Auteur Topic: Squid Game - Green Light, Red Light +++  (gelezen 1038 keer)

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Gepost op: 9-02-2022, 14:27:44 »
Mugunghwa kkoci pieot seumnida. Green light, red light. Annemaria koekoek. Een, twee, drie piano.
Hoe jullie het ook willen noemen, jullie gaan het spelen. Maar dan nóg gevaarlijker! Deze opdracht is grotendeels gebaseerd op Robo Rally.

DOEL VAN HET SPEL
Over de roze lijn geraken.

HOE WORDT HET GESPEELD
Er worden 10 ronden gespeeld. Elke ronde bestaat uit 2 fasen:
1. Programmeren
2. Activeren

1. Programmeren
Iedereen krijgt een deck met 19 kaarten (5 keer '1 vooruit'; 3 keer '2 vooruit'; 1 keer '3 vooruit'; 3 keer 'links draaien'; 3 keer 'rechts draaien'; 2 keer 'nog een keer'; 1 keer '180° draaien' en 1 keer '1 achteruit'). Deze kaarten worden geschud en je krijgt er 9 op handen. Uit die 9 mag je er 5 neerleggen in volgorde. Dus als je eerst 2 vooruit wil bewegen, daarna links draaien, dan 1 vooruit, 1 vooruit en rechts draaien, moet je je kaarten ook in die volgorde neerleggen. De 4 kaarten die je niet gekozen hebt, gaan in de aflegstapel. Dit moet elke dag voor 21u doorgegeven worden. Als je te laat bent worden al je kaarten afgelegd, nemen we de 5 volgende kaarten en leggen die random neer. Daarna komt fase 2.

2. Activeren
Deze fase wordt door de hosts afgehandeld als volgt:
- Eén voor één worden de eerste kaarten geactiveerd en uitgevoerd volgens speelvolgorde (zie verderop)
- Als alle eerste kaarten zijn afgehandeld, draait de befaamde Squid Game pop zich om en activeert alle obstakels op het veld. (zie verderop)
- Daarna worden alle kaarten die op nummer 2 werden gelegd één voor één afgehandeld volgens de nieuwe speelvolgorde.
- De pop activeert daarna weer alle obstakels. Etc, tot alle 5 kaarten zijn afgehandeld (waarna ze weer de obstakels activeert)

En daarna gaan we weer terug naar fase 1, het programmeren met 9 nieuwe kaarten. Als je stapel leeg is, worden de afgelegde kaarten geschud om weer een nieuwe stapel te vormen.

Speelvolgorde
De volgorde wordt bepaald adhv de Guard die onderaan staat. De speler die het dichtst bij de Guard staat, gaat eerst. Dit wordt geteld door vanaf de Guard vakjes recht omhoog te tellen, tot je bij een rij komt waar iemand staat en dan horizontaal naar die speler te tellen om te zien hoeveel vakjes die van de Guard af staan.

In dit voorbeeld mag Frank eerst, want die staat 5 vakjes verwijderd van de Guard. Daarna Lucy, omdat ze 6 vakjes verwijderd staat en als laatste Bjorrn die 7 vakjes verwijderd staat.

Bij een gelijke afstand gaat de speler die het meest links staat eerst en zo met de klok mee.

Mitch en Swifty staan even veel vakjes van de Guard vandaan. Omdat Mitch links staat mag hij eerst.


Obstakels
Alle obstakels worden geactiveerd nadat alle spelers de eerste, vervolgens de tweede, etc kaart heeft geactiveerd. Maar jullie zijn ook obstakels voor elkaar! Als jij bvb 3 vooruit wil bewegen, maar er staat iemand in de weg, dan duw je die speler dus ook 3 vooruit! Je kan dus spelers duwen en zelf weggeduwd worden. Maar uiteraard niet door muren heen. In dat geval stopt je beweging als de speler voor jou tegen de muur staat.

Brent wil hier 3 stappen vooruit, maar Niels staat in de weg. Hij duwt Niels dus 2 vakjes vooruit en kan niet verder, omdat Niels dan tegen een muur staat. Brent zet in dat geval dus maar 2 stappen. Niels is 2 stappen verschoven. De richting waarin hij kijkt blijft wel hetzelfde.
Je kan tegenspelers echter wel in lasers & putten en op draaischijven & transportbanden duwen!

