Auteur Topic: 'Het Blok' Nieuws  (gelezen 9819 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
'Het Blok' Nieuws
« Gepost op: 23-08-2005, 12:11:35 »
Hier al het Nieuws over Het Blok  ::ok::

« Laatst bewerkt op: 25-08-2005, 15:27:32 door ~*Nick*~ »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #1 Gepost op: 25-08-2005, 15:19:57 »
Het NET5-programma Het Blok,
waarin vier stellen worden gevolgd bij het opbouwen en inrichten van een casco-appartement, wordt deze zomer opgenomen op de Brouwersgracht 155 in Amsterdam. De stellen wonen op verschillende verdiepingen in het pand.
De opnames zijn vorige week begonnen en vinden voornamelijk binnen plaats. Voor de deur van het pand zit bewaking.
Buren hebben al geklaagd over overlast. Ik heb er niks dan herrie van. Ik heb een klacht ingediend, maar dat zette niet veel zoden aan de dijk, aldus een buurvrouw. De nieuwe serie van Het Blok wordt vanaf september uitgezonden.

Amsterdam
zal ook dit jaar het decor zijn van het NET 5-programma Het Blok. In het najaar brengt NET 5 de tweede reeks van Het Blok, waarin een aantal stellen ieder een heel appartement verbouwen.

De strijd ging nog tussen Den Haag en de hoofdstad. Rotterdam was in een eerder stadium afgevallen. Als het aan Rotterdam ligt komt er echter ook nog een derde reeks, met als decor Rotterdam: "Het Blok past goed bij bouwstad Rotterdam."

Bron: Parool/Medialog


« Laatst bewerkt op: 26-08-2005, 12:14:16 door ~*Nick*~ »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #2 Gepost op: 29-08-2005, 12:13:52 »
Uitputting  en Stress tijdens Het Blok

Zondag 4 September start een nieuwe serie van Het Blok,
een Realityserie waarin vier stellen worden gevolgd in hun poging om met weing geld een appartement op te knappen. Elk stel krijgt elf weken de tijd voor de complete verbouwing en herinrichting. De koppels moeten elke twee weken een ruimte opleveren, waarbij ze de volgorde zelf mogen bepalen. Het resultaat word beoordeeld door een deskundige jury, waarin ook een rol is weggelegd voor de deelnemers van vorig seizoen. Het winnende stel gaat met 50.000 euro naar huis en verder mogen alle koppels de meerwaarde van het appartement houden. Volgens de programma makers spelen fysieke uitputting en stress de deelnemers behoorlijk parten.

Bron: Avrobode

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #3 Gepost op: 4-09-2005, 10:56:12 »
Meer competitie

Dit jaar wordt ‘het Blok’ grimmiger dan ooit! Meer samen delen, minder budget en nog meer competitie zijn de nieuwe ingrediënten, die ervoor zorgen dat de stellen, of ze nu willen of niet, continu met elkaar worden geconfronteerd.
'Het Blok' betreft een pand met vier vervallen appartementen. Vier stellen tussen de 25 en 40 jaar nemen hier 11 weken lang hun intrek met weinig meer bagage dan de kleren die ze aanhebben. Vanaf het moment dat de koppels over de drempels van hun verblijf stappen, begint de strijd die henzelf en hun relatie zwaar op de proef stelt. Fysieke uitputting, stress en onderlinge spanningen maken het leven in 'Het Blok' een ware beproeving. De hoofdprijs: de meerwaarde van het appartement en € 50.000.
Presentatie: Erik van der Hoff. 

Strenge jury

De koppels moeten elke twee weken een ruimte binnen hun appartement opleveren, waarvan ze zelf de volgorde mogen bepalen. Om uit te maken wie het meest fraaie resultaat heeft behaald, en daarmee een prijs in de wacht sleept, is er ook deze keer een strenge, maar zeer vakkundige jury in het leven geroepen. Voor een ieder die graag wil weten hoe het nu met de stellen is van vorig jaar: voor de oud-Blok-bewoners is een speciale rol weggelegd binnen dit panel. 

