Auteur Topic: Ontwikkelingen in het BB-Huis  (gelezen 113702 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #100 Gepost op: 6-09-2005, 22:23:05 »
Onbezonnen Menno

Het is weer etenstijd. Ingrid en Menno zitten met hun ruggen tegen elkaar, aangezien ze door de Weekopdracht niet normaal aan tafel kunnen zitten. Het lijkt alsof ze niet voor niets aan elkaar gekoppeld zijn. De Twee bewoners kunnen maar niet van elkaar afblijven. Door een onschuldige stoeipartij breekt Menno bijna één van de eieren. Het gaat gelukkig net goed. “Ze hebben Menno natuurlijk met een reden gekozen”, zegt Rob. Waarmee hij suggereert dat Menno er met zijn onbezonnen gedrag wel eens voor zou kunnen zorgen dat de Weekopdracht mislukt.

"Ik kon mijn moeder geen gedag meer zeggen"

Dido: "Ik heb nog een sigaretje." Aan Roel vraagt ze: "Wil je er één?" Maar Roel hoeft niet, Roel heeft shag.
Tanja: "Als mijn pakje op is, ga ik proberen geen shaggies te roken." Dido: "Wat een goede instelling." Tanja: "Proberen hè."
Dido zegt zin in donderdag te hebben, de dag van de Liveshow. Tanja niet: "Moeten we nomineren." Rob zegt: "Schat, dat moment komt toch." Dido stelt zich voor dat haar moeder in de Liveshow komt. "Dan moet ik echt huilen!" Ze heeft geen afscheid meer kunnen nemen van haar moeder, omdat deze was op huizenjacht in Frankrijk. Dido: "Ik wilde haar nog bellen, maar dat mocht op het laatste moment niet meer."

Vlekken

Ingrid vraagt zich af hoe ze op zo’n Weekopdracht komen. “Zouden ze dit uit het buitenland hebben?”, vraagt ze zich hardop af. Chantal laat weten dat ze in bijvoorbeeld de Engelse versie nog nooit gezien heeft dat de Bewoners een opdracht kregen. Rikkert maakt op zijn beurt een alternatieve versie van het spel Twister. Namelijk met handdoeken. Op één van de groene handdoeken ziet Tanja witte vlekken. “Dat zijn echt trekvlekken.” Rikkert schiet gelijk in de verdediging: “Dat is gewoon kwijl.” “Dat bijt echt niet zo”, zegt Tanja. “Ik slaap zonder kussen”, verdedigt Rikkert zichzelf en hij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Ingrid weet het zeker. “Dat zijn kwijlvlekken. Die herken ik zo.”

“Ze zien er zo echt uit”

Ingrid en Menno raken al aardig verveeld. En op wie kunnen ze dat beter afreageren dan op elkaar. Zelfs een zak pepermuntjes geeft aanleiding om aan elkaar te zitten. Menno ziet een beetje pepermunt op Ingrid’s rechterborst en wil het er afhalen. “Afblijven”, roept Ingrid en geeft Menno een tik op zijn hoofd. “Ik zorg ervoor dat je geen siliconentroep krijgt”, plaagt Menno. Tanja probeert Ingrid te verdedigen: “Nou Ingrid heeft echt geen siliconenborsten hoor.” Ingrid laat weten dat haar borsten niet echt zijn. “Je lult”,zegt Tanja verbaasd. “Ze zien er zo echt uit.”

Lieske kon Joost niet ‘handelen’

Lieske laat Chantal weten dat ze in de proefnominatie op Joost heeft gestemd. “Echt waar”, roept Chantal. Lieske heeft het Joost wel eerlijk gezegd. “De eerste dagen lagen Joost en ik elkaar niet zo. Ik had al die stress van het verstoppen van die 5000 euro en ik kon die vrolijke Joost daarbij niet ‘handelen’.” Ook laat ze weten nu niet meer op hem te stemmen. “Ik ben wel benieuwd wie er als eerste wordt genomineerd.” Chantal hoeft het nog even niet te weten. “Ik vind die rust nu nog wel even lekker.”
« Laatst bewerkt op: 7-09-2005, 09:24:02 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #101 Gepost op: 7-09-2005, 09:12:00 »
Aardappel schaken

Het is een rustige nacht geweest in het BB huis. De weekopdracht verloopt tot nu toe goed. De twee bewoners worden netjes naar alles gedragen zodat de eieren in hun sokken goed blijven. Lieske heeft wel zin in een spel en probeert uit aardappels schaakstukken te maken zodat ze een potje kan schaken met Roel. Verder gebeurd er weinig. Hopelijk zijn ze vandaag wat vroeger en actiever wakker dan gisteren zodat het leuk is om de streamverslagen bij te houden.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #102 Gepost op: 7-09-2005, 11:30:45 »
09:30 Wakker worden!

Net als gisteren worden de Bewoners gewekt met het doordringende gekraai van een haan. Opstaan Bewoners, het is weer een mooie dag!


09:46 Nog maar een keertje dan

Een paar van de Bewoners lijken de Big Brother haan niet gehoord te hebben. Een goede reden om hem nog een keer te laten kraaien. "Die rot-kip gaat naar het asiel", kreunt Ingrid van onder haar dekbed.

Rob is al in de keuken. Hij heeft er zo zijn eigen mening over: "Ik heb geen last van dat gekraai. Ik slaap in een hok vól haantjes."

09:55 Teminste houdbaar tot

De bewoners zijn bezorgd over de houdbaarheidsdatum van alle etenswaren. Ralph heeft namlijk witte stukjes in de salade ontdekt. Rikkert controleert direct alle data van de voorverpakte vleeswaren. Eierkoninging Ingrid heeft genoeg gegeten en wordt door Joost en Ralph weggedragen. Waar ga ik nu heen? Vraagt ze lichtelijk in paniek.