Dit zijn de obstakels in het veld:
- Transportbanden: Als jouw beweging stopt op een transportband, ga je tijdens de activatie van die transportband automatisch 1 vakje in de richting van die pijl. Bij een kwartslag pijl draai je meteen die richting op van zodra je door de transportband op zo'n pijl geduwd wordt. Als je zelf op zo'n pijl gaat staan, draai je daarna niet meer, want de transportband gaat vanaf die draai weer in een rechte lijn verder.

De onderste rode pijl duwt je naar boven, maar omdat de transportband daar in een bocht gaat, word je ook meteen een kwartslag naar rechts gedraaid. Als je in je volgende beurt nog op die kwartslag pijl staat, wordt je gewoon naar rechts geschoven zonder nog eens een kwartslag te draaien.
- Draaischijven: Als jouw beweging stopt op een draaischijf, draai je een kwart in de richting die aangegeven staat op die schijf.

Als je op de groene stopt, draai je een kwartslag naar rechts. Op de rode naar links.
- Lasers: Alle lasers worden telkens geactiveerd. Als je op dat moment in een laser staat, krijg je zoveel schadekaarten als dat er lasers zijn op dat vak. (zie verderop)
- Putten: Als je in een put valt (zelf gelopen, via een transportband of erin geduwd), krijg je een schadekaart én word je gereboot op het reboot icoon. Als daar al iemand staat wordt die geduwd in de richting waarnaar ie kijkt.


Schadekaarten
Schadekaarten loop je op door lasers en putten. Ze vervuilen je kaartendeck waardoor je minder keuze krijgt als ze in je hand van 9 kaarten zitten. Je kan een schadekaart spelen. Dat is ook de enige manier om er van af te geraken. Als je een schadekaart als één van de 5 kaarten in je volgorde legt, wordt op het moment dat die kaart geactiveerd wordt, de bovenste kaart van je trekstapel getrokken en uitgevoerd. Het kan je planning dus goed in de war brengen. Maar daarna mag je de schadekaart wel verwijderen uit je deck.

SPEELVELD



« Laatst bewerkt op: 9-02-2022, 14:57:43 door Robbieazerty »

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #1 Gepost op: 9-02-2022, 14:34:58 »
SPEELVELD

Niels heeft jullie op een rijtje gezet.
De speelvolgorde zoals hierboven in de regels uitgelegd zal voor de eerste ronde dus zijn:
1. Lucy
2. Frank
3. Mitch
4. Brent
5. Niels
6. Bjorrn
7. Swifty

Jullie krijgen allemaal via pm 9 kaartjes toegestuurd en moeten monkeysuncle en mij voor 21u morgenavond laten weten welke 5 kaarten je speelt (en in de juiste volgorde dus ook). Morgen 21u (of waarschijnlijk 22u) wordt alles dan afgehandeld voor de eerste ronde.

ZP Punten
Iedereen die voor de deadline zaterdag 19 februari 21u over de roze lijn is gekomen, krijgt punten! Wie er niet geraakt is, krijgt sowieso 0 punten.

De eerste krijgt 5 punten, dan 4, 3, 3, 2, 2 en 1.


Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #2 Gepost op: 9-02-2022, 15:48:55 »
De kaarten zijn opgestuurd. Of nouja "kaarten", ik ben deze keer lui geweest en heb geen kaarten gemaakt, dus je hebt omschrijvingen gekregen. :) Er stak al genoeg tijd in het speelveld maken!  :P

Voor de goede orde, jullie bewegen volgens hoe je avatar geöriënteerd staat. Momenteel kijkt iedereen naar boven.

