Auteur Topic: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1  (gelezen 1560 keer)

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Gepost op: 1-01-2022, 15:50:02 »
ik heb altijd DWTS fangames leuk gevonden, eerst mezelf interactieve manier te spelen via kladblokjes op de pc

laatst op een brits forum Digitalspy, daar waren mijn nederlandse DWTS fangames beetje geflopt omdat niemand daar onze bn'ers kent  ::rofl::

maar goed

Citaat
het werkt als volgende, ik maak een line up van 15 bekende nederlanders/vlamingen, die worden dan gekoppeld aan professionele dansers, die we kiezen wereldwijd maakt niet uit wie
het stemmen werkt via privé-berichten naar mij
week 1 bv hoeft niemand naar huis, pas vanaf week 2 en dan tot en met de beste 4 in de finale


Jury:
Timor Steffens: danser, choreograaf
Evgenia Parakhina: latin en ballroom danseres, choreograaf
Cor van de Stroet: dansleraar, choreograaf
« Laatst bewerkt op: 2-01-2022, 09:54:59 door Nicky991 »
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #1 Gepost op: 2-01-2022, 09:53:01 »
de eerste 3 kandidaat onthullingen

kandidaat #1: Pia Douwes (57) - Musicalzangeres en Actrice


Citaat
Pia is geen onbekende voor talentenjachten, maar nooit als kandidaat, maar meer als jurylid, en nu zijn die rollen omgedraaid
heeft in musicals gespeeld in de jaren 80, 90, 00, 10
in 2018 kwam er een documentaire over haar uit door Emma Westermann
heeft ook aan de Brooking School of Ballet in Londen gestudeerd

kandidaat #2: Alisa Megastar (24) - Realityster

Citaat
Zij is vooral bekend van haar deelname aan het programma Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze in zowel 2017 (seizoen 2) als 2019 (All Stars editie) heeft deelgenomen.
Ze was ook te zien in het programma Steenrijk, Straatarm
Alisa Litinska is haar echte naam, ze is van russische afkomst

kandidaat #3: Jeangu Macrooy (28) - Zanger, Songwriter


Citaat
Zijn eerste single, "Gold", werd goed ontvangen: hij speelde op 19 april 2016 het nummer in de talkshow De Wereld Draait Door
en het werd gebruikt in een reclame voor de HBO-serie Game of Thrones.
in 2016 werd hij uitgeroepen door 3FM tot Serious Talent
 speelde in 2016 onder meer in de voorprogramma's van Selah Sue, Blaudzun, Remy van Kesteren en Bernhoft
Zo deed hij het voorprogramma bij concerten van Curtis Harding en Ayọ (in Duitsland) en Trombone Shorty (in Duitsland, België en Frankrijk). In de zomer van 2019 deed hij bovendien zijn eerste eigen (headliner) tour langs Keulen, Hamburg en Berlijn en stond hij op het internationaal vermaarde Reeperbahn Festival in Hamburg.
speelde de rol van Judas in The Passion 2018
vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival in 2021 met Birth of a new age, de eerste keer dat Nederland werd vertegenwoordigt met de Sranan Tongo taal in hun inzending

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #2 Gepost op: 2-01-2022, 10:12:16 »
kandidaat #4: Liemarvin Bonefacia (32) - Olympisch Atleet

Citaat
Hij heeft driemaal deelgenomen aan de Olympische Spelen, eenmaal als onafhankelijk olympisch deelnemer aan de Olympische Spelen van 2012 en tweemaal als vertegenwoordiger van Nederland aan de Olympische Spelen van 2016 en 2020. Dat leverde hem in 2021 een zilveren medaille op als lid van de Nederlandse estafetteploeg op de 4 x 400 m.

kandidaat #5: Carry Slee (72) - kinderboekenschrijfster

Citaat
In haar eerste boek Rik en Roosje (1989) vertelt ze de belevenissen van een tweeling. In de krant werden de verhaaltjes in dat boek vergeleken met Jip en Janneke. Toch was één ding duidelijk anders: de moeder van de tweeling woont samen met een vriendin. ls het boek nog van de drukpers moet komen, bestookt Slee haar uitgever Van Holkema & Warendorf al met nieuwe manuscripten. "Ze worden gek van me", zegt Slee daarover in een interview. "Ik heb nog zoveel in te halen".
Slee is 27 keer getipt door de Nederlandse kinderjury.
In een miniatuurhuisje in de tuin schrijft ze in die eerste jaren haar verhalen. In huis wordt ze te veel afgeleid. In het tuinhuisje heeft Slee een wereld gemaakt waarin ze zichzelf gelukkig voelt. Ze kan in haar verhalen eindelijk kwijt wat ze al jaren met zich mee draagt. "Volwassenen luisteren toch niet naar je", gaf ze ooit als reden om voor kinderen te schrijven.