10:10 Net of je verlamd bent

Linda en Dido nemen de taak op zich om Ingrid en Menno uit bed te halen. Terwijl ze zorgvuldig bezig zijn om de sokken van Menno aan te trekken zegt Ingrid vanuit het andere bed: "Ik voel me bijna alsof ik verlamd ben. Dan komt er 's morgens iemand binnen en zegt: 'Goeiemorgen, ik kom u vanochtend uit bed halen'. Dat lijkt me echt vreselijk".
"Ja, normaal zou ik beginnen met je te wassen", zegt Dido, die de nodige ervaring heeft in de verzorging.

10:37 Ontbijt

Met vereende krachten worden de ‘Koning en Koningin’ (Ingrid en Menno) ruggelings aan het hoofd van de tafel gezet. Rob is klaar met het bakken van de broden en het zetten van de koffie dus er kan gegeten worden. Als het ontbijt halverwege is schuiven de langslapers ook aan. Alleen Roel is in geen velden of wegen te bekennen. Hij is nog vast in slaap en de andere Bewoners verbazen zich erover hoe hij door de herrie van die haan heen heeft weten te slapen.Tanja schenkt voor zichzelf een kop koffie in en gaat in haar eentje op de bank in de woonkamer zitten. Ze staart voor zich uit en lijkt zich niet zo goed te voelen.





Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #103 Gepost op: 7-09-2005, 18:55:08 »
Leguaan op de wc

De zon schijnt, het is te zonde om binnen te zitten. Naar buiten dus, om relaxed neer te ploffen in de zitzakken. Roel, Linda en Chantal krijgen er een vakantiegevoel van, dit wordt dan ook direct onderwerp van gesprek. Het zijn echter geen plezierige verhalen, het gaat vooral over ontmoetingen met enge uitheemse beesten als spinnen en dergelijke. Chantal had een keer een leguaan in haar kamer. Ze stond spiernaakt voor de spiegel, even te checken hoe bruin ze al was. Gelukkig kon ze nog net een klein handdoekje vinden. Liep ze daar bijna naakt door het resort. Later ging de leguaan door de wc naar beneden. De hele vakantie heeft ze niet meer echt lekker op de wc gezeten.

Ralph maakt noodplan

Ralph roept iedereen aan de keukentafel, hij heeft een opdracht. De opdracht van Ralph is een noodplan te maken, compleet met brandoefening. Ook Ingrid en Menno moeten meedoen. Brandweerman Ralph kondigt aan een gezamenlijke ronde te doen door het huis langs de blussers en vluchtwegen. De andere Bewoners lijken echter niet echt geïnteresseerd. Ralph start met een demonstratie van de brandblusser.

Als het brandalarm klinkt, dan..

Brandweerman Ralph is helemaal in zijn element. Hij demonstreert de brandblusser en de branddeken. Ook laat hij zien wat te doen bij vlam in de pan. “Als het brandalarm klinkt, dan..” “Maar hoe klinkt dat dan?” Onderbreken de anderen hem. Linda begint een brandalarm na te doen. Geërgerd kijkt Ralph haar aan. “Nou, dan gaan we naar het washok in de Tuin, daar zit een vluchtroute.” Vervolgd Ralph. Ingrid en Menno worden uit hun stoel getild en naar de Tuin gesleept. Roel blijft binnen, hem lijkt het allemaal niet zo te interesseren. Hij ordent de kussens op de bank in een perfecte opstelling, en ploft erin neer.

Moord en brand

Terwijl de hele groep achter Ralph aanloopt, blijft Roel alleen achter op de bank in de Huiskamer. Toen Ralph opmerkte dat Roel er niet bij was, reageerde Rob, door te zeggen dat Roel zich niet lekker voelde. Zou dit misschien met de geheime missie van Roel te maken hebben?
Even later schreeuwen de Bewoners moord en brand om aan te geven dat er ‘brand’ is. Geen paniek, dit heeft te maken met de brandoefening die de Bewoners moeten uitvoeren. Er worden groepjes gevormd om de eierdragers op te tillen en om ervoor te zorgen dat Tanja en andere achterblijvers veilig het huis uit komen.
De oefening is gelukt en iedereen is tevreden. Joost vindt het een leuk idee, als iedere dag een Bewoner zijn ‘beroep’ toont aan de andere Bewoners. Ingrid is bijvoorbeeld danseres, dan kan zij ons leren dansen. Op dat moment roept Rikkert: “Dan leer ik jullie internetbankieren.”


Gewoon een toffe eerlijke jongen

Linda en Joost zitten samen te praten over hun partners. Ze hebben gemeen dat bij allebei de liefde nog vrij pril is. Linda voelt zich alleen wat onzekerder dan Joost. "Stel je voor dat Bart lekker de bloemetjes aan het buiten zetten is. Maar ja, dat komt dan wel een beetje door mezelf. Ik heb gezegd: geniet ervan!" "Nee", zegt Joost. "Daar denk ik bij Brenda nou nooit aan." "Ik hoop wel dat hij me nog steeds leuk vindt als ik eruit kom", gaat Linda verder. Joost probeert haar gerust te stellen: "Daar moet je helemaal niet mee bezig zijn. Als het nog goed zit als je eruit komt dan is het gewoon een toffe, eerlijke jongen. Dan weet je dat ook

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #104 Gepost op: 7-09-2005, 18:56:39 »
Hij moet niet erger zijn dan ik."

Nathalie vertrouwt Dido toe dat ze het nogal raar vond dat Ralph regelmatig naar de schoonheidsspecialist gaat: "Ik heb voor hem een vriendje gehad die helemaal niets aan zijn uiterlijk deed, dus dat was nogal een verrassing." "Tegenwoordig is dat toch best geaccepteerd?", reageert Dido. "Hij moet alleen niet erger zijn dan ik, want dat trek ik niet."

