Auteur Topic: [MCU] - Lovers PM  (gelezen 50 keer)

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
[MCU] - Lovers PM
« Gepost op: 29-05-2021, 20:47:36 »
Nacht 1

Hoi Molfreak Arno en Sanmol,

Hawkeye heeft geschoten en jullie beiden geraakt.

Jullie zijn Star-Lord (Peter Quill) en Gamora (dochter van Thanos) - geliefden

Het is een stormachtige romance, maar Star-Lord en Gamora kunnen eigenlijk niet meer zonder elkaar. Wanneer een van beide sterft, dan wil de ander ook niet meer leven. Als ze beiden hero of beiden villain zijn winnen ze met hun team, ongeacht of ze nog leven. Als een van beide hero is en de ander villain, winnen ze alleen als ze met z'n tweeŽn overblijven. Geliefde worden gaat boven Nebula (die dan direct hero wordt) en wanneer een geliefde Nick Fury of agent Coulson is, dan is de ander direct lid van de Avengers (hoeft dus niet geconverteerd te worden) en winnen ze nog steeds samen.

Jullie mogen je rollen met elkaar delen, overleggen over de te volgen strategie en zullen samen winnen of samen verliezen. Graag alle communicatie als reply-all op deze PM, dat is voor mij voor later een stuk makkelijker terug te lezen en te plaatsen.

Oh lord

Ik ga eerlijk zijn. Ik was hawkeye en vond deze kans te mooi om te laten liggen. Ik vind starlord ten eerste veel leuker dan hawkeye in de films. En jij bent toch wel mijn forum crush dus ik koos jou. Bovendien vind ik het leuk als koppeltje omdat je dan toch nog iets van Taak hebt. Je mag mij eerlijk vertellen wie je bent. Ik werk mee met jou en doe alles wat je zegt. Bovendien is Gamora toch de slimste van de twee.

Awwww wat lief!!! Ik ben de jager.

Tja, er staan nog heel wat mensen op mijn verdachten lijstje o.a Fabiann, JaccoS, Hautoa, TimvDons en Chardo. Michael90 een klein beetje, maar daar is het motief te slecht nog voor. Tijdens nacht 1 had ik Fabiann gekozen als doelwit. Zoals ik al vermelde vond ik hem te lief spelen. Beetje de sympathie van iedereen krijgen door heel aardig te doen, maar stiekem weinig meedoen met het spel zelf. Hij lijkt mij iemand die ook wel actiever mee gaat met discussiŽren. Mis dat nu helemaal. Door mijn veel praten denk ik dat de wolven mij niet gaan opeten. Ik ben too much into the picture en dus kan ik altijd nog als slachtoffer gebruikt worden tijdens een lynch.

Ik denk het beste is dat je niet zoveel gaat zeggen in het topic. De weerwolven gaan niet zo snel jou opeten, want ik denk niet dat ze jou als gevaarlijk zien. Vooral als je erg inactief bent denken ze sneller aan andere meer actievere mensen. Je ziet dat die altijd eerder worden opgegeten, want er is meer aanleiding voor.

Nacht 2

Told you!!!!! :P Die meid had ik al vanaf minuut 1 in de smiezen. In fact na Fabiann zijn eerste bericht had ik hem gelijk al doorgegeven als doelwit. De weerwolven zullen nu wel smachten om mij op te eten helaas. Ik denk toch dat we heel wat informatie hebben kunnen halen uit de vorige stemming. Er gingen een paar mensen niet op Fabiann of probeerde de aandacht van hem weg te halen. Weerwolven hebben hier geprobeerd tactisch te stemmen. Ik verdenk wel minder Mrchipie (ging gelijk op Fabiann) en DRenziboy (ging daarna op hem). Hillo probeerde dan weer mij verdacht te maken in het proces. Straks maar even de stemmen analyseren.

Ik heb mijn schot maar gericht op Hautoa, want die verdachte ik ook al vanaf dag 1. Die stem op Chardo vond ik verdacht. Als er twee mensen op Fabiann stemmen, dan ga je als burger toch ook op Fabiann in plaats van Chardo. Vooral als Chardo claimde een goodie te zijn. De enige reden om dat niet te doen is als Fabiann een wolf was. Which he was. Verdacht!!! Hier probeerde ze de stemmen gelijk te maken.

My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MCU] - Lovers PM
« Reactie #1 Gepost op: 29-05-2021, 20:47:50 »
Nacht 3

Nu moet ik even gaan nadenken wie ik als doelwit ga kiezen. Grote kans dat ze mij eruit willen houden. We weten al van een heel wat rijtje mensen dat ze goed zijn, dus nog even goed lezen. Er zijn nog maar 3 over EN een cult leider.

Uiteindelijk gekozen voor JaccoS. Niet omdat hij nou persť super verdacht is, maar ik denk dat we de meeste informatie krijgen als hij dood gaat. Ik heb een vermoeden dat Michael90 de ziener is en dat hij JaccoS heeft gezien. Hij blijft er maar naar hinten. Als JaccoS geen wolf is stijgen Michael90 en Monkytako weer. Dus puur strategisch is het beste om hem te stemmen.

Dat is heel slim. Ik vind Monktako ook wel zeer verdacht eigelijk.

En toen kwam de brute moord op onze lovers, met JaccoS als collateral damage.
My fall will be for you