Auteur Topic: [week 3] Are You The One?  (gelezen 21465 keer)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #300 Gepost op: 24-01-2019, 14:33:38 »
SpacyColours was een prinses en dit zijn de producten die men voor hem gemaakt heeft.

Prinses- huwelijks trofee
Moet ik deze echt uitleggen? Als je alle levels van Super Mario uitspeelt, krijg je prinses Peach als trofee, ga je trouwen, en haar gat dichten…..je bent tenslotte een loodgieter!


Prinses: popcornverf
Een prinses eet natuurlijk zoete popcorn. Niet alleen de smaak is belangrijk, ook de kleur van de popcorn. Een prinses wil altijd iets speciaals. Daar is nú iets op bedacht. Popcornverf! Kleur je zoete popcorn in alle kleuren van de regenboog. Ga voor popcorn zo blauw als de jurk van Elsa of zo rood als het haar van Ariël!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Prinses: Zonnige hemel
Prinses, jij verdient enkel het beste. Je moet iets krijgen dat past bij je ware schoonheid vanbinnen en vanbuiten enkel benadrukt . Helaas is er niets aards dat dit kan. Daarom geef ik je een zonnige hemel over waar jij komt. De prachtige zonneschijn zal jou alleen maar meer doen stralen .


Prinses:
Kuscactus: Zeg nou eerlijk, dat sprookje met die kikker en die prins dat kennen voortaan toch wel? Wilt u zich echt onderscheiden als prinses. Kus dan deze specialer Kuscactus. Deze kuscactus veranderd niet in een of andere clichéprins, maar in een ontzettend moderne, lekkere tinderprins. Is he the one? Grote kans dat er een sprookje over u geschreven wordt. Kom uit die prinsessenanonimiteit en koop deze kuscactus


Prinses - de Bijlbroek (Van Mollenvanger)
Lieve Prinses, Are u the one? Dat is de vraag die jij jezelf vaak stelt als er weer eens een prins zijn witte paard voor de deur parkeert. Na de zoveelste “One” night stand is het weer niet waar je op gehoopt had. Ze komen ook maar voor één (one, om in het thema te blijven) ding denk je. Niet voor jou, maar voor de lust. En dat frustreert je duidelijk. Vanaf nu komt daar een einde aan met de bijlbroek. Als je weer eens zo’n avondje hebt, trek je eens een keer geen jurk aan (of ja eigenlijk uit), maar deze bijlbroek. De bijlbroek is voorzien van allerlei kleine en 1 grote uitklapbare bijl. Mochten toekomstige prinsen niet bevallen, of weer alleen voor dat ene komen? Dan kun je met de bijlbroek meteen tot actie overgaan en dreigen een lichaamsdeel naar keuze af te hakken, net zo lang tot je de ware gevonden hebt!


Princess: Ringennest
Prinsessen houden van juwelen. Met een ringennest kan de princes elke dag een nieuwe ring uitzoeken om te dragen, die door een vogel (raaf) in het nestje word neergelegd.

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #301 Gepost op: 24-01-2019, 14:34:55 »
Starlight had haar match al wel gevonden, maar hierbij toch de producten die men voor haar, de bejaarde, gemaakt heeft. Misschien kan ze het product van haar match Mollenvanger er wel uit pikken?

Bejaarde- Zweet kous
Bejaarden hebben behoorlijke zweetkousen. Het zijn ook vrijwel de enige mensen die nog kousen dragen gezien die mode alweer een eeuw vertrokken is. Waarom gaan ze dan toch zo snel zweten? Bejaarden kunnen alleen nog maar naar geraniums kijken dus die kousen wassen, ho maar! 


Bejaarde: standbeeldspel
Bent u de Bingo-avond ook zo zat? Dat gewauwel van al die oudjes bij elkaar. Zou u ook eens even een rustig avondje willen hebben? Speel dan nú het leukste gezelschapsspel voor het hele bejaardentehuis! Het standbeeldspel! Creëer uw eigen Madame Tussauds in woonzorgcomplex Het Waterhoentje! Misschien komen die (klein)kinderen dan ook weer eens bij u op bezoek!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Bejaarde:  Worstenkast
Beu om altijd maar voor jezelf te koken? Wil je graag die tijd besparen om iets echt leuks te doen zolang het nog  kan?
Dan moet je zeker gaan voor deze worstenkast. Hierin zit een onbeperkt voorraad van alle soorten worsten in. Warm of  koud, groot of klein, pikant of eerder zoet? Je hebt het voor het uitkiezen zodat je de kooktijd kunt besparen  om je bucketlist af  te werken


Bejaarde:
Stormjas: U bent nog vitaal, maar boodschappen doen kost steeds meer moeite. Herkenbaar? Koop dan onze perfect uitgeruste stormjas. Hiermee kunt u gegarandeerd door weer en wind naar de supermarkt om uw lokale lekkernijen te halen.