Toch ging ze na verloop van tijd ook voor volwassenen schrijven. In 2001 verscheen haar sterk autobiografische roman Moederkruid, dat genomineerd werd voor de Nederlandse Publieksprijs. Als vervolg op deze roman over haar kindertijd publiceerde ze later Dochter van Eva en De toegift. Een heel ander karakter heeft Ooggetuigen (2007), dat thriller-elementen bevat en vijf verschillende hoofdpersonen heeft. Na het wederom autobiografische Mam, je wordt oma! (2010) kwam Slee in 2013 met Strijken, met een mannelijke schrijver als hoofdpersoon. Hiervan zei ze dat het voortkwam uit een 'al jarenlang gevoelde noodzaak', zodat ze het schreef 'op de toppen van mijn kunnen'. Kort na het uitbrengen van Strijken kreeg Slee een burn-out.

kandidaat #6: Rick Nieman (56) - Televisiepresentator, Journalist

Citaat
vertrok na het vwo op het Keizer Karel College in Amstelveen op 17-jarige leeftijd voor een uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. Aanvankelijk zou hij hier een jaar blijven, maar het werden er vijf. Hij studeerde daar journalistiek aan de Roosevelt University in Chicago. Later volgde hij aan de University of Southern California in Los Angeles een studie in internationale betrekkingen. Tijdens zijn studie werkte hij bij de universiteitskrant.
Terug in Nederland ging hij aan de slag als redacteur, verslaggever en presentator bij European Business Weekly, een productiemaatschappij die programma’s maakte over zaken doen in Europa. European Business Weekly werd opgekocht door Financial Times Television, dat vervolgens werd opgekocht door CNN. Zo was Nieman ineens werkzaam bij de CNN-vestiging in Londen.
In 1996 werd Nieman presentator van het RTL Nieuws. Vanaf 1998 werd hij vaste presentator van de avonduitzendingen in de oneven weken. In het 19:30 uur nieuws vormde hij achtereenvolgens een duo met Margriet Vroomans (1998-1999), Suzanne Bosman (1999-2013), Daphne Lammers (2013-2014) en vanaf april 2014 met Merel Westrik. Op 30 april 2015 kondigde Nieman aan dat hij ging stoppen met de presentatie van het RTL Nieuws, omdat hij zich wilde richten op andere projecten. Op 22 mei 2015 presenteerde hij zijn laatste uitzending.
In de zomer van 2012 presenteerde Nieman vanuit Londen het programma De Spelen over de Olympische Spelen.
Samen met oud-RTL-collega Mariëlle Tweebeeke interviewde hij kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima voorafgaand aan de inhuldiging op 30 april 2013
In september 2008 kwam zijn boek De Goeroe-methode uit, een reeks interviews met toonaangevende managementdenkers als Michael Porter, Tom Peters, C.K. Prahalad, Stephen Covey, John Cleese en Deepak Chopra. De interviews werden eerder uitgezonden op RTL Z. In maart 2015 kwam zijn eerste roman Altijd Viareggio uit.

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4. Liemarvin Bonefacia (32) Olympisch Atleet
5. Carry Slee (72) Kinderboekenschrijfster
6. Rick Nieman (56) Televisiepresentator, Journalist
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #3 Gepost op: 2-01-2022, 10:29:57 »
kandidaat #7: Joelle Witschge (30) - Model, dochter van oud-profvoetballer Richard Witschge

