Auteur Topic: [PH 2005] Nieuws & Media  (gelezen 6827 keer)

Offline JvB

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
[PH 2005] Nieuws & Media
« Gepost op: 16-09-2005, 19:38:08 »
Keiharde strijd tussen vrijgezellen

AMSTERDAM - Het draait om lust, intriges en bedrog in het nieuwe realityprogramma Paradise Hotel, dat Veronica vanaf 19 september van maandag tot en met donderdag om 22.30 uur uitzendt. Sinds de elf Nederlandse en Vlaamse kandidaten hun intrek hebben genomen in Paradise Hotel, is de keiharde strijd tussen de vrijgezellen begonnen.
 
Vanavond is het zover, dan ontmoeten de singles elkaar voor het eerst en moeten ze meteen al een partner kiezen. Hiermee moeten ze de rest van de week een kamer en één bed delen. Alleen op die manier kunnen ze hun verblijf veiligstellen.

De kijkers moeten nog een paar dagen wachten, voordat ze kunnen genieten van de intriges en voortdurende twists die de leefwereld van de gasten beheersen in Paradise Hotel.

Het koppel dat het voor elkaar heeft gekregen om als langste in het luxe-resort te verblijven, is de winnaar van Paradise Hotel en wint 50.000 euro. De Amerikaanse variant was onlangs te zien bij Yorin.

De presentatie is in handen van Tanja Jess en Hans Otten. De voormalige GTST-actrice maakte vorig tv-seizoen haar debuut als presentatrice van het programma Temptation Island. "Ik hoop dat Paradise Hotel net zo mega gaat scoren als Temptation Island heeft gedaan", aldus Jess.

Bron: De Telegraaf

Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #1 Gepost op: 19-09-2005, 19:27:25 »
Hans Otten opent het Paradise Hotel op VT4

Vijf mannen en zes vrouwen zijn vanaf vanavond te gast in een exclusief hotel in het zonnige Mexico. Alleen wie er in slaagt een partner te vinden om een kamer mee te delen, kan blijven genieten van het luilekkerleven. De ongelukkige elfde mag zijn kamers pakken en wordt vervangen door een nieuwe vrijgezel. Dat is het opzet van Paradise Hotel, het nieuwe paradepaardje van VT4.


,,NEE, dit is geen nieuw Temptation island,'' zeggen VT4 en producent Kanakna in koor. Maar dat de vergelijking met het beruchte realityformat valt, is onvermijdelijk: een stel jonge, zongebruinde vrijgezellen die samenhokken op een paradijselijke locatie en er een kamer delen. Het schreeuwt om amoureuze perikelen. Bovendien vloeien de tequila’s en cocktails er avond na avond erg rijkelijk.

Het is overigens niet het enige programma waarmee Paradise Hotel vergeleken kan worden, aldus Christophe Brackx (Kanakna). ,,De aanwezigheid van de 33 camera's overal in het hotel doet denken aan Big brother . Bovendien is het ook in een soapvorm gegoten: het komt dagelijks op televisie en het wordt ook niet aan elkaar gepraat door een stem buiten beeld.''

Maar er zijn ook verschillen. Zo is de nieuwe verleidingssoap bovenal een strategisch spel. Willen de deelnemers in het hotel blijven, dan moeten ze een partner vinden. Wie alleen overblijft op het einde van de week, mag huiswaarts keren. ,,Het gaat dus niet om het uit elkaar halen van koppels, maar om het maken van koppels. Je kunt inderdaad voor iemand kiezen omdat je er verliefd op bent, maar je kunt even goed om strategische redenen voor iemand kiezen.'' Dat er intriges zullen zijn, is dan ook onvermijdelijk. ,,Bij dit format moet je gewoon liegen. Alleen als je de rest bedot, kun je in de finaleweek komen.''

De winnaar strijkt op het einde van de rit 50.000 euro op. Om die reden hebben ze naar eigen zeggen ook gekozen voor kandidaten die veel bezig zijn met denkspelletjes en met strategie en planning. ,,Dit zijn niet de Temptation island –types”, aldus Brackx. De eerste aflevering is nochtans goed voorzien van schoon volk, met enkele gespierde jonge mannen en zelfs een blonde stoot met bedenkelijk IQ.