Strijd
 
Niet alleen de opleveringen zorgen voor een mogelijke financiële armslag. Gedurende 'Het Blok' zullen er verschillende krachtmetingen plaatsvinden, waarbij de koppels direct de strijd met elkaar aangaan. De opdrachten die ze krijgen, hebben alles te maken met het bouwen en verbouwen van hun appartement. Tijdens deze krachtmetingen zijn de koppels zo op elkaar aangewezen en van elkaar afhankelijk dat hun relatie extra onder druk komt te staan. De winnaars ontvangen een geldbedrag of iets voor in huis waar ze hun voordeel mee kunnen doen.

Veiling

Na 77 dagen van emotie, ruzies, bloed, zweet en tranen worden de appartementen in december op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling verkocht. Deze veiling bestaat al sinds 1877 en heeft per jaar 400 huizen in de verkoop. Daarmee beslaan ze ongeveer 10% van de totale verkoop van het huizenbestand. Het betreft een openbare, transparante veiling, waar zowel particuliere bieders als makelaars(kantoren) een bod kunnen uitbrengen.

Het Blok Update

Net als vorig seizoen is er ook op de woensdagavond een 'Het Blok Update'. Hierin wordt een korte terugblik afgewisseld met nieuwe beelden. Er wordt extra aandacht besteed aan de ontwikkelingen, emoties en strubbelingen van de afgelopen week en natuurlijk met spanning vooruitgeblikt naar de altijd te snel naderende opleveringsdeadline.
 

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #4 Gepost op: 6-09-2005, 18:44:00 »
Het Blok of De Bouw?

Het Blok was de winner met kijkcijfers van 485 000 kijkers,
De Bouw trekde 269 000 kijkers.

Bron: SKO.

Vorige jaar heeft de eerste aflevering van Het Blok beter gescoord.
Op een zwoele nazomer avond 2004 besloten toch 827.000 mensen het huis in te gaan en naar Net 5 te gaan kijken.

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #5 Gepost op: 7-09-2005, 20:40:50 »
Tsja, ik kies ook voor Het Blok hoor... het komt voor TI en zo mis ik daar ook niks van iig (in principe ;)) en vond het vorig jaar ook een leuk programma.
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #6 Gepost op: 19-10-2005, 17:37:41 »
Berichtje over Sander en Nicoline...

De eerst styling opdracht!

Naar aanleiding van onze deelname in het Blok, is Nicoline benaderd om een kolossaal huis in te richten.

Het gaat om een totaal andere stijl dan dat ik in het Blok heb toegepast, maar deze mensen vinden het leuk dat ik hun help bij het opstellen van een plan voor de inrichting, het kopen van meubels en het uitzoeken van de kleuren. Voor hun dochter mag ik een heuze prinsessenkamer maken. Ik vind het echt super!

bron: de site van Sander en Nicoline

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #7 Gepost op: 27-10-2005, 19:32:58 »
Appartementen complex?
(De stellen uit het blok geven advies)

Zelf aan het klussen en met de handen in het haar?
Vraag tips en advies aan de stellen van het blok.
Gewoon nieuwsgierig hoe ze in het echt zijn?
Ga met hen op de foto.
Verbouwen, een huis kopen of verhuizen?
Maak dan een afspraak met jury-lid en hypotheekadviseur
Marie Louise Baarens.

Kom gewoon even langs. Op het postkantoor.
Zaterdag 29 oktober van 11.00 - 13.00 uur, Gedemte Where 1,
1441 DR Purmerend.


bron: www.hetblok.nl

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #8 Gepost op: 27-10-2005, 19:43:44 »
Leuk om te weten..
Dus zet het in je agenda als je een kijk je wilt nemen in Het Blok..

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #9 Gepost op: 20-11-2005, 22:48:02 »
Opgelet:
Zondag 27 november is er geen aflevering van Het Blok.
Aflevering 13 is pas op zondag 4 december.