Citaat
waarschijnlijk het meest bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson samen met haar vader, en is nu recentelijk op weg om een hele populaire online influencer te worden
heeft nu ook een relatie met een profvoetballer Dave Bulthuis

kandidaat #8: Jan Blokhuijsen (32) - Olympisch Langebaanschaatser


Citaat
Tijdens het Olympische seizoen maakte Blokhuijsen grote stappen. Op 25 januari 2010 plaatste hij zich op het OKT II voor de 5000 meter op de Olympische Spelen van Vancouver, dit ging ten koste van onder andere Carl Verheijen
Op deze Olympische Spelen kon Blokhuijsen individueel niet boven zichzelf uitstijgen, op de 5000 meter werd Blokhuijsen slechts negende. Daarentegen won hij samen met Mark Tuitert en Sven Kramer wel een medaille op de ploegenachtervolging. In de strijd om de derde plaats werd op 27 februari Noorwegen verslagen. Het team zette in de strijd om brons wel de snelste tijd van alle ploegen neer en verbeterde hiermee het Olympisch Record: 3.39,95.
Het seizoen 2010-2011 begon voor Blokhuijsen matig, gehinderd door een ziekte in de aanloop naar het NK afstanden wist hij zich niet te plaatsen voor de wereldbekerwedstrijden. Maar na de wat mindere start van het seizoen herpakte Blokhuijsen zich formidabel in de loop van het seizoen. Dit begon met een derde plek op het NK Allround (ondanks ziekte in de week er aan voorafgaand), waarmee hij zich kwalificeerde voor het EK Allround.
Op de internationale allroundtoernooien vestigde hij zich tussen erkende toppers als Ivan Skobrev en Håvard Bøkko. Op het EK Allround won hij zilver (achter Skobrev)
en op het WK Allround brons, beide keren was Blokhuijsen de beste Nederlander in het klassement. Naast de op zich al knappe klasseringen op de Allround toernooien, wist Blokhuijsen op het WK Allround in Calgary ook op alle vier de afstanden nieuwe persoonlijke records te noteren. Zijn tijden op de 500 meter (35,59) en 1500 meter (1.43,77) staan anno 2016 nog steeds overeind als persoonlijk record.

kandidaat #9: Roxeanne Hazes (28) - Zangeres


Citaat
dochter van de in 2004 overleden zanger André Hazes sr. en Rachel Hazes.
Ze is de oudere zus van André Hazes jr
debuteerde op tv als zangeres op 16 maart 2007 in het SBS6-programma So You Wannabe a Popstar?. Ze was de elfde en laatste deelnemer aan dit programma. De arbeidsinspectie lette extra op Hazes' optreden vanwege haar jonge leeftijd. SBS had daarom afgesproken dat ze maximaal vijftien keer mocht optreden en dat ze na 22.30 uur niet in de uitzending zou verschijnen. Hazes werd gecoacht door Tom Peters. Uiteindelijk verloor ze in de sing-off van Sascha Visser en eindigde ze als vierde.
Een week na de release kwam In mijn bloed in de Nederlandse Album Top 100 binnen op 12 en in de Vlaamse Ultratop 200 op 110.
In 2016 was ze een van de deelnemers van het programma Celebrity Stand-Up en had ze een kleine rol als barvrouw in de film Hartenstrijd.

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4. Liemarvin Bonefacia (32) Olympisch Atleet
5. Carry Slee (72) Kinderboekenschrijfster
6. Rick Nieman (56) Televisiepresentator, Journalist
7. Joelle Witschge (30) Model, dochter van ex-profvoetballer Richard Witschge
8. Jan Blokhuijsen (32) Olympisch Langebaanschaatser
9. Roxeanne Hazes (28) Zangeres
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #4 Gepost op: 2-01-2022, 17:34:36 »
kandidaat #10: Edwin Jonker (45) - Acteur en Stemacteur


Citaat
Hij begon zijn acteercarrière als musicalster in 2000 met de musical Rent waarmee hij in 2001 een John Kraaijkamp Musical Award won voor 'Beste mannelijke bijrol' van Tom Collins.
In 2004 sprak hij de Nederlandse stem in van Will Smith in de animatiefilm Shark Tale.
is getrouwd geweest met Nurlaila Karim, samen hebben ze een zoon en dochter. In 2019 speelde hij de rol van Jezus bij The Passion in Dordrecht.
zijn huidige rol is in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden als Richard van Nooten

kandidaat #11: Monica Geuze (26) - Vlogger, presentatrice, voormalig DJ

Citaat
had een relatie met voetballer Lars Veldwijk, in 2021 was Geuze uitgeroepen tot mooiste vrouw van nederland door FHM
eindigde op derde plaats in het programma Kroongetuige
was de presentatrice voor Love Island
en is ook een influencer op social media

