Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 1019323 keer)

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #460 Gepost op: 14-01-2005, 17:11:14 »
Racistische buurman pest Somalisch gezin weg

Uitgegeven: 14 januari 2005 16:11
Laatst gewijzigd: 14 januari 2005 16:59

VEENWOUDEN - Een Somalisch gezin uit het Friese Veenwouden is naar Engeland gevlucht na bedreigingen van de buren. Volgens een woordvoerder van de Woningstichting Dantumadeel gaat het niet om een gewone burenruzie, maar om haat tegen buitenlanders.

De woningstichting probeert met een rechtszaak de terroriserende buurtbewoners het huis uit te krijgen.


De buurman en andere gezinsleden gooiden kogels bij de Somaliërs door de brievenbus en bedreigden het echtpaar met vijf kinderen verbaal. Over de aard van de bedreigingen wil W. Postma van de woningstichting niets zeggen. "Maar je krijgt er tranen van in je ogen. Dit kan echt niet door de beugel." Ook andere buurtbewoners bevestigen volgens Postma de bedreigingen.

Eind december is het Somalische gezin vertrokken naar Engeland. Daarvoor is het nog een tijdje ondergedoken in de gemeente Dantumadeel. De woningstichting is drie maanden geleden een proces begonnen om de buren het huis uit te krijgen. "Het duurt allemaal heel lang. De datum van de rechtszaak is nog steeds niet bekend", aldus Postma.

De directeur van de school in Veenwouden, waar vier kinderen les kregen, noemt de situatie vervelend. De school wil een brief sturen om steun te betuigen aan de Somaliërs. De gemeente Dantumadeel was vrijdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

In Nijverdal speelde vorig jaar december een soortgelijk incident. Een vrouw uit die plaats is toen onder druk van een kort geding zelf uit haar huis vertrokken na een racistisch incident met een Iraanse buurman. Vrienden van de vrouw zouden het huis van de Iraniër met hakenkruisen hebben beklad. De vrouw veroorzaakte al langer overlast. Die uitte zich in geluidsoverlast en bedreigingen.


nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #461 Gepost op: 15-01-2005, 10:26:20 »
Grote schade aan Babylon door toedoen Amerikanen  :(
15 januari 2005, 08:11:12

BABYLON (ANP) - Militairen van de door de Amerikanen geleide internationale coalitie in Irak hebben een spoor van vernielingen achtergelaten in Babylon, de uit de 6e eeuw voor Christus daterende stad ten zuiden van Bagdad. Dat blijkt zaterdag uit een rapport van het British Museum.
De Britse krant The Guardian publiceerde de uitkomsten van dit rapport in de zaterdageditie. John Curtis, medewerker van de sectie Nabije Oosten van het museum, constateerde tijdens een bezoek vorige maand aan Babylon dat ,,substantiële schade'' aan de stad is toegebracht.
Curtis zag onder meer dat een 2600 jaar oude stenen bestrating door militaire voertuigen was platgewalst. Verder repte Curtis in het rapport van het British Museum over archeologische fragmenten die bij zand en aarde waren gevoegd om zandzakken te vullen. Curtis bepleit een internationaal onderzoek van archeologen om de schade aan Babylon vast te stellen.
Amerikaanse militairen vestigden een basis in Babylon in april 2003, kort na het begin van de invasie van Irak. In september 2003 kwam de basis onder toezicht van Poolse militairen te staan. Deze zaterdag wordt Babylon formeel overgedragen aan het Iraakse ministerie van Cultuur.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #462 Gepost op: 16-01-2005, 16:30:36 »
De Geus:lonen stijgen weer in 2006  16-01-'05   
     
   
Volgend jaar zullen de lonen voor het eerst weer stijgen. Ook de ambtenarensalarissen en de uitkeringen kunnen meegroeien. Dat zei minister De Geus in het tv-programma Buitenhof.

Volgens De Geus wordt 2006 het "eerste echte oogstjaar" van de hervormingen in de sociale zekerheid. De stelselwijzigingen hebben volgens de minister tijdelijk op de economie gedrukt.

De Geus: "We houden een grote schoonmaak in de sociale zekerheid die zijn weerga niet kent. Behalve al die hervormingen, die sowieso nodig waren, hebben we te maken met een economie, ook in de landen om ons heen, die niet zo lekker gaat."

Terpstra
CNV-voorzitter Terpstra noemde in het Radio 1 Journaal de uitspraken van de minister "een verhaal voor de bühne" in verband met de verkiezingen.

Terpstra vindt het veel te vroeg om vooruit te kijken naar 2006. Volgens de vakbondsvoorzitter moet de minister zich concentreren op het heden, omdat er genoeg belangrijke dingen spelen.   
 
nos.nl
 
 
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #463 Gepost op: 16-01-2005, 19:56:28 »
Werkloosheid licht gestegen in 2004  16-01-'05   
     
   
De werkloosheid is vorig jaar licht gestegen; met 4 procent. In 2003 was dat nog 23 procent. Dat meldt het Centrum voor Werk en Inkomen in het NOS Radio 1-Journaal.

De laatste maanden kwamen er minder werklozen bij. De jeugdwerkloosheid nam in 2004 met 9 procent af. Het aantal oudere werklozen steeg met 6 procent.

In totaal zijn er 690.000 werklozen. Daarvan zijn er 360.000 ouder dan 40 jaar. Opvallend is de stijging met 22 procent van laaggeschoolde werklozen.

De sectoren waar de werkloosheid vorig stegen zijn de schoonmaakbranche, de horeca en de verkoop. In de beveiliging en de ICT groeide het aantal banen. 

nos.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #464 Gepost op: 17-01-2005, 18:50:33 »
Nieuws over ER!!!

Het enige reality programma van de Nederlandse televisie dat jaarlijks een groei in kijkcijfers laat zien – ‘Expeditie Robinson’ – verhuist naar Talpa TV. 

België Na de eind december verworven televisierechten van het Eredivisievoetbal, is ‘Expeditie Robinson’ het eerste programma waarvan bekend wordt dat Talpa, de televisiezender in oprichting van John de Mol, het zal gaan uitzenden. Talpa heeft bij de Britse eigenaar Castaway de uitzendrechten verworven voor de komende drie jaar in zowel Nederland als België. Naar een partner in Vlaanderen wordt nog gezocht.


Paradijs
Het is de bedoeling dat het programma opnieuw een co-productie met ‘de’ Belgen wordt. Talpa wil vanaf september a.s. een serie van 13 nieuwe afleveringen ‘Expeditie Robinson’ uitzenden die op een nieuwe locatie worden opgenomen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat de paradijselijke eilandengroep Palau in de Stille Oceaan.

Formule
“Ik vind het geweldig om uitgerekend dit programma binnen te halen”, zegt John de Mol. “Er keken afgelopen seizoen gemiddeld anderhalf miljoen mensen naar ‘Robinson’ en dat was meer dan in het seizoen ervoor. Dat komt omdat het zo’n geweldige formule is die nog tal van mogelijkheden biedt. En met Castaway, het bedrijf van Bob Geldof en Charlie Parsons, heb ik oude banden.

Kopie
Daar beweerden ze zes jaar geleden dat ‘Big Brother’ een kopie was van ‘Robinson’. Daarmee hebben ze ons tot bij de hoogste rechter achtervolgd, maar wij kregen overal gelijk. En terecht, want beide succesprogramma’s behoren tot hetzelfde genre, maar zijn heel verschillend. Het kan raar lopen in dit wereldje.”

Maleisië
‘Expeditie Robinson’ werd het afgelopen seizoen uitgezonden op NET 5. Opnames werden gemaakt in Maleisië, met Ernst-Paul Hasselbach (38) als presentator. Hasselbach verhuist mee naar Talpa en wordt een van de eindredacteuren van de zender onder leiding van programmadirecteur Remko van Westerloo.

Naam
Talpa’s TV-zender, waarvan de naam nog niet bekend is, begint in augustus dit jaar met uitzenden, elke avond vanaf 18 uur op het kanaal van Nickelodeon.

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #465 Gepost op: 17-01-2005, 18:55:38 »
Dat vind ik geweldig! EP blijft bij ER  ::trots::  :D

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #466 Gepost op: 19-01-2005, 15:33:11 »
Jumbotoiletten voor Thaise olifanten  :-\\
19 januari 2005, 13:32:36

BANGKOK (ANP) - Thaise olifanten worden met enorme sanitaire voorzieningen getraind om naar het toilet te gaan. Dit berichtte het Thaise dagblad The Nation woensdag vanuit Chiang Mai. Thaise olifanten kunnen al schilderen, dansen en muziekinstrumenten bespelen.
Handelaren en exploitanten van de olifanten zien in de toilettraining een belangrijke uitbreiding van de kunsten van de dieren. Voor de toilettraining heeft een exploitant in Chiang Mai enkele enorme wc-potten van witgeverfd beton laten bouwen met een enorme riolering. De dieren kunnen met hun slurf aan een koord zelf doortrekken.
Zeven olifanten worden momenteel getraind om van deze voorzieningen gebruik te maken. Het project zal niet slechts toeristen kunnen vermaken, maar ook de straten van Chiang Mai schoner houden, menen de exploitanten.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #467 Gepost op: 19-01-2005, 15:34:13 »
Wrm moet dat? laat die beesten lekker doen wat ze zelf willen! vreemd!!  ::ohno::

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #468 Gepost op: 19-01-2005, 20:52:38 »
 ::jaja::  ::ok::
Petitie tegen live zingen van Ashlee Simpson!
bron, www.veronicatv.nl

Er is een petitie opgesteld om de platenmaatschappij van Ashlee Simpson zo ver te krijgen dat ze haar verbieden nog live te zingen! Op dit moment hebben al 65.000 mensen de petitie getekend. De actie, te vinden op stopashlee.com, is opgezet nadat Ashlee in de rust van een football wedstrijd in Miami zo vals zong als een kraai en werd weggejoeld door een 72.000 koppig publiek!
De petitie gericht aan Simpson's platenlabel Geffen Records en JT Entertainment, notabene haar vaders management bedrijf, zegt het volgende:" Wij, de ondergetekenden, verafschuwen Ashlee Simpson's verschrikkelijke zangprestaties en vragen haar hierbij daarmee direct te stoppen". Het zegt verder:"Ze kan live niet tippen aan de kwaliteit van haar stem op haar cd’s. Ze schreeuwt de woorden gewoonweg en zelfs soms de verkeerde!".
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #469 Gepost op: 19-01-2005, 21:04:07 »
Beroofde automobiliste verdacht van doodslag

Uitgegeven: 19 januari 2005 20:02
Laatst gewijzigd: 19 januari 2005 20:03

AMSTERDAM - De 43-jarige automobiliste die nadat zij beroofd was één van de daders in Amsterdam doodreed, wordt verdacht van doodslag. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam woensdag bekendgemaakt. De vrouw moet donderdagmiddag voor de rechter-commissaris van de rechtbank in Amsterdam verschijnen.

Uit onderzoek van politie en justitie is tot nu toe gebleken dat zij maandag met opzet over ongeveer 50 meter hard achteruit is gereden in reactie op het stelen van haar tas uit de auto. Daarbij heeft zij de brommer en de overleden man geraakt. De 19-jarige Amsterdammer raakt bekneld tussen de auto en de boom waartegen de vrouw tot stilstand kwam. Hij overleed aan de gevolgen daarvan.


Justitie verdenkt de automobiliste in de eerste plaats van "het nemen van een onaanvaardbaar risico, hetgeen in juridische zin de verdenking oplevert van doodslag", zo luidt de verklaring van het OM. De officier van justitie denkt dat gezien de ernst van de feiten de rechter-commissaris kan beslissen dat de vrouw langer vast moet blijven zitten.


nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #470 Gepost op: 20-01-2005, 20:16:38 »
Keniaanse leerling (84) verstoort les

Uitgegeven: 20 januari 2005 16:34

NAIROBI - Een 84-jarige Keniaan die leerling is op een basisschool, wordt mogelijk van school gestuurd, omdat hij de les te veel verstoort. Kimani Maruge meldde zich vorig jaar als leerling op de basisschool in Kapkenduiywo.

Maruge kon volgens de Britse krant The Daily Telegraph als kind niet naar school, omdat hij voor de kudde van zijn vader moest zorgen. Later kon de analfabeet zich geen onderwijs veroorloven, maar de Keniaanse regering beloofde vorig jaar gratis onderwijs voor iedereen. Maruge hoefde daarom alleen aan de kledingvoorschriften te voldoen. Hij knipte zijn broek af op kniehoogte en schafte een paar kniekousen aan.


De jonge leerlingen in zijn klas worden echter veel te veel afgeleid door de grappen van de hoogbejaarde. Hun ouders eisen daarom dat Maruge vertrekt.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Kukai

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #471 Gepost op: 20-01-2005, 20:36:04 »
                                         
 
Citaat
Familie en vrienden houden morgenmiddag
 in Amsterdam een stille tocht voor de 
 tasjesdief die door de automobiliste   
 werd doodgereden.De herdenking begint 
 om 14.00 uur op de plaats waar de     
 jongen maandagavond om het leven kwam.


Ik denk dat ik maar eens thuis blijf.
 :-\\ :-\\ :-\\
 
“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #472 Gepost op: 20-01-2005, 20:50:17 »
::jaja::  ::ok::
Petitie tegen live zingen van Ashlee Simpson!
bron, www.veronicatv.nl

Er is een petitie opgesteld om de platenmaatschappij van Ashlee Simpson zo ver te krijgen dat ze haar verbieden nog live te zingen! Op dit moment hebben al 65.000 mensen de petitie getekend. De actie, te vinden op stopashlee.com, is opgezet nadat Ashlee in de rust van een football wedstrijd in Miami zo vals zong als een kraai en werd weggejoeld door een 72.000 koppig publiek!
De petitie gericht aan Simpson's platenlabel Geffen Records en JT Entertainment, notabene haar vaders management bedrijf, zegt het volgende:" Wij, de ondergetekenden, verafschuwen Ashlee Simpson's verschrikkelijke zangprestaties en vragen haar hierbij daarmee direct te stoppen". Het zegt verder:"Ze kan live niet tippen aan de kwaliteit van haar stem op haar cd’s. Ze schreeuwt de woorden gewoonweg en zelfs soms de verkeerde!".

Goed idee, kunnen ze het geld wat ze over houden mooit steken in het promoten van de nieuwe Lifehouse CD ;D ::bravo:: ::ok::

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #473 Gepost op: 20-01-2005, 23:11:26 »
Homohaters nemen SpongeBob op de korrel
20 januari 2005, 22:22:42

NEW YORK (ANP) - Conservatief Amerika heeft de oorlog verklaard aan SpongeBob SquarePants. Het immer goedgeluimde sponsje uit de gelijknamige tekenfilmserie lijkt de onschuld zelve, maar zou in werkelijkheid propaganda maken voor tolerantie tegenover homoseksuelen. Dat meldde The New York Times donderdag.
James Dobson, de stichter van de ultraconservatieve christelijke beweging Focus on the Family 'ontmaskerde' het stoute sponsje tijdens een galadiner in de aanloop naar de inauguratie van president Bush. De reden: SpongeBob figureert in een nieuwe videoclip die kinderen meer verdraagzaamheid moet bijbrengen voor mensen uit andere culturen of met een andere levensstijl.
Volgens Focus on the Family wordt SpongeBob gebruikt om kinderen te manipuleren en mogelijk zelfs te hersenspoelen. Volgens een advocaat van de makers van de clip hebben degenen die dat beweren ,,medische hulp'' nodig. De clip zou juist bedoeld zijn om de christelijke opdracht ,,heb uw naaste lief'' te promoten.

Andere kinderhelden
In de video spelen ook andere kinderhelden mee, zoals Bob de Bouwer en figuren uit Sesamstraat en de Muppet Show. De muziek is een remake van de hit We Are Family van Sister Sledge. De clip wordt dit voorjaar verspreid op duizenden Amerikaanse scholen.
SpongeBobs seksuele geaardheid is al langer onderwerp van speculaties. Zo loopt hij voortdurend hand in hand met zijn vriendje Patrick en kijkt hij graag naar de fictieve serie Meerminman en Mosseljongen.
De Britse omroep BBC vergelijkt de ophef met de rel die een paar jaar geleden ontstond rond de Teletubbie Tinky Winky. Conservatieven in de Verenigde Staten beschouwden hem als een homosymbool omdat hij altijd een handtasje droeg.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #474 Gepost op: 22-01-2005, 21:40:31 »
Nederlander banger voor islam dan Italiaan

Uitgegeven: 22 januari 2005 09:33
Laatst gewijzigd: 22 januari 2005 10:40

DEN HAAG - Autochtone Nederlanders zijn twee keer zo bang voor de aanwezigheid van moslims als Italianen en Spanjaarden. Een op de vijf Nederlanders ervaart de aanwezigheid van moslims niet als bedreigend.

Bijna driekwart van de mensen die het wel bedreigend vinden, is bang om op termijn naar de regels van moslims te moeten leven.


Dat blijkt uit een vergelijkend onderzoek dat het NIPO in opdracht van de Groep Lazrak afgelopen najaar in Nederland, Spanje en Italië heeft verricht. Tweede-Kamerlid Lazrak presenteert het onderzoek maandag in Den Haag. Volgens Lazrak blijkt hieruit dat Nederlanders minder tolerant zijn dan gedacht. Dat is geen verwijt, stelt hij. "We zijn meer gebaat met gelijke rechten en respect."

Illegaliteit

Het NIPO concludeert dat Italianen en Spanjaarden die dagelijks worden geconfronteerd met illegaliteit en bootvluchtingen uit het islamitische Noord-Afrika positiever over moslims zijn dan de eerder als tolerant bekend staande Nederlanders. Dit terwijl Spanje vorig jaar werd opgeschrikt door een aanslag van politiek-militante moslims op treinen in Madrid waarbij 191 mensen het leven lieten.

Uit het onderzoek, uitgevoerd na de moord op Theo van Gogh, blijkt dat de aard van de bedreiging die Nederlanders voelen, is veranderd.

Dreiging

Bij een enquête die het NIPO in opdracht van de Volkskrant afgelopen zomer hield, was de direct ervaren, fysieke dreiging door jongeren de belangrijkste reden dat Nederlanders zich bedreigd voelden. Nu is dat meer een dreiging van (moord)aanslagen en de angst voor overheersing van de islam in de toekomst.

Het algemeen gevoel ten opzichte van moslims en de islam is niet veranderd sinds de de moord op Van Gogh, stelt het NIPO. Ongeveer de helft oordeelt neutraal en eenderde negatief.

Verhuizen

Net als in juni zou nog steeds de helft van de autochtone Nederlanders willen verhuizen als er te veel allochtonen of moslims in de buurt komen wonen. Een op de vijf wil niet dat kinderen met verschillende culturen in aanraking komen, bijna de helft vreest dat vrouwen zich in het openbaar niet meer kunnen gedragen als ze willen.

Een kwart is voorstander van gezinshereniging, 44 procent is tegen. Op al deze punten scoren de Italianen en Spanjaarden positiever. Volgens Groep Lazrak zou dit de Nederlandse regering te denken moeten geven.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #475 Gepost op: 23-01-2005, 10:17:13 »
Wennemars in de race, val Van Velde  23-01-'05   
     
   
Jeremy Wotherspoon gaat na de eerste dag van de WK sprint aan de leiding. Gerard van Velde kwam hard ten val.

Wotherspoon verdedigt zondag op de tweede 500 meter 0,05 voorsprong op titelhouder Erben Wennemars en Masaaki Kobayashi.

Jan Bos maakte indruk door de 1.000 meter te winnen in 1.08,00 maar de vreugde over zijn zege werd overschaduwd door een zware val van Gerard van Velde.

Fikse hoofdwond
De TVM-rijder ging op de baan waar hij in 2002 olympisch kampioen werd, in de voorlaatste bocht hard onderuit en werd met een fikse hoofdwond afgevoerd naar een ziekenhuis. Daar werd zijn hoofdwond gehecht en vastgesteld dat hij verder geen ernstig letsel heeft opgelopen. Op het WK komt hij niet meer in actie.

Wennemars zei uit zijn concentratie te zijn geraakt doordat hij na de val van Van Velde lang moest wachten, waarna hij op de 1.000 meter in 1.08,30 vierde werd. "Gewoon niet goed", oordeelde hij.

Wennemars had op de 500 meter, die de Chinees Fengtong Yu won in 34,59, zijn persoonlijk record (34,81) aangescherpt tot 34,75. De Dalfsenaar voorzag een zware tweede dag: "Op de 500 meter moet ik de schade ten opzichte van Wotherspoon beperken en daarna een fenomenale 1.000 meter rijden".

Klassement
Bos was in zijn nopjes met de zege op de 1.000 meter, maar richt zich niet op het klassement. "Ik focus op de 1.000 meters en niet op het kampioenschap". 

nos.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #476 Gepost op: 24-01-2005, 15:26:36 »
Paul de Leeuw bloot op TV

Volgens het ANP gaat Paul de Leeuw een aflevering van zijn programma 'PaPaul' in adamskostuum presenteren. Volgens de Vara wordt de bewuste aflevering, die gaat over naturisme, waarschijnlijk begin maart uitgezonden.

Ook het publiek, dat in 'PaPaul' een actieve rol heeft, zal bloot op de tribune plaatsnemen, zei een woordvoerster van het programma vrijdag. De Leeuw's programma wordt sinds begin dit jaar laat op de avond uitgezonden.

Paul de Leeuw is momenteel geblesseerd aan zijn arm en kon deze week niet werken. Volgende week, aldus de Vara-medewerkster, gaat hij naar verwachting weer aan de slag en zullen er nieuwe afleveringen van 'PaPaul' te zien zijn op Nederland 3.

Paul de leeuw is een ceremoniemeester, interviewer, vader, stand-up comedian, dictator, acteur en de koning van het amusement. Paul Henri de Leeuw werd geboren op 26 maart 1962 te IJsselmonde. De grootste wens van Paul is om aan het Eurovisie Songfestival te mogen deelnemen. Hij heeft eerder voor Willeke Alberti twee nummers geschreven: "Zomaar een dag" en "Laat ons dansen".

eurosong.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #477 Gepost op: 24-01-2005, 15:28:38 »
haha Nostra is een echte NieuwsKenner goed sow man!!  ::ok:: mijn nieuws van de dag is dat ik vandaag Autogereden heb met me vader en dat ik het heel goed kan  ::ok:: nog eventjes en ik ben 18 en dan Scheuren maar!!! ;D

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #478 Gepost op: 24-01-2005, 15:31:25 »
haha Nostra is een echte NieuwsKenner goed sow man!! ::ok:: mijn nieuws van de dag is dat ik vandaag Autogereden heb met me vader en dat ik het heel goed kan ::ok:: nog eventjes en ik ben 18 en dan Scheuren maar!!! ;D

altijd het nieuws in de gaten houden hè, ja scheur maar flink door als je 18 bent!
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #479 Gepost op: 24-01-2005, 17:30:17 »
nog eventjes en ik ben 18 en dan Scheuren maar!!! ;D

Dat moet je vooral tegen de examinator zeggen Nicky...ben je meteen gezakt ::jaja::...die zijn gek op jongentjes van 18 die denken dat ze kunnen autorijden en dat ze mogen scheuren met hun auto ;D
Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!