"De echte Nominaties zijn heel anders"

Joost en Menno hebben het over de proefnominaties van vorige week. De Bewoners beginnen ondertussen wat gespannen te worden, in de wetenschap dat er morgen echt moet worden Genomineerd. Menno was geschrokken over de Nominatie van Joost vorige week. Joost maakt er een grapje van: “Ik had niet gedacht dat ik bij de eerste Genomineerden zou zitten. Morgen gaan we het zien en ik weet één ding zeker; ik ga niet meer op mezelf stemmen.”
Linda komt er bij zitten en zegt: "Ik denk dat de eerste echte Nominaties heel anders zijn.” Joost: “dat mag ik wel hopen ja, anders ben ik mooi het bokkie

Een bruisend pilletje in je glas

Alle Bewoners genieten van de ijstraktatie van Big Brother, Alleen Roel wil geen ijs. “Ik heb last van mijn darmen”, verklaart hij. Ingrid en Chantal snijden het onderwerp mannen maar weer eens aan. Zou Big Brother stelletjes bij elkaar hebben gezocht? Chantal denkt toch van niet.

Ingrid heeft een hekel aan vrouwen die met het stappen per se een man moeten hebben. Ze was een keer samen met een vriendin uit stappen. Ging ze gelijk met haar kont tegen allerlei jongens aanrijden. Daar moet Linda niets van hebben. Ook neemt ze geen drankjes van mannen aan, stel je voor als er iets in zit." Chantal kreeg al eens een bruisend pilletje in haar biertje. “Ik wil jouw glas, dat voelt gewoon lekkerder.” Zei ze toen zonder blikken of blozen tegen die jongen.

De kunst van een kunstbeen

Dido vindt een kunstbeen bij lange na geen kunst. Er zouden echte haren op moeten zitten. Of het zou in allerlei kleuren verkrijgbaar moeten zijn. Een dildo kan je ook in alle soorten en maten kopen. Die maken ze bijna geheel natuurgetrouw na. “Dat vind ik belachelijk! Ik hoop dat ze eens een been op de markt brengen dat helemaal lijkt, compleet met nagels en aders erop.” vindt Dido.

Bier in ruil voor tampons

De vrouwelijke Bewoners hebben een probleem. Zij zitten over een tijdje zonder tampons en hebben deze niet bijbesteld! Om de vrouwen toch een beetje tegemoet te komen wil Big Brother wel een deal sluiten. In ruil voor bier en andere alcoholische dranken krijgen ze de nodige tampons. Met schaamrood op haar wangen vraagt Linda haar Mede-Bewoners of zij het goed vinden dat de alcoholische dranken worden geruild tegen tampons. Maar helaas, er is geen alcohol meer in het Huis. De Bewoners hebben de hele voorraad al weggetankt. Zal Big Brother de Bewoners op een andere manier tegemoet komen? We wachten af!


"Zonder mijn vriendin kan ik niet spelen"

Menno heeft zojuist een douche genomen. Dit mag wel, mits hij zich aan de regels houdt. Dido wil hem wel een handje helpen. Ze reikt zijn shampoo en tandenborstel aan. Wanneer Menno om ondergoed vraagt, dan haalt ze dat ook. Linda komt ook helpen om hem op te tillen, maar daarvoor moeten de sokken met de eieren nog aan.
In de Tuin zijn de overige Bewoners backgammon aan het spelen. Joost lost Rikkert af, want Joost wil wel een keer met Lieske spelen. “Maar eerst moet Brenda erbij, anders kan ik niet spelen. Ik vind dat ik haar meer moet betrekken bij mijn alledaagse dingen”. Joost doelt op een foto van zijn vriendin, die hij heel vaak bij zich heeft.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #105 Gepost op: 7-09-2005, 18:57:50 »
Joost kan zijn ei niet kwijt

Terwijl Lieske even naar het toilet gaat, komt Dido naast Joost zitten. Joost zit ergens mee, maar wil niet zeggen waarmee. “Waarom niet?”, vraagt Dido. “Omdat ik er nog niet klaar voor ben om dat te zeggen.” Dido wil weten hoe lang het duurt voordat dat gevoel bij hem weggaat. Joost denkt dat het nog even kan duren, voordat hij weer de oude is. Wat zou het toch kunnen zijn? Heeft het met vanochtend te maken? Of houdt hij van aandacht? Zolang hij niets vertelt kunnen we alleen maar gissen.

"Tijd bestaat eigenlijk helemaal niet"

“Zal ik paëlla maken?”, vraagt Chantal. Ze duikt de keuken in. Rob is niet in de buurt om haar tegen te houden. Ralph helpt een handje.
“Als jij me iets om over na te denken geeft, zal ik hardop denken”, zegt Roel. “Dat is moeilijk”, zegt Dido. “Er is wat met Joost”, zegt ze op een gegeven moment. “Hij mist zijn vriendin”, zegt Roel. Daar raken ze al snel over uitgepraat. Het einde van het heelal dan maar. “Oneindigheid kun je niet bevatten. Eindigheid trouwens ook niet. Dat is een beperking van de menselijke geest”, filosofeert Roel. “Ik vind een einde moeilijker voor te stellen dan oneindigheid”, vindt Dido. Roel begint over kwantummechanica. Dido kijkt moeilijk. “Tijd bestaat eigenlijk helemaal niet. Verandering wel. Tijd hebben we zelf verzonnen. Als je paddo’s hebt gegeten, dan word je helemaal ondergedompeld in dit soort theorieën”, lacht hij. “En dan maken wij ons zorgen wat er vanavond voor vlees op tafel staat.

“Ik denk dat ik er bang van word”

Roel probeert Dido over te halen om een keer paddo’s te nemen. “Ik denk dat ik er bang van word”, zegt Dido. “Ik heb nooit goed getript op LSD, wel op paddestoelen”, vertelt Roel. “Toen LSD net uitgevonden was dachten mensen dat het een wondermiddel was en dat het de wereld zou veranderen. Maar het wordt meer als drugs in het hokje geduwd. Alsof je er verslaafd aan raakt. Als je een trip achter de rug hebt, dan heb je het wel weer even gehad hoor. Je houdt er geen trauma aan over. Je moet niet bang zijn om bang te zijn. Het zijn bijzondere dingen in het leven waar mensen niet bij stil staan.”

