Auteur Topic: FINALE - Dino Park +++  (gelezen 622 keer)

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
FINALE - Dino Park +++
« Gepost op: 24-03-2022, 09:18:11 »
Toen Robbie en ik besloten om samen Z4P op te pakken, hielp het natuurlijk dat we ook wat spellen samen konden spelen. In de zomer hadden we dat al gedaan tijdens de spelletjesweek, maar ergens begin november troffen we elkaar weer, op een spellenbeurs samen met Lucy en met mijn twee oudste kinderen.

Op zo'n spellenbeurs probeer je vooral nieuwe spellen, die niet allemaal even sterk zijn. Maar er was 1 spel dat we met z'n vieren speelden (mijn zoon (die van RockPaperScissorsLizardSpock) deed met mij mee), dat zoveel indruk maakte dat we het allebei direct op die beurs hebben gekocht en dat we ook snel besloten om dit spel ons finalespel te laten zijn.

Ik heb het sindsdien regelmatig met mijn kinderen gespeeld, maar ook met een ander spellengroepje en met mijn eigen moeder. En het bevalt elke keer weer erg goed!

Dat spel heet Nidavellir (of De dwergen van Nidavellir) en dat gaan we spelen! Wel in een andere setting, maar verder zijn de regels identiek.

ZP

Nr 1: 5ZP
Nr 2: 3ZP
Nr 3: 2ZP
Nr 4: 1ZP

Muntenschat na ronde 5



Parken na ronde 5







« Laatst bewerkt op: 30-03-2022, 09:38:38 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #1 Gepost op: 24-03-2022, 10:48:03 »


Welkom in jullie eigen Dino Park! Het is helemaal gebouwd, sterke muren, hoge hekken, een mooie poort.

Maar er mist nog wat, namelijk daadwerkelijke dinosaurussen. Maar gelukkig is er een voorraad dinosaurussen gecreëerd door de hosts en die worden regelmatig in grote trucks aangeleverd. Van elke truck mogen jullie 1 dinosaurus in jullie park zetten, maar wie er als eerste mag kiezen is afhankelijk van jullie biedingen.

Ook kunnen jullie zogenaamde superdino's krijgen voor jullie park. Deze leveren natuurlijk extra bekijks op! Maar je krijgt die niet zomaar.

Aan het eind wordt je park beoordeeld op basis van de samenstelling. Veel dino's van dezelfde soort geeft natuurlijk een levendiger beeld, dus specialisatie wordt meer beloond dan veel verschillende dino's. Maar die superdino's krijg je weer door alle soorten in je park te hebben. Zoek de juiste balans!

Een ronde

Jullie hebben allemaal een startbudget gekregen van 5 munten:







Elke ronde komen 3 trucks op een grote parkeerplaats. Op elke truck een aanbod van 4 dino's. Jullie gaan bieden op die dino's, door bij elke truck 1 munt te plaatsen. Iedereen biedt tegelijkertijd op alle 3 de trucks.

Gelijkspel

Als er ergens een gelijkspel ontstaat, dan wordt gekeken naar de beurtvolgorde.

Bjorn heeft als afleveringswinnaar iedereen een stukje barnsteen met een nummer gegeven.

Bjorn:

Frank:

Brent:

Mitch:

Wanneer spelers gelijke biedingen doen, dan mag degene met de hoogste waarde op zijn barnsteen eerst kiezen. Maar nadat de bieding is afgelopen, wisselen de mensen met gelijke biedingen hun barnsteen om. Als Bjorn en Brent een gelijke bieding doen, kiest Bjorn eerst, daarna Brent en vervolgens krijgt Brent de 5-barnsteen van Bjorn en Bjorn de 3 van Brent. Bij 3 gelijke biedingen, dan wisselen de hoogste en laagste alleen om.

Opwaarderen van munten

Omdat je maar met 3 munten biedt, betekent dat je elke ronde 2 munten overhoudt en daarvoor hebben de hosts hun eigen leuke economische truukje (niet te verwaren met truckje) bedacht. De hosten hebben een muntenschat waarmee je je startmunten kunt opwaarderen.