Voor de zekerheid zal ik ook nog even de kaartjes uitleggen:
- 1/2/3 vooruit: Je gaat 1, 2 of 3 vooruit in de richting waarin je kijkt (momenteel allemaal naar boven). Als je tegen een muur loopt, stop je automatisch. Dat levert geen schade ofzo op, je overige move punten vervallen dan gewoon. (Dus bvb: je speelt 3 vooruit, maar kan er maar 1 vooruit. Dan ga je 1 vooruit and that's it)
- Links/rechts draaien: Je avatar draait een kwartslag links (tegen de klok in) of rechts (met de klok mee).
- 180° draaien: Je draait 180° (surprise surprise). Is dus een soort U-Turn. Als je naar boven kijkt, zou je na deze kaart te spelen dus naar onder kijken en andersom. Als je links kijkt, zou je hierna rechts kijken en andersom.
- 1 achteruit: Je zet een stap achteruit (dus in de tegenovergestelde richting van waar je avatar heen kijkt) zonder je om te draaien.
- Nog een keer: hiermee herhaal je je vorige kaart. Stel je hebt op plaats 2 '3 vooruit' liggen en op plaats 3 'Nog een keer', dan ga je in beurt 3 nog eens 3 vooruit.

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #3 Gepost op: 10-02-2022, 18:39:57 »
Ik kreeg wat vragen waarvan ik de antwoorden graag met jullie allemaal wil delen.

Gespeelde kaarten gaan ook naar de aflegstapel net zoals de kaarten die je niet gebruikt hebt.

De nieuwe kaarten die je trekt komen van de trekstapel. Dus de 9 kaarten die jullie in deze eerste ronde in de hand hebben, komen de volgende ronde sowieso nog niet terug. Als de trek stapel leeg is worden alle kaarten op de aflegstapel geschud en dat wordt de nieuwe trekstapel.

Lasers kan je inderdaad enkel aan ontsnappen door 2 of 3 vooruit te gaan. Als 1 vooruit gaat en zo in een laser eindigt, wordt je erdoor geraakt aangezien ze na elk van de 5 beurten geactiveerd worden.

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #4 Gepost op: 10-02-2022, 21:46:26 »
Keep calm and eat chocolates!

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #5 Gepost op: 10-02-2022, 22:52:19 »
Ennnnnnnnn START!!!

De speelvolgorde voor de eerste beurt was dus als volgt, met daarachter de eerste beweging die iedereen maakte:
1. Lucy: Links draaien
2. Frank: 2 vooruit
3. Mitch: 2 vooruit
4. Brent: 1 vooruit
5. Niels: 2 vooruit
6. Bjorrn: 1 vooruit
7. Swifty: 2 vooruit

Daarmee eindigde iedereen na beurt 1 zo:


Vervolgens activeren de lasers/transportbanden etc. Maar ik ga het vanaf nu pas vermelden als er ook daadwerkelijk iets mee gebeurt.

Voor de tweede beurt, was dit de speelvolgorde en de bewegingen:
1. Lucy: 1 vooruit
2. Brent: 1 vooruit
3. Frank: Rechts draaien
4. Mitch: Links draaien
5. Bjorrn: Links draaien
6. Niels: Rechts draaien
7. Swifty: Links draaien

Toen zag het veld er zo uit:


Derde beurt!
1. Lucy: Rechts draaien
2. Frank: 1 vooruit
3. Mitch: Rechts draaien
4. Bjorrn: 1 achteruit
5. Brent: 1 vooruit
6. Niels: 2 vooruit
7. Swifty: 3 vooruit

Frank ging dus een stapje naar Mitch toe. Mitch draaide zich tegen de muur.
Niels duwde Swifty 2 stappen naar rechts en Swifty duwde hem 3 stappen terug en duwde met haar laatste stap daarbij ook nog eens Mitch én Frank naar links. Dit leverde na beurt 3 volgende tussenstand op:


Beurt 4:
1. Lucy: 2 vooruit
2. Mitch: 1 vooruit
3. Bjorrn: Rechts draaien
4. Frank: Links draaien
5. Niels: 3 vooruit
6. Swifty: 1 vooruit
7. Brent: Links draaien

Lucy kan maar 1 stap zetten en botst dan tegen Frank die al tegen een muur staat. Frank draait zich links om door de opening te kunnen in zijn volgende beurt, maar omdat hij door Swifty opzij geduwd werd, staat ie nu voor een muur. Mitch heeft geluk en gaat wél door de opening. Niels duwt Siwfty vervolgens 3 naar rechts en zij duwt hem weer 1 terug.




