Auteur Topic: Aflevering 13: Halve Finale  (gelezen 26459 keer)

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Aflevering 13: Halve Finale
« Gepost op: 29-11-2014, 01:01:59 »
Gefeliciteerd De Witte, Miek1999 en Catshee. Jullie hebben de halve finale bereikt. Ik ga eerst uitleggen hoe deze eruit zal zien. Ten eerste gaan we even reflecteren op het spel. Dit doen we door de Rites of Passage. Jullie maken een wandeling richting de proef en onderweg komen jullie de toortsen tegen van de afgevallen kandidaten. Bij elke toorts zeggen jullie wat over de kandidaat, jullie ervaringen met diegene en eigenlijk geef je de personen een soort van tribute.

Voorbeeld uit echte survivor:

Rites of Passage


Loezel:
Vieffan:
KD:
Kevintuut:
Elise:
Ycaris:
Daisy:
Timvdons:
Pjotr:
Molbelg:
MiekeG:
Jann:
Hillo:
Hadewychisdemol:
Robbieazerty:
Bjorrn:
Molcrazy:

Jullie eerste proef is technisch hierna, maar ik ga die natuurlijk stiekem al starten ;). De finale wordt dit jaar voor het eerst met twee kandidaten gespeeld, een final 2. Er zijn twee proeven. De sociale proef en de fysieke proef. Bij de sociale proef wordt er getest hoe goed je de mensen tijdens het spel hebt leren kennen, bij de fysieke proef krijg je een reeks van 6 onderdelen voor je en is het een bloedstollende race naar het einde. Degene die een proef weet te winnen, staat in de finale. Degene die geen van beide weet te winnen, zal het op één na laatste jurylid worden.


Deadline: Dinsdag 2 december 20.00

« Laatst bewerkt op: 29-11-2014, 01:40:39 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #1 Gepost op: 29-11-2014, 01:20:39 »
Sociale proef:


Welkom bij de eerste halve finale proef. Het gaat hier om het inschatten van de afgevallen kandidaten. Hoe goed heb je die leren kennen? We hebben twee delen:

Deel 1: Jullie zien hier steeds een uitspraak die uit een biecht is gehaald. Jullie moeten raden bij wie deze uitspraak hoort. Je kan iedereen maar één keer invullen. Dit zijn de antwoordmogelijkheden: Loezel, Vieffan, KD, Kevintuut, Elise, Ycaris, Daisy, Timvdons, Pjotr, Molbelg, MiekeG, Jann, Hillo, Hadewychisdemol, Robbieazerty, Bjorrn, Molcrazy, Nieky en D*N.

1. Bedenk me nu opeens dat volgens mij Lukie in de Jury zit en bij hem misschien wat bonuspunten kon krijgen als ik de reclame van Takelauto in de poster had kunnen verwerken.

2. Aangezien iedereen met gifjes biecht, kan ik niet achterblijven.

3. We zitten niet voor niks in het Villainkamp natuurlijk!

4. 'As long as it ain't you' zou catshee zeggen.

5. Ik ben van alle marken thuis. Als iets moeizaam gaat kan ik best met een oplossing komen.

6. Ik = diep in de shit. Op het verkeerde paard gewed.

7. omg vrouwencomplot yay, girl power!

8. To be the man, you gotta beat the man.

9. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan - ik wil mijn tentakels over meerdere kandidaten uitstrekken.

10. Dan is het inderdaad beter voor de rest dat ik stop.

11. Wij accepteren het bod

12. Daarna besloten we Ycaris erbij te vragen, maar die was niet ingeschreven en toen toch weer wel. Dus daar was het vrouwencomplot.

13. This is gonna be the biggest blindside evahhh

14. De heroes tel ik al niet meer mee ::trots::

15. Ik hoefde op het einde dus maar iets van 20 mensen te blokken,en ze stonden ruim voor. Mooi,nu konden wij KD wegstemmen.

16. OMG HILLO MOET ER ECHT UIT!

17. Daarom duik ik maar eens met een graafstok in onze zoetwaterbron.

18. Hoee! (dat is een stoere mannen kreet)

19. En wéér is het HIDM! Ik gooi kwaad mijn telefoon op de bank en kijk verder.

Voor elk goede antwoord krijg je 2 punten

Deel 2: Hoe goed hadden jullie elkaars tactiek door? Jullie krijgen hier de tactieken die zijn ingevuld op het inschrijvingsformulier te zien. Dit alleen van de kandidaten die de samensmelting hebben gehaald (en dus zeer waarschijnlijk deze tactiek tot uiting hebben kunnen brengen). Ook hier geldt, iedereen één keer invullen. De antwoordmogelijkheden zijn: MiekeG, Jann, Hillo, Hadewychisdemol, Robbieazerty, Bjorrn en Molcrazy.