Met Paradise hotel investeert VT4 voor het eerst ook in zijn late avond. Het strategiespelletje wordt namelijk van maandag tot donderdag om 22u50 uitgezonden, niet toevallig net na afloop van het kijkers verslindende De slimste mens ter wereld . ,,We hebben de laatste drie jaar geen enkel dagelijks programma meer gehad, ook al om financiële redenen,'' zegt programmadirecteur Ricus Jansegers. ,,Maar nu durven we het weer aan.'' Het format krijgt bovendien een herhaling de dag erna, om 17u10. Daarmee wordt meteen ook de vooravond versterkt, in afwachting van de komst van de Amerikaanse soap Mooi & Meedogenloos.

SBS haalde de mosterd voor het programma in Scandinavië. Ook in de Verenigde Staten heeft het format zijn succes al bewezen. De presentatie is in handen van Hans Otten en de Nederlandse Tanja Jess, die samen eerder ook Temptation Island 4 presenteerden. Voor Otten, die ook bezig is met de opnames van The Block, betekent dat dus constant pendelen tussen Mechelen en Mexico.

De verwachtingen over het nieuwe format zijn alvast hooggespannen bij VT4. Het is dan ook een hele dure productie. Er moet namelijk niet alleen gedurende twaalf weken een luxehotel afgehuurd worden, daarnaast is een ploeg van zeventig mensen in de weer met het opnemen en monteren van de dagelijkse afleveringen.

En voor wie er niet genoeg kan krijgen, is er op zondagavond nog een compilatie-aflevering met daarin de hoogtepunten van de afgelopen week.

Uit:RadioVisie.be

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #2 Gepost op: 19-09-2005, 19:33:23 »
Nieuw op VT4: Paradise Hotel
Vanaf 19 september kun je elke weekdag op VT4 kijken naar Paradise Hotel... het meest exclusieve hotel op aarde. Vijf mannelijke en zes vrouwelijke singles zijn er te gast. En ze leven er in een wereld van ultieme luxe.


Zij hebben maar één doel: zolang mogelijk in Paradise Hotel blijven want dan kunnen ze de trotse eigenaar worden van maar liefst 50.000 euro! Dat kan echter maar op één manier: een partner vinden om een kamer mee te delen. Blijf je alleen over, dan vlieg je er onverbiddelijk uit.

Maar in Paradise Hotel is niets wat het lijkt. De hotelgasten worden elke dag blootgesteld aan de meest onverwachte wendingen en intriges.
Liefde en vriendschap kunnen plotseling omslaan in haat en nijd, of visa versa.
En...niemand weet hoe of wanneer zijn tijd is gekomen om het hotel te verlaten.

Dé belangrijkste hotelregel?
Alles kan en alles mag...

Het Format
Deze gloednieuwe reality-soap, dat in de verenigde staten en Scandinavië een ware kijkcijferhit is, wordt gemaakt door het Vlaamse productiehuis Kanakna (van o.a. Peking Express en terra Incognita).
Paradise Hotel is een origineel realityspel met een hoog soapgehalte. De VT4-kijker zal dagelijks kunnen meeleven met de personages, hun emoties, gevoelens en verwachtingen. Alle soapelementen zijn aanwezig: de personages, de vormgeving, de muziek en het dagelijkse vervolgverhaal.

Het Hotel
Een idyllische bestemming met een paradijselijke en exotische uitstraling, zo kan Paradise Hotel het best omschreven worden. Het hotel ligt vlak bij de kust die omgeven is door een prachtig zandstrand.
Ook het landschap is er uniek: koraalriffen, natuurparken, bergen...

De grootste troef van het hotel is ongetwijfeld de gastvrijheid van het personeel. Dag en nacht staan zij, met de glimlach, ten dienste van de elf vrijgezellen.

De kandidaten zullen de zwoele nachten doorbrengen in kamers (vijf double rooms en één single room) die eenvoud en klasse uitstralen.

Qua ontspanning beschikken de singles over een verfrissend zwembad (de gemiddelde dagtemperatuur bedraagt 33°C), een bar waar de margarita’s en tequila’s rijkelijk zullen vloeien, een dakterras met bijhorende fitness-apparaten en een lounge-bar voor de intiemere gesprekken...

