Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 1020751 keer)

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #680 Gepost op: 29-11-2005, 21:48:24 »
Gezever over dikke billen             
 Altijd dat gezeur over dikke billen,je
 wordt er niet goed van.Nu levert een   
 dikke derrière ook al problemen op in 
 het ziekenhuis.                       
                                       
 Sommige patiënten krijgen namelijk te 
 weinig medicijnen binnen,omdat de     
 injectienaald te kort is om door het   
 bilvet heen bij de bilspieren te komen.
                                       
 Vooral bij vrouwelijke patiënten is het
 probleem acuut.Maar liefst 92% van de 
 vrouwen bleek voor de injectienaald te
 dik.Bij mannen is het probleem minder 
 nijpend.Vaak worden de billen gekozen 
 voor medicijnen,omdat daar relatief   
 weinig zenuwen of botten zitten.       
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #681 Gepost op: 29-11-2005, 22:40:15 »
Pakistaan hakt zus benen af wegens huwelijk
27 november 2005, 10:25:24

ISLAMABAD (ANP) - Een Pakistaanse man heeft de benen van zijn 20-jarige zus afgesneden. Dat deed hij nadat de vrouw was getrouwd met een man van haar eigen keuze.

Naseem Bibi en haar man Saeed Ahmed (25) waren op het land aan het werk toen de oudere broer haar met een groepje mannen aanviel en haar benen afhakte. De vrouw is ernstig gewond in een ziekenhuis opgenomen, meldde de Pakistaanse krant Daily Times zondag.

Geweld tegen vrouwen is een groot probleem in de door mannen gedomineerde Pakistaanse samenleving. Het komt dagelijks voor dat mannen vrouwelijke familieleden doden omdat ze de familie-eer zouden hebben aangetast, bijvoorbeeld door in plaats van een gearrangeerd huwelijk een man van eigen keuze te trouwen. Eerwraak heeft de laatste anderhalf jaar al aan meer dan 750 personen in het streng islamitische land het leven gekost.



Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #682 Gepost op: 30-11-2005, 18:15:55 »
triest inderdaad van DiTo  :\'(

Verdachte dumpt drugs op hoofd agente

Uitgegeven: 30 november 2005 17:47

MAASTRICHT - De politie heeft dinsdagavond in Maastricht een 21-jarige man aangehouden die zich bij een politie-inval probeerde te ontdoen van een partij heroïne. De verdachte strooide de drugs vanaf het dak van een woning, in een poging bewijsmateriaal te vernietigen, maar hij had de pech dat het poeder precies op het hoofd van een agente dwarrelde. Dat liet de politie woensdag weten.

De politie viel rond half acht een woning aan het Kemenadeplein binnen omdat zij vermoedde dat er in de garage achter het huis hennep werd gekweekt. Bij binnenkomst bleek dat er ruim achthonderd planten waren geoogst.


Een 21-jarige Utrechter vluchtte tijdens de inval het dak op en rende naar de voorkant van het pand, waar hij de heroïne uitstrooide. Nadat de man was aangehouden, werden de uitgestrooide drugs met hulp van de brandweer verzameld. In totaal ging het om een hoeveelheid van ruim 180 gram.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #683 Gepost op: 2-12-2005, 16:01:40 »
Mogelijk meer bevingen door hoogste wolkenkrabber

Uitgegeven: 2 december 2005 14:16
Laatst gewijzigd: 2 december 2005 14:20

TAIPEI - Er moet snel onderzoek komen in en vooral onder de Taiwanese hoofdstad Taipei naar de hoogste wolkenkrabber ter wereld die daar mogelijk voor extra bevingen van de aarde zorgt. Dit stelde vrijdag de Taiwanese geoloog Lin Cheng van de Taiwanese denktank de Academia Sinica.

Lin vindt het vreemd dat de relatief rustige aarde onder de hoofdstad Taipei sinds de bouw van de enorme wolkenkrabber van 508 meter hoog, de 'Taipei 101', vaker en heviger schudt. Twee voor de streek ongebruikelijk sterke aardschokken met krachten van 3,8 en 3,2 op de schaal van Richter vonden in respectievelijk oktober 2004 en maart 2005 plaats pal onder het bouwwerk.