20. Heel overdreven paranoia doen en dan zelf niet te vertrouwen zijn. Of zo. In ieder geval gewoon veel plezier hebben, winnen doe ik toch niet.

21. Een main complot vormen met 2 anderen. Elk van ons vormt dan ook nog zijcomplotjes zonder één van die andere 2 erbij zodat niemand weet dat wij 3 samen werken. Hopelijk kunne nwe de zijcomplotjes zo beïnvloeden dat we allemaal op dezelfde stemmen.

22. Nou voornamelijk met mijn buddy HIDM iedereen eruit werken. Gewoon alles aan elkaar vertellen etc. En verder nog meerdere alliances hebben want 1 alliance is te weinig, dat heb ik bij De Wonderen der Wereld wel gezien.

23. Doen wat HIDM zegt dan maar.

24. Alle proeven winnen. En proberen sterke verbonden te vormen met mensen waarvan ik weet dat ze oprecht met mij willen spelen.

25. De opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren.

26. you wish.

Voor elk goede antwoord verdien je 1 punt.

Degene die uiteindelijk de meeste punten verdiend, staat in de finale en mag zijn verhaal doen tegenover de jury. De andere twee zullen strijden in de fysieke proef. De proef der proeven.

Deadline: Dinsdag 2 december 20.00


Good luck!

And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #2 Gepost op: 29-11-2014, 11:35:16 »
Antwoorden doorgeven of vragen aan afvallers mag natuurlijk niet!
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline catshee

  • Forumlid
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #3 Gepost op: 29-11-2014, 11:37:29 »
Rites of Passage via pm of gewoon hier in topic?

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #4 Gepost op: 29-11-2014, 11:38:51 »
Hier in het topic, zodat iedereen het kan zien ;D
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline catshee

  • Forumlid
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #5 Gepost op: 30-11-2014, 22:36:03 »
Rites of Passage

Loezel: Wie wordt de winnaar van Survivor 2014? In de eerste week werd Loezel het vaakst genoemd... Daarmee werd er meteen voor gezorgd dat niemand meer eerste wilde staan in deze poll ::rofl::

Ze was het allereerste slachtoffer van het vrouwencomplot. Of nee, van de theorie dat er een vrouwencomplot was dat geëlimineerd moest worden :P Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit of het er was... Gelukkig werken zulke complotjes bijna nooit. Ook niet in dit geval. Complotten maken op dit soort eenvoudige overeenkomsten tussen mensen moet je geluk bij hebben. Daarom heb ik mijn idee van een Specsavers complot met Miek1999, Elise, KD., MiekeG, Molcrazy en Robbieazerty nooit van de grond gebracht... What could have been :-\\

Vieffan: De kandidaat die het allersnelste was bij de eerste proef van Survivor 2014. Wat moeten mensen gedacht hebben toen jij een van de eerste afvallers was? De Villains hebben stront in hun hoofd... Survivor is soms niet eerlijk. De Villains waren dat zeker niet toen we jou als eerste wegstemde ::sorry:: Ook zij zou lid zijn geweest van een geheim zusterschap. Iets wat ook haar vrijwel meteen de das omdeed.

KD: De eerste oud-winnaar die het spel moest verlaten. De man die met veel angst in het inschrijvingstopic werd verwelkomd. Ik heb nooit een spel met hem mogen spelen helaas. Of helaas, misschien maar goed ook als hij echt zo'n sterke speler is ::zweet::

Jammer genoeg had Robbie hadden de Heroes voor een ander tactisch pad gekozen, waarin hij helaas niet paste. Na zijn vertrek werd mijn theorie van een Feministisch Verbond trouwens vervangen door KD.'s Harem :-X

Kevintuut: Besloot helaas om de handdoek in de ring te gooien. Dat zal onder meer LdHmolletje, Loezel en KD. nog wel eens nachtmerries bezorgen.

Elise: Ik was geen Hero. En ben nooit abonnee geweest van de Opzij (ik ga zo met de opmerkingen over een of ander vrouwenverbond stoppen hoor ::hypocriet:: (kan niks meer bedenken :-X :-[)). Helaas dus iemand met wie ik dit spel niet echt heb mogen spelen.

Ycaris: De tweede winnaar die het veld moest ruimen. Of zoals de strategie waarschijnlijk heette: "Kill the Queens!"




Was ff vergeten dat ik plaatjes tot mijn beschikking had als ik niks kon bedenken om te zeggen ;D

Daisy: De moeder van de Villains? :P Ik denk het wel ::jaja:: Daisy zorgde ervoor dat er bij de proeven toch een beetje organisatie was. Zij nam de groep in mijn ogen op sleeptouw en was een belangrijke factor van het succes van de Villains ::bravo:: Als ze had verteld dat ze hierna met pensioen ging waren de Villains misschien ook wat dankbaarder geweest ::schaam::

Timvdons: Ik noemde Tim in mijn allereerste biecht Timvdoos :-[ Maar ik heb je wel genoemd in mijn allereerste biecht ::trots:: Niet iedereen is die eer toegekomen 8) Ik heb het weer eens te veel over wat ikzelf heb gedaan...