Wanneer je tijdens een bieding op een truck je 0-munt inzet, dan wordt gekeken naar de twee munten die je apart hebt gehouden. Stel dat zijn de 5-munt en de 3-munt. Die tel je bij elkaar op en dan wissel je de hoogste munt (5) om met een 8-munt uit de muntenschat van de hosts. Zo krijg je steeds hogere munten en aan het eind van het spel zijn de munten ook punten waard!

De startmunten die ingewisseld worden verdwijnen uit het spel, de munten uit de schat van de hosts die ingewisseld worden voor hogere komen weer terug in de kist. Bij een gelijkspel tussen twee 0-munten in de bieding gaat ook het wisselen op volgorde van de barnsteen.

Als je inwisselt, maar de munt die je zou moeten krijgen is er niet, dan krijg je de eerstvolgende hogere munt. Zo genereus zijn de hosts wel. Dus wanneer in voorgaand voorbeeld de 8-munten op zijn, wordt de 5 ingewisseld voor een 9. In de kist zie je hoeveel er van elke munt zijn, het kan een tactische overweging zijn om te sturen op lege plekken. Wanneer de hoogste munt (25) er niet meer is krijg je de hoogste die er nog wel ligt.
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #2 Gepost op: 24-03-2022, 11:48:24 »
Spelstructuur

We spelen 6 hele rondes, waarin telkens 3 trucks komen aanrijden. Er zijn twee stapels kaarten, eentje voor de eerste drie rondes en eentje voor de laatste drie. Deze stapels zijn vrijwel gelijk.

De eerste stapel bestaat uit 35 dinosaurussen en 1 muntopwaarderingskaart:



Wanneer deze kaart bij een bieding gekozen wordt, mag direct 1 van de munten met 3 opgewaardeerd worden, volgens de regels hierboven. De 0 mag je hier niet voor gebruiken, verder mag het een munt zijn die gebruikt is in een bieding of die apart gelegd is.

De tweede stapel bestaat uit dezelfde lading van 35 dinosaurussen (klonen hoort erbij) en 2 iets hogere muntopwaarderingskaarten:



Waarom hier 1 kaart meer in zit volgt verderop.

Tussen ronde 3 en 4 worden er aanmoedigingsprijzen uitgedeeld door de hosts. Hoe dat in elkaar zit volgt verderop. Na ronde 6 wordt de totaalscore berekend, ook dat staat verderop.

Dinosaurussen

Je vult je park met verschillende dinosaurussen. Een dinosaurus heeft een aantal klauwen en soms een waarde. Er zijn 5 basissoorten, die elk op een andere manier gewaardeerd worden in de score. Elke basisdino heeft 1 klauw, de superdino's hebben er soms meer.

Apatosaurus (blauw)



De score voor apatosaurussen is het totaal van de waarde van de apatosaurussen bij elkaar opgeteld.

In elke stapel zit 1 apatosaurus van waarde 5 t/m 11. Totaal 7 apatosaurussen dus.

Tyrannosaurus Rex (rood)



De score voor tyrannosaurussen is ook het totaal van de waarde van de tyrannosaurussen bij elkaar opgeteld. Maar degene met de meeste klauwen (dus niet de hoogste waarde) krijgt ook nog de waarde van zijn hoogste munt als extra punten erbij. Wanneer er meer spelers zijn met hetzelfde aantal klauwen, krijgt elke speler de waarde van zijn eigen hoogste munt erbij.

In elke stapel zit 1 tyrannosaurus rex van waarde 3 t/m 9, en een extra van waarde 6. Totaal 8 tyrannosaurussen dus.

Triceratops (groen)



Een triceratops heeft geen waarde, alleen een aantal klauwen. Punten voor de triceratopsen zijn kwadratisch gebaseerd op het aantal klauwen. Dus wanneer je aan het eind van het spel 7 triceratopsen in je park hebt, is dat 49 punten.

In elke stapel zitten 6 stegosaurussen.

Stegosaurus (paars)



Net als de triceratops heeft ook een stegosaurus geen waarde, alleen een aantal klauwen. Punten voor klauwen van de stegosaurus zijn lineair. De eerste is 3 waard, de tweede 4, de derde 5, etcetera.