Maar over het algemeen is de seismologische activiteit onder Taipei toegenomen volgens Lin. Dat kan toeval zijn, maar het is beter onderzoek te gaan doen of het gevaarte van 700.000 ton er iets mee te maken heeft.

Zware stoten

De bouw van het rijzige pand begon in 1997 en het heeft 1,35 miljard euro gekost. Het zal zelf weinig last hebben van de seismologische oprispingen. Volgens de ontwerpers en bouwers kan het tegen onwaarschijnlijk zware stoten, zoals aardbevingen heviger dan de kracht 7 op de schaal van Richter en windsnelheden van meer dan 60 meter per seconde.

nu.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #684 Gepost op: 8-12-2005, 20:13:52 »
Gast bijt serveerster in teen
07 december 2005, 20:27:31

GELSENKIRCHEN (ANP) - Een Duitse rechtbank heeft een man een boete van 400 euro opgelegd omdat hij een serveerster tot bloedens toe in haar teen had gebeten. De vrouw had de gast gedwongen haar voet schoon te likken nadat hij bier had geknoeid.

De serveerster hield haar voet niet voor de man om gebeten te worden, maar om schoongemaakt te worden, oordeelde de rechter in Gelsenkirchen woensdag. De vrouw kon tien dagen niet werken.

home.nl

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #685 Gepost op: 10-12-2005, 13:58:53 »
weliswaar van gisteren maar toch (The story continues):

Het Openbaar Ministerie heeft de schutter die bij de voorbereiding van Domino Day een mus afschoot een boete opgelegd van 200 euro. Volgens justitie heeft de man de wet overtreden door een beschermde vogel dood te schieten.

Justitie: "Bij het vaststellen van de trans- actie heeft het OM, gelet op de geldende richtlijnen, mede rekening gehouden met de professionaliteit van het bedrijf."

"Het bedrijf had vanuit die professionaliteit beter moeten weten en dienovereenkomstig moeten handelen." Als de schutter de boete betaalt, ziet het OM af van verdere strafvervolging. Het vogeltje werd afgeschoten in het Frisian Expo Center waar het diertje 23.000 stenen omgooide, terwijl enkele dagen later de recordpoging plaatsvond. Met een luchtbuks werd de mus afgeschoten door de medewerker van een bedrijf dat door de organisator van het evenement was ingehuurd. ANP
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #686 Gepost op: 11-12-2005, 18:35:56 »
Jongen krijgt opgegeten neus terug
11 december 2005, 13:56:32

PRAAG (ANP) - Een 11-jarige Tsjechische jongen heeft zijn neus teruggekregen die eerder door een hond was afgebeten en opgegeten. Artsen hebben het reukorgaan uit de maag van de hond gehaald en weer op het gezicht van de jongen genaaid.

De ingreep duurde elf uur, zei een woordvoerder van de kliniek voor plastische chirurgie in Brno zondag tegen het Tsjechische persbureau CTK.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #687 Gepost op: 11-12-2005, 19:39:03 »
Boete voor doden Domino-mus
ANP

ROTTERDAM - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de schutter die bij de voorbereiding van Domino Day een mus afschoot een boete opgelegd van 200 euro. Dat liet het OM vrijdag weten. Volgens justitie heeft de man de Flora- en faunawet overtreden door een inheemse beschermde vogel dood te schieten.
 Het vogeltje werd doodgeschoten in het Frisian Expo Center (FEC) waar de voorbereidingen plaatshadden voor de wereldrecordpoging dominostenen omgooien. Het diertje gooide 23.000 stenen om. Met een luchtbuks werd de mus afgeschoten door de medewerker van een bedrijf dat door de organisator van het evenement was ingehuurd.

‘Bij het vaststellen van de transactie heeft het OM, gelet op de geldende richtlijnen, mede rekening gehouden met de professionaliteit van het bedrijf’, zo liet justitie weten. ‘Het bedrijf had vanuit die professionaliteit beter moeten weten en dienovereenkomstig moeten handelen.’