De Hosts

Hans Otten & Tanja Jess
Hans Otten presenteert elke weekdag dit nieuwe paradijselijke reality-spel. Het worden meteen erg drukke televisiemaanden voor Hans. Vanaf september is hij samen met Hanne Troonbeeckx ook het gezicht van 'The Block Mechelen'. Hans Otten : "Door de programmamanagers van Paradise Hotel en 'The Block Mechelen' is bij VT4 een zeer strak schema uitgewerkt. Ik zal tot eind september pendelen tussen Mechelen en het exotische paradijs. Of ik tegen oktober nog om aan te spreken ben, weet ik niet. Maar als het avontuur lonkt, kan niemand me tegenhouden."

Voor de presentatie van Paradise Hotel krijgt Hans opnieuw het gezelschap van de Nederlandse Tanja Jess, met wie hij eerder 'Temptation Island' presenteerde. Tanja Jess is een populaire actrice en presentatrice in eigen land. In Vlaanderen konden we haar onder meer aan het werk zien in ‘Baantjer’ en ‘Goede Tijden, slechte tijden’. "Tanja ken ik als een vrouw die met haar twee benen in het leven staat. Onze gesprekken gaan niet over de kleur van haar nagellak, maar over het leven", aldus Hans Otten.

(zo meteen de kandidaten, want m'n bericht was te lang volgens de toegestane lengte)

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #3 Gepost op: 19-09-2005, 19:34:37 »
De kandidaten

Naam: Erik Groes (B).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 28 j.
Beroep: Ondernemer.
Studie: A2 Auto technieken - Bedrijfsbeheer Marketing.
Droomjob: Ondernemer
Slechtste eigenschap: Ik stel gemakkelijk mijn taken uit.
Beste eigenschap: Vrienden kunnen altijd op me rekenen.
Hobby’s: Mountainbike – Autosport – Lopen – Golf – Koken.
Mijn favoriete plekje in huis: In mijn sofa , gezellig met een boek , glaasje wijn en muziekje op.
Mijn ideale partner heeft: Uitstraling en karakter, humor, gezond verstand en een romantisch hartje.
Mijn ideale partner mag zeker niet: vreemdgaan.
Ik knap bij een meisje af op: Oppervlakkigheid
Wat is jouw levensmotto? Work hard and play hard.

Naam: Marvin Vanderhorst (B).
Check-in: 19/09/05.
Check-Out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 25 jaar.
Beroep: Receptionist.
Studie: Handel.
Droomjob: M’n eigen bar beginnen.
Slechtste eigenschap: Ik kan heel koppig zijn.
Beste eigenschap: Sociaal en humoristisch.
Hobby’s: basket, fietsen en uitgaan.
Waar geef je het meeste geld aan uit? Jammer genoeg aan gsm’s.
Mijn favoriete plekje in huis: Mijn zetel en mijn bed.
Mijn favoriete acteur/ actrice: Acteur: Robert DeNiro – Actrice: Angelina Jolie.
Je grootste droom: een droomreis
Mijn ideale partner heeft: Humor.
Mijn ideale partner mag zeker niet: Groter zijn dan mezelf (1.92m).
Ik knap bij een meisje af op: Overdreven haargroei.
Bijna niemand weet dat ik ooit: Nog mooiste kindje van België geweest ben in 1981.
Wat is jouw levensmotto: ‘Pluk de dag’

Naam: Marinus van den Elshout (NL).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 24 jaar.
Beroep: Student.
Studie: Commerciële economie.
Droomvakantie: Zon, zee, strand.
Slechtste eigenschap: Ongeduldig zijn.
Beste eigenschap: Optimist.
Van welke muziek hou je het meest: Trance met een goede beat.
Hoe ziet jouw ideale type eruit: Donker type, fijn gezicht met grote ogen en een mooie rij tanden.
Mijn ideale partner mag zeker niet: Groter zijn dan 1.75m.
Wat maakt je verdrietig: Gedachte aan het verliezen van iemand die me heel nauw aan het hart ligt.
Kan een leugentje om bestwil: Zeker!
Is winnen belangrijk voor jouw: Ja, ik maak overal een wedstrijdje van.