Beurt 5:
1. Lucy: Rechts draaien
2. Bjorrn: 2 vooruit
3. Frank: 1 vooruit
4. Mitch: Nog een keer ( = 1 vooruit)
5. Brent: 1 vooruit
6. Niels: Links draaien
7. Swifty: 2 vooruit

Bjorrn botst op Brent die al tegen een muur staat, dus Bjorrn zet maar 1 stap. Frank kan niet vooruit omdat ie tegen een muur staat. Swifty duwt Niels 2 naar links.

De eindstand na deze eerste dag is dus:



Ik stuur jullie nu de volgende 9 kaarten!

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #6 Gepost op: 11-02-2022, 13:31:08 »
Nog wat vraagjes ontvangen:

De deadline is elke dag 21u en we spelen het 10 keer (dus t/m zaterdag 19 februari).

De obstakels worden na elke beurt sowieso geactiveerd, onafhankelijk van of er iemand op is gaan staan of niet. Als je bvb op een rode draaischijf komt te staan draait die je op het einde van de beurt naar links. Als je je volgende beurt naar rechts draait en dus nog steeds op dezelfde draaischijf staat, draait ie je op het einde van die beurt weer naar links.



Ik ga vanavond waarschijnlijk pas weer na 22u de update kunnen posten!

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #7 Gepost op: 11-02-2022, 16:06:51 »
Ik ga vanavond waarschijnlijk pas weer na 22u de update kunnen posten!

You know, of nu al want iedereen heeft al ingestuurd!  ::bravo::

Mugunghwaaaaaaaa kkoci pieot seumnida!

Beurt 1:
1. Lucy: 1 achteruit
2. Frank: Links draaien
3. Niels: 1 achteruit
4. Bjorrn: Links draaien
5. Mitch: 2 vooruit
6. Swifty: 1 achteruit
7. Brent: Rechts draaien

Daardoor zag het er zo uit:


Beurt 2:
1. Niels: 1 vooruit
2. Lucy: Links draaien
3. Frank: 1 vooruit
4. Bjorrn: 1 vooruit
5. Swifty: Nog een keer (= 1 achteruit)
6. Brent: 3 vooruit
7. Mitch: Rechts draaien

Frank duwt Bjorrn tegen een muur, waardoor die zelf niet meer vooruit kan.


Beurt 3:
1. Lucy: 2 vooruit
2. Niels: Rechts draaien
3. Frank: 1 vooruit
4. Bjorrn: Rechts draaien
5. Mitch: 180° draaien
6. Swifty: Rechts draaien
7. Brent: Nog een keer (= 3 vooruit)

Lucy duwt Frank tegen de muur. Brent komt op een rode draaischijf terecht die nu wordt geactiveerd, dus hij wordt een kwartslag naar links gedraaid.


Beurt 4:
1. Niels: 2 vooruit
2. Lucy: Rechts draaien
3. Bjorrn: 2 vooruit
4. Frank: Links draaien
5. Mitch: 1 vooruit
6. Swifty: 1 vooruit
7. Brent: Links draaien

Bjorrn duwt Frank 2 vooruit, recht in de drie lasers! Frank draait zich enkel om en blijft dus in de lasers staan. Daardoor loopt hij 3 schadekaarten op! Brent draait links op de draaischijf en die schijf draait hem vervolgens nog eens links.


Beurt 5:
1. Lucy: 2 vooruit
2. Niels: Linkss draaien
3. Bjorrn: 2 vooruit
4. Mitch: Rechts draaien
5. Swifty: 1 vooruit
6. Frank: 2 vooruit
7. Brent: 2 vooruit

Bjorrn duwt Frank 2 vooruit en Frank duwt Brent vervolgens 1 vooruit. Brent komt daardoor met zijn 2 vooruit op de transportband terecht, die geactiveerd wordt en hem in de bocht duwt waardoor hij een kwartslag naar rechts gedraaid wordt. Frank draait op de draaischijf een kwart naar links.