Bejaarde – De Ezeltraan
Lieve bejaarde, u heeft al een heel leven achter de rug. Altijd hard gewerkt, de kinderen grootgebracht en nu de jaren gaan tellen merkt u ook dat u lichamelijk achteruitgaat. Om die ongemakken te voorkomen hebben wij een bijzonder middeltje: ezeltraan. We kennen allemaal de levertraan van de walvis die goed is voor het lichaam. Maar 1 druppel ezeltraan doet je weer voelen alsof je 25 bent. Ezeltraan is afkomstig van ezels die tientallen jaren met zware bepakking door de bergen van Marokko trekken. Die beestjes zijn zo fit en door dat werken maken ze ezeltraan aan. Dat is een stofje dat hun ondanks de leeftijd fit en sterk houdt. En nu is dit dus bewerkt tot een middel voor mensen op leeftijd. Voel je weer kwiek en fit (tot je doodgaat) dankzij 1 druppel ezeltraan. 


Bejaarde: Spaghettisap
Bejaarde mensen zijn ouder en kunnen steeds vaker minder goed alles eten. Heel veel mensen houden van Spaghetti en door spaghettisap kunnen ouderen Spaghetti blijven eten/drinken

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #302 Gepost op: 24-01-2019, 14:35:44 »
Swifty was een piraat! En dit zijn de producten die ze voor haar gemaakt hebben.

Piraat- Droom boot
Een man die op zee vaart in een boot, met een ooglapje en heel veel rum. Kan niet anders dan dat ie rare dingen gaat zien, alsof hij in een droom is beland. Zo ziet hij overal schatjes liggen op het strand, praat hij tegen zijn onzichtbare papegaai en droomt hij dat hij zijn vroegere basisschool rivaal heeft “kielgehaald”. In realiteit zit hij in een rubberboot op het IJsselmeer met een flinke dosis spacecake achter de kiezen. 


Piraat: schoenmes
Stel je voor, je bent van plan om samen met je maatjes een vrachtschip dat vlak voor de kust van Somalië vaart te enteren. Om nu met een kalasjnikov aan boord te komen is nogal alarmerend voor de bemanning. Wees daarom slim, en kies voor de geweldig handzame schoenmes! Binnen de kortste keren ben je The King of the World.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Piraat: Put met Naalden
Oh nee, vijandige zeerovers naderen de begraven schat. Gelukkig ben jij vooruitziend geweest en heb je een put met levensgrote naalden  klaargezet als boobytrap. Deze put is onzichtbaar voor iedereen  behalve jijzelf en daardoor een perfecte valsstrik.  De schurken worden  gespietst en jij behoudt je schat.


Piraat
Riviertorpedo: Vergeet de ouderwetse kanonskogels die vooral op open zee werken. De grote moderne slag valt te slaan op de grote rivieren en de binnenvaart, hier kom je het snelst vijandige schepen tegen. Kanonskogels landen hier al te snel aan wal. Dus gebruik de speciale riviertorpedo. Uitstekend uitgerust voor het neerhalen van concurrerende binnenvaartschepen en piraten.


Piraat – Het Ponchomasker (Van Mollenvanger!)
Hey yo Captain Jack, op de ruige zee kan het natuurlijk nogal stormen en slecht weer zijn. Een deftige piraat als jij wil natuurlijk niet dat zijn mooie kleding helemaal doorweekt van de regen wordt. Tegelijkertijd kan het natuurlijk gebeuren dat je midden in een vuurgevecht komt. En aangezien schepen tegenwoordig zijn voorzien van camera’s wil je dat er tijdens een overval op een anders schip onherkenbaar blijft. Want voor je het weet zit je in Opsporing Verzocht. Daar heb ik de oplossing voor: het ponchomasker. Een degelijke stevige poncho die je outfit beschermt tegen de regen met aan een capuchon een masker, waardoor niemand ooit jouw identiteit te weten zal komen.

Piraat: De Alcohol (schat)kaart
Piraten houden ervan om bier te drinken in de kroeg en om schatten te zoeken. Doormiddel van de alcoholische schatkaart kan de piraat altijd op zoek naar een 'schat' als hij alcohol wil. De kaart laat altijd zien waar alcohol te vinden is.

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #303 Gepost op: 24-01-2019, 14:36:49 »
Bjorrn had zijn match al wel gevonden, maar hier zijn toch nog de producten die men voor hem, de clown, heeft gemaakt. Misschien vindt hij wle het product dat zijn match FrankLapidus gemaakt heeft?

Clown: krijttattoo: Wat heb je toch een heerlijk beroep. Altijd andere mensen aan het lachen maken, vrolijkheid om je heen, een lach op ieders gezicht, gewoon omdat jij er bent, om hoe je eruit ziet en wat je doet. Maar het is wel lastig he, iedere dag je hele gezicht schminken. Eerst alles wit maken, en dan die grote rode mond erop schilderen, de wenkbrauwen, soms een traan vanuit je ooghoek, een andere keer juist grote rode blossen op je wangen, of sterren rond je ogen. Met deze tattoo word je gezicht blijvend wit. Het lijkt op krijt, het is zachtwit, niet eng afstotend (tenzij jij dat wilt). En het is daarmee de perfecte basis voor je clownsgezicht. Nooit meer je hele hoofd wit moeten poederen, wat een genot!


Clown: Trampolineberg om kunstjes op te doen en heel hard te vallen (leedvermaak!)


