Auteur Topic: De Finalisten  (gelezen 3249 keer)

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
De Finalisten
« Gepost op: 5-02-2005, 11:19:33 »


Naam: Linda
Leeftijd: 29 jaar
Finale gehaald: -Duivelseiland
Omschrijving: Linda kwam terecht in het Blauwe Team en het Blauwe Team was geen makkelijk team om in te starten. Er werden hoogstwaarschijnlijk stemafspraken gemaakt. Als Team Blauw de eerste week naar de eilandraad had gemoeten, was het na Dag 1 al exit geweest voor Linda. Gelukkig voor Linda werd de week erop, Lebon Simon eruit gestemd. Linda kwam in een nieuw team wat haar overlevingskansen weer vergroot. Bij het Extreme Survivors Team kende Linda makkelijke weken en de weken erop bleef ze veilig ‘onder de vleugels van Test’ in het Kamp Test-team. In de laatste week voor de samensmelting was het echter Kamp Molice die in Linda een groot concurrent zag en haar weggestemde. Linda werd naar Duivelseiland verbannen.  Linda kreeg gelijk de kans om Kampleider Molice terug te pakken in haar eerste duel op Duivelseiland. Ze slaagde in haar missie en won na haar eerste duel ook overtuigend van achtereenvolgens Lola, Gerard en EIDM. Na 4 overtuigend gewonnen duels heeft Linda zich meer dan bewezen en is ze klaar om te gaan vlammen in de finale.

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: De Finalisten
« Reactie #1 Gepost op: 18-02-2005, 11:47:21 »


Naam: Daisy
Leeftijd: 19 jaar
Finale gehaald: -Fysieke Proef
Omschrijving: Daisy is de enige finalist die ook al meedeed aan de eerste CSC. Daar struinde ze in de eerste leidersbattle. Dit jaar kwam Daisy terug en begon haar avontuur in het gele team. Al in de eerste week was het Team Geel dat als eerste naar de eilandraad moest. Daisy en haar teamgenoten kozen ervoor om de sterke concurrent Annuh uit het spel te stemmen. Gelukkig wist Team Geel zich te herpakken en de tweede week wisten ze te overleven. Op een nippertje na verloor leider Test zijn leiderschap niet en Test nam Daisy (die hij beschouwde als één van zijn sterkste teamgenoten) naar zijn Extreme Survivors Team. De tijd in TEST was een makkelijke periode voor Daisy om door te komen, maar uiteindelijk werd Daisy van Test gescheiden. Daisy kwam terecht in Kamp Molice. Hier startte voor Daisy de moeilijkste periode. Zonder de hulp van Test en andere bondgenoten moest Daisy te zien overleven. Gelukkig wist Daisy in Molcrazy een nieuw maatje te vinden en zonder al te veel problemen kwam ze glansrijk bij de laatste 10 kandidaten. Eenmaal bij de laatste 10 gekomen kende Daisy weinig problemen. Keer op keer toonde ze haar inzet bij de opdrachten en verslagen op een minuut verloor ze de sociale proef. In een laatste kans wist Daisy via de fysieke proef toch de finale te halen.

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: De Finalisten
« Reactie #2 Gepost op: 18-02-2005, 11:50:14 »


Naam: Molcrazy
Leeftijd: 19 jaar
Finale gehaald: -Sociale Proef
Omschrijving: Molcrazy begon in het jongensteam ‘Team Groen’. Aangedreven door de enige vrouw in het team, Grace, bewees Molcrazy zich al snel. Grace loodsde met gemak haar ‘heren’ door de eerste twee stemrondes heen. Grace was erg content met Molcrazy en nam hem mee naar haar ‘Gracious Cobra’s’. Bij de Cobra’s kende Molcrazy een lastige periode. Van de 4 eilandraden moesten de Cobra’s 2x naar de eilandraad. Gelukkig voor Molcrazy wist hij deze te overleven. Grace verloor haar immuniteit en Molcrazy kwam terecht in Kamp Molice. In Kamp Molice brak weer een moeilijke periode aan voor Molcrazy. Wederom zat Molcrazy in het team dat het vaakst naar de eilandraad moest. Gelukkig kon Molcrazy rekenen op zijn teamgenoten die in hem een enorme steunpilaar zagen. Molcrazy overleefde de eerste fase en kwam bij de laatste 10 terecht. Door goed samen te werken met anderen wist hij zich te plaatsten bij de laatste 4. Hier kreeg hij de kans om zich te plaatsen voor de finale door de sociale proef te winnen. Dit deed Molcrazy dan ook. Molcrazys prestatie is opmerkelijk, aangezien Molcrazy de kandidaat is waarop de minste stemmen van alle kandidaten op zijn uitgebracht.

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: De Finalisten
« Reactie #3 Gepost op: 18-02-2005, 11:54:29 »


Naam: Heinz
Leeftijd: 18 jaar
Finale gehaald: -Mangrove
Omschrijving: Heinz heeft de hele CSC doorgebracht in de Mangrove. Hij is één van de 14 orginele kandidaten die van het begin af aan startte in de Mangrove. In de eerste week scoorde Heinz erg modaal, maar al snel bleek Heinz over te weinig wilskracht te beschikken. Toen hij bijna op het moment stond de Mangrove te verlaten kreeg Heinz nieuwe kracht. Met een enorm enthousiasme en gesteund door de andere Mangrovers wist Heinz langzaam maar zeker te klimmen in de lijstjes. Hierdoor werd Heinz één van de kanshebbers op een plaats bij de laatste tien. Helaas voor Heinz wist hij dit niet te halen, maar samen met 9 andere Mangrovers greep Heinz de kans aan om de Mangrove uit te spelen. Samen met Eck, Xmoix en Nostradamus werd er bijna wekelijks van positie gewisseld, maar uiteindelijk was het Heinz die de bovenste plaats innam en een finaleplaats daardoor dubbel en dwars verdiende.