Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 1019261 keer)

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #660 Gepost op: 14-11-2005, 19:55:00 »
Gesluierde Michael Jackson betrapt op damestoilet

DUBAI - De Amerikaanse popster Michael Jackson is betrapt op een damestoilet in een winkelcentrum in Dubai. De 'King of Pop' droeg volgens ooggetuigen een sluier die traditioneel door vrouwen wordt gedragen. Dat berichtten media in de Verenigde Arabische Emiraten maandag.

Toen Jackson zijn sluier afdeed om zijn make-up bij te werken, herkende een vrouw hem. Zij begon met haar mobieltjes foto's te maken van de zelfbenoemde King of Pop, die vervolgens probeerde het toestel van haar af te pakken. Het tumult trok de aandacht van het beveiligingspersoneel, dat de politie belde.

Onder druk van de politie leverde de vrouw alsnog haar telefoon in. Toen zij om schadevergoeding vroeg, weigerde Jackson echter te betalen. Hij liet het aan twee vrouwelijke metgezellen over de situatie aan de autoriteiten uit te leggen.

Jackson is na zijn vrijspraak in een geruchtmakend proces over vermeend kindermisbruik neergestreken in het naburige Bahrein. Ruim twee manden geleden bracht hij ook al een kort bezoek aan Dubai, waarbij hij zich uitgebreid liet fotograferen in het gezelschap van een zoon van de Bahreinse vorst Hamad Bin Eisa Al Khalifa.


 
 
 
 


Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #661 Gepost op: 14-11-2005, 21:53:57 »
Waar gaat het heen in deze wereld  ::ohno:: , het volgende bericht komt uit MIJN EIGEN WOONPLAATS!! Spijkenisse  ::ohno::


Vrouw mishandeld,hondje gedood      

 SPIJKENISSE De politie in Spijkenisse 
 is op zoek naar twee jongeren die een 
 gehandicapte vrouw hebben overvallen. 
 De twee hebben ook haar hondje gedood.
                                       
 De vrouw werd op haar scootmobiel door
 twee jongeren op een scooter belaagd. 
 De jongens eisten geld,maar dat had ze
 niet bij zich.Toen ze wilde opstaan,   
 viel ze in een greppel en kreeg ze de 
 scootmobiel deels over zich heen.     
                                       
 De jongens begonnen haar vervolgens te
 schoppen en te slaan.Daarna hingen ze 
 haar hondje aan zijn riem op aan een   
 hek.Het dier overleefde dat niet.Pas na
 geruime tijd werd de gehandicapte vrouw
 door voorbijgangers gevonden.         
 
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline juudith

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #662 Gepost op: 14-11-2005, 22:14:09 »
:O Dat is echt zielig :O

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #663 Gepost op: 15-11-2005, 06:44:01 »
:O Dat is echt zielig :O

Dat is niet zielig...dat is gewoon walgelijk!!!!!!!!!!!
Gatverdamme zeg waarom bestaan er zulke mensen die dit soort dingen doen... ::ohno::
Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #664 Gepost op: 16-11-2005, 21:19:20 »

3FM-dj's weer in glazen huis in Utrecht
16 november 2005, 11:07:45

HILVERSUM (ANP) - Radiozender 3FM voert van 19 tot en met 24 december weer actie om de gevolgen van een 'stille ramp' tegen te gaan. Verleden jaar was er een soortgelijke actie voor Darfur, dit jaar is in samenspraak met het Rode Kruis gekozen voor Congo, aldus een 3FM-woordvoerder woensdag.

Zes dagen lang gaan drie dj's weer wonen in een glazen huis op het Neude in Utrecht. Net als vorig jaar is presentator Giel Beelen weer van de partij. De komende weken gaat hij zoeken wie zijn medebewoners worden. Luisteraars kunnen bij de dj's muziek aanvragen, maar moeten daar wel voor betalen. In 2004 leverde de actie voor Darfur in totaal 915.995 euro op. Van dat geld komt er nu een hospitaal in Darfur.

Met de '3FM Serious Request voor Congo' willen 3FM en het Nederlandse Rode Kruis geld ophalen om zoveel mogelijk kinderen en kindsoldaten uit Congo een betere toekomst te geven.

De sitiuatie in Congo is volgens de initiatiefnemers erbarmelijk. Maandelijks sterven tienduizenden mensen aan de gevolgen van gewelddadigheden. Veel mensen missen elementaire gezondheidszorg. Vooral kinderen zijn het slachtoffer.


 ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok::
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #665 Gepost op: 16-11-2005, 21:24:13 »
Leuk omstreeks dagen ga ik het zeker weer allemaal volgen op internet.
Ben erg benieuwd met wie Giel de actie gaat houden..
Het is goed om de dagen voor kerst even stil te staan bij anderen die het slechter dan hem.
Ik ga denk ik dan net als vorig jaar mijn steentje bijdragen en een plaatje aan vragen.  ::jaja::

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #666 Gepost op: 16-11-2005, 21:25:29 »
Ik ga denk ik dan net als vorig jaar mijn steentje bijdragen en een plaatje aan vragen.  ::jaja::
::jaja:: ik ook
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #667 Gepost op: 21-11-2005, 19:50:31 »
Gratis muziek downloaden voor Novib

Dinsdag 29 november wordt Download Day. Op die dag kan op de site www.downloadday.nl gratis muziek gedownload worden en daarmee wordt ook nog eens een goed doel gesteund.


Novib
De actie is een initiatief van onder andere ontwikkelingsorganisatie Novib. Iedereen die een liedje binnenhaalt, wordt meteen gevraagd een petitie te tekenen voor eerlijke handel.

Racoon
Tot nu toe tekenden wereldwijd al bijna negen miljoen mensen de petitie. Op de site is muziek van artiesten als Acda en De Munnik, Racoon, Krezip, Moby, Franz Ferdinand en Bebel Gilberto te vinden.

WTO
Novib wil het verzoekschrift in december aanbieden op een topconferentie van de Wereldhandelsorganisatie WTO in Hongkong. Met de downloadactie en andere acties over de hele wereld, hoopt de organisatie voor december tien miljoen handtekeningen te verzamelen.
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #668 Gepost op: 21-11-2005, 19:53:44 »
Over toeval gesproken

Toevalligheden rond geboorte baby Sofie

Uitgegeven: 21 november 2005 13:52
Laatst gewijzigd: 21 november 2005 15:15

HAARLEM - De toevalligheden stapelen zich op rond de geboorte van twee baby's met precies dezelfde naam: Sofie Bijster. De kinderen zijn donderdag geboren in het Haarlemse Kennemer Gasthuis, zo werd maandag bekend. Hun vaders hebben dezelfde naam, Dennis Bijster, en deden op precies hetzelfde moment aangifte bij de gemeente Haarlem.

Dennis Bijster uit Haarlem en Dennis Bijster uit Spaarndam wisten van het bestaan van hun naamgenoot, maar niet dat hun vrouwen allebei zwanger waren. Beide vrouwen waren twee weken over tijd toen ze hun kindje kregen, vertelde moeder Marita Bijster uit Spaarndam maandag.

In het Kennemer Gasthuis ontstond volgens haar enige verwarring onder het personeel na de geboorte van de tweede baby Sofie Bijster. De computer haalde in eerste instantie de gegevens van beide baby's door elkaar vanwege dezelfde naam van hun vaders.


"Het personeel heeft onze dochters uit voorzorg maar een eind bij elkaar uit de buurt gelegd om te voorkomen dat ze werden verwisseld", aldus moeder Marita. "De verpleegkundigen raadden ons aan alert te zijn vanwege die zelfde naam."

De baby's en hun ouders hebben over belangstelling van de media niet te klagen. Volgens Marita zijn alle toevalligheden "wel een beetje eng". Ook omdat bleek dat de stellen als ze een jongetje hadden gekregen het kind ook precies dezelfde voornaam wilden geven. De bedenkers van die naam? De twee vaders, luisterend naar de naam Dennis Bijster.

bron: www.nu.nl
Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #669 Gepost op: 25-11-2005, 15:47:21 »
Mijn nieuws van de dag komt uit de achtertuin. ::tandpastasmiley:: Een aantal struiken en planten hebben het nogal moeilijk met de sneeuw die vandaag viel bij ons. Ik neem aan omdat het toch redelijk natte sneeuw is (lees veel water bevat) en die toch blijft liggen hebben ze het zwaar want ze buigen helemaal door. Ook een boom die normaal gewoon rechtop staat is helemaal doorgebogen. :o
Geniet nooit met mate...

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #670 Gepost op: 25-11-2005, 18:22:00 »
Extreem slecht weer in Nederland

Uitgegeven: 25 november 2005 13:57
Laatst gewijzigd: 25 november 2005 18:12

DE BILT - Vrijwel heel Nederland heeft te maken met extreem slecht weer. Het KNMI heeft vrijdagmiddag een weeralarm voor zware sneeuw gegeven. Vooral in het zuidoosten en oosten van het land wordt meer dan 3 centimeter sneeuw per uur verwacht. Lokaal kan de sneeuwlaag ruim 10 centimeter dik worden.

Rond 15.45 uur sneeuwde het in Gelderland en Overijssel behoorlijk. Volgens de zegsman gaat het vrijdag begin van de avond ook in het oosten van Brabant en het noorden van Limburg sneeuwen. "Later vrijdagavond zal ook de rest van Limburg te maken krijgen met zware sneeuwval."