kandidaat #12: Jacco Eltingh (51) - voormalig tennisspeler

Citaat
Zijn grootste successen boekte hij in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. In het dubbelspel won hij in totaal 44 toernooien, waarvan 39 samen met Haarhuis. Ze werden samen twee keer wereldkampioen (in 1993 en 1998) en waren het eerste team dat alle vier de Grand Slamtoernooien won. De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond) benoemde hen vanwege hun zegereeks tot ereleden.
Eltingh speelde zestien wedstrijden namens Nederland in de Davis Cup, waarvan hij er tien won.
Na zijn actieve carrière zette hij samen met Paul Haarhuis het bedrijf Tennis & Events op, dat onder andere jaarlijks het senior-proftoernooi AFAS Tennis Classics organiseert.
Eltingh is huidig technisch directeur van de KNLTB.
hij is vader van drie zoons, Lars & Friso, Niklas, en is getrouwd met Hellas ter Riet, voormalig prof-tennisster.

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4. Liemarvin Bonefacia (32) Olympisch Atleet
5. Carry Slee (72) Kinderboekenschrijfster
6. Rick Nieman (56) Televisiepresentator, Journalist
7. Joelle Witschge (30) Model, dochter van ex-profvoetballer Richard Witschge
8. Jan Blokhuijsen (32) Olympisch Langebaanschaatser
9. Roxeanne Hazes (28) Zangeres
10. Edwin Jonker (45) Acteur, Stemacteur
11. Monica Geuze (26) Presentatrice, Vlogger, voormalig DJ
12. Jacco Eltingh (51) voormalig tennisspeler
13.
14.
15.
16.
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #5 Gepost op: 2-01-2022, 17:45:29 »
kandidaat #13: Henry van Loon (38) - Stand-Up Comedian, Cabaretier, Acteur


Citaat
Van Loon was in november 2004 voor het eerst op televisie te zien met een imitatie van Hans Teeuwen in het programma Kopspijkers. Andere satirische programma's waar hij vervolgens aan meewerkte zijn Koppensnellers, Draadstaal, Van Zon op Zaterdag, Comedy Live en Vrijdag op Maandag. Voor TV Lab maakte Van Loon in 2009 De Henry van Loon Entertainment Show, bestaande uit verschillende sketches. Televisieseries waarin hij een gastrol had zijn Shouf Shouf!, Crimi Clowns en Van God Los. De Luizenmoeder (2018–2019) is de eerste tv-serie waarin Van Loon een vaste rol kreeg, namelijk die van conciërge Volkert. Door het miljoenenpubliek van de serie kreeg Van Loon meer landelijke bekendheid.
Hij speelde ook een rol als medewerker van het Ministerie van Defensie in de actiekomedies New Kids Turbo en New Kids Nitro van regisseursduo Steffen Haars en Flip van der Kuil.
Van Loon maakt met Martijn Hillenius, Steef Hupkes, Niels van der Laan en Jeroen Woe deel uit van de zangformatie Stanley en de Menzo's, die onder meer in het voorprogramma van Acda en De Munnik stond.
In maart 2018 bevestigde hij een relatie te hebben met actrice Jelka van Houten. In 2020 werden zij ouders van een dochter.

kandidaat #14: Stefania Liberakakis (19) - Zangeres, Actrice


Citaat
In 2014 was ze voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien als deelnemer van het derde seizoen van The Voice Kids. Ze deed auditie met het lied No One van Alicia Keys, wat haar een plek in het team van Marco Borsato opleverde. In de Battle-ronde moest ze de competitie echter verlaten. Hierna zong ze twee jaar mee met Kinderen voor Kinderen (seizoen 35 en 36).
In 2016 deed ze auditie voor het Junior Songfestival, de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival. Het programma had in dat jaar een ander format dan gebruikelijk: de AVROTROS zond voor het eerst géén live finale uit op televisie, maar hield in plaats daarvan een interne selectie waarvan filmpjes op het YouTube-kanaal van het programma werden geplaatst. Uiteindelijk werd Liberakakis, samen met Kymora Henar en Sterre Koning, uitgekozen om onder de naam Kisses voor Nederland uit te komen op het Junior Eurovisiesongfestival 2016 in Valletta, Malta met het lied Kisses and Dancin'. De groep behaalde met 174 punten de achtste plaats.
Op 3 februari 2020 maakte de Griekse openbare omroep ERT bekend haar te hebben geselecteerd om Griekenland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam met het nummer SUPERG!RL. Het festival werd echter afgelast door de Coronapandemie. De ERT besloot om Stefania wederom te selecteren voor deelname aan het Eurovisiesongfestival 2021. Met het nummer Last Dance raakte ze in de finale en eindigde er met 170 punten op de tiende plaats.

