Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 1021592 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #520 Gepost op: 24-03-2005, 20:04:35 »
Dat er een nieuwe snackbar is Holle Bolle Guik  :)

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #521 Gepost op: 25-03-2005, 10:35:13 »
Kraanwagen klem onder spoorviaduct

Uitgegeven: 25 maart 2005 09:35
Laatst gewijzigd: 25 maart 2005 09:36

AMSTERDAM - Een kraanwagen is vrijdagochtend klem komen te zitten onder een spoorwegviaduct tussen Haarlem en Leiden. Als gevolg hiervan is geen treinverkeer mogelijk op dit traject. Dat meldt woordvoerder Koen van den Berg van ProRail verkeersinformatie vrijdagochtend. De bovenkant van de kraanwagen zit vast tegen de onderkant van het viaduct.

De vertraging voor reizigers tussen Leiden en Haarlem kan oplopen tot een uur. Reizigers vanaf Amsterdam wordt aangeraden via Schiphol te reizen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Prorail kan nog niet zeggen hoe lang de opruimwerkzaamheden duren.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #522 Gepost op: 28-03-2005, 19:40:51 »
Zware aardbeving ten westen van Sumatra

Uitgegeven: 28 maart 2005 19:20

JAKARTA - Een aardbeving met een kracht van 8,2 op de schaal van Richter heeft maandag plaatsgevonden ten westen van Sumatra. De Amerikaanse nieuwszender CNN meldde dat er een waarschuwing is uitgegaan voor een tsunami.

Volgens een Amerikaanse geologisch instituut heeft de beving op ongeveer 200 kilometer ten westen van Sumatra en ongeveer 1300 kilometer ten noordwesten van de Indonesische hoofdstad Jakarta plaatsgevonden.

De beving vond plaats in ongeveer hetzelfde gebied als de zeebeving van tweede kerstdag. Die had een reeks tsunami's tot gevolg, waardoor 273.000 tot 288.000 mensen om het leven zijn gekomen.

bron: nu.nl
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #523 Gepost op: 28-03-2005, 19:42:23 »
Amerikaanse geologen waarschuwen voor tsunami's

Uitgegeven: 28 maart 2005 19:28
Laatst gewijzigd: 28 maart 2005 19:38

LONDEN - Een zware aardbeving voor de kust van het Indonesische eiland Sumatra kan "verwoestende tsunami's" veroorzaken, waarschuwde het Tsunami Alarmeringscentrum voor de Stille Oceaan.

Volgens het Amerikaanse geologische centrum USGC zijn evacuaties van alle kustgebieden op 1000 kilometer van de beving dringend noodzakelijk.


Naschok

De beving had een kracht van 8,2 op de schaal van Richter. Daarmee valt de beving in de zwaarste categorie. De beving is volgens de USGS een naschok van de beving op tweede kerstdag, die een kracht van 9,0 op de schaal van Richter had.

Epicentrum

Het epicentrum van de beving lag op ruim 200 kilometer ten westen van de plaats Sibolga op Sumatra en 245 kilometer ten zuidwesten van de stad Medan.

Op het eiland is paniek uitgebroken. De energie is op veel plaatsen uitgevallen.

bron: nu.nl

That's all

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #524 Gepost op: 29-03-2005, 17:30:11 »
Jack Spijkerman in ziekenhuis met klaplong

Uitgegeven: 29 maart 2005 12:34

HILVERSUM - VARA-presentator Jack Spijkerman is maandag wegens een klaplong opgenomen in het ziekenhuis, meldde een VARA-woordvoerder dinsdag. Hoe dat probleem is ontstaan, wil de woordvoerder niet zeggen. De voor aanstaande zaterdag geplande uitzending van zijn programma Kopspijkers komt hierdoor te vervallen.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer Spijkerman het ziekenhuis weer mag verlaten. De VARA weet nog niet zeker wat zaterdag in plaats van Kopspijkers op de buis wordt gebracht. Mogelijk is dat een Kopspijkers-compilatie met bijzondere fragmenten uit eerdere afleveringen.

bron www.nu.nl

Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!

Offline elise is de mol

  • Winnaar ER-pool 2003
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #525 Gepost op: 2-04-2005, 22:05:48 »
De Paus is dood. Ach, het is maar beter voor hem, het ging toch al niet goed met hem.
"Fear of a name only increases fear of the thing itself." "Je jure solennellement que mes intentions sont mauvaises."

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #526 Gepost op: 2-04-2005, 22:07:21 »
De Paus is dood. Ach, het is maar beter voor hem, het ging toch al niet goed met hem.