Clown - ballonfiets
Pfff, de nieuwe circusvoorstelling begint bijna en je hebt nog een nieuwe truc nodig. Gelukkig heb je iets gelezen over een ballonfiets! Met deze fiets rijd je gewoon rondjes over de grond en ineens stijg je op! Iedereen ligt in een deuk, want jij probeert er zo’n grappig mogelijke act van te maken, door de ballonnen leeg te prikken. Er spuit echter water en meel uit, dus jij zit helemaal onder de smurrie. Gelukkig heb je nog een ballon over om weer te landen. Met deze ballonfiets heb jij een geweldige act die iedereen laat lachen.


Clown Avonturenei
Een avonturenei is een soort kinder surprise, maar dan in het groot. Er zou een slagroomtaart in kunnen zitten, maar ook een caravan, een robotje, of misschien wel een telefoonslopende baron. Wie weet zitten er cryptische omschrijvingen in die je een hele reis door Europa of de Verenigde Staten laat maken! Wat er ook in zit, het is waarschijnlijk gunstig om een cameraploeg in te huren en het hele avontuur vast te leggen.


De clown krijgt een speciale radar waarmee hij piñata’s kan opsporen. Want wees eerlijk: iedere zichzelf respecterende clown wil toch, wanneer hij er een nodig heeft, direct een piñata kunnen krijgen? Het feestbeest kan hij gebruiken in zijn optredens, om anderen aan het lachen te maken, maar bij hem thuis staat de piñata ook erg leuk als kleurrijke zitbank! Multifunctioneel dus, zo’n ding.


Clown:
Het beroep van een clown gaat al lang niet meer over rozen. Het is een hard, moeilijk bestaan. Ooit werden ze door kinderen omarmd, nu worden ze gevreesd. Uit een recent onderzoek blijkt wel hoe ernstig de situatie is. In het onderzoek werden honderd kleine kinderen gekidnapt en blootgesteld aan verschillende soorten angsten. Middels metingen van het gewicht van de luiers na afloop van de sessies, werd bepaald waar de meeste angst door werd aangejaagd. En clowns stonden daarbij op een zorgwekkende tweede plek. Het enige waar de kinderen het nog harder van in hun broek deden, was de enige echte Monsterspin!™

De Monsterspin!™ hebben wij geëxporteerd uit de tropische regenwouden van Ecuador en Colombia. Wij dachten, aan de hand van het onderzoek, dat dit een uitstekend hulpstuk zou zijn voor u, als clown. U hoeft enkel voor het begin van uw act een aantal van deze spinnen het publiek in te laten slingeren, welke vervolgens doodsangsten uit zal slaan. Op dat moment betreedt u de piste, en tracht u de monsterspinnen uit het publiek te verwijderen. Daaruit zal blijken dat u in vergelijking met die Monsterspin!™ heus wel meevalt wat betreft engheid, en heeft u binnen de kortste keren weer de lachers op uw hand!

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #304 Gepost op: 24-01-2019, 14:37:43 »
D*N was een hippie en dit is wat ze voor hem hebben gemaakt.

Hippie: touwhemd: Als moderne hippie heb jij naast het make love not war ideaal ook ecologische idealen. De wereld is van ons allemaal, ook van de toekomstige generaties, en dus moeten er we zuinig op zijn. Je kleding haal je niet bij het grootkapitaal, dat mensen uitbuit. Nee, jij wilt alleen eerlijke en verantwoorde kleding dragen. Met dit hemd van geknoopte touwen draag jij dit uit. geen verspilling van ogenschijnlijk waardeloze materialen. Kleding kun je prima maken van touwtjes die anders weggegooid zouden zijn. Naast functioneel en ecologisch is het ook nog eens een heel mooi hemd, in een warmbruine kleur, comfortabel. Precies wat een hippie als jij nodig hebt!


Hippie: Pencomputer, super retro, dan kan hij digitaal penvriendinnen maken


Hippie - harthandboeien (Frank)
Jij als Hippie wordt nogal vaak gearresteerd. Je houdt je niet aan de regels, gaat in tegen iedereen maar doet dit allemaal om de wereld een stukje beter te maken. Je bent nou eenmaal lekker jezelf en daar houden we van. Daarom heeft iemand je dit cadeau aangeboden: harthandboeien. Helaas waren er geen flowerpower-handboeien meer, maar met deze harthandboeien maak jij jezelf helemaal blij: als je gearresteerd wordt gebeurt dat voortaan met deze harthandboeien. Je vraagt gewoon aan de politie of ze je met deze handboeien willen arresteren, en zodra ze je hebt laten zien zijn ze om: het hart is namelijk gemaakt van een bepaalde stof waar ieder mens door gehypnotiseerd wordt. Hierdoor wordt de politie veel milder, en ze laten je direct weer gaan. Pas na 24 uur is de hypnose uitgewerkt, en tot die tijd zijn ze helemaal in love met jouw harthandboeien. Niet goed voor hun huwelijk en seksleven, maarja: jij kan lekker doorgaan met op blote voeten lopen en je protestliederen zingen. Haal nu je harthandboeien!