Een tabel voor de waarde van stegosaurussen en triceratopsen. Deze tabel loopt t/m 16, maar als je meer hebt dan wordt op dezelfde manier doorgeteld.



In elke stapel zitten 8 stegosaurussen.

Pterodactylus (oranje)



De score voor pterodactylussen is het aantal klauwen vermenigvuldigd met de totale waarde. Dus bovenstaande kaart is 1 waard, maar wanneer je er drie van hebt is de score al 9.

In elke stapel zitten twee pterodactylussen van waarde 0, twee van waarde 1 en twee van waarde 2.
« Laatst bewerkt op: 25-03-2022, 08:49:40 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #3 Gepost op: 24-03-2022, 12:10:24 »
Beloning na ronde 3

Als de derde ronde is afgehandeld, wordt er gekeken naar de 4 parken en in hoeverre er is gespecialiseerd in de 5 basissoorten. De speler met de meeste klauwen in een bepaalde kleur krijgt een beloning. Bij een gelijkspel bij een kleur krijgt niemand de beloning!

Beloning voor blauw (apatosaurus)

Je krijgt een extra dinosaurus in je park. Uit stapel 2 worden 3 kaarten getrokken, daar mag de winnaar er 1 van kiezen en die direct in zijn park plaatsen. Dit kan zelfs ook nog een superdino opleveren, zie onder.

Beloning voor rood (tyrannosaurus rex)

Je mag direct een munt met 5 opwaarderen volgens de gebruikelijke regels. Niet je 0-munt natuurlijk.

Beloning voor groen (triceratops)

Je 0-munt wordt ingewisseld voor deze munt.



Ook deze munt mag je niet opwaarderen.

Beloning voor paars (stegosaurus)

Je krijgt deze superdino direct in je park, de enige superdino waarvan er twee zijn.



Beloning voor oranje (pterodactylus)

Je barnsteen wordt ingewisseld voor deze speciale.



Dit stuk barnsteen kan niet afgepakt worden, dus feitelijk win je elk gelijkspel. En deze is aan het eind van het spel 3 punten waard.

Superdinosaurussen

Zoals uit de regels blijkt, wordt specialisatie qua score duidelijk meer gewaardeerd. Maar om te zorgen dat er ook binnen elke omheining wat te zien is, bieden de hosts superdino's aan bij generalisatie. Dat betekent dat elke keer dat je van elke kleur 1 klauw hebt, je een superdino mag uitzoeken en die direct in je park mag plaatsen. Dit kan soms zelfs betekenen dat je daarna direct weer mag uitzoeken, zie straks het voorbeeld verderop.

Elke superdinosaurus is er maar 1 keer (uitzondering zie boven bij de paarse beloning). Superdino's zijn er in 2 smaken. Per basissoort zijn er twee superdino's die je in de bewuste kooi legt, en daarnaast zijn er bijzondere superdino's die hun eigen plek in het park krijgen (bruine klauw). Bij die laatste heb ik de drie ingewikkeldste superdino's achterwege gelaten ten opzichte van Nidavellir.

SUPERDINO'S BASISSOORT

Super-apatosaurussen


1 klauw, 20 punten waard, maar deze mag je pas plaatsen wanneer je al 5 apatosaurussen hebt.


1 klauw, 7 punten waard, plus elke apatosaurus, inclusief deze, wordt 2 punten meer waard.

Super-tyrannosaurussen


14 punten, 1 klauw


7 punten, 2 klauwen

Super-triceratopsen


3 klauwen, maar je moet uit twee andere parken de laatst gelegde dinosaurus weghalen. En dit weghalen betekent níet dat je daarna weer een extra held krijgt wanneer je de rij weer aanvult.


2 klauwen

Super-stegosaurus


3 klauwen, maar je moet uit 1 ander park de laatst gelegde dinosaurus weghalen. En dit weghalen betekent níet dat je daarna weer een extra held krijgt wanneer je de rij weer aanvult.