 ::jaja:: Inderdaad

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #527 Gepost op: 2-04-2005, 22:08:27 »
Ik zag het idd door beeld lopen, dat er een extra nieuwsuitzeding komt... Maar hij's idd al zo vaak opgelapt...
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #528 Gepost op: 6-04-2005, 15:37:39 »
Prins Rainier van Monaco overleden

Uitgegeven: 6 april 2005 08:31

MONTE CARLO - Prins Rainier III van Monaco is woensdagochtend om 06.35 uur overleden. De 81-jarige prins tobde al tien jaar met zijn gezondheid en hij lag vanaf maart op de afdeling intensieve zorg van een ziekenhuis in Monte Carlo. Kroonprins Albert (47) nam vorige week al de taken van zijn vader over.

Rainier zal naar verwachting over een week worden begraven. De vlaggen in Monte Carlo hingen opvallend genoeg al halfstok wegens de dood van paus Johannes Paulus II. Albert is volgens de grondwet van Monaco ook formeel de opvolger van Rainier. De constitutie geeft een man voorrang bij een machtsoverdracht, ook al is er zoals bij Albert sprake van een oudere zus, de 48-jarige Caroline.

Longontsteking

Op 7 maart werd Rainier met een zware longontsteking opgenomen in een ziekenhuis in Monte Carlo. Daar verslechterde zijn gezondheid snel. Hij moest uiteindelijk kunstmatig worden beademd. Rainier kampte al lange tijd met problemen aan hart, nieren en longen.

Rainier, op 31 mei 1923 geboren als Louis Henri Grimaldi, stond als het langst dienende staatshoofd van Europa sinds 1949 aan het hoofd van de kleinste monarchie ter wereld. Hij was na koning Bhumibol Adulyadej van Thailand het langste regerende staatshoofd ter wereld.

Grace Kelly

Rainier verwierf extra faam door zijn huwelijk in 1956 met actrice Grace Kelly. Zij overleed als gevolg van een verkeersongeval in september 1982. Het leven van zijn dochters Caroline en Stéphanie en van zoon Albert zijn en worden nog altijd breed uitgemeten in de boulevardpers van Europa tot de Verenigde Staten.

Prins Rainier, die nimmer hertrouwde, gaat de geschiedenis in als de man die Monaco onder meer door casino's grote rijkdom heeft gebracht, maar weinig tegenstand duldde. Hij was een eigengereid vorst, en toch bijzonder populair bij zijn volk, dat gehuisvest is op de twee vierkante kilometer die Monaco groot is. Het landje telt momenteel ruim 32.000 inwoners.

Prins Albert

Zijn opvolger prins Albert geldt zowel als een enigszins verlegen man als een begeerlijke playboy die tot dusver toch vooral in de schaduw van zijn ouders en zijn zussen heeft geleefd. Alberts grootste passie is de sport. Hij vertegenwoordige zijn landje verscheidene malen als bobsleeër tijdens Olympische Spelen. Het Internationaal Olympisch Comité, waarvan Albert deel uitmaakt, noemde Rainier woensdag "dapper en eervol".

De Franse president Chirac heeft woensdag gezegd dat hij "geëmotioneerd en diep bedroefd" kennis heeft genomen van het overlijden van prins Rainier. Het Franse staatshoofd omschreef hem als een "unieke persoonlijkheid" en als een krachtig symbool van de lotsverbondenheid tussen Frankrijk en Monaco.

De Duitse bondspresident Horst Köhler sprak op zijn beurt van een groot verlies voor Monaco. Köhler eerde de ondernemingsgeest van Rainier die volgens de bondspresident van groot belang is geweest voor de ontwikkeling van Monaco. Volgens de Raad van Europa was Rainier een groot staatsman die zijn landje een volwaardige plek heeft gegeven binnen

bron: nu.nl
That's all

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #529 Gepost op: 11-04-2005, 09:31:57 »
kan er nergens een berichtje over vinden nog, maar hoorde van morgen dat wally tax (zanger, componist)  gisteren overleden is. hij werd 57 jaar.




 ::zwaai:: wally :-*

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #530 Gepost op: 11-04-2005, 10:04:07 »
::vergroot:: Wally Tax (57) overleden
10 april 2005, 22:19:22

AMSTERDAM (ANP) - Zanger en entertainer Wally Tax is zondag in zijn woning in Amsterdam overleden. Het is nog onbekend waar de voorman van de in de jaren '60 befaamde beatband The Outsiders aan is gestorven. Dat heeft de muzikant George Oostdijk, die veel met Tax samenwerkte, laten weten.
The Outsiders scoorde een groot aantal hits en had een forse invloed op de muzikale ontwikkeling van de zestiger jaren. Die impact voerde zelfs tot in Amerika en in 1966 speelden ze in het voorprogramma van The Rolling Stones.
In 1969 gingen The Outsiders uit elkaar en volgde Tax Free. De artiest trad ook meermalen solo op. Daarnaast schreef Tax liedjes voor diverse artiesten. Zo bezorgde hij Lee Towers zijn eerste hit, It's Raining in my Heart.

