Auteur Topic: Lekker Belangrijk  (gelezen 21037 keer)

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #60 Gepost op: 17-11-2004, 14:37:18 »
Jim klaagt Story aan

Jim heeft een kort geding aangespannen tegen het blad Story, waarin wordt beweerd dat Jim cocaïne zou hebben gebruikt. 

Onwaarheden
Uitgeverij Sanoma, die het blad Story uitgeeft, heeft in Story nr. 44 een artikel gepubliceerd, waarin stond dat Jim op de première avond van de film Snowfever cocaïne zou hebben gebruikt. Sanoma heeft volgens Jim aantoonbare onwaarheden geschreven en op een bijzonder onzorgvuldige manier journalistiek bedreven. "Door dit artikel word ik ten onrechte in verband gebracht met het gebruik van harddrugs hetgeen ik juist buitengewoon verafschuw", aldus Jim.

Het houdt niet op
Jim heeft zijn reactie ook direct na plaatsing van het artikel via zijn officiële website (www.jimmusic.nl) naar buiten gebracht. In plaats van rectificatie van het desbetreffende stuk door Sanoma, is deze week opnieuw door deze partij een artikel geplaatst in het jongerenmagazine ‘De Breakout’. Hierin wordt Jim weer in verband gebracht met cocaïnegebruik. Naast Sanoma heeft Jim ook de bron van het bewuste artikel voor de rechtbank gedaagd.

Schadevergoeding
De rechtszaak dient maandag 26 november. Jim wil zelf niets meer zeggen over het hele gebeuren met de Story en de Breakout en laat alles aan zijn manager over. Jim eist in dit kort geding een rectificatie en een schadevergoeding van 100.000 euro. Jim heeft vorige week in de Privé nog wel een statement afgegeven waarin hij zegt dat hij blij was dat hij de kans kreeg zijn verhaal uit de doeken te doen. En dat er dus niets van waar was. Gaandeweg is er toch besloten dat men dat niet maar over zijn kant kon laten gaan.

Nieuw contract
Op dit moment is AT Productions in onderhandeling met CMM voor een nieuw artiestencontract voor Jim. En dat is niet het enige, want hij is ook bezig met wat film- en tv-dingetjes. Maar daar kan hij natuurlijk nog niets over zeggen. Aangezien ze ook midden in de onderhandelingen zitten met de platenmaatschappij, is dit natuurlijk ook nog iets wat je niet zomaar over je kant kunt laten gaan. En dat gebeurt nu dus ook niet.

bron: rtlboulevard.nl
 
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #61 Gepost op: 17-11-2004, 14:42:18 »
Anna Nicole stomdronken op Music Awards

AMSTERDAM - De gevallen actrice Anna Nicole Smith stond tijdens de American Music Awards stomdronken op het podium. Zij was een van de presentatrices van de show. Tien minuten te laat en waggelend kraamde zij onzin uit.

De producers konden het niet aanzien en sleepte haar met behulp van wat bodyguards het podium af.

Anna Nicole Smith beweerde later dat zij helemaal niet dronken was. Het kwam omdat "ze de laatste tijd zoveel was afgevallen".

Anna Nicole werd beroemd toen ze met een ongeveer 90-jarige multimiljonair trouwde. Die overleed na een paar jaar en de familie voerde vele rechtszaken om de miljoenen uit Anna Nicole's handen te houden. De struise blondine heeft inmiddels een eigen tv-realityshow op een Amerikaanse zender.

bron: nu.nl
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #62 Gepost op: 17-11-2004, 14:45:22 »
'Deckers misbruikt haar bekendheid'

AMSTERDAM - De Consumentenbond vindt dat Daphne Deckers haar bekendheid misbruikt voor een reclamespot. Dit heeft de organisatie donderdag laten weten. De schrijfster is momenteel in een commercial te zien voor lollies, waarbij zij beweert dat het snoepgoed vergelijkbaar zou zijn met 'fruit' en echt vruchtvlees zou bevatten.

De bond heeft hierop een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie. 'Een modelmoeder die snoep aanprijst als fruit: ongelooflijk maar waar'.

Volgens de bond wordt Daphne Deckers door veel Nederlanders gezien als voorbeeldmoeder, niet in de laatste plaats door haar vele publicaties over kinderen en opvoeding'. Zowel de fabrikant van de lollies als Daphne Deckers waren niet bereikbaar voor commentaar. Deckers heeft naast schrijven, ook nog geacteerd in fims als 'All Stars' en de James Bondfilm 'Tomorrow Never Dies'.

bron: nu.nl

That's all

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #63 Gepost op: 19-11-2004, 14:28:53 »
Ook koningin moet mobieltje uitzetten in bios
geplaatst: 17/11/2004 
Of ze haar telefoon even uit wilde zetten, vroeg filmkenner René Mioch dinsdagavond in het Amsterdamse Tuschinski Theater aan koningin Beatrix. De koningin was eregast op de première van 'Pluk van de Petteflet', naar het boek van Annie M.G. Schmidt.

Volgens producent Burny Bos gaf de aanwezigheid van Beatrix de avond een extra koninklijk tintje. "De koningin van het land en de koningin van de Nederlandse jeugdliteratuur kunnen samen alleen maar voor een onvergetelijk hoogtepunt zorgen", zei hij.