Het bedrijf liet vrijdag in een reactie weten het transactievoorstel te accepteren. ‘Het lijkt misschien op een schuldbekentenis, maar dat is het niet. Het heeft ons al zoveel tijd gekost en zoveel teweeg gebracht. Nu is het eindelijk afgelopen met het verhaal’, aldus directeur D. den Hertog van Duke Faunabeheer.

Als de schutter de boete betaalt, ziet het OM af van verdere strafvervolging.

Nederlands beroemdste vogel wordt overigens tentoongesteld in het Natuurmuseum Rotterdam. Kees Moeliker van het museum vertelde vrijdag dat het Openbaar Ministerie heeft besloten de mus die maandag 14 november in Leeuwarden vroegtijdig aan zijn einde kwam, aan het Natuurmuseum te schenken. ‘We zijn erg blij met de dode mus’, aldus Moeliker.

Het Natuurmuseum Rotterdam gaat de mus conserveren. ‘We weten nog niet hoe het lijkje er uit ziet. Als de dominomus aan flarden is geschoten, stoppen we hem in een pot sterk water. Is de vogel nog heel, dan zetten we hem op’, aldus Moeliker.

De woordvoerder van het museum heeft hemel en aarde moeten bewegen om de dominomus te verkrijgen. Sinds de vogel in het nieuws kwam, is Moeliker bezig geweest om de mus te verwerven. ‘Het is een diertje met een verhaal en zoiets hebben we graag in ons museum. Maar we doen het ook uit liefde voor de mus’, aldus Moeliker.

Het vogeltje krijgt een ereplaats op de grote huismussententoonstelling die eind 2006 in het museum is te zien. Moeliker heeft al een idee voor een sokkel voor de mus: een doosje dominostenen.
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #688 Gepost op: 12-12-2005, 14:18:15 »
Matthew McConaughey meest sexy man ter wereld
Uitgegeven op donderdag 17 november 2005 om 11:14:36, bijgewerkt om 11:29:06
      

(Novum) - Matthew McConaughey is de meest sexy man ter wereld. De titel is de 36-jarige acteur toegekend door het Amerikaanse blad People magazine, omdat hij 'de Texaanse charme tot een hoogtepunt brengt'.

"Nu heb ik het pas echt gemaakt", luidde zijn reactie. "Ik kan weer met een gerust hart aankomen en een buikje kweken." Het blad, met McConaughey op de cover, ligt vrijdag in Amerika in de winkels.

Het is de twintigste keer dat People magazine een bekende man heeft uitverkozen tot 'sexiest man alive'. In 1985 was Mel Gibson de eerste die de eer te beurt viel. Vorig jaar mocht Jude Law zich gelukkig prijzen. Eerder ging de titel onder anderen naar Brad Pitt en Pierce Brosnan.

De doorbraak van McConaughey kwam met films als 'Dazed and confused' en 'A time to kill'. Dit jaar was hij samen met zijn vriendin Penelope Cruz te zien in 'Sahara' en met Al Pacino in 'Two for the money'.

  :P that's him
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #689 Gepost op: 12-12-2005, 15:50:36 »
Boete voor doden Domino-mus
ANP

ROTTERDAM - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de schutter die bij de voorbereiding van Domino Day een mus afschoot een boete opgelegd van 200 euro. Dat liet het OM vrijdag weten. Volgens justitie heeft de man de Flora- en faunawet overtreden door een inheemse beschermde vogel dood te schieten.
 Het vogeltje werd doodgeschoten in het Frisian Expo Center (FEC) waar de voorbereidingen plaatshadden voor de wereldrecordpoging dominostenen omgooien. Het diertje gooide 23.000 stenen om. Met een luchtbuks werd de mus afgeschoten door de medewerker van een bedrijf dat door de organisator van het evenement was ingehuurd.

‘Bij het vaststellen van de transactie heeft het OM, gelet op de geldende richtlijnen, mede rekening gehouden met de professionaliteit van het bedrijf’, zo liet justitie weten. ‘Het bedrijf had vanuit die professionaliteit beter moeten weten en dienovereenkomstig moeten handelen.’