Naam: Jay Becker (NL).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 22 jaar.
Beroep: Commercieel medewerker.
Studie: Management economie.
Ambities: Eigen bedrijf opstarten voor mijn dertigste.
Droomvakantie: Mooie omgeving, zorgeloos genieten en natuurlijk me goed kunnen uitleven.
Slechtste eigenschap: Gehaast.
Beste eigenschap: Rechtdoorzee.
Welke sporten beoefen je: Krachttraining, voetbal en mountainbike.
Van welke muziek hou je het meest: Trance, club-dance en house.
Hoe ziet jouw ideale type eruit: Donker haar, blauwe ogen en strak lichaam.
Wat maakt je verdrietig: Onrecht.
Snel Verliefd?: Best wel.
Wat denk je van een open relatie: Moet kunnen.

Naam: Rene Beerepoot (NL)
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 26 jaar.
Ambities: Eigen bedrijf opstarten.
Droomvakantie: als de mensen maar leuk zijn!
Slechtste eigenschap: Ongeduldig.
Beste eigenschap: Luisterend oor.
Welke sporten beoefen je: Tennis, hardlopen en boksen.
Hoe ziet jouw ideale type eruit: Een vrouw met veel uitstraling.
Wat maakt je verdrietig: Als iemand diep in de put zit.
Speciale hobbies: Ik ben brandweerman.
Snel Verliefd?: Neen
Zijn er omstandigheden waarin liegen gerechtvaardigd is: een leugentje om bestwil moet kunnen.
Wat denk je over trouw zijn in een relatie: Noodzakelijk!

(hierna de vrouwen, want wederom was m'n bericht te lang)

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #4 Gepost op: 19-09-2005, 19:34:56 »
Naam: Valerie Helsen (B).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 20 jaar.
Beroep: kapster.
Studie: schoonheidsspecialiste
Droomjob: styliste (kleding, haar en make-up).

Slechtste eigenschap: Wispelturig.
Beste eigenschap: Sociaal en opgewekt.
Hobby’s: Sinds kort thai -en kickboks, eens lekker gaan eten.
Mijn favoriete plekje in huis: Lekker warm onder een dekentje.
Je grootste droom: Een huis, twee kinderen en een schat van een man.
Mijn ideale partner heeft: Gevoel voor humor!
Mijn ideale partner mag zeker: Geen strings dragen en niet langer voor de spiegel staan dan ik.
Ik knap bij een jongen/meisje af op: Machogedrag.
Wie heeft het meest invloed op jou: vrienden en mijn mama
Deze dingen kan ik zeker niet missen: Mijn dagelijkse dosis melkchocolade en mijn haardroger.
Wat is jouw levensmotto: “Geniet ervan”

Naam: Ellen Schets (B).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 29 jaar.
Beroep: Juriste.
Droomjob: Eigen evenementenkantoor.
Slechtste eigenschap: een grote mond waardoor ik soms mensen kwets.
Beste eigenschap: Levenslustig.
Hobby’s: Duiken, zwemmen en wakeboarden.
Mijn favoriete gerecht: Belgische keuken.
Mijn favoriet boek: “Geheel de uwe” van Connie Palmen
Mijn favoriete acteur/ actrice: Nicholas Cage en Kevin Bacon
Ik knap bij een jongen/meisje af op: Vuile of versleten kostuumschoenen of piepkleine streepjes van lippen
Wie heeft het meest invloed op jou: Mijn eigen hechte vriendengroepje
Deze dingen kan ik zeker niet missen: Mijn muziek. Het leven is zoveel aangenamer met muziek.
Wat is jouw levensmotto: “It’s up to you”.

Naam: Sarah Verbruggen (B).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 22 jaar.
Beroep: Decorateur-verkoopster.
Studie: Floriste-decorateur.
Droomjob: Decoreren in een leuke winkel en na mijn uren modellenwerk.

Slechtste eigenschap: Rommelig.
Beste eigenschap: Ik maak veel plezier en ik ben vlot in de omgang.
Waar geef je het meeste geld aan uit: Kleding, schoenen, sigaretten.
Mijn favoriete gerecht: spruitjes.
Mijn favoriete plekje in huis: Slaapkamer.
Je grootste droom: Mijn eigen huis ontwerpen of opknappen.
Mijn ideale partner heeft: Hersenen
Ik knap bij een jongen/meisje af op: Lelijke tanden.
Wie heeft het meest invloed op jou: Mijn mama.
Eerlijk of een leugentje om bestwil: Beide.
Douche of bad: Snel een douche, maar af en toe een relaxerend bad.
Favoriete hotel: Ik ben nog niet zo vaak op hotel geweest, maar het Crown Hotel in Nederland is best ok!