Hippie Dierenvriend
Als moderne hippie moet je natuurlijk niks weten van social media, en ook naar een kroeg gaan is natuurlijk veel te kapitalistisch. Maar hoe kom je dan in contact met mensen die hetzelfde denken als jij? Kies voor een dierenvriend. Samen kunnen jullie alle flora en fauna knuffelen, en protesteren voor gelijke behandeling voor mens en dier. Een echte dierenvriend is ook wel wat gewend qua geuren, dus als jij vanwege een protest weer eens twee weken niet kan douchen blijft ie gewoon langskomen.


De hippie krijgt twee paar hartensokken! Hippies, peace, make love not war: deze speciale sokken met hartjes erop passen perfect. Een speciale eigenschap van de sokken is dat de hippie zelf kan kiezen welke kleur hij de hartjes maakt: rood, roze, oranje, geel, in alle kleuren van de regenboog, het kan allemaal! Met die persoonlijke touch kan de hippie door het dragen van de sok een boodschap uitdragen.


Hippie:
Wat zijn voor een hippie de twee belangrijkste dingen in de wereld? Juist. Het milieu, en psychedelische rockmuziek. Nu, het liefst wilt u dit combineren. Maar dat is niet altijd makkelijk. Thuis bent u al genoeg aan elektra kwijt wegens uw illegale wietplantage, daar kan geen cassettebandje van Janis Joplin meer bij. En onderweg naar de bong shop even lekker op je akoestische gitaar pingelen gaat ook lastig, op de fiets. Maar daarvoor hebben wij de oplossing. Vele automobilisten hebben de luxe dat ze waar en wanneer muziek kunnen luisteren op hun autoradio. Fietsers hebben dat niet, of je moet moet met zo'n mobiele telefoon gaan hannesen, maar dat is natuurlijk niet cool, man. Al is het maar omdat je telkens weer eindeloos bezig bent om die oortjes in je baard terug te vinden.

Nee, speciaal voor u hebben wij wat bedacht. De Fietsradio!™ Jazeker. Het is wat het is. Nee, het is meer dan dat! Je monteert hem namelijk onder je zadel en sluit hem aan op je fiets. En nu komt het; je drijft de radio zelf aan door te fietsen! Uitermate handig en zeer milieuvriendelijk. Wat wilt een echte hippie als u nou nog meer?

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #305 Gepost op: 24-01-2019, 14:38:49 »
Fabiann was een soldaat en dit zijn de producten die ze hebben gemaakt

Soldaat: schaduwrevolver:  Een revolver die je niet zelf gebruikt maar alleen jouw schaduw kan gebruiken. Zo kun je onverwacht toeslaan bij je tegenstander. Terwijl je oog in oog staat, trekt jouw schaduw heel stiekem dit revolver, om de ander vanaf de grond neer te schieten, bwahm!


Soldaat: Bloedmagneet, waarmee hij het bloeden van zijn wonden kan vertragen


Soldaat - bosoog (FRANK)
Jij hebt een druk en moeilijk leven als soldaat. Je mist je familie, je bent dag en nacht aan het oefenen in het bos en je mist een oog. Kan het nog erger? Je mag pas weer weg als je alle trainingen in het bos hebt voltooid, en het ziet er naar uit dat het nog wel even gaat duren. Gelukkig is er een oplossing: een bosoog! Omdat je een oog mist, kan je het bosoog in je andere oogkas laten plaatsen. Met het bosoog zie je alle dingen in het bos die anderen niet zien: gevaarlijke beesten, en zelfs in het donker kan jij zien. Daarom heb je de nachttrainingen zo voltooid en kan je binnen de kortste keren weer naar huis! Je kan het oog aan en uitzetten wanneer je wil, maar vergeet hem niet op te laden! Helaas is Bluetooth nog niet beschikbaar, maar gelukkig is er niks mis met je oren. Je kan hem wel koppelen aan je telefoon en met een knipoog een foto maken. Met 2 knipogen maak je zelfs een video! Wat een plezier zal jij beleven aan het bosoog. Haal hem nu!


Soldaat Magneethelm
Een helm, met een sterke ingebouwde magneet! Het klinkt misschien juist gevaarlijk, maar zo zorg je dat kogels die richting je gezicht of je nek gaan zich afbuigen naar je helm. En geen zorgen, de helm is sterk genoeg om die kogels te weren! Zo bescherm je je gezicht, en blijf je aantrekkelijk voor elke potentiële match.


De soldaat krijgt een lekkere kipsla. Dat is salade met kip, of het is een speciale soort sla, dat weet ik niet, daar heeft Niuno iets over gepost in de Relaxhoek, geloof ik. In ieder geval stilt het de honger na weer een lange en zware dag soldaat zijn. Want voor een soldaat kan dit geen kwaad, elke dag zo’n salaad. Zeker niet in combinatie met het meest veelzijdige stukje vlees. Kip!