Alcohol- en drugsgebruik
Eind jaren negentig trad de band nog een aantal keren op in de oude bezetting, in het clubcircuit. Tax gaf er echter al weer snel de brui aan. Hoewel hij volgens eigen zeggen elke dag een nummer schreef, kwamen slechts in 1996 (Springtime in Amsterdam) en 2002 (The Entertainer) zijn laatste soloalbums uit.
Door zijn overmatige alcohol- en drugsgebruik, gezondheidsproblemen en turbulente levensstijl kreeg de rocker al vroeg te maken met lichamelijk ongemak. Na regelmatige valpartijen onderging Tax diverse operaties en ging hij door het leven met een kunstschouder en een -heup. Broos en wankel kreeg hij het nodige in zijn leven te verduren.
Wladimir Tax, geboren op 14 februari 1948, trad enkele weken geleden nog op in Paradiso in Amsterdam. De legendarische rocker en befaamde coryfee liet de jaren zestig voor even herleven. Verscholen achter zijn kenmerkende zonnebril, zoals altijd in het openbaar en tijdens optredens, want van de zon hield hij niet.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #531 Gepost op: 14-04-2005, 15:18:45 »
Politie start ontruiming kraakpand Utrecht

Uitgegeven: 14 april 2005 14:03
Laatst gewijzigd: 14 april 2005 14:58

UTRECHT - De politie is donderdagmiddag even na 13.00 uur begonnen met de ontruiming van een kraakpand aan het Vredenburg in Utrecht. Enkele tientallen agenten van de mobiele eenheid en de brand- en traangaseenheid wisten na enige tijd het pand aan de achterkant binnen te dringen.

Het gebouw is gebarricadeerd met hout en ijzer. De politie gebruikte onder meer kettingzagen om zich toegang te verschaffen.

In totaal zijn ongeveer tachtig agenten ingezet. Hoeveel krakers er aanwezig zijn in het pand is niet bekend. Een aantal krakers zou zich hebben vastgeketend in het gebouw. Rond 14.50 uur had de politie nog geen krakers naar buiten gehaald.

Dat was dus 1 straat achter mijn school. Gevolg: enorme files voor onze school, van al het verkeer dat moest omrijden

Offline Castor_en_Pollux

  • Forumlid
  • 1 die 2 is
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #532 Gepost op: 15-04-2005, 21:24:20 »
SBS-programma opnieuw in opspraak

HILVERSUM Het programma Probleemwijken is opnieuw in opspraak. Een man die een prominente rol speelde in de aflevering over de Groningse Oosterparkwijk heeft zelfmoord gepleegd. Op dat moment zat hij vast voor een verkeersdelict.

De familie zegt dat er een verband is tussen de zelfmoord en de uitzending. De man zou niet hebben kunnen leven met de commotie die na het programma ontstond. De aflevering werd in maart uitgezonden en is daarna herhaald. Verder zat de man donderdag in de slotcompilatie.

SBS6 is geschokt door de zelfmoord, maar zegt dat de programmamakers zorgvuldig en integer te werk zijn gegaan
 

Offline Mpje

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #533 Gepost op: 16-04-2005, 15:25:49 »
Oké, al een dag oud, maar toch...
(van www.elsevier.nl)

vrijdag 15 april 2005 11:43

Al 20 doden geteld bij Parijse hotelbrand
Bij een grote brand in een hotel in Parijs zijn zeker twintig doden en meer dan 45 gewonden gevallen. Elf gewonden zijn nog in levensgevaar. Onder de doden zijn acht kinderen.

De brand in het Paris-Opera hotel, in het centrum van Parijs (9e arrondissement), brak vannacht rond twee uur uit. Sommige hotelgasten sprongen uit het raam om te ontsnappen aan de vuurzee.

Zo'n 250 brandweerlieden en tien ambulances werden ingezet. Rond half vier vannacht was het vuur gedoofd. Het hotel is volledig verwoest.

Verdieping
Over de oorzaak van de brand, die ontstond op een van de lagere verdiepingen, is nog niets bekend. Het dodental is voorlopig, zei een woordvoerder van de Parijse brandweer tegen persbureau Reuters, omdat er wellicht nog slachtoffers worden gevonden op de bovenste verdiepingen.