Als buitenstaander leek het er bij het vertrek van Tim op dat hij het eerste slachtoffer was van een kannibaliserend complot dat lange tijd het kamp van de Heroes had gerund. Dat is altijd zuur :-\\

Pjotr: Was een van de onfortuinlijke kandidaten die het spel moest verlaten na de samensmeltingsproef. Stiekem was ik wel blij dat hij het spel moest verlaten want ik was net zoals iedereen bang voor "The Return of Pjobbie". Of ja, return... Jullie waren natuurlijk al samen bij de heroes... Maar voor mij... Nou laat maar. JULLIE BEGRIJPEN TOCH WAT IK BEDOEL!!!

*zegt een hongerige, paranoïde geworden catshee gefrustreerd tegen een schaterende producer die dacht catshee te moeten irriteren met de vraag om duidelijker te zijn >:(

Molbelg: Wat was het toch een boefje ;D Maar ik heb hem natuurlijk kunnen zien uitgroeien tot een ware Gangster ::jaja:: Of ja, de Gangsters zijn helaas nooit het succes geweest wat ze hadden kunnen zijn. Dat kwam natuurlijk ook omdat Molbelg jammer genoeg niet door de samensmeltingsproef kwam omdat deze qua planning nogal rot voor hem viel. Dat moet balen zijn geweest :-\\

Offline catshee

  • Forumlid
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #6 Gepost op: 30-11-2014, 22:36:23 »
We zijn aangekomen bij de Juryleden
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
::fluit:: ::respect:: ::zweet::

MiekeG: Een heldin vertrok als eerste na de samensmelting. Tja, een hero en een vrouw. We zijn niet erg tolerant geweest voor de minderheden in dit spel zeg :-X Helaas besloten geesten uit het verleden rond te spoken tijdens de eilandraad en Mieke lastig te vallen. Waarom? Vonden ze geestig ::rofl::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Jann: Jann was waarschijnlijk de speler die mij het meest zenuwachtig in het spel maakte. Hij is niet alleen een van de meest onvoorspelbare spelers maar ik was ook bang om wraak voor vorig jaar :-[ Dus ik ben blij dat ik in plaats daarvan een tijdje lid was van dezelfde roedel als Jann.

Hillo: Ik denk dat hillo door bijna iedereen als de sterkste en engste speler werd gezien. Hij was zeker Public Enemy #1 bij de Villains. Dat maakt het extra indrukwekkend dat hij toch zover is gekomen ::jaja:: Verder was hillo een erg belangrijke factor in het spel voor mij. Niet alleen werd hij een van mijn belangrijkste bondgenoten, ook zorgde zijn aanwezigheid ervoor dat de aandacht niet op mij (en de andere kneusjes :P) was gevestigd.

Hadewychisdemol: HIDM vond hidden immunity idols net zo gemakkelijk als dat... Nou, hij was er gewoon heel erg goed in...

*kijkt weer boos naar productie, die hun gegniffel probeert te onderdrukken

Als ik had geweten dat je als luxe-item zelfs een getrainde speurhond gespecialiseerd in hidden immunity idols mocht meenemen dan had ik wat anders meegenomen dan een strandbal :\'( Ik begon bijna te denken dat HIDM misschien een affaire had met een lid van productie. Maar dat zou... Wacht eens even...


Bij wie was ik? Oh ja, HIDM ;D Als iemand hillo competitie kon geven voor sterkste speler in de proeven dan was het HIDM wel ::jaja:: Hij won zelfs een team proef in zijn eentje, de Cocktail proef ::respect:: Verder hadden we een complot, maar ik heb het idee dat we dat verbond beiden liever kwijt dan rijk waren ::rofl::

Robbieazerty: De Kingslayer... Ten eerste moet ik Robbie bedanken. Zonder hem zou ik hier denk ik niet staan. Hij was degene die me waarschuwde dat er een complot tegen me was gemaakt en die me hielp in het opzetten van een tegenaanval. Hij volgde zijn "Kill the Kings" strategie tot het bittere einde en zorgde er op die manier helaas voor dat hij zelf de laatst overgebleven King werd.


Robbie had dit spel gewonnen als hij de finale had bereikt. Ik denk niet dat er iemand is geweest waarvan hij verloren zou hebben met de manier waarop hij de laatste 6 had bereikt. En juist daarom werd er besloten om hem eruit te stemmen.