Joost voelt zich schuldig

Joost voelt zich een beetje schuldig naar zijn vriendin toe. "Ik merk dat ik niet zoveel aan haar denk. Het komt doordat mijn hoofd nu gewoon vol is met alles hier.” Hij laat duidelijk merken dat hij hartstikke gek is op zijn vriendin, dus in de verleiding komen doet hij niet. “Maar ik vraag me gewoon af wat ze van mij vindt hier in het Huis, hoe zij mij ziet, of ze me mist. Vandaag heb ik heel de dag haar foto bij me zodat ik wat meer aan haar denk. Ik begrijp nu ook wel hoe zij de eerste weken in Amerika heeft beleefd.” Hij geeft hier verder geen uitleg bij, maar weet zelf heel goed over welk gevoel hij het heeft.

"Jij hebt mijn hart gewonnen"

“Ik heb me dood verveeld vandaag doordat jullie de hele dag met die stomme spelletjes bezig zijn,” zegt Ingrid bits als Menno bij haar komt liggen. “En ik heb pijn in mijn rug van het doorliggen,” jammert ze verder. Menno schrikt van Ingrids reactie en blijft even rustig liggen. Een paar minuten later vraagt hij of ze nog wel gelukkig is. “Ja natuurlijk lieverd”, geeft Ingrid aan. “Maar je moet wel stoppen met al die spelletjes. Ik kan namelijk toch nooit winnen.” “Jij bent de enige die van mij kan winnen, zegt Menno. Jij hebt mijn hart namelijk gewonnen. Mijn hart is voor jou,” zegt hij liefkozend.


Zelfverdediging

Dido heeft ooit een cursus zelfverdediging gedaan en ze demonstreert het even bij Roel. Ze pakt zijn pols beet: "Kijk, dan moet je je arm zo wegtrekken". "Auw" kreunt Roel. Dido heeft wel vaker gewelddadig opgetreden tegen iemand van het mannelijke geslacht. Zo heeft ze haar eerste vriendje weleens een knietje gegeven. Daarvan moest hij toen flink overgeven. Dit gevoel komt Roel en Rikkert ook heel bekend voor! Het is dus maar te hopen dat ze Dido te vriend houden.

Boeren uit verveling

Ingrid alias ‘De Koningin’, heeft zojuist het hele alfabet opgeboerd. Nadat ze ermee klaar was zei ze: “Oh jee, als mijn ouders dit zien, dan worden ze echt kwaad.” Joost: “Ja man, stel je voor dat Beatrix tijdens de troonrede ineens van die vieze boeren laat, dat is toch geen gezicht.” “Wat dacht je van mijn ouders. Die zullen zeggen, dat ik een goede keus heb gemaakt met jou, dus niet," grapt Menno al over hun vermeende relatie. Het antwoordt van Ingrid hierop is door weer een grote boer te laten. Op deze actie van Ingrid, reageren de andere Bewoners in het lounge gedeelte door andere trucjes uit te voeren. “Ik ben nu bezig om mijn neusvleugels onafhankelijk van elkaar te bewegen”, zegt Roel.
Chantal: “We zijn ons duidelijk aan het vervelen. Jullie lopen alleen maar trucjes te doen.”




« Laatst bewerkt op: 7-09-2005, 21:05:57 door Nîcky »

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #106 Gepost op: 7-09-2005, 19:14:27 »
Bier in ruil voor tampons

De vrouwelijke Bewoners hebben een probleem. Zij zitten over een tijdje zonder tampons en hebben deze niet bijbesteld! Om de vrouwen toch een beetje tegemoet te komen wil Big Brother wel een deal sluiten. In ruil voor bier en andere alcoholische dranken krijgen ze de nodige tampons. Met schaamrood op haar wangen vraagt Linda haar Mede-Bewoners of zij het goed vinden dat de alcoholische dranken worden geruild tegen tampons. Maar helaas, er is geen alcohol meer in het Huis. De Bewoners hebben de hele voorraad al weggetankt. Zal Big Brother de Bewoners op een andere manier tegemoet komen? We wachten af!
Weer zoiets waar Tanja volledig buiten valt. Ze kunnen beter sigaretten ruilen tegen tampons. Wedden dat Tanja dan zegt "dan maar geen tampons voor jullie."
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #107 Gepost op: 7-09-2005, 22:17:14 »
Roels geheime missie

Roel heeft deze week een geheime missie. Hij mag niet helpen met de Weekopdracht. Op deze manier kan hij het weekbudget veilig stellen. Als hij de opdracht niet haalt wordt het weekbudget ingekort tot 400 euro. Roel mag zijn Mede-Bewoners niet helpen bij het verzorgen en versjouwen van Menno en Ingrid. Om de anderen niet teveel tegen zich in het harnas te jagen, besluit hij net te doen alsof hij niet fit is. Houdt Roel zijn opdracht voor de andere Bewoners tot donderdagavond geheim?

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #108 Gepost op: 7-09-2005, 22:32:03 »
Ze hadden toch afgesproken dat als iemand 'verdacht' deed, daar niet moeilijk over te doen, omdat het wel eens een geheime missie kon zijn? Als de bewoners zich daaraan houden, moet dat toch wel te doen zijn.
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #109 Gepost op: 7-09-2005, 22:56:31 »
Nomineren!

De Bewoners werden vandaag verrast door Big Brother. Eén voor één werden ze naar de Dagboekkamer geroepen om hun eerste nominatie bekend te maken. Door de nominaties is er een beetje stress ontstaan onder de Bewoners. Rob vertelt een verhaaltje over Paulus de Bosknuppel om Dido te kalmeren.
Iedereen wil heel graag over de nominaties praten, maar dat is nadrukkelijk verboden door Big Brother. Ze twijfelen bijna allemaal over hun keuze. Rob zegt dat hij later wel zijn nominatie uitlegt.