Dat maakt de stand op het einde van deze dag:


En een totaaloverzicht:


Jullie krijgen zo meteen de 19e en laatste kaart die nog op je trekstapel ligt. Vervolgens worden de afgelegde en gespeelde kaarten en eventuele schadekaarten geschud en vormen de nieuwe trekstapel, waarvan je er nog 8 krijgt, wat samen weer een hand van 9 kaarten geeft!

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #8 Gepost op: 11-02-2022, 16:16:59 »
Nieuwe kaarten zijn verstuurd. Hiervoor hebben jullie dus tot morgen 21u.

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #9 Gepost op: 12-02-2022, 14:49:14 »
Omdat ik de vraag al een paar keer heb gekregen:
Mag ik mijn ingezette kaarten nog aanpassen?

Ja dat mag. Totdat ik de uitslag post. En die post ik 1) wanneer iedereen ingezet heeft en 2) ik tijd heb.



Mag je communiceren met anderen? Ja hoor. Je weet toch niet of ze de waarheid zeggen of niet.  ;)

Offline Brent

  • Forumlid
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #10 Gepost op: 12-02-2022, 15:02:01 »
Mag je communiceren met anderen? Ja hoor. Je weet toch niet of ze de waarheid zeggen of niet.  ;)
Behalve ik, want ik spreek altijd de waarheid! ::gordijn::
IM∆GINE | DRE∆M | CRE∆TE

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #11 Gepost op: 12-02-2022, 21:06:48 »
De nieuwe dag breekt aan! Met de eerste beurt:

1. Lucy: Links draaien
2. Niels: Rechts draaien
3. Mitch: 3 vooruit
4. Swifty: 2 vooruit
5. Bjorrn: Rechts draaien
6. Frank: 180 graden draaien
7. Brent: Links draaien

Niemand stond elkaar in de weg, maar Frank draait nog een kwartslag naar links op de draaischijf en Brent schuift naar boven op de transportband.


Beurt 2:
1. Lucy: 1 vooruit
2. Niels: 1 vooruit
3. Bjorrn: 2 vooruit
4. Mitch: 1 vooruit
5. Swifty: 1 vooruit
6. Frank: 1 vooruit
7. Brent: 1 vooruit

Swifty wordt op de transportband richting de put geduwd. Mitch wordt op de transportband een kwartslag gedraaid en naar het volgend veld geduwd en Brent draait links op de draaischijf.


Beurt 3:
1. Lucy: Nog een keer (= 1 vooruit)
2. Niels: Links draaien
3. Bjorrn: Links draaien
4. Swifty: 2 vooruit
5. Mitch: Rechts draaien
6. Brent: 3 vooruit
7. Frank: Rechts draaien

Mitch wordt naar boven geduwd op de transportband.


Beurt 4:
1. Lucy: Rechts draaien
2. Niels: 2 vooruit
3. Bjorrn: 3 vooruit
4. Swifty: 1 vooruit
5. Frank: 1 vooruit
6. Mitch: Rechts draaien
7. Brent: 1 vooruit

Mitch wordt op de transportband naar boven geduwd en naar rechts gedraaid. Frank wordt ook naar boven geduwd op diezelfde transportband. Brent krijgt een schadekaart door de laser die op hem afgevuurd wordt!


Beurt 5:
1. Lucy: 1 vooruit
2. Niels: Nog een keer (= 2 vooruit)
3. Bjorrn: Nog een keer (= 3 vooruit)
4. Frank: Links draaien
5. Swifty: Rechts draaien
6. Mitch: Rechts draaien
7. Brent: 2 vooruit

Bjorrn, Mitch en Frank rijden een ritje op de transportband. Bjorrn en Frank worden daarbij een kwartslag naar rechts gedraaid.

Brent komt als eerste over de lijn en wint daarmee 5 ZP!

Speelveld op het einde van deze dag:


Ik stuur jullie zo de volgende negen kaarten. Behalve Brent, want die heeft ze niet meer nodig.

Offline Brent

  • Forumlid
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #12 Gepost op: 13-02-2022, 01:08:03 »
Bonne chance!



IM∆GINE | DRE∆M | CRE∆TE

Offline NielsE

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #13 Gepost op: 13-02-2022, 07:14:16 »
Bonne chance!



Goed gespeeld Brent, feli!