Het bedrijf liet vrijdag in een reactie weten het transactievoorstel te accepteren. ‘Het lijkt misschien op een schuldbekentenis, maar dat is het niet. Het heeft ons al zoveel tijd gekost en zoveel teweeg gebracht. Nu is het eindelijk afgelopen met het verhaal’, aldus directeur D. den Hertog van Duke Faunabeheer.

Als de schutter de boete betaalt, ziet het OM af van verdere strafvervolging.

Nederlands beroemdste vogel wordt overigens tentoongesteld in het Natuurmuseum Rotterdam. Kees Moeliker van het museum vertelde vrijdag dat het Openbaar Ministerie heeft besloten de mus die maandag 14 november in Leeuwarden vroegtijdig aan zijn einde kwam, aan het Natuurmuseum te schenken. ‘We zijn erg blij met de dode mus’, aldus Moeliker.

Het Natuurmuseum Rotterdam gaat de mus conserveren. ‘We weten nog niet hoe het lijkje er uit ziet. Als de dominomus aan flarden is geschoten, stoppen we hem in een pot sterk water. Is de vogel nog heel, dan zetten we hem op’, aldus Moeliker.

De woordvoerder van het museum heeft hemel en aarde moeten bewegen om de dominomus te verkrijgen. Sinds de vogel in het nieuws kwam, is Moeliker bezig geweest om de mus te verwerven. ‘Het is een diertje met een verhaal en zoiets hebben we graag in ons museum. Maar we doen het ook uit liefde voor de mus’, aldus Moeliker.

Het vogeltje krijgt een ereplaats op de grote huismussententoonstelling die eind 2006 in het museum is te zien. Moeliker heeft al een idee voor een sokkel voor de mus: een doosje dominostenen.

stond 2 berichten boven je ook al
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #690 Gepost op: 12-12-2005, 16:04:03 »
 :-[ :-[ :-[ FOUTJE!  :-X
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #691 Gepost op: 12-12-2005, 16:05:09 »
:-[ :-[ :-[ FOUTJE!  :-X

geeft niet...heb ik pas 2x gehad..
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #692 Gepost op: 14-12-2005, 17:41:13 »
Dag Flappie!
AMSTERDAM - Heb jij toen je jonger was ook wel eens tijdens de kerstdagen afscheid moeten nemen van je huisdier? En vond je het ook niet opvallend dat dat konijn dat je met Kerst op je bord kreeg, erg vers smaakte?
 
Ook de huisdieren van een 19-jarig Duits meisje waren plotseling verdwenen. De Duitse had haar twee cavia’s en jonge puppies verstopt op haar kamer (wellicht was ze bang die met Kerst op haar bord te vinden, in sommige landen is het een delicatesse), maar daar waren ze niet veilig. Toen mama de dieren van haar dochter vond, bracht ze ze naar het dierenasiel. Een hevige ruzie met haar dochter volgde en dat was nog niet alles, dochterlief sleept haar moeder voor de rechter!


In de krant stond het volgende....:

Meisje klaagt moeder aan voor weggeven huisdieren
BERLIJN - Een 19-jarig meisje in Duitsland heeft haar moeder aangeklaagd omdat die haar huisdieren heeft weggegeven aan een dierenasiel. Dat heeft de Duitse justitie woensdag laten weten.
 
Het meisje had op haar kamer twee cavia's, een hond en een nest puppies verstopt. Na de geboorte van de jonge honden gaf de moeder de dieren aan het asiel. Ze heeft in een contract laten vastleggen dat de dieren niet worden teruggegeven aan haar dochter.
 
Bron Telegraaf...
Maar hoever kunne ouders gaan voordat je ze voor de rechter sleept?

 

 

Offline Megan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • I se le dijo de forma!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #693 Gepost op: 14-12-2005, 17:59:40 »
Het meisje had op haar kamer twee cavia's, een hond en een nest puppies verstopt. Na de geboorte van de jonge honden gaf de moeder de dieren aan het asiel. Ze heeft in een contract laten vastleggen dat de dieren niet worden teruggegeven aan haar dochter.

