit seizoen zullen diverse teams van Bekende Nederlanders het weer tegen elkaar opnemen. Dit jaar komen er weer genoeg opdrachten waarvan de kijker zal smullen. Gerard Ekdom en Lauren Verster gaan Fort Boyard 2012 presenteren.

Lauren is een nieuw gezicht bij de AVRO. Peter Lubbers, media directeur van de AVRO: “Met de komst van Lauren Verster voegen wij een veelzijdige presentatrice toe aan ons team. Zij deinst er niet voor terug om het avontuur aan te gaan! Dit komt goed van pas als Lauren samen met Gerard Ekdom Fort Boyard gaat presenteren: een programma waarin BN’ers loodzware opdrachten moeten vervullen in een Frans fort in zee!”   

Inmiddels zijn ook de kandidaten bekend. Dit seizoen zijn de deelnemers ingedeeld in de volgende teams: dansers, comedians, kinderen van, acteurs, artiesten en musical. 

Stemmen......


Angsten moeten worden overwonnen, uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld, persoonlijke grenzen worden verlegd. Maar wie wordt het meest op de proef gesteld? Wie levert de beste prestaties? Wie is het fanatiekst?

Vorig jaar was Ferry Doedens de winnaar van de trofee voor de Meest fanatieke deelnemer. Tussen de spinnen, schorpioenen en slangen toonde hij zich als een ware held, hij kwam, zag en overwon zijn grootste angst in de slangenkuil van Fort Boyard.

Ook dit jaar wordt er weer een trofee uitgereikt aan de Meest fanatieke deelnemer. Tot aan de halve finales kun je elke week stemmen op jouw held van de aflevering. Daarna gaat de strijd verder tussen de 5 deelnemers met de meeste stemmen.

Wie wordt de Meest fanatieke deelnemer van Fort Boyard 2012? Stem vanaf maandag 3 september elke week op jouw held van de aflevering!

(Info: AVRO)
« Laatst bewerkt op: 28-08-2012, 16:32:27 door Dolfie »
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.