Nieuw matras voor Tanja

Menno is geïnteresseerd in tampons. “Je hebt ook anustampons. Dat is voor de ‘dunne def’”, vertelt Dido. “Wat is dat?”, vraagt Linda. “Dat is voor diarree.” “Hoe lang kan een tampon erin blijven? En als het touwtje nou afbreekt?”, wil Menno weten. De dames antwoorden allemaal door elkaar heen en wisselen anekdotes uit. Dido knipt bijvoorbeeld het touwtje eraf als ze naar het strand gaat.
Rikkert wordt naar de Dagboekkamer geroepen. Het blijkt dat het nieuwe matras voor Tanja in het Washok ligt.

Ik ga mijn rijbewijs halen”

Na de eerste nominatieronde komt iedereen in het Huis weer een beetje tot rust. Nathalie en Rob nemen een dip de Jacuzzi en Dido en Roel zijn touwtje aan het springen. Joost en Rikkert spelen een spelletje; Menno en Lieske ook.
Wat gaan jullie eigenlijk met geld doen als je wint?”, vraagt Chantal. “Ik ga mijn rijbewijs halen”, ropet Linda. Menno investeert het in onroerend goed en Lieske zet het op de bank. “Dan kan ik elke studie doen doe ik wil", zegt ze.

“We zijn echt bevoorrecht dat wij hier zitten”

“Ik zou Yorin Travel wel willen presenteren”, zegt Tanja. Chantal zou wel een muziekprogramma willen doen. Dido zit niet in Big Brother om na afloop een baantje in de wacht te slepen. “Ik zit er in voor het spel.” Linda is het daarmee eens. “Ik kan niet wachten totdat ik het thuis terug kan kijken.” “We zijn echt bevoorrecht dat wij hier zitten”, zegt Dido. “Ik vind het interessant om de ontwikkelingen tussen mensen te zien. En om met mensen samen te zitten waar je in het dagelijks leven voorbij zou lopen.” Geld was voor Chantal de reden om het Big Brother-Huis in te gaan. “Dan kan ik mijn dromen verwezenlijken. Ik wil een kind en dan kan ik parttime gaan werken. Maar als je in de ban raakt van hebzucht, kun je je jezelf niet meer zijn.”

Jij neemt me zoals ik ben”

De meeste Bewoners maken zich klaar om naar bed te gaan. Roel lag er als eerste in. Ingrid en Menno worden ontdaan van hun sokken met eieren.
Nathalie en Chantal zitten nog even in de Zithoek en beginnen weer over het leven na Big Brother. “Menno en Ingrid kunnen wel Life & Cooking gaan presenteren”, grapt Nathalie.
Lieske komt nog even bij Roel op bed zitten om na te praten over de nominaties. “Jij neemt me zoals ik ben”, zegt Lieske tegen Roel. Lieske denkt dat ze genomineerd is. Ze denkt dat ze samen met Ralph op de bank komt te zitten. “Ik word er dan uitgestemd, want ik zorg niet voor spanning. Ralph wel, want hij is de ex van dinges”, zegt Lieske. “Ik zou het heel erg vinden om bij jou weg te gaan.”
« Laatst bewerkt op: 7-09-2005, 23:44:45 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #110 Gepost op: 8-09-2005, 00:08:59 »
Madelief

De kandidaten zitten nu te fluiten in het Big Brother huis maar ze weten de tekst niet maar, dat is Madelief van Jan Willem,Robbie en Roos erg leuk om dit te zien. Het boek is geschreven Door : Guus Kuijer.



« Laatst bewerkt op: 8-09-2005, 00:11:23 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #111 Gepost op: 8-09-2005, 10:02:25 »
Nominaties dichterbij
De bewoners zijn vroeg op bed gegaan. Misschien vanwege de live uitzending die vanavond weer plaatsvind. Ze zijn allemaal erg bezig met de nominaties. De eerste nominatieronde word tijdens de live uitgesproken, misschien gaat er zelfs al wel iemand uit. Dat alles is de oorzaak van het vele praten over nominaties. Wie mag er volgens jou het huis verlaten en waarom? Laat je mening horen op ons forum.

Een nieuwe dag

De haan kraait, de Bewoners worden wakker. Gisteren hebben ze voor het eerst echt moeten Nomineren en daar hebben ze nu een nachtje over kunnen slapen. Hebben ze wel de juiste keus gemaakt? Zullen ze vanavond om negen uur de weekopdracht hebben gehaald? Zal Roel zijn geheime missie weten vol te houden? En wat voor verrassingen staan ze vanavond te wachten tijdens de Live-Uitzending? Zomaar een paar vragen die vandaag de gemoederen in het Huis druk bezig zullen houden. Het is weer een nieuwe dag in het Big Brother-Huis.

Roel goed voorbereid

Big Brother helpt de Bewoners een handje door tegelijk met het kraaien van de haan het licht aan te doen. Roel voelde hem al aankomen..

'De koning & koningin van het ei'

Dido en Linda ontfermen zich zoals gebruikelijk over de ‘koning & koningin van het ei’. Vandaag is Ingrid als eerste aan de beurt. Terwijl Dido de hand legt aan het veilig stellen van Ingrids laatste ei trommelt Linda de ‘shouwploeg’ op. Ingrid wordt door maar liefst 4 man richting toilet gedragen. "Ik wordt hier erg zenuwachtig van", mompelt Dido terwijl ze Menno's eieren ter hand neemt.