Eerlijk gezegd zie ik het verband met kerstmis niet. Maar denk niet dat mijn moeder blij was met zo'n vondst op mn kamer. Terecht dat ze die dieren niet terug mag op die manier, vind ik. Dieren horen niet verstopt in een kamertje.
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #694 Gepost op: 16-12-2005, 19:30:05 »
Concierge vangt uit het raam gegooide baby op
15 december 2005, 17:49:21

NEW YORK (ANP) - In New York is een baby op miraculeuze wijze van een wisse dood gered. De 30-jarige moeder gooide haar één maand oude zoontje uit het raam, nadat er brand in haar appartement op de derde verdieping in de wijk The Bronx was uitgebroken.

Onder de omstanders die zich voor het gebouw hadden verzameld stond ook de conciërge van het huis. Die ving de baby op.

Enkele ogenblikken later arriveerde de brandweer die ook de moeder in veiligheid kon brengen. De conciërge zei dat hij zijn vaardigheden als honkballer goed had weten te gebruiken.

bron: www.home.nl

hmm toch wel handig om vaardigheden als je de vaardigehden als honkballer bezit..  ;)

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #695 Gepost op: 20-12-2005, 19:56:55 »
Vrouw verzint beroving en wurging hondje

Uitgegeven: 20 december 2005 19:51

SPIJKENISSE - De 49-jarige gehandicapte vrouw die in november aangifte deed van beroving door twee jongeren, heeft toegegeven dit verzonnen te hebben. De twee jongens zouden bij de beroving het hondje van de vrouw hebben gewurgd.

Uit het politieonderzoek blijkt dat de vrouw zelf verantwoordelijk is voor de dood van het hondje, zo maakte het Openbaar Ministerie dinsdag bekend.

bron: www.nu.nl

 ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink::
hoe in en in triest is dit toch...tssss
Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #696 Gepost op: 20-12-2005, 20:07:56 »

 ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink::
hoe in en in triest is dit toch...tssss

En ze waren hier al een inzamelinksactie begonnen  ::oink::

Geert Wilders had geld gegeven  ::ohno::
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #697 Gepost op: 20-12-2005, 20:12:55 »
'Binnen tien jaar weer elanden in Nederland'

Over tien jaar zouden er op de Nederlandse wegen wel eens verkeersborden kunnen staan met daarop de tekst 'Pas op voor overstekende elanden'.

Duitsland
De eland rukt namelijk langzaam op richting Nederland. De reuzenherten, die hier al honderden jaren niet meer voorkomen, zijn al vanuit Oost-Europa in Duitsland terechtgekomen.

Middeleeuwen
Volgens de Stichting Kritisch Bosbeheer is het heel goed mogelijk dat de dieren binnen tien jaar tijd in Nederland terugkomen. De eland kwam tot in de Middeleeuwen in heel Europa voor, maar werd door de jacht in West- en Centraal-Europa uitgeroeid.

Offline Eirc

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • de lokroep roept
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #698 Gepost op: 23-12-2005, 22:32:39 »
 ::rofl:: ::rofl::
Begraafplaats vol: sterfteverbod
23 december 2005, 16:39:41

RIO DE JANEIRO (ANP) - De burgemeester van de Braziliaanse stad Arraial do Cabo heeft de inwoners per decreet verboden om dood te gaan. De begraafplaats is vol en er is nog geen nieuwe plek om lichamen ter aarde te bestellen.

Volgens Braziliaanse media gaat het om het eerste sterfteverbod in de Braziliaanse geschiedenis. Het decreet van de burgemeester is vooral bedoeld als een protest om de autoriteiten te wijzen op een probleem dat veel Braziliaanse gemeenten hebben. Ze kunnen de lijken niet meer kwijt. In Arraial do Cabo is er al wel een nieuwe plek voor een begraafplaats aangewezen, maar de nationale overheid heeft die afgewezen omdat het een natuurgebied betreft.

Andere plaatsen kampen met soortgelijke problemen.
I'm Not Sure, Who's Fooling Who Here...

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #699 Gepost op: 23-12-2005, 22:53:03 »
Begraafplaats vol: sterfteverbod
::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)