2 klauwen

Super-pterodactylus


3 punten waard, 1 klauw


1 punt waard, 3 klauwen

SUPERDINO'S SPECIAAL


Indominus Rex


17 punten waard

Spinosaurus


Zoveel punten waard als je hoogste munt

Parasaurolophus


7 punten waard en je mag direct een munt opwaarderen met 7

Velociraptor (5x)


Hier kun je er meer van krijgen, velociraptors zijn het gevaarlijkst (en daardoor het interessantst) in groepen. De eerste is 13 punten waard, wanneer je er twee hebt zijn ze samen 40 punten waard, drie zijn 81 waard, vier 108 en als je ze alle vijf weet te verzamelen zijn ze samen 155 punten waard.
« Laatst bewerkt op: 27-03-2022, 18:37:12 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #4 Gepost op: 24-03-2022, 12:10:42 »
Robbie speelt al een tijdje en heeft de volgende munten:







Zijn park ziet er als volgt uit.



De drie trucks komen voor rijden (laten dat nou ook net de trucks uit ronde 1 zijn  ;D ).





De eerste truck vindt Robbie het interessants, want hij wil graag een superdino en daarvoor heeft hij een groene dino nodig. Hij besluit dus om zijn 8 in te zetten op truck 1, zijn 3 op truck 2 (een extra stegosaurus zou ook niet erg zijn) en zijn 0 op truck 3. Hij mag dus straks zijn 14 inwisselen voor een 16.

Iedereen heeft ingezet en Robbie mag als tweede. Hij kiest een groene dino, waardoor hij van elke kleur nu 1 klauw heeft en mag daarmee een superdino uitkiezen.



Robbie is slim en kiest de tweede groene superdino.

Daarmee vult hij maar liefst twee(!) extra rijen met klauwen in verschillende kleuren.



Betekent dat hij direct weer twee superdino's mag uitkiezen. Hij kiest ervoor om de spinosaurus en de parasaurolophus aan te schaffen.



Wederom slim gedaan van Robbie, hij gebruikt de parasaurolophus om zijn 14 munt per direct te veranderen in de 21 munt. Dat doet hij omdat die munt momenteel niet aanwezig is in de muntenschat, waardoor hij die verandert in de 22. Zodat hij wanneer de derde truck aan de beurt is zijn 22 munt kan inwisselen voor de 24.

Score Robbie (als het nu klaar zou zijn)


Blauw: 35
Rood: 16 maar omdat niemand meer dan 3 klauwen heeft in rood, krijgt Robbie zijn grootste munt (24) erbij. Dus 40
Groen: 9
Paars: 25
Oranje: 3 x 3 = 9
Superdino's: 24 (spinosaurus) + 7 (parasaurolophus) = 31
Munten: 24 + 8 + 3 + 2 = 37

TOTAAL: 186
« Laatst bewerkt op: 24-03-2022, 13:39:30 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #5 Gepost op: 24-03-2022, 12:11:02 »
Ronde 1



Truck 1






Truck 2






Truck 3










Ik wil van iedereen via PM de ingezette munt per truck doorgeven. Sowieso is een 0-munt inzetten om je munten op te waarderen. Ook wil ik daarbij per truck in welke volgorde je de kaarten zou pakken, zodat we een ronde in 1 keer kunnen afhandelen. Daar mag voor truck 2 en 3 wel iets voorwaardelijks in zitten natuurlijk ("als ik in truck 1 de apatosaurus win, dan hoef ik die uit truck 2 en 3 niet, maar anders wel").

Maak je in eerste instantie niet te druk om superdino's en beloningen, focus je op het inzetten van je munten, kiezen van de basisdino's en het handig opwaarderen van je munten. Gebruik dus ook die 0-munt zoveel mogelijk elke ronde. Succes!!
« Laatst bewerkt op: 24-03-2022, 13:53:06 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #6 Gepost op: 24-03-2022, 14:14:18 »
Jullie parken, nu nog leeg.




My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #7 Gepost op: 25-03-2022, 08:24:05 »
De munten zijn ingezet.