Roel slapend bezig met geheime missie

De bewoners zijn gezamenlijk aan het ontbijt gegaan. De enige die ontbreekt is Roel, die ligt nog op bed. Hij heeft blijkbaar besloten dat dit de minst opvallende manier is om zijn geheime missie te voltooien. En dat hij zo lekker kan uitslapen is natuurlijk een bijkomend voordeel.
« Laatst bewerkt op: 8-09-2005, 10:53:15 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #112 Gepost op: 8-09-2005, 11:52:19 »
Zere vinger en ongeintereseerde Tanja

De eerste gewonde is in het bb hui sgevallen. Rob heeft zich in zijn vinger gesneden en Dido heeft dat verbonden maar vind de snee wel erg diep. 'Met een beetje pech moet het worden gehecht', zegt Dido. Verder valt het steeds meer op dat Tanja eigenlijk totaal niets bijdraagd in het huis. Ze komt niet echt over alsof ze in haar medebewoners is geinteresseerd en andersom lijkt ook het geval. Voor veel watchers is het een aanfluiting dat zij in het huis is gekomen, alleen maar om het programma een draai te geven omdat ze bevallen gaat in het huis? BB fans zien het liever anders. Tanja gewoon naar huis laten gaan en lekker in haar eigen omgeving het kindje baren. Veel beter voor de medebewoners, vaste kijkers en natuurlijk voor het kindje. Wat ons betreft mag ze zeer snel verdwijnen. Hoe kijk jij tegen Tanja aan?

Eerste Hulp

Rob heeft al snel genoeg van zijn verband. Het zal nu toch wel gestopt zijn met bloeden? Bij het verwijderen van het verband blijkt de wond nog gigantisch te bloeden. Vervolgens laat hij zich voor de tweede keer verplegen in het Washok. Hier lijkt het deze ochtend wel de Eerste Hulp afdeling van een ziekenhuis, met Dido als hoofdzuster. Rob is blij met zijn nieuwe drukverband.

Zonneschijn!

De zon schijnt! Lieske wil er nog even van profiteren. Ze laat haar rug door Joost insmeren met zonnebrandolie, zodat ze er helemaal klaar voor is. Voor koningin Ingrid is het tijd voor een douche. Voorzichtig trekken Linda en Nathalie zijn Eier-sokken uit. Menno wordt ondertussen in de Tuin geïnstalleerd. Maar dan wel in de schaduw, hij houdt niet van de zon als hij de hele dag stil moet liggen. Dido houd hem gezelschap, eigenlijk wil ze douchen, maar iedereen moet wijken voor de Eier-koningin. Menno voelt een bepaalde afstand met Dido. Dido hoopt dat hij een geintje maakt. “Jij bent gewoon te druk met je eitjes, daardoor komt dat.”

"Die jongen is hartstikke ziek"

Het gesprek van Dido en Menno komt op Roel. “Hij heeft nog niet zo veel gedaan deze week.” Merkt Menno op. “Dat komt omdat die jongen hartstikke ziek is.” Valt Dido hem in de rede. “Ik ga hem straks even vertroetelen, dat verdient hij echt.” Ze heeft duidelijk medelijden met hem.
« Laatst bewerkt op: 8-09-2005, 12:45:22 door Nîcky »

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #113 Gepost op: 8-09-2005, 14:25:37 »
Van de ene kant wel lullig als Roel straks zegt: "Nee, ik was niet ziek," terwijl hij nu zo zielig wordt gevonden. Van de andere kant, als hij daarna zegt: "Ik heb de weekopdracht gered," en het gedoe uitlegt, zullen ze wel blij zijn, me dunkt.
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #114 Gepost op: 8-09-2005, 22:25:08 »
Tanja's navelpiercing is weg

Tanja komt dol enthousiast terug van de echoscopist. Ze heeft haar navelpiercing laten verwijderen.
De vrouwelijk Bewoners maken zich op voor de Live-uitzending. Lieske komt haar schoenen showen. “Rode schoentjes en het kortste rokje wat je hebt”, roept Rikkert.

Klaar voor de live-uitzending

Iedereen lijkt klaar voor de live-uitzending. Alle Bewoners zitten in de Zithoek. Chantal heeft koffie en thee gezet. Ingrid en Menno liggen met de benen omhoog; nog één uur met eieren onder hun voeten. Lieske vraagt zich af of er ook deze week iemand een geheime missie had. Vorige week barstte zij nog in tranen uit, toen ze moest bekennen wat haar missie was. Een missie waar alleen zij beter van kon worden. Helaas voor Lieske moest ze de 5000 euro die ze kon verdienen weer inleveren

"Jij bent in ieder geval de klos, Lieske"

Donderdagavond 20.30 uur. De live-uitzending is weer losgebarsten. “Hallo Bewoners”, roept Bridget via het plasmascherm weer enthousiast naar de Bewoners. “Hoe is de sfeer?”, vraagt Bridget aan Chantal. “Op dit moment goed, maar een beetje gespannen”, legt Chantal uit. “Ja, dat zou ik op dit moment ook wel zijn als ik jullie was!”, zegt Bridget smalend. Deze avond worden de eerste genomineerde Bewoners bekend gemaakt. “Jij bent in ieder geval de klos, Lieske”. De harten van de Bewoners gaan tekeer. Ze hadden duidelijk niet verwacht dat Bridget al zo snel de bom in de groep zou gooien. Lieske is niet verbaasd. Ook tijdens de proefnominaties van vorige week bleek zij niet heel populair. “Volgens mij gaat er heel wat gebeuren vanavond”, zegt Nathalie. “Heeft iemand een geheime opdracht gehad deze week?”, vraagt Joost. Niemand gaat op zijn vraag in.

En de genomineerden zijn...