Naam: Judith Briels (NL).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 24 jaar.
Ambities: Zelfstandige worden.
Droomvakantie: Tropisch strand en veel fun maken.
Slechtste eigenschap: Onverschilligheid
Beste eigenschap: Ik sta altijd klaar voor mijn vrienden.
Welke sporten beoefen je: Streetdance en fitness.
Van welke muziek hou je het meest: R&B, dance en salsa.
Hoe ziet jouw ideale type eruit: Aantrekkelijk en een sterke persoonlijkheid.
Wat maakt je verdrietig: Geweld.
Kleding?: Casual, trendy, classy en sportief.
Snel Verliefd?: Als het klikt, wel!

Naam: Roxanne Bierhuis (NL).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel

Leeftijd: 20 jaar.
Beroep: Freelance visagiste en haarstyliste.
Droomvakantie: Zon, zee, strand en feesten.
Slechtste eigenschap: Eerlijkheid.
Beste eigenschap: Eerlijkheid.
Van welke muziek hou je het meest: R&B, pop, hardhouse, lounge muziek...
Hoe ziet jouw ideale type eruit: Lang, gespierd, mooi getint en mooie tanden
Kleding?: Casual en trendy.
Snel Verliefd?: Absoluut niet.

Name: Melissa Schaufeli (NL).
Check-in: 19/09/05.
Check-out: ?
Verblijf: Paradise Hotel.

Leeftijd: 25 jaar.
Beroep: Zelfstandige (haar en make-up studio)
Droomvakantie: Wit strand, blauwe zee, palmbomen en mooie mensen.
Slechtste eigenschap: Impulsief.
Beste eigenschap: Ik kan de mensen meestal opvrolijken.
Welke sporten beoefen je: Fitness.
Van welke muziek hou je het meest: Alles
Hoe ziet jouw ideale type er uit: Groot, breed, bruin haar, spontaan en grappig.
Wat maakt je verdrietig: Als mensen negatieve dingen over mij zeggen.
Kleding?: Sportief.
Snel Verliefd?: Soms wel, maar hoe sneller je verliefd wordt, hoe sneller het weer over is.
Is winnen belangrijk voor je: Iedereen komt het liefst als winnaar uit de bus. Ik kan bovendien heel slecht tegen mijn verlies.

Uit: RadioVisie.be

Offline Guikie

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Hop hop..... weg?!
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #5 Gepost op: 9-11-2005, 08:33:45 »
Het duurt ook nog maar 18 afleveringen ... met vandaag meegenomen  ::jaja::

Offline Megan

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • I se le dijo de forma!
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #6 Gepost op: 9-11-2005, 18:05:44 »
AMSTERDAM - Dat Playboy alle reality-tv programma’s goed bestudeert, is bekend. Deze programma's zijn een belangrijke bron van vrouwelijk schoon voor het mannenblad. Na Big Brother en Temptation Island is het nu de beurt aan Paradise Hotel. De blonde Melisa en de roodharige Roxanne sieren de cover.

De mannen in Paradise Hotel, een realityspel met een hoog soapgehalte, kregen het niet voor elkaar en gaven de dames de bijnaam:’de frigo’s’. Het Vlaamse woord voor ‘koelkast’. Maar Melisa en Roxanne laten in de blootreportage zien dat het er in Paradise Hotel ook heel anders aan toe zou kunnen gaan.

Vanaf 10 november zijn de dames te bewonderen...

bron: www.telegraaf.nl
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.

Offline Guikie

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Hop hop..... weg?!
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #7 Gepost op: 9-11-2005, 22:58:00 »
 :o Roxanne eruit  :o YES!!!!

anoniem 10311

 • Gast
Re: [PH 2005] Nieuws & Media
« Reactie #8 Gepost op: 29-11-2005, 22:09:55 »
Vandaag kregen wij de nieuwe Veronica Gids...

Zoals altijd, werdt deze weer direct doorgespit op alle reality verwante zaken...

ik kwam daarin een fors artikel tegen over Tanja Jess, en dat gaat over Paradise Hotel.

op http://realitynet.allegaartje.tk/paradise staat het artikel.

groetjes Lise