Ook waarschuwt het weerbureau voor plaatselijke gladheid door sneeuw en bevriezing. Tevens komen in het zuidwestelijk kustgebied zware tot zeer zware windstoten voor. Het KNMI gaf donderdag een weeralarm voor harde windstoten.

Veluwe

Op de Veluwe zijn vrijdagmiddag in verband met hevige sneeuwval enkele wegen afgesloten, waaronder de N310 Otterlo-Stroe en de N304 Otterlo-Apeldoorn. Veel automobilisten gebruiken deze laatste weg als sluiproute om de A50 te omzeilen.

Dat de N304 dicht is, geeft extra problemen voor het verkeer omdat de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem al de hele vrijdag aan beide kanten vast staat.

Strooiwagens

Strooiwagens van Rijkswaterstaat (RWS) konden vrijdagochtend in Noord- en Midden-Limburg hun werk op de A2 tussen Kelpen en Weert niet doen omdat ze vastzaten in de file, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat. De file was het gevolg van motorpech van een vrachtwagen die op de rechterrijbaan bleef steken.

Waar files staan vriest het wegdek op, aldus RWS. Op de A2 tussen Weert en Eindhoven staat al uren een file van achttien kilometer als gevolg van de gladheid. Al om een uur in de nacht van donderdag op vrijdag begonnen strooiwagens zout over de Limburgse snelwegen te verspreiden, maar omdat er te weinig verkeer was, vroor het wegdek toch op. Om dooiwerking te krijgen, is veel rijdend verkeer nodig.

Vrijdagmiddag gaat het hard regenen in Limburg en spoelt al het zout weer weg. Rijkswaterstaat wacht tot na die regenbuien en hoopt voor de vrijdagavond verwachte sneeuwstormen weer zout te kunnen strooien.

ANWB

De Wegenwacht van de ANWB kan vrijdagmiddag automobilisten die in de regio Apeldoorn zijn gestrand, niet meer bereiken. De auto's van de hulpverleners staan muurvast in de files, aldus een woordvoerder van de ANWB. "Driekwart van de wegen in Nederland zijn goed bereikbaar maar rond Apeldoorn en tussen Apeldoorn en Zutphen staat alles vast." De ANWB belt de automobilisten die in die regio vaststaan, om ze mee te delen dat ze voorlopig geen hulp krijgen.

Op een normale vrijdag krijgt de Wegenwacht ongeveer 3500 hulpverzoeken, nu zijn dat er al tussen de 5000 en 6000. Omdat de Wegenwacht de problemen zag aankomen, heeft de organisatie zowel aan de telefoon als op de weg extra mensen ingezet.

Pechgevallen

Ook concurrent Route Mobiel zegt vrijdag 60 procent meer automobilisten te helpen dan normaal. De pechgevallen hebben vooral te maken met vocht en wind. Daardoor zijn er problemen met het ontstekingsmechanisme en de accu. Ook schade aan de ruitenwissers door de sneeuw komt veel voor.

Rijkswaterstaat heeft Route Mobiel vrijdagmiddag verzocht in het oosten en op de Veluwe dekens, dieselbenzine en water uit te delen aan automobilisten die in de file staan, zo vertelde een woordvoerder van Route Mobiel. Volgens de zegsman staat vooral het verkeer op de A1 helemaal vast. "We hadden een klant die om 8.30 uur uit Harderwijk was vertrokken. Die stond om 16.00 uur pas 10 kilometer voor Arnhem!"

Stroomstoring

Ongeveer 40.000 inwoners van Haaksbergen, Eibergen, Neede en Rekken hebben sinds 13.00 uur geen stroom. Dat liet energiebedrijf Essent vrijdag weten. Oorzaak is het slechte weer. Volgens een woordvoerder is een stroomverbinding geknapt.

Wanneer de problemen zijn opgelost, is nog onduidelijk. Door de storing doen sommige telefoonlijnen het niet en daardoor kunnen mensen binnen de regio af en toe niet met elkaar bellen, bevestigde een woordvoerster van KPN.

Schade

Bij verzekeraar Interpolis zijn vrijdag tot 14.00 uur circa zeshonderd meldingen van schade door het noodweer binnengekomen. Het bedrijf verwacht dat het aantal meldingen nog zal stijgen tot zo'n duizend.

Volgens een woordvoerster gaat het in de meeste gevallen om kleinere schades, vooral aan woonhuizen. Er wordt gebeld over bijvoorbeeld afgewaaide dakpannen en waterschade. In de omgeving van Hoek van Holland raakte een aantal kassen en gewassen beschadigd als gevolg van zware windstoten.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Annemieke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #671 Gepost op: 27-11-2005, 10:27:06 »
Niet meer van vandaag, maar toch...