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #10 Gepost op: 1-12-2005, 12:02:35 »
Het Blok: meerwaarde appartement bepaalt winnaars

De meerwaarde die de appartementen opbrengen tijdens de veiling bepaalt welk van de vier koppels de finale van Het Blok wint. De appartementen worden geveild op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Het stel dat de meeste meerwaarde realiseert mag niet alleen dit geldbedrag houden, maar krijgt bovendien de hoofdprijs van € 50.000. De finale van Het Blok wordt in twee delen uitgezonden, het eerste deel op zondag 11 december om 20.30 uur en deel twee op maandag 12 december om 20.30 uur op NET 5.

Na elf weken vol emotie, ruzies, bloed, zweet en tranen begint voor de deelnemers van Het Blok het zenuwslopende afwachten. Welk koppel ziet z’n inspanningen beloond worden met de overwinning? Nicoline en Sander, Kim en Vasco, Merel en Rogier of Maschja en Paul? In het eerste deel van de finale is te zien hoe de koppels zich voorbereiden op de veiling van hun appartement. Ze laten weten hoe ze hun kansen inschatten en waarom ze vinden dat belangstellenden juist op hun appartement moeten gaan bieden.

In het tweede deel van de finale is het tijd voor de daadwerkelijke veiling. De appartementen worden geveild op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Na de veiling is meteen duidelijk wie zich de winnaars van Het Blok 2005 mogen noemen. Het appartement dat met de hoogste meerwaarde wordt verkocht, wint. Het winnende koppel ontvangt niet alleen de meerwaarde maar krijgt bovendien de hoofdprijs van € 50.000. Alleen als Maschja en Paul mochten winnen moeten zij hun prijzengeld delen met de overige koppels. Omdat ze geld en tijd tekort kwamen bij het klussen en de overige deelnemers geholpen hebben met het afbouwen van hun appartement delen deze mee in de winst.

De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling bestaat al sinds 1877 en heeft per jaar 400 huizen in de verkoop. Het betreft een openbare, transparante veiling, waar zowel particuliere bieders als makelaars(kantoren) een bod kunnen uitbrengen.

INFO:
'Het Blok Finale deel 1 & deel 2', zondag 11 december om 20.30 uur deel 1, maandag 12 december om 20.30 uur deel 2.
Bron: NET 5.
 
 
 

Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #11 Gepost op: 7-12-2005, 22:40:12 »
Nogmaals deze extra herinnering.
Niet 1 dag maar 2 dagen Het Blok.


 De finale van Het Blok wordt in twee delen uitgezonden, het eerste deel op zondag 11 december om 20.30 uur en deel twee op maandag 12 december om 20.30 uur op NET 5.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #12 Gepost op: 13-12-2005, 11:29:08 »
Merel en Rogier winnen 'Het Blok'

Met een meerwaarde van maar liefst 56.000 euro mogen Merel en Rogier zich de winnaars van Het Blok 2006 noemen. Met de extra prijs die SBS6 uitloofde voor het winnende team werd het klusduo gisteren voor elf weken klussen en timmeren beloond met een totaalprijs van 106.000 euro. Kim en Vasco namen 45.900 euro mee naar huis, het verbouwde appartement van Nicoline en Sander bracht op de veiling 45.500 meer op dan de startprijs. Grote verliezers waren het eeuwig kibbelende stel Maschja en Paul. Hun appartement werd wél verkocht, echter tegen de startwaarde waarvoor SBS6 het heeft aangekocht.

Bron : Mediawatchers


Offline plienke

  • Forumlid
Re: 'Het Blok' Nieuws
« Reactie #13 Gepost op: 18-12-2005, 12:41:56 »
Nieuw seizoen

Het Blok komt terug in 2006!
Je kan je weer opgeven voor het nieuwe seizoen, binnenkort vind je op de site van NET5 een aanmeldingsformulier!