Truck 1



Bjorn:

Frank:

Brent:

Mitch:

Frank mag eerst, hij kiest de triceratops (groen). Daarna mag Mitch, die kiest de pterodactylus (oranje). Dan mag Bjorn vanwege de barnsteen eerst en kiest de tweede triceratops, waardoor voor Brent de apatosaurus overblijft.

Brent en Bjorn wisselen hun barnsteen om.

Truck 2



Brent:

Frank:

Bjorn:

Mitch:

Ondanks zijn lage inzet mag Mitch eerst. Hij kiest de tyrannosaurus rex. Daarna mag Brent, die gaat voor een stegosaurus. Frank pakt ook een stegosaurus en voor Bjorn blijft dan de apatosaurus over.

Brent wisselt eerst:
en

De eerste wordt een

Daarna Frank:
en

De eerste wordt

En dan Bjorn:
en

De eerste wordt

Vervolgens wisselen Bjorn en Brent hun barnsteen weer om. Frank zit in het midden en blijft onveranderd.

Truck 3



Bjorn:

Frank:

Brent:

Mitch:

Bjorn kiest de tyrannosaurus rex, Brent de pterodactylus waarde 1, Frank de pterodactylus 0 en tot slot is de apatosaurus voor Mitch.

Mitch mag nog wisselen:
en

De eerste wordt een
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #8 Gepost op: 25-03-2022, 08:32:19 »








My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #9 Gepost op: 25-03-2022, 08:40:02 »
Trucklading ronde 2

Truck 1




Truck 2




Truck 3








My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #10 Gepost op: 27-03-2022, 16:15:01 »
De munten zijn ingezet.

Truck 1



Bjorn:

Frank:

Brent:

Mitch:

Brent mag eerst, die kiest de apatosaurus. Vervolgens pakt Mitch de tyrannosaurus rex, waardoor er voor Bjorn en Frank een stegosaurus overblijven.

Frank mag wisselen:
en

De eerste wordt

Truck 2



Brent:

Frank:

Bjorn:

Mitch:

Frank mag eerst vanwege zijn barnsteen, die kiest de apatosaurus. Vervolgens Mitch, die pakt de pterodactylus. Daarna pakt Bjorn de tyrannosaurus rex, zodat voor Brent de triceratops over blijft.

Brent wisselt:
en

De eerste wordt

Frank en Mitch wisselen hun barnsteen om.

Truck 3



Bjorn:

Mitch:

Brent:

Frank:

Brent mag eerst kiezen vanwege de barnsteen, dat wordt de apatosaurus. Daarna Frank die de stegosaurus pakt. Dan mag Bjorn ook vanwege de barnsteen en pakt de triceratops. En dan blijft voor Mitch de +3 over.

Bjorn wisselt eerst:
en

De eerste wordt

Daarna Mitch:
en

De eerste wordt

Bjorn en Mitch wisselen van barnsteen en Brent en Frank ook.
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #11 Gepost op: 27-03-2022, 16:16:50 »









« Laatst bewerkt op: 27-03-2022, 16:38:11 door monkeysuncle »
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #12 Gepost op: 27-03-2022, 16:26:21 »
Trucklading ronde 3

NB na deze ronde worden de beloningen uitgedeeld, hou daar rekening mee. Meeste klauwen telt, een gelijkspel geeft niemand de beloning.

En graag wil ik ook van iedereen doorkrijgen welke superdino's (doe maar maximaal 3) je wilt pakken wanneer je een rij met klauwen vol krijgt.

Truck 1






Truck 2






Truck 3











My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #13 Gepost op: 27-03-2022, 16:38:36 »
Mitch heeft zijn startmunt 3 opgewaardeerd naar een tweede munt 6.

De muntenschat en Mitch' park zijn bijgewerkt.
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #14 Gepost op: 28-03-2022, 09:46:56 »
De munten zijn ingezet.

Truck 1



Mitch:

Bjorn:

Frank:

Brent:

Frank mag eerst, die pakt de tyrannosaurus 9. Vervolgens pakken op volgorde van barnsteen Mitch de tyrannosaurus 6, Bjorn de tyrannosaurus 4 en Brent de triceratops.