Het hotel ligt vlakbij de Opéra Garnier, het oude operahuis, in een wijk met veel winkels. In een nabij gelegen dependance van het warenhuis Galeries Lafayette zijn een noodziekenhuis en -mortuarium ingericht.

Gasten
In het hotel logeerden 76 gasten, maakte de brandweer bekend. Het is nog niet zeker of er buitenlandse toeristen zijn onder de slachtoffers. Volgens sommige bronnen overnachten in het hotel vaak Afrikaanse families die op de wachtlijst voor een huis staan.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Dominique de Villepin heeft een bezoek gebracht aan het uitgebrande hotel.



Offline tinuzzz

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #534 Gepost op: 16-04-2005, 15:57:11 »
Mijn nieuws is dat DIT  mijn 500e berichtje is!!!  ;D ;D ;D ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: ::ok:: ::ok::

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #535 Gepost op: 17-04-2005, 12:13:11 »
Python veroorzaakt startproblemen
17 april 2005, 07:50:05

BANGKOK (ANP) - Een toerist die voor zijn hotel in het zuiden van Thailand zijn huurauto maar niet aan de praat kon krijgen, ontdekte dat een vijf meter lange python :o de oorzaak was van de motorproblemen. Dat meldden Thaise kranten zondag.
Na een blik onder de motorkap bleek het reptiel de motor in een wurggreep te houden. De politie moest eraan te pas komen om de python los te wikkelen. Het dier herkreeg zijn vrijheid in een nabijgelegen bos.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #536 Gepost op: 19-04-2005, 19:25:08 »
dinsdag, 19 april 2005
Ponk onder de lat tegen AZ 
Niet Joost Terol, maar René Ponk staat woensdag in het doel in de thuiswedstrijd tegen AZ. 'We zitten in een fase waarin we behoefte hebben aan zekerheid in de verdediging', zegt Foeke Booy.

Terol maakte afgelopen vrijdag in het uitduel bij Roda een uiterst onzekere indruk en ging bij twee van de drie tegentreffers niet vrijuit. Dinsdagmorgen kreeg de doelman te horen dat hij gepasseerd is.

'Joost doet er alles aan om eruit te komen, maar het is duidelijk dat hij in een moeilijke fase van zijn carrière zit', aldus Booy. 'Hij is niet de zekere factor achterin en pakt ook geen punten voor ons. Joost is bovendien heel kritisch op zichzelf. Dat versterkt het beeld voor hemzelf alleen maar, waardoor hij juist in een negatieve spiraal terechtkomt. Op een aantal technische onderdelen moet hij zich verbeteren. Daar moet hij nu hard aan gaan werken.'

Het besluit volgde volgens Booy niet direct na de wedstrijd van vrijdag. 'We hebben het even laten bezinken en er rustig over gesproken. We zitten in een fase waarin we behoefte hebben aan zekerheid in de verdediging en die kan Joost nu helaas niet geven.'

Booy wil nog niet zeggen wat de gevolgen zijn voor de langere termijn, omdat de club al heeft aangegeven na dit seizoen niet verder te gaan met Ponk. Booy: 'Zo ver kijken we nu niet. Nu telt de moeilijke fase waar we in zitten en waar we zo snel mogelijk uit willen komen. Maar natuurlijk neem je dit mee in je achterhoofd.'
 
HEHE, is hij dan eindelijk wakker geworden, ik riep al drie wedstrijden dat " joost " eruit moest!  >:(

Offline limone

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • let love rule
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #537 Gepost op: 19-04-2005, 20:05:28 »
Nieuwe (Duitse) Paus:

'Pantserkardinaal' Joseph Ratzinger (78), al sinds 1981 de onbuigzame prefect van de Vaticaanse congregatie voor de geloofsleer, was de voornaamste theologische steunpilaar van paus Johannes Paulus II. In die functie waakte hij streng over de zuiverheid van de kerkleer en legde hij diverse vernieuwingsgezinde theologen het zwijgen op.

In de jaren zestig zag het er nog niet naar uit dat de Duitser zich tot ideologische scherpslijper zou ontwikkelen. Gegrepen door het Tweede Vaticaans Concilie (1962-1965) stond de briljante theoloog te boek als een progressief denker.


 
Ratzinger is de eerste Duitser sinds Victor II (1055-1057) die paus wordt


Met vernieuwingsgezinde collega's als Edward Schillebeeckx en Karl Rahner behoorde hij tot de initiatiefnemers van het baanbrekende theologische tijdschrift Concilium. Hij sloeg om na de studentenrevolte van 1968, waarin hij de voorbode zag van een nieuw Europees heidendom.