Soldaat:
Als soldaat zult u weten: moderne oorlogsvoering gaat allang niet meer om loopgraven, tanks en raketten. In deze tijd van social media, gaat het alleen nog om wat het publiek er van meekrijgt, want daar bereik je politieke invloed mee. Het gaat enkel en alleen nog maar om beeldvorming. En dus, heb ik een modern wapen ontwikkeld, wat ik u nu uit de doeken zal doen. Ik heb voor u namelijk... de Fotobom!™

Wat het doet, is het volgende. Stel, u bent net lekker bezig om een pittoresk dorp plat te branden en haar onschuldige inwoners te verkrachten. Maar dan komt het, een bemoeiende, vijandige journalist staat op een afstand foto's te maken van uw bezigheden. Het spreekt voor zich om de journalist te onthoofden, maar dit kan juist aanleiding geven voor een vijandige krant om een negatief artikel over u te publiceren. Veel efficiënter is om gebruik te maken van mijn Fotobom!™

Wat gebeurt er? U gooit de bom richting de journalist op het moment dat deze de foto maakt. Vervolgens zal deze vector aan zijn of haar foto worden toegevoegd:



Als de journalist in kwestie hiermee naar zijn of haar krant toe gaat, zal hij of zij niet serieus worden genomen en op staande voet worden ontslagen. In het gunstigste geval wordt er zelfs bericht dat dit een mislukte actie was van uw tegenstanders om uw kamp in een kwaad daglicht te stellen, en wordt uw daad aan hen toegeschreven. Fotobom!™ Voor een ontwikkelde oorlogsvoering!™

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #306 Gepost op: 24-01-2019, 14:39:48 »
Nieky was een jager en deze producten hebben ze voor hem gemaakt

Jager: vitaminemand: Als jager zorg je natuurlijk voor je eigen vlees. Heerlijk, gezond, wild. Maar om dat vlees te schieten heb je een goeie conditie nodig. En omdat je zoveel vlees eet, eet je te weinig groente. Om je weerstand op peil te houden en het jagen te vergemakkelijken kun je deze mand meenemen. Een vitaminemand boordevol vitaminepillen. Je blijft gezond, hoeft niet veel groente te eten, en kunt dus van nog meer lekker vlees genieten. Handig!


Jager: Stilte-onderbroek, als hij die aan heeft, maakt hij geen geluid, zodat hij de dieren niet afschrikt


Jager -  schuimeiland (FRANK)
Oh nee hé, jouw hele bos is leeg. Je hebt alle dieren gedood, en dus kan je niks meer nu! Gelukkig heb je iets gelezen over een ‘schuimeiland’. Jij, als jager, hebt de kans om te verhuizen naar het schuimeiland. Dit schuimeiland bevat een bepaald soort schuim die allerlei dieren aantrekt. Het hele eiland zit vol met herten, zwijnen en ga zo maar door! Het is fantastisch, je hebt genoeg dieren en je leidt een heerlijk rustig leven op dit schuimeiland. Het is een gemiste kans als je het niet zou doen: wie wil er nou niet gebakken schuimzwijn eten terwijl hij met een vuurtje over de met plastic vervuilde Atlantische Oceaan kijkt? Gelukkig voor jou blijft Dennis Weening thuis. Koop nu het enige hutje op het schuimeiland!


Jager Vlammenkooi
Vind jij je vangst naar huis moeten brengen om te koken of te braden ook zo'n gedoe? Stop! Koop nu de exclusieve Vlammenkooi (TM). Je hoeft enkel je eend, konijn of beer (grotere maten ook beschikbaar) in de kooi te stoppen, en je hebt binnen no-time een verse, warme maaltijd. Kan ook gebruikt worden voor van die lastige Greenpeace figuren, maar daar is Vlammenkooi (TM) niet voor aansprakelijk.


De jager krijgt een kampvuur dat automatisch gaat branden in de maneschijn! Wanneer de zon ondergaat en de jager nog op pad is in het bos, kan hij het zomaar koud krijgen, of honger krijgen, of bang zijn in het donker. Alles kan! Dan is dit kampvuur ideaal: de jager hoeft maar met zijn vingers te knippen of het vuur begint al te knappen. Maar let op: bij zonsopkomst zal het vuur weer doven!


Jager:
U kent het wel. U bent in het bos, op herten aan het jagen. Daar, ziet u er één! Geruisloos sluipt u dichterbij, u richt uw geweer op uw prooi, maar dan gebeurt het. De bruine bonen die uw vrouw gisteravond had gemaakt zijn totaal verkeerd gevallen. Er klinkt een luide knal, maar u heeft nog niet geschoten. De knal is uit uw achterste afkomstig, begeleid met een onaangenaam aroma. Weg rent het hert, en u kunt er niet achteraan rennen door de onrust die er in uw darmen heerst. Het zal vast niet de eerste keer zijn dat dit u overkomt, maar als u mijn product koopt, wel de laatste!

Want met gepaste trots presenteer ik u... de Toiletpet!™ U kent vast wel iemand met wie u graag samen op jaagpad gaat. Wel, mocht het zo voorkomen, dat één van u wordt gehinderd door ontlastingsproblemen, dan zet de ander de Toiletpet!™ op, en neemt u hierop plaats. Aldaar doet u wat u moet doen, het werkt verder hetzelfde als bij uw toilet thuis. Hoe zit dat met de afvoer, zult u denken? Simpel. In het midden van de pet zit een gat, waar de boodschap doorheen kan worden gespoeld. Dus daar hoeft u zich totaal niet om te bekommeren. Koop hem nu!

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #307 Gepost op: 24-01-2019, 14:40:58 »
Mollenvanger was een priester. Zijn match heeft niets ingediend, maar hier zijn de andere producten. Misschien nog leuk om te zien welke hij gekozen zou hebben.