Roel had deze week een geheime missie. Hij mocht in geen geval zijn mede-Bewoners Ingrid en Menno assisteren bij het beschermen van de eieren. Hij veinste dat hij ziek was, om op die manier zijn snor te kunnen drukken. Bridget breekt weer in bij de Bewoners. “Hoe vond je de opdracht, Menno?” Menno legt uit heel veel respect te hebben gekregen voor invalide mensen. “Na deze opdracht besef je pas hoe bijzonder het is dat je gewoon kunt weglopen op je beide benen.” Aan deze opdracht was een geheime missie gekoppeld. Pas als deze opdracht is gelukt hebben de Bewoners weer de beschikking over het luxueuze levensmiddelenpakket. Bij het mislukken van de missie worden de Bewoners gekort met 250 euro. “Ik voel me al drie dagen kip- en kiplekker”, zegt Roel als hij bekent dat hij de geheime missie moest volbrengen. “Okay Bewoners, dit betekent dat én de Weekopdracht en de geheime missie zijn geslaagd!”, laat Bridget weten. De Bewoners juichen en Ingrid en Menno worden bevrijd van hun eieren.

Bridget roept de Bewoners weer snel tot orde, want er zijn nog meer Bewoners genomineerd. Het aantal genomineerden is maar liefst vijf want een paar Bewoners hebben hetzelfde aantal aan stemmen gekregen. De tweede genomineerde is Menno. “Jij?”, vraagt Roel totaal verbaasd. Ruud vraagt in de studio aan de moeder van Menno of ze verbaasd is over de nominatie. “Eigenlijk wel”, antwoordt ze. Menno kreeg vorige week namelijk geen van de stemmen. Dan vraagt Ruud aan Joost, de vriend van Nathalie, wie hij zou nomineren. Tot ieders verbazing noemt hij de naam van Tanja.

De moeder van Roel geeft aan Lieske een leuke meid te vinden. Ze vindt het jammer dat Lieske zo geremd is door alle kritiek. “Ik denk niet dat Tanja nou een lichtend voorbeeld is voor de meisjes in Nederland.” Tussen neus en lippen door laat de moeder van Roel weten dat de opa van Nathalie en de oma van Roel tijdens de kick-off voor elkaar zijn gevallen. Zij heeft een home-video gemaakt van het gelukkige stel. Ruud vertelt het blije nieuws aan de Bewoners, maar hij laat de Bewoners gissen om wie het gaat. Iedereen is door het dolle heen. “Misschien mijn moeder”, roept Nathalie. “Wie heeft er een alleenstaande vader of oom?”, vraagt ze. “Ik heb twee single zusjes, het zijn vast mijn zusjes”, zegt Dido. “oh nee, het is mijn nichtje. Dat is me er één.” Iedereen is druk aan het speculeren.

Bridget maakt ook de laatste genomineerden bekend. Het zijn Ralph, Rikkert en Linda.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #115 Gepost op: 8-09-2005, 22:26:02 »
"Oh, zie ik een piemel?"

De echoscopiste van Tanja, Karin, is in de studio. Zij heeft vanavond een echo gemaakt in het Huis. “Het was een hele ervaring”, laat zij weten. De Bewoners praten ondertussen nog steeds over het koppeltje dat buiten het Huis is ontstaan. “Ik vind het wel leuk hoor”, zegt Nathalie. De echoscopiste laat weten dat het kindje van Tanja al een beetje haar heeft. Ruud en Karin kijken samen naar de echo van Tanja. Ruud breekt in het Huis in en richt zich tot Tanja. Hij vraagt hoe zij de echo heeft beleefd. “Ik vond het echt gaaf, maar ik kon het helaas niet zien." Dan wordt de echo van Tanja aan de Bewoners getoond. “Oh, zie ik een piemel?”, zegt Nathalie. De oh’s en ah’s worden afgewisseld. Iedereen is onder de indruk. “Tanja, Big Brother weet wat het is. Een jongen of meisje. Wil je het weten?”, vraagt Ruud aan Tanja. “Nee”, zegt Tanja resoluut. “Okay, dan ga ik nu aan de rest van Nederland vertellen wat het is”, zegt Ruud. “Nee, dat kunnen ze niet doen”, denken Rob en Menno. Tanja laat weten het niet leuk te vinden als de rest van Nederland het geslacht van haar kindje weet. “Als ze dat doen dan is voor mij de hele lol van de zwangerschap eraf”. “Ik weet waar jullie huis woont!”, zegt Tanja voor de grap.

"Ik kom eraan ma!"

Bridget laat aan Nathalie weten dat ze de regels heeft gebroken door met Rob te overleggen wie ze heeft genomineerd. De consequentie is dat Nathalies nominatie aan de Bewoners bekend wordt gemaakt. Nathalie heeft Ralph genomineerd omdat ze niet het Huis in is gegaan om er met een ex-vriend in te zitten. “Beetje lullig voor jou dat je het zo ziet”, zegt Nathalie tegen Ralph. “Maak je niet druk”, zegt Ralph. Bridget laat aan de Bewoners weten wie de overige genomineerden zijn. “Flikkers, ik kom eraan ma”, roept Linda als ze haar naam hoort. Ook Rikkert is genomineerd.

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #116 Gepost op: 8-09-2005, 22:55:31 »
(...)
“Hallo Bewoners”, roept Bridget via het plasmascherm weer enthousiast naar de Bewoners. (...)
Is het jullie trouwens opgevallen dat het scherm weer normaal hangt? Talpa had het leuk bedacht om het op zijn kant te hangen, maar dat zag er blijkbaar toch té amateuristisch uit.
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #117 Gepost op: 8-09-2005, 23:04:11 »
Big Brother: Het wordt een meisje!