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4. Liemarvin Bonefacia (32) Olympisch Atleet
5. Carry Slee (72) Kinderboekenschrijfster
6. Rick Nieman (56) Televisiepresentator, Journalist
7. Joelle Witschge (30) Model, dochter van ex-profvoetballer Richard Witschge
8. Jan Blokhuijsen (32) Olympisch Langebaanschaatser
9. Roxeanne Hazes (28) Zangeres
10. Edwin Jonker (45) Acteur, Stemacteur
11. Monica Geuze (26) Presentatrice, Vlogger, voormalig DJ
12. Jacco Eltingh (51) voormalig tennisspeler
13. Henry van Loon (38) Stand Up Comedian, Cabaretier, Acteur
14. Stefania Liberakakis (19) Zangeres, Actrice
15.
16.
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #6 Gepost op: 2-01-2022, 18:00:13 »
de laatste 2 onthullingen

kandidaat #15: Giovanni Latooy (23) - Youtuber, Acteur


Citaat
in 2020 werd hij 2de in The Big Escape, had samen met zijn tweelingzus, Melanie Latooy, een kledinglijn bij CoolCat. Deze lijn wordt ook wel de X Latooy-lijn genoemd.
is in 2019 een nieuw kanaal gestart onder de naam Gio2. Op dit kanaal plaatst hij alleen Let's Play video's.
Op 29 november 2019 ging de film Project Gio in première, met Latooy in de hoofdrol. Andere personages zijn zijn bekende vrienden, zijn zus en zijn ouders. De film werd geregisseerd door Bas van Teylingen.

kandidaat #16: Tania Kross (45) - Mezzosopraan


Citaat
De zangeres werkte mee aan verscheidene operaproducties, onder meer bij de Nationale Reisopera, de Hamburgische Staatsoper en bij de Staatsopera Hannover. In 2007 was zij te horen tijdens de Nederlandse Muziekdagen met een stuk uitgevoerd met het Metropole Orkest. Tania Kross debuteerde in februari 2007 bij de Staatsoper Stuttgart in de rol van Carmen. Sinds 2006 heeft zij in museum Gouda een eigen festival "Krossin'Gouda", waarbij diverse kunstdisciplines elkaar ontmoeten. In 2008 speelde zij Carmen op het jaarlijkse operafestival in Glyndebourne.
Zij vertegenwoordigde het Koninkrijk der Nederlanden tijdens de BBC Singer of the World Competition in Cardiff. Kross werd door het Concertgebouw verkozen tot "Rising Star" van het seizoen 2004/2005. Zij gaf een recital in de Kleine Zaal van het Concertgebouw en ging op tournee langs de diverse concertzalen van de wereld, onder meer in Parijs, Salzburg, Wenen, Athene, Birmingham, Keulen en Carnegie Hall in New York.
Tania Kross is ambassadeur van Muziek telt!, een initiatief van Muziekcentrum Nederland, het Fonds voor Cultuurparticipatie en van Kunstfactor om "meer muziek te brengen in het leven van kinderen"
In 2012 zong zij tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Zij was in 2013 te zien als een van de kandidaten van het AVRO-programma Wie is de Mol?.
In 2017 deed zij mee aan het programma Beste Zangers, als eerste operazangeres ooit. Kross behaalde samen met musicalacteur Tommie Christiaan de eerste plek in de iTuneslijst, met het door hun gezongen nummer Barcelona. In 2019 was Kross te zien in het RTL 4-programma The Masked Singer, waarin zij gemaskerd als Robot de zangwedstrijd aan ging. Ze behaalde de finale en kwam als winnaar uit de strijd.

1. Pia Douwes (57) Musicalzangeres, Actrice
2. Alisa Megastar (24) Realityster
3. Jeangu Macrooy (28) Zanger, Songwriter
4. Liemarvin Bonefacia (32) Olympisch Atleet
5. Carry Slee (72) Kinderboekenschrijfster
6. Rick Nieman (56) Televisiepresentator, Journalist
7. Joelle Witschge (30) Model, dochter van ex-profvoetballer Richard Witschge
8. Jan Blokhuijsen (32) Olympisch Langebaanschaatser
9. Roxeanne Hazes (28) Zangeres
10. Edwin Jonker (45) Acteur, Stemacteur
11. Monica Geuze (26) Presentatrice, Vlogger, voormalig DJ
12. Jacco Eltingh (51) voormalig tennisspeler
13. Henry van Loon (38) Stand Up Comedian, Cabaretier, Acteur
14. Stefania Liberakakis (19) Zangeres, Actrice
15. Giovanni Latooy (23) Youtuber, Acteur
16. Tania Kross (45) Mezzosopraan
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #7 Gepost op: 3-01-2022, 17:28:32 »
Tania Kross

me:


Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #8 Gepost op: 4-01-2022, 19:50:42 »
Morgen de bekendmaking van wie met wie danst

Wie er een titelkandidaat krijgt, en wie er op papier wat mindere kanshebbers krijgt


Qua persoonlijkheid weet ik niet wie voor meer entertainment zou kunnen zorgen, Carry, Rick, Tania
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #9 Gepost op: 4-01-2022, 22:03:44 »
Op die leeftijd kan Cary een been breken ::rofl::.

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #10 Gepost op: 5-01-2022, 09:27:44 »
de danskoppels

Alisa Megastar & Raimondo Todaro

Carry Slee & John-Paul Collins

Joelle Witschge & Marcus van Teijlingen

Monica Geuze & Stefano Olivieri

Pia Douwes & Thomas Kraml

Roxeanne Hazes & Pasquale La Rocca

Stefania Liberakakis & Tobias Karlsson

Tania Kross & Tony Dovolani
----------------------------------------
Edwin Jonker & Alana Patience

Giovanni Latooy & Katja Kalugina

Henry van Loon & Luda Kroitor

Jan Blokhuijsen & Nadya Khamitskaya

Jacco Eltingh & Katrina Patchett

Jeangu Macrooy & Jessica Raffa

Liemarvin Bonefacia & Valeria Milova

Rick Nieman & Amanda Garner
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim

Offline Nicky991

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Reality/SoapVerslaafd
Re: Dancing With The Stars Nederland FanGame 1
« Reactie #11 Gepost op: 5-01-2022, 09:41:37 »
Week 1 muziek en dansen

Alisa Megastar & Raimondo Todaro: Quickstep - Chapel of Love van Bette Midler

Carry Slee & John-Paul Collins: Cha Cha Cha - Breakout van Swing Out Sister

Joelle Witschge & Marcus van Teijlingen: Foxtrot - Luck be a Lady (David Campbell versie)

Monica Geuze & Stefano Olivieri: Cha Cha Cha - Your Song van Rita Ora

Pia Douwes & Thomas Kraml: Tango - Funhouse van P!nk

Roxeanne Hazes & Pasquale La Rocca: Cha Cha Cha - Rich Girl van Gwen Stefani Ft Eve

Stefania Liberakakis & Tobias Karlsson: Waltz - Everglow van Coldplay

Tania Kross & Tony Dovolani: Samba - La Vida Es Un Carnaval van Celia Cruz
----------------------------------------
Edwin Jonker & Alana Patience: Tango - Kidz van Take That

Giovanni Latooy & Katja Kalugina: Jive - Symphony van Sheppard

Henry van Loon & Luda Kroitor: Viennese Waltz - Onderweg van Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band

Jan Blokhuijsen & Nadya Khamitskaya: Cha Cha Cha - Rather Be van Clean Bandit Ft Jess Glynne

Jacco Eltingh & Katrina Patchett: Foxtrot - King of the Road van Dean Martin

Jeangu Macrooy & Jessica Raffa: Salsa - Club Tropicana van Wham

Liemarvin Bonefacia & Valeria Milova: Waltz - Moon River van Andy Williams

Rick Nieman & Amanda Garner: Paso Doble - Higher Ground van Martin Garrix Ft John Martin
Robinson 2023 Favorieten: Roosmarijn, Eva, Krista, Iris E, Maxim