Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 2062 keer)

Offline Sprien

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Kleine hamsters, grote avonturen!
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 12-02-2011, 02:01:07 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft RealityNet een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Secret Story' zaken
Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Secret Story'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van de Secret Story-serie, die vanaf 13 februari 2011 zal worden uitgezonden.

Verzin logische titels
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De geheimen in het huis' is veel duidelijker.

Blijf on-topic
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic.

Maak niet onnodig nieuwe topics aan
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kandidatentopics. Ook krijgt iedere week en liveshow een eigen topic waarin alles van die aflevering(en) besproken kan worden.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen
Niets is zo frustrerend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
The sun came up and reality set in.