Big Brother Tanja" />Nederland weet het, bijna-moeder Tanja zelf nog niet. Presentator ruud de wild maakte vanavond in de weekuitzending van big brother bekend dat de zwangere deelneemster Tanja een meisje verwacht. Even daarvoor had de 27-jarige Groningse laten weten zelf tot de geboorte in het ongewisse te willen blijven. ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #118 Gepost op: 8-09-2005, 23:37:39 »
Tanja woedend op BB

Tanja is direct na het afsluiten van de live-uitzending de dagboekkamer ingedoken omdat ze woedend is over de opmerking van Ruud dat hij aan Nederland bekend zou maken wat het geslacht van haar kind zou zijn en zou ze het huis willen verlaten als dit écht is gedaan.
ze heeft daar met Hummie en met de psychologe van Big Brother gepraat. Ze heeft in eerste instantie gezegd dat ze het huis wilde verlaten, omdat het bekend maken van het geslacht haar hele zwangerschap zou verpesten. Ze had niet verwacht dat Big Brother dat bekend zou maken. Tanja heeft ook nog mogen bellen met haar moeder!!!
Tanja snapt niet dat Big Brother het nu al bekend heeft gemaakt omdat dit de spanning bij het Nederlandse publiek zou wegnemen. Haar moeder heeft haar verteld dat het een meisje wordt...
Bron: Fok.nl
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #119 Gepost op: 9-09-2005, 10:23:27 »
"Het was even leuk maar nu is het allemaal kut"

Het valt stil in het Huis. Iedereen komt bij van alle emoties. Joost vindt dat ze nog wel wat drank kunnen gebruiken en doet een telefonische nepbestelling bij Big Brother. "Twee kratjes graag", zegt hij. Bij Linda slaat de ontlading ook toe. "Met een beetje geluk kan ik over zes dagen seks hebben", roept ze. Ralph loopt naar buiten om een frisse neus te halen. Daar liggen ook Rob en Ingrid op een zitzak. Ingrid lijkt al te slapen en zuigt op haar duim. Rob streelt haar lieflijk.
Joost en Tanja hebben zich teruggetrokken in een hoekje in de Tuin. "Het was even leuk, maar nu is het allemaal kut", zegt Tanja tegen Joost. "Je weet dat we achter je staan hè", zegt Joost om haar gerust te stellen. "Ik denk toch dat ik ermee kap", zegt Tanja. "Als ik het hier niet leuk heb, kan ik het net zo goed thuis niet leuk hebben. Dit worden zes lange weken." Joost reageert: "Ik vind het moedig van je dat je aan dit avontuur bent begonnen. Het is voor ons zo bijzonder om hier in het Huis te zien hoe je straks een kindje op de wereld gaat zetten. Ik wil gewoon niet dat je gaat!" Joost barst daarop ook in snikken uit. Over één ding zijn ze het eens: het worden zes lange weken.

Tanja zondert zich af in de Slaapkamer

Tanja vertelt dat ze zou gaan dagdromen als ze niet had geweten of het een jongen of meisje zou worden. "In de Dagboekkamer hebben ze mijn moeder gebeld en van haar heb ik het gehoord. Ze zei dat ik me wel moest realiseren dat het een spel is. Mijn zus was ook boos, maar die had zich er al bij neergelegd. Ik heb wel twintig minuten met mijn moeder aan de lijn gezeten. Ze zei dat ik mezelf was en dat het niet eerlijk zou zijn als ik weg zou gaan."
"Ik was ervan overtuigd dat het een jongen was. Mijn moeder dacht altijd al dat het een meisje was. 'Zie je wel dat ik altijd gelijk heb', zei ze als een grap over de telefoon."
Tanja kan haar emoties niet meer bedwingen en vlucht naar de Slaapkamer. Ze ligt stilletjes te snikken onder een kussen.

Daten met een kunstbeen

De Bewoners zijn blij dat ze de Weekopdracht hebben gehaald en dat ze lekker te eten hebben. "Roel heeft het goed gedaan", vindt Rob. Joost wil meer weten over Robs kunstbeen. Rob vertelt dat hij het heeft geaccepteerd. Na zijn scheiding had hij een standaard openingsverhaal richting de dames. "Ik vertelde altijd eerst dat mijn been was verbrijzeld. Bij de derde date vertelde ik dan dat ik geen been meer had. Het is natuurlijk niet netjes als je het te laat vertelt. Wat mij verbaast is dat er nog geen eentje op afgeknapt is." "Je kan natuurlijk wel allemaal standjes die wij niet kunnen", grapt Joost.
Tanja ligt nog steeds te snikken onder haar kussen.

"Je moet nu niet opgeven"

Tanja lijkt er helemaal doorheen te zitten. Nathalie komt de Slaapkamer binnen om haar te troosten. Tanja weet al wat ze gaat doen. "En?", vraagt Nathalie. "Dat zeg ik morgen wel", zegt Tanja. "Het belangrijkste is dat je nu aan haar denkt", zegt Nathalie. "Dat gaat niet lukken. Ze moet het eerst zelf verwerken", zegt Rob. "Het gaat mij allemaal te ver", zegt Tanja. "Laat het eerst allemaal even op je inwerken", vindt Rob. "Als jij iets met iemand van buiten het Huis wil delen, dan moet je dat gewoon vragen. Je hoeft daarvoor niet naar huis te gaan." "Het is voor mij een principekwestie", vindt Tanja. "Dat is Gronings", zegt Rob. "Ik gun het hen niet meer", zegt Tanja. "Voordat je die beslissing neemt, moet je eerst een gesprek aanvragen met je moeder. Probeer die beslissing over een paar dagen te nemen. Je moet nu niet opgeven. Eruit is eruit." Rob geeft haar een zoen en omhelst Tanja. "Ik denk er nog een nachtje over", zegt Tanja. "Maar voor mij is de lol er helemaal af."


"Probeer voor jezelf de rust te vinden"

"Ik zit liever thuis. Het allerleukste is weg", zegt Tanja. Rob: "Zij hebben niet het gevoel gehad dat het zo'n impact op een persoon kon hebben." Rob probeert haar op het hart te drukken dat ze eerst alles op een rijtje zet. "Zet al je overwegingen op papier. Lukt dat niet, dan kan je altijd nog weg. Geef het tijd. Ik heb zelf twee kinderen en wij wilden ook niet weten of het jongen of een meisje was. Ik begrijp hoe teleurgesteld je bent. Probeer voor jezelf de rust te vinden. Wij nomineren jou niet."