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #14 Gepost op: 13-02-2022, 08:31:35 »
Zo zeg, ben ik even een middag/avond afwezig, is Brent gewoon al binnen! Feli!
Keep calm and eat chocolates!

Online Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #15 Gepost op: 13-02-2022, 19:56:44 »
Dag 4!

Beurt 1:
1. Lucy - Links draaien
2. Niels: 1 vooruit
3. Bjorrn: 2 vooruit
4. Mitch: Links draaien
5. Swifty: Links draaien
6. Frank: Links draaien

Niels wordt door de transportband naar de put geduwd. Mitch wordt naar rechts getransporteerd en daarbij ook aan kwartslag gedraaid. Frank wordt naar rechts getransporteerd.


Beurt 2:
1. Lucy: 2 vooruit
2. Niels: 3 vooruit
3. Mitch: 1 vooruit
4. Frank: 2 vooruit
5. Swifty: 2 vooruit
6. Bjorrn: 1 vooruit

Lucy stapt op de draaischijf die haar een kwartslag naar rechts draait. Niels duwt Swifty een vakje vooruit. Door dat extra duwtje, komt Swifty met haar 2 stappen in de laser terecht en krijgt ze 1 schadekaart.


Beurt 3:
1. Lucy: 1 achteruit
2. Mitch: 2 vooruit
3. Niels: 2 vooruit
4. Frank: 3 vooruit
5. Bjorrn: 1 achteruit
6. Swifty: Nog een keer (= 2 vooruit)

Mitch duwt Bjorrn eentje naar rechts. Niels duwt zowel Mitch als Swifty eentje naar boven. Daarmee komt Mitch in de laser terecht en krijgt 1 schadekaart. Bjorrn duwt Niels eentje naar links door achteruit te stappen. Swifty zet 2 stappen vooruit, maar komt zo op de groen draaischijf vlak voor de finish. Ze draait een kwartslag naar rechts.

Frank is als tweede over de lijn gelopen en wint 4 ZP!

Beurt 4:
1. Lucy: Links draaien
2. Niels: 1 vooruit
3. Bjorrn: Links draaien
4. Mitch: Links draaien
5. Swifty: 3 vooruit

Niels stapt in een laser en krijgt een schadekaart. Mitch blijft in de laser staan en krijgt er een schadekaart bij. Swifty stap over naar de volgende groene draaischijf en draait zo weer een kwartslag naar rechts.


Beurt 5:
1. Lucy: 3 vooruit
2. Niels: 1 vooruit
3. Bjorrn: 1 vooruit
4. Mitch: 2 vooruit
5. Swifty: Nog een keer (= 3 vooruit)

Niels komt in een put terecht! Daardoor krijgt hij een schadekaart en wordt terug gewarpt. Bjorrn duwt Mitch een vakje naar boven, maar komt zo zelf in de laser terecht en krijgt een schadekaart. Mitch komt op de groene draaischijf terecht en draait zo een kwartslag naar rechts. Swifty stapt los een put in en krijgt dus een schadekaart en wordt terug gewarpt op de plaats waar Niels staat. Normaal wordt Niels geduwd in de richting waarnaar hij kijkt, maar daar is een muur. In plaats daarvan wordt hij geduwd in de richting waar Swifty naar kijkt.

Eindpositie na deze dag:


De nieuwe kaarten komen er zo meteen aan!

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #16 Gepost op: 13-02-2022, 20:00:04 »
Getver Niels, dat was niet de bedoeling!
Keep calm and eat chocolates!

Offline Brent

  • Forumlid
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #17 Gepost op: 13-02-2022, 20:12:30 »
Welkom Frank ::love::

IM∆GINE | DRE∆M | CRE∆TE

Offline NielsE

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #18 Gepost op: 13-02-2022, 20:32:39 »
Getver Niels, dat was niet de bedoeling!

Ja ging hier ook niet echt volgens plan. Ik werd geduwd :(

Offline Lucy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Life is like theatre <3
Re: Squid Game - Green Light, Red Light +++
« Reactie #19 Gepost op: 13-02-2022, 20:57:48 »
Omg ik ben geen laatste meer
Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan en terug!