Frank heeft nu 5 verschillende klauwen, dus hij kiest een superdino en wel


Mitch mag eerst wisselen:
en

Normaal gesproken zou Mitch een 8 krijgen, maar die is niet beschikbaar, dus wordt zijn 6

Nu mag Bjorn wisselen:
en

De eerste wordt

En daarna Brent:
en

De eerst wordt

Tot slot wisselen Mitch en Brent van barnsteen. Bjorn blijft gelijk.

Truck 2



Brent:

Bjorn:

Frank:

Mitch:

Mitch mag eerst, die kiest de pterodactylus 1. Daarna Bjorn, die de pterodactylus 0 kiest. Dan Brent, die pakt de stegosaurus en tot slot krijgt Frank de apatosaurus.

Bjorn krijgt een superdino en pakt

Frank wisselt:
en

De 8 ligt er weer, dus nu wordt de 5 een

Truck 3



Brent:

Bjorn:

Frank:

Mitch:

Bjorn mag eerst, die kiest de tyrannosaurus rex. Daarna pakt Mitch de stegosaurus. Vervolgens Brent ook een stegosaurus en dan blijft voor Frank de triceratops over.
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #15 Gepost op: 28-03-2022, 10:04:04 »
Dan is het nu tijd voor de beloningen!

Blauw
Brent 3
Frank 2
Bjorn en Mitch 1

Brent heeft drie kaarten uit ronde 4,5,6 toegestuurd gekregen, waaruit hij er 1 mag kiezen. De andere twee gaan terug de stapel in.

Rood
Bjorn 4
Mitch 3
Frank 1
Brent 0

Bjorn mag een munt met 5 opwaarderen.

Groen
Bjorn 4
Brent en Frank 2
Mitch 0

Bjorn krijgt

Paars
Frank 5
Brent 3
Bjorn en Mitch 1

Frank krijgt

Oranje
Mitch 3
Bjorn, Brent en Frank 1

Mitch krijgt
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #16 Gepost op: 28-03-2022, 11:22:57 »
Bjorn waardeert zijn 3 startmunt op naar een 9 (want de 8 ligt er niet).

En Brent koos als kaart



En hij waardeerde óók zijn 3 op naar een 9.
My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #17 Gepost op: 28-03-2022, 11:26:30 »









My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #18 Gepost op: 28-03-2022, 11:34:17 »
Trucklading ronde 4

Truck 1






Truck 2






Truck 3










My fall will be for you

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: FINALE - Dino Park +++
« Reactie #19 Gepost op: 29-03-2022, 09:41:04 »
De munten zijn ingezet.

Truck 1



Mitch:

Brent:

Bjorn:

Frank:

Mitch mag eerst, die pakt de triceratops. Daarna Brent, die gaat voor de tyrannosaurus rex. Vervolgens Bjorn, die apatosaurus pakt, waardoor voor Frank de pterodactylus overblijft.

Mitch mag nu een superdino kiezen, dat wordt

Ook Brent mag een superdino kiezen, dat wordt

Frank mag wisselen:
en

De eerste wordt

Brent en Bjorn wisselen van barnsteen.

Truck 2



Mitch:

Bjorn:

Brent:

Frank:

Bjorn mag eerst, die kiest de triceratops. Dat betekent dat Frank en Mitch de pterodactylus 2 krijgen en Brent de pterodactylus 1.

Brent mag daardoor nog een tweede superdino kiezen en hij pakt

Mitch wisselt eerst:
en

De eerste wordt

Vervolgens Brent:
en

De eerste zou 16 worden maar die heeft Brent zelf al dus het wordt

Mitch en Brent wisselen niet van barnsteen, dankzij Mitch' speciale versie.

Truck 3



Mitch:

Bjorn:

Brent:

Frank:

Brent mag eerst, die kiest de tyrannosaurus 8. Mitch pakt daarna de tyrannosaurus 6, Bjorn de apatosaurus en Frank de stegosaurus.

Bjorn mag wisselen:
en

Omdat de 16 en de 17 al weg zijn wordt het
My fall will be for you