Priester: slangbelofte: Als priester is het leven niet makkelijk. De kerk zit vol met oude mensen, je moet hard praten om jezelf verstaanbaar te maken. Steeds minder doop- en trouwdiensten, steeds meer begrafenissen. Iedere week je best doen om een inspirerend praatje te houden, voor steeds minder mensen. En dan ook nog eens je gelofte van kuisheid en matigheid. En dat alles alleen maar omdat Adam en Eva ooit in het valse praatje van die geniepige slang trapten. Met een slangbelofte kun je voor eens en voor altijd met afrekenen met de erfzonde. Deze belofte is het tegengif, hiermee wordt de erfzonde voor jou afgekocht. Dat betekent dat je dus niet meer sterfelijk bent, en geen zondige natuur meer hebt. Weg met het celibaat en de matigheid. Kom maar op met alles wat het leven mooi maakt, voortaan kun jij daar ook van genieten!


Priester: Paardensticker, om kleine meisjes mee te lokken


Priester - liefdesgeur
Het gaat slecht met je kerk. Je snapt er helemaal niks van: jouw kerk heeft niks met de Nashville-verklaring te maken! Maar dat is niet de reden: bijna iedereen heeft de kerk verlaten, omdat je ‘’iets’’ met 23 kinderen hebt gedaan. Gelukkig heb je iets gevonden om mensen terug te halen: in de krant las je iets over de ‘liefdesgeur’. Het woord zegt het eigenlijk al: deze geur ruikt naar liefde. Het straalt liefde uit! Liefde voor god, voor jezus, voor de heilige geest, voor de bijbel. Door deze liefdesgeur te verspreiden in je kerk en in je dorp worden de mensen gehypnotiseerd en lopen ze zo je kerk binnen. Ze gaan nooit meer weg! Is dit niet fantastisch? Deze liefdesgeur moet je hebben!


Priester Zieke Vis
Met het leeglopen van de kerk moet een out-of-the-box oplossing worden gezocht om de mensen toch weer aan het bidden te krijgen. En wat beter dan het oproepen van de tien plagen uit Egypte? Gebruik deze zieke vis om mensen te overtuigen dat de eerste van de tien plagen op Nederland (of België!) is losgelaten, en dat de rest eraan komt als men niet onmiddellijk naar de kerk gaat. 


De priester krijgt een riem waar een fluit aan hangt. Die riem weerhoudt hem ervan om, als hij met kleine kindjes is, zijn toga omhoog te doen. In plaats daarvan haalt hij gewoon de fluit die aan de riem hangt tevoorschijn en speelt hij een vrolijk liedje. Kindjes blij, priester blij, iedereen blij!


Priester:
Laten we wel wezen. De meeste priesters zijn aardig op leeftijd. Logisch, een priester moet toch wijs en ervaren zijn, zoals u. Maar pas op, wist u, dat priester het beroep is waar de meeste medische klachten van afkomstig zijn? Jazeker. Het lijkt geen fysiek zwaar beroep, maar u, als priester, weet vast wel beter. De hele dag staan, en regelmatig buiginkjes maken, is enorm belastend voor uw rug. Daarbij levert het constant contact maken met hierboven al snel nekklachten op. Dit, in combinatie, met de energie die het kost om steeds weer stukken uit de Bijbel voor te lezen, maakt dat de zogenaamde 'man met de hamer' vaak mensen treft als u. Een plotselinge uitputting komt zeer regelmatig voor bij priesters.

Gelukkig heb ik voor u de oplossing! Het enige echte Hamerschild!™ Zolang u dit schild draagt, kan de man met de hamer u slaan wat hij wilt, maar zult u zich altijd fit blijven voelen. Wat zegt u? Hoe dit dan werkt? Wel, dat kan ik u vertellen! Het is heilig, dus het heeft goddelijke krachten. Dus vandaar. Ik weet zeker dat mijn product u zal bevallen!

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #308 Gepost op: 24-01-2019, 14:42:51 »
TimvDons was een slapeloze en dit zijn de producten die ze voor hem hebben gemaakt.

Slapeloze: souvenirgordijn: Een gordijn waarop herinneringen aan je mooiste vakantie staan. Om heerlijk bij weg te dromen als je weer eens niet kunt slapen, denkend aan het parelwitte strand, de overheerlijke cocktail, het restaurant met de lekkerste lokale hapjes, de historische binnenstad, de spannende afdaling, zo kom je die lange slapeloze nacht toch heel aangenaam door!


Slapeloze: Regenvideo, zodat het getik van de regen hem/haar in slaap kan sussen


Slapeloze -  wortelcomputer (FRANK)
Uh, jij hebt al een tijdje geen slaap gehad? Je slaapt niet, omdat je verslaafd bent aan je computer? Wat?! Dit kan niet langer! Je buurvrouw heeft iets gelezen over een ‘wortelcomputer’. Door deze computer te gebruiken in plaats van je normale computer, krijg jij veel meer energie. De computer ruikt naar wortels, er staan wortels op elke pagina die je bezoekt, je hoort zelfs het geluid van WORTELS! Als je aan je beeldscherm likt, PROEF JE WORTELS! Wauw, deze gadget moet je hebben. Doordat je altijd bij deze wortelcomputer bent, kom je van die vierkante ogen af, word je sneller moe, krijg je zin om te slapen en voel je je gezonder! Je slaapt weer en combineert dit met je computerverslaving. Wauw, waar een wortelcomputer wel niet goed voor is!