Erik van Muiswinkel, die in de film de rol speelt van de Majoor, las als kind Jip en Janneke; van 'Pluk' werd hij knettergek, omdat hij het boek meerdere malen moest voorlezen aan zijn kinderen. "Die hele krullevaar (een bijzondere vogel uit het boek, red.) kwam mijn neus uit", aldus Van Muiswinkel.

Actrice Hanneke Riemer, die de rol speelt van Pluks vijand mevrouw Helderder, gaf toe als enige van de cast het boek nog nooit te hebben gelezen. "Maar mijn drie kinderen en ik vinden het nu het leukste boek dat er is", zei Riemer.

Pluk, Aagje en hun vriendjes de Stampertjes kwamen dinsdagavond in het bekende rode kraanwagentje van Pluk aan bij de bioscoop. Aagje mocht ook nog een bloemetje aan koningin Beatrix aanbieden. Daarna was er een ontmoeting van de gehele cast en crew met de koningin. De 10-jarige hoofdrolspeler Janieck van de Polder, Pluk, gaf Beatrix enkele Pluk-petjes voor haar kleinkinderen. 'Pluk van de Petteflet' draait vanaf woensdag overal in Nederland in de bioscoop.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #64 Gepost op: 19-11-2004, 18:04:04 »
Naakte mannen

Het blad Starstyle houdt van hoge oplages en dus laten ze een aantal bekende Nederlandse mannen poseren met hun broek op de enkels. 

Broek uit!
Na het succes van vorig jaar, kon het Magazine Starstyle het dit jaar niet laten! Speciaal voor het blad heeft een aantal mannen hun broek laten zakken in de speciale editie. En donderdagavond wordt het blad mét blote mannen in Amsterdam gelanceerd. Starstyle miste al een tijd de mooie blote mannen in vrouwen bladen. Ze dachten daarom: “Waarom doen we het eigenlijk niet zelf? BN’ers hebben natuurlijk iets ‘extra’s’, dus…. blote BN’ers."

Niet helemaal…
Corneli Tollens is de fotografe. Vorig jaar heeft ze de mannen ook al op de gevoelige plaat vastgelegd. Dit jaar ging het veel makkelijker dan vorig jaar. Waarschijnlijk omdat Corneli beter wist hoe ze de mannen moest bespelen en ze kon laten zien hoe de foto’s van vorig jaar geworden zijn. Ze wilden de mannen niet helemaal naakt op de foto, omdat de man met piemel helemaal niet zo sexy hoeft te zijn. Juist dat ‘deel’ verhullen is veel spannender…

Een beetje kleur
Naast Sebastian Labrie en Daniel Boissevain, zijn verder Tygo Gernandt, Sander Janson, en Erick E onder anderen in het blad te zien. Sebastiaan Labrie heeft zelfs aangegeven make-up op te willen, dat vond de fotografe een goed idee. Hij houdt wel van een extravagant uiterlijk en om daar een beetje mee te spelen. Hij vindt dat dat makkelijk moet kunnen; een beetje extra kleur geven aan het geheel.

Stijl
Donderdagavond wordt de editie feestelijk gepresenteerd in de Kroon in Amsterdam. Op diezelfde avond wordt de stijlthermometer uitgereikt: Maandelijks wordt er een nationale of internationale celeb aan de tand gevoeld over haar stijlgevoel. Eén van de behandelde celebs kan de stijlthermometer winnen. Dit jaar is de prijs gegaan naar Bridget Maasland.

Stemmen
Vrijdag ligt Starstyle mét naakte mannen in de winkel en kan iedere vrouw of man weer driftig stemmen per sms, op zijn of haar lekkerste favoriete, mooiste man. De opbrengst gaat naar een goed doel; dit jaar NOVIB.

bron: rtlboulevard.nl
 
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #65 Gepost op: 19-11-2004, 18:05:46 »
Playboy onthult nieuw fotomateriaal Georgina

AMSTERDAM - Het mannenblad Playboy heeft nieuw fotomateriaal en video's van Georgina Verbaan op zijn site gezet. Het fotomateriaal en video's zijn volgens de Playboy nog niet eerder gepubliceerd en "behoorlijk onthullend".

Deze dienst van het blad is helaas niet gratis. Om de foto's te bekijken moet de nieuwsgierige internetter drie euro betalen.

Overigens zwerven de foto's en video's al over het internet.

Georgina Verbaan zorgde vorige week voor veel opschudding door naakt te poseren voor het mannenblad. Vooral haar borsten waren het gesprek van de dag. Zijn ze nu wel of niet echt? Jort en Georgina zijn het een beetje moe. "We hebben overwogen röntgenfoto's te laten maken en in Playboy af te drukken met een brief van de arts dat ze echt zijn.

Het wordt een beetje de omgekeerde wereld: iedereen gaat ervan uit dat het nep is en dan moet je gaan bewijzen dat dat niet zo is." Georgina: "Ik ben gewoon van 45 kilo naar ongeveer 52 kilo gegaan. Die extra kilo's zijn daar gaan zitten." Haar vriend oppert de mogelijkheid een rechtszaak aan te spannen, als iemand weer zegt dat de borsten nep zijn. "Dan moeten we het maar op die manier aantonen."

bron: nu.nl
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #66 Gepost op: 19-11-2004, 18:12:48 »
Irene rommelt met Beau

Wie nu precies wat doet en presenteert in Hilversum (en Joop van den Ende's Aalsmeer) kunnen we echt niet bijhouden.

Alle BN'ners schnabbelen wel een keer bij in elkaars programma. Maar deze week is er toch wat onenigheid ontstaan over een baantje van brunette Irene van