Brand verwoest winkelcentrum Gouda   
GOUDA - Een zeer grote brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vrijwel het hele winkelcentrum De Heester in Gouda verwoest. Zes van de negen winkels zijn verwoest. Zo'n vijftig bewoners boven en in de omgeving van het winkelcentrum zijn geëvacueerd.
26-11-2005 - www.nu.nl


Dat is op een paar meter van mijn huis! :o Het zag er idd verschrikkelijk uit. Gelukkig zit er voor ons nog een straat tussen, anders hadden wij mss ook ons huis uit gemoeten. Vreemd genoeg ben ik helemaal niet wakker geworden (ik slaap ook echt overal doorheen).

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #672 Gepost op: 29-11-2005, 11:54:18 »
FC Utrecht-verdediger Di Tommaso (26) overleden

29/11/2005  11:06

David Di Tommaso is de nacht van maandag op dinsdag in zijn woonplaats De Meern in zijn slaap overleden. De Franse verdediger van FC Utrecht kwam aan zijn einde door een hartstilstand en werd 26 jaar.

Zondag was Di Tommaso in het met 1-0 gewonnen duel met Ajax nog de hele wedstrijd van de partij. Met een zeven als rapportcijfer was hij de hoogst gewaardeerde speler op het veld in De Galgenwaard.

Di Tomasso kwam in de zomer van 2004 van Sedan naar FC Utrecht. Hij groeide direct uit tot een vaste waarde en werd vorig seizoen door de supporters van FC Utrecht uitgeroepen tot speler van het jaar.

De linksbenige Fransman speelde voordat hij naar Utrecht kwam zeven jaar in eigen land. Hij begon bij AS Monaco, waar hij bijna drie seizoenen meemaakte en verkaste tijdens het seizoen 2000/01 naar Sedan, waar hij uitgroeide tot een gewaardeerde kracht.

Bron: www.vi.nl

----------------------------------

Zo'n jong iemand, een hartaanval.
RIP

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #673 Gepost op: 29-11-2005, 12:16:52 »
Ik hoorde het net in de lesauto ja (in Utrecht), triest :\'(

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #674 Gepost op: 29-11-2005, 19:32:51 »
FC Utrecht-verdediger Di Tommaso (26) overleden

29/11/2005  11:06

David Di Tommaso is de nacht van maandag op dinsdag in zijn woonplaats De Meern in zijn slaap overleden. De Franse verdediger van FC Utrecht kwam aan zijn einde door een hartstilstand en werd 26 jaar.

Zondag was Di Tommaso in het met 1-0 gewonnen duel met Ajax nog de hele wedstrijd van de partij. Met een zeven als rapportcijfer was hij de hoogst gewaardeerde speler op het veld in De Galgenwaard.

Di Tomasso kwam in de zomer van 2004 van Sedan naar FC Utrecht. Hij groeide direct uit tot een vaste waarde en werd vorig seizoen door de supporters van FC Utrecht uitgeroepen tot speler van het jaar.

De linksbenige Fransman speelde voordat hij naar Utrecht kwam zeven jaar in eigen land. Hij begon bij AS Monaco, waar hij bijna drie seizoenen meemaakte en verkaste tijdens het seizoen 2000/01 naar Sedan, waar hij uitgroeide tot een gewaardeerde kracht.

Bron: www.vi.nl

----------------------------------

Zo'n jong iemand, een hartaanval.
RIP

Ik als Fc-Utrechtsupporter, ben er meer dan kapot van....  :\'( Zo`n goeie jongen, zo vroeg.... Geen woorden voor  ::ohno:: :\'(

Offline juudith

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #675 Gepost op: 29-11-2005, 20:57:32 »
:( Tis sneu jaa :( Hij had ook kinderen enzo :(

Offline D**n

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Go Karel!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #676 Gepost op: 29-11-2005, 21:08:44 »
Mijn nieuws van de dag? Realitynet.nl in het nrc :o
Take a glorious bite out of the whole world

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #677 Gepost op: 29-11-2005, 21:10:10 »
Mijn nieuws van de dag? Realitynet.nl in het nrc :o
:o Ik wist ervan.. maar heb je het artikel??

Offline D**n

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Go Karel!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #678 Gepost op: 29-11-2005, 21:13:31 »
had het net hier liggen, nu is het weer meegenomen door een boze vader die de krant wilde lezen :P
Take a glorious bite out of the whole world

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #679 Gepost op: 29-11-2005, 21:18:25 »
had het net hier liggen, nu is het weer meegenomen door een boze vader die de krant wilde lezen :P
Terug Jatten, en inscannen  :P