Slapeloze Honingbal
Niets vervelender dan een hele nacht liggen woelen. Met een honingbal is dat makkelijk te verhelpen. Honing heeft een bewezen rustgevende werking. Stop de honingbal een kwartier voor je naar bed gaat in je mond, en je slaapt als een roosje. Is óók te gebruiken voor mensen die veel bewegen in bed om jezelf vast te plakken.


De slapeloze krijgt een lavafilm. Dat is een film die hij kan kijken op momenten waarop hij weer eens niet kan slapen, maar dan met een extraatje. Het gaat namelijk om een combinatie van een film en een lavalamp. De film wordt vertoond op een beeldscherm omgeven door lavalampen, die een bijzondere sfeer creëren. De lavalampen zijn aangepast aan de vermoeide ogen van de slapeloze en hebben een kalmerend effect, zodat de slapeloze toch nog tot rust kan komen. Slaap zacht!


Slapeloze:
Zo, dus jij hebt problemen om in slaap te komen? Peins niet langer! Want ik heb het ideale product voor jou! Een potje Oogzand!™ Strooi vlak voor het slapen gaan een paar korrels in je ogen en binnen no-time bent je zo moe dat je in een heerlijk diepe slaap valt! Meer hoef ik niet te zeggen, dit is gewoon het ideale product voor jou.

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #309 Gepost op: 24-01-2019, 14:44:26 »
Wouterv was een bruidsmeisje en dit zijn de producten die ze voor hem gemaakt hebben.

Bruidsmeisje: mannenlichaam: Daar sta je dan, alweer het bruidsmeisje, nog nooit zelf de bruid geweest. En maar hopen dat je het boeket vangt… Je kunt nog iets veel beters vangen: een prachtig mannenlichaam, volledig naar jouw wens! Blond of donker, lang of iets minder lang, met precies genoeg spieren en niet teveel beharing. Stevige armen om je te omhelzen, de juiste woorden om je te troosten, dit mannenlichaam is helemaal speciaal voor jou. Geniet van dit heerlijke lijf!


Bruidsmeisje: Botersaus om aan de bruid te voeren, zodat ze dikker wordt en het meisje mooier lijkt


Bruidsmeisje - feevakantie (FRANK)
Oh jeetje, als bruidsmeisje voel je je nu al helemaal gestresst! Wat een verantwoordelijk gevoel moet je nu hebben…. om even lekker van de stress af te komen, ga je op feevakantie! Feevakantie? Ja, feevakantie! Het thema van de bruiloft is namelijk mythische wezens! In deze reis naar een heerlijke locatie, die je zelf kan kiezen, ga jij op reis om een fee, een echte engel, te worden. Dit kan je bereiken door heeeeerlijk te ontspannen: ‘s ochtends ga je ontspannen tijdens een massage, ‘s middags ga je naar het strand en ‘s avonds kijk je wat je geleerd hebt als fee. Je kleedt je namelijk de hele dag als fee en gedraagt je zo! Wat een héérlijk leven heb je toch als je dit mee mag maken! Je komt terug als relaxte fee en bent helemaal klaar voor de bruiloft!


Bruidsmeisje Beenuniform
Een been uniform is ook wel bekend als een broek! En welke moderne vrouw wil nou niet een statement maken door een schitterende broek te dragen tijdens de grote dag van iemand anders. Het laat zien dat jij het voor het zeggen hebt in jouw relatie, en dat je graag breekt met conventies. Jij hoeft geen boeket te vangen om iemand ten huwelijk te vragen, dat bepaal je helemaal zelf.


Het bruidsmeisje krijgt een bijzondere douchespons! Als ze daarin knijpt en met de spons over haar lichaam gaat (kan gewoon over haar kleren heen), verspreidt ze een heerlijke geur rondom zich. Zo zal ze altijd heerlijk ruiken en de bruid voorzien van een fijn aroma. Wie weet maakt het bruidsmeisje door haar lekkere geur nog wel extra indruk op leuke jongens of meiden!


Bruidsmeisje:
Psst. Hey, jij daar, klein meisje! Wat hoor ik nu? Mag jij bruidsmeisje zijn op een bruiloft? Tjonge, wat een eer! Maar wel een hele verantwoordelijkheid, natuurlijk. Ja, besef je je dat wel? Ik wil er geen druk op leggen, maar het hele succes van het huwelijksfeest ligt in jouw handjes. Jij moet zorgen dat alles perfect verloopt. Immers, je papa en mama hebben er veel centjes aan besteed, en dit is het belangrijkste moment in hun leven. Als jij het verpest, dan zullen ze voor altijd ongelukkig zijn en jou nooit meer willen aankijken. Hey, kom kom, waarom moet je nu huilen? Hmmm, als dit echt zó belangrijk voor je is... heb ik misschien wel iets voor je, maar niet verder vertellen hoor! Het enige dat ik in ruil hiervoor wil is drie... zes weken zakgeld. Maar je hebt dit wel echt nodig om alles perfect te laten verlopen, dus ik zou het maar kopen als ik jou was.

Het gaat om de de enige echte Lassowax!™ Stel je nu voor. Je hebt overal aan gedacht, het trouwfeest loopt op rolletjes, maar dan gebeurt het. Een windvlaagje, en hoppeta, het haar van de bruidegom zit door de war. Heeft je domme papa zijn haar niet goed gedaan he! Maar geen zorgen. Met de Lassowax!™ is dat probleem zo verholpen. Op een ongezien moment werp je de lasso uit, en je zorgt er dan voor dat je met het uiteinde van het touw door de haren van je papa, of wie het ook is met wie je mama gaat trouwen, gaat. De lus van de lasso is ingesmeerd met wax. Het is misschien even oefenen, maar met de juiste beweging, zit het haar van de bruidegom in kwestie weer als gegoten en kan het huwelijk probleemloos worden voortgezet. Pas op, het is een lastige worp en als het mislukt zijn de gevolgen desastreus, maar ik zie wel een echte cowgirl in jou dus dat komt goed! Ja, geen moeilijke vragen gaan stellen nu, meisje! Het is graag of niet hoor! Of wil je soms het gelukkigste moment van je ouders verpesten? Nee toch? Nou dan. Ik beloof je dat het een goede investering is.

Offline FrankLapidus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #310 Gepost op: 24-01-2019, 15:47:57 »
En krijgen we ook nog een uitslag?  ;D
Frankje Lapi

Offline SpacyColours

  • Winnaar De Mol pool 2018, Winnaar Survivor 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Time's Person of the Year 2006
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #311 Gepost op: 24-01-2019, 16:21:08 »
Er zitten er echt een aantal hilarische tussen.  ::rofl:: ::rofl:: Ik ben benieuwd welke van wie zijn, en welke er gekozen zijn.
Sky might be falling but remember you can fly

Offline Starlight

  • Aanspreekpunt Wie is... de mol?
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #312 Gepost op: 24-01-2019, 16:32:39 »
Wat zitten er veel hilarische en creatieve producten tussen ::rofl:: ::bravo::
"Daar ligt inderdaad Starlight op een stoel"

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #313 Gepost op: 24-01-2019, 16:48:58 »
En krijgen we ook nog een uitslag?  ;D
Ja, maar ik moest ook nog even door werken.  ::hypocriet::
Had alleen niet superveel tijd na het werk omdat ik over een kwartier weer weg moet, dus dacht ik post dit alvast.


Zoals gezegd: als jij het product kiest van iemand die ook jouw product gekozen heeft, mogen jullie de Truth Booth in. Eens kijken of er koppels de Truth Booth in kunnen en zo ja, hoeveel?

Frank koos als eerste, maar hij had zijn maatje voor het leven al gevonden in Bjorrn, dus dit was gewoon voor de lol. Frank koos:
het Soap Kanon! Dit was van D*N.


Laten we dus meteen maar eens kijken wat D*N gekozen had. Als hij het product van Frank koos, mogen ze de Truth Booth in, maar we weten dan allemaal de uitslag al natuurlijk.

D*N koos...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Die werden gemaakt door:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

D*N zal dus al niet de Truth Booth in gaan met FrankLapidus, maar misschien wel met de persoon van wie hij het cadeau gekozen heeft...

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #314 Gepost op: 24-01-2019, 17:03:06 »
Als putyourHANSup het product van D*N zou kiezen, zouden ze samen de Truth Booth in mogen.


Wat koos putyourHANSup?


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Maar was deze van D*N?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ik zal de rest gewoon in één grote spoiler zetten anders moet ik te veel aparte posts en spoilertags zetten. So here we go...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #315 Gepost op: 24-01-2019, 17:05:23 »
Er volgt vanavond nog een Matching Ceremony en morgen geen opdracht meer, enkel nog een Finale Matching Ceremony. Maar eventueel kunnen we die ook allebei vandaag nog doen als iedereen aanwezig is.

Voor de Matching Ceremony van vanavond mag team groen weer een partner kiezen. Starlight&Mollenvanger en Frank&Bjorrn zijn al setjes. Maar de rest ligt nog voor het graaien!


Team GROEN:
Lan, Lucy, putyourHANSup, SpacyColours en Swifty

Team ORANJE:
D*N, Fabiann, Nieky, TimvDons en Wouterv

Offline Lucy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Life is like theatre <3
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #316 Gepost op: 24-01-2019, 17:07:32 »
Even overleggen dan maar? ;D
Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan en terug!

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #317 Gepost op: 24-01-2019, 17:08:31 »
Ik kies Wouter, ben Nieky zat :P
Keep calm and eat chocolates!

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #318 Gepost op: 24-01-2019, 17:09:15 »
Oh en geweldige producten allemaal ::bravo::
Jammer dat er niemand matcht ;D
Keep calm and eat chocolates!

Offline Lucy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Life is like theatre <3
Re: [week 3] Are You The One?
« Reactie #319 Gepost op: 24-01-2019, 17:09:42 »
Oke dan niet ::)
Ik kies Nieky
Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan en terug!