Bjorrn: De outlaws 8) Ik heb zelfs een duo biecht met deze jongen gedaan. Ik dacht dat we bro's waren :P Why Bjorrn? WHY?!

  :\'(

Ik had me voorgenomen om loyaal te blijven aan één verbond en toen besloot juist dat verbond me te verraden ::rofl:: Uiteindelijk is Bjorrn toch wel heel ver gekomen in dit spel. Hij had zijn laatste ronde zelfs bijna overleefd. Dat had ik niet verwacht en het maakt me extra blij dat hij er toch uit is gestemd want dat was een indrukwekkende move geweest ::jaja::

Molcrazy: De laatste hero, de laatste oude rot en al erkent Nieky hem niet in de winnaarspoll de laatste oud winnaar (ook al is het al heel, heel, heeeeeeeeeeeel lang geleden :P). Ik moet eerlijk zeggen dat ik geschokt was dat jij niet ook deze Rites of Passage al de vorige ronde mocht lopen.

Ik weet eigenlijk niet waarom MC zo onderschat werd/wordt/is in dit spel maar daar ligt eigenlijk wel meteen zijn kracht ;) Mijn excuses dat ik ook hier nog een laatste mes moest gebruiken maar gelukkig was ik niet de enige met kwaadaardige bedoelingen ::hypocriet:: ;)


Oké, wanneer mogen we iets in de fik gaan steken? ::hyper::

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #7 Gepost op: 30-11-2014, 23:08:16 »
Oké, wanneer mogen we iets in de fik gaan steken? ::hyper::
Wanneer de andere twee ook hun rites of passage hebben gedaan ;).
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #8 Gepost op: 30-11-2014, 23:10:02 »
en wie gaat er dan in de brand ?
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Offline Hadewychisdemol

  • Aanspreekpunt RealityWorld, Winnaar WIDM Online All-Stars
  • Actief Lid
  • *****
  • Mol Online 2018
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #9 Gepost op: 30-11-2014, 23:16:50 »
De pinguins
Een Gouden Kalf, staande ovaties en een optocht door een stad naar keuze.

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #10 Gepost op: 30-11-2014, 23:18:28 »
hebben ze het eindelijk warm ::ok::
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #11 Gepost op: 30-11-2014, 23:22:55 »
en wie gaat er dan in de brand ?
De hut die ze nooit gebouwd hebben en de toortsen van de afvallers :P.
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #12 Gepost op: 30-11-2014, 23:56:13 »
vind ik hidm zijn idee beter :D
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Offline TimvDons

  • Winnaar EK Pool 2021
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Man
  • It's a plane
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #13 Gepost op: 1-12-2014, 06:46:00 »
We must use time wisely and forever realize that the time is always ripe to do right - Nelson Mandela

Offline Molcrazy

  • Aanspreekpunt Actieve Leden
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Man
  • Winnaar CSC II
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #14 Gepost op: 1-12-2014, 17:28:42 »
Molcrazy: De laatste hero, de laatste oude rot en al erkent Nieky hem niet in de winnaarspoll de laatste oud winnaar (ook al is het al heel, heel, heeeeeeeeeeeel lang geleden :P). Ik moet eerlijk zeggen dat ik geschokt was dat jij niet ook deze Rites of Passage al de vorige ronde mocht lopen.

Met vorige ronde bedoel je de eilandraad dat Bjorrn vertrok?

(mag ik vragen stellen D*N en Nieky?)
2024: wie is de Mol?

Offline Hadewychisdemol

  • Aanspreekpunt RealityWorld, Winnaar WIDM Online All-Stars
  • Actief Lid
  • *****
  • Mol Online 2018
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #15 Gepost op: 1-12-2014, 17:34:55 »
 ::)
Een Gouden Kalf, staande ovaties en een optocht door een stad naar keuze.

Offline Molcrazy

  • Aanspreekpunt Actieve Leden
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Man
  • Winnaar CSC II
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #16 Gepost op: 1-12-2014, 17:42:20 »
::)

Sorry jongen, vorige ronde is niet zo duidelijk voor mij, ik zie het per aflevering ::tandpastasmiley::
2024: wie is de Mol?

Offline Pjotr1992

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #17 Gepost op: 1-12-2014, 17:49:57 »
 ;D Ik moest zelfs even zoeken welke van mij was.  :P

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #18 Gepost op: 1-12-2014, 18:45:09 »
Met vorige ronde bedoel je de eilandraad dat Bjorrn vertrok?

(mag ik vragen stellen D*N en Nieky?)
Nee, het is niet de bedoeling om hier een discussie of Q&A van te maken ;).
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Aflevering 13: Halve Finale
« Reactie #19 Gepost op: 1-12-2014, 18:45:44 »
wat is die streng hè
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.