Ervaring

Ratzinger heeft maar enkele jaren pastorale ervaring als bisschop. Van 1977 tot 1982 was hij aartsbisschop van München en Freising. Daarvoor had hij aan enkele Duitse universiteiten dogmatische theologie gedoceerd. Onder zijn bewind bij de congregatie voor de geloofsleer kwam in de kerkelijke standpunten over controversiële kwesties als vrouwelijke priesters, geboortebeperking, intercommunie en de vermenging van godsdienst en cultuur geen enkele beweging.

Ratzinger was een van de twee deelnemers aan het conclaaf die nog door paus Paulus VI tot kardinaal zijn benoemd (in 1977). Zijn prominente positie leverde hem in 2002 de functie van deken van het college van kardinalen op. In die hoedanigheid speelde hij een belangrijke rol na het overlijden van Johannes Paulus II. Hij maakte indruk als voorganger in de uitvaartmis.

Ratzinger is de eerste Duitser sinds Victor II (1055-1057) die paus wordt.
I got that tunnel vision going through my  head

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #538 Gepost op: 22-04-2005, 20:26:11 »
Vermiste Zoetermeerse vrouw en kinderen vermoord

Uitgegeven: 22 april 2005 20:02
Laatst gewijzigd: 22 april 2005 20:09

ZOETERMEER - De Zoetermeerse vrouw en haar kinderen van 5 en 3 jaar die sinds maandag 11 april werden vermist, zijn om het leven gebracht. Dat heeft persofficier A. Rijsdorp vrijdagavond bekendgemaakt. De echtgenoot heeft bekend dat hij zijn vrouw en kinderen heeft gedood.

De lichamen van de drie zijn vrijdagmiddag gevonden. De politie wil niet zeggen waar, maar in ieder geval niet in hun woonplaats Zoetermeer. De lichamen waren begraven.


De verdachte heeft tegen de politie gezegd dat hij zijn gezinsleden al op de avond van 6 april heeft omgebracht. Ook liet hij weten op welke manier dat is gebeurd, maar de politie doet daar in het belang van het onderzoek geen mededelingen over. Het motief van de man is nog niet bekend.

Aangifte

De Zoetermeerse en haar twee dochters Marieke en Charlotte verdwenen vorige week maandag. De echtgenoot deed aangifte van de vermissing. In eerste instantie verhoorde de politie hem uitgebreid, maar ze zag hem daarna niet meer als verdachte. De man vertelde de politie dat hij zijn vrouw en kinderen 's morgens vroeg voor het laatst had gezien en dat sindsdien elk spoor van hen ontbrak.

Donderdag werd de echtgenoot toch aangehouden wegens betrokkenheid bij de verdwijning.

Gedood

In januari werden in Zoetermeer een jongen en een meisje van respectievelijk drie en zes jaar door hun 38-jarige moeder gedood. Die kinderen gingen volgens burgemeester Waaijer van Zoetermeer naar dezelfde katholieke basisschool De Spelevaert als de vermoorde kinderen Marieke en Charlotte.

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #539 Gepost op: 24-04-2005, 12:48:06 »
Heel, heel, heel erg kutnieuws! :\'(

Vanochtend rond kwart voor 10 is er brand uitgebroken in het clubgebouw van de golfclub waar ik speel. Het schijnt begonnen te zijn in de keuken, wrs problemen met een frituurpan. Maar het vuur sloeg na niet al te lange tijd in het rieten dak waardoor de keuken, bar, restaurant en winkel geheel afgebrand zijn. Het kantoorgedeelte is wel bewaard gebleven, ongetwijfeld met veel rookschade.

Dit is natuurlijk super balen omdat er ook veel inkomsten mis worden gelopen op deze wijze, dus maar hopen dat de verzekering iig voor het grootste deel zorg draagt. De club draait namelijk op lidmaatschap en vooral ook op feesten en partijen in de boerderij (bar en restaurant). Wat helemaal zuur is is dat een bijgebouw enkele jaren geleden ook al afgebrand is en deze net pas een paar maanden geleden opnieuw is geopend. Toen was het brandstichting, nu niet.

Heb echt super medelijden met Debbie, de receptioniste die nog geprobeerd heeft de brand te blussen en zich rot voelt omdat dat niet gelukt is en voor diegene die in de keuken bezig was. Godzijdank is er niemand gewond geraakt, maar rot is zeker het wel.

En die mensen die dan geirriteerd zijn omdat ze niet kunnen golfen moeten ze gelijk hun lidmaatschap ontzeggen! >:(
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)