Auteur Topic: Welkom A.S.!  (gelezen 31 keer)

Offline Miek1999

  • Aanspreekpunt Expeditie Robinson
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Welkom A.S.!
« Gepost op: 1-04-2024, 14:51:45 »
A.S., van harte welkom hier op RealityNet!  ::zwaai::

Wie is De Mol is in Nederland inmiddels afgelopen, maar hier kun je nog napraten over het seizoen! Wel is het Vlaamse seizoen inmiddels in volle gang. Speculeer hier gezellig mee. We hebben hier ook een aantal andere boards, zoals een board voor Expeditie Robinson en voor vele andere realityprogramma's, zoals Hunted, De Verraders en The Masked Singer.

Ook voor buitenlandse series kun je op RealityNet terecht: hier kun je gezellig meepraten over The Mole, Big Brother, Survivor, The Amazing Race en The Traitors.

Maar dit forum is er niet alleen voor realityprogramma's. Zo hebben we ook de Relaxhoek, een sportboard en meerdere spelletjesboards (zoals een Weerwolvenboard). Neem daar dus vooral ook eens een kijkje!

In dit topic kun je jezelf voorstellen. Het zou leuk zijn als je hier iets over jezelf vertelt zodat we je beter kunnen leren kennen. Wat zijn bijvoorbeeld je favoriete programma's, en waarom heb je je aangemeld op dit forum? Natuurlijk kun je ook andere dingen over jezelf vertellen :)

Ik wens je veel plezier met alles wat RealityNet te bieden heeft. :D ::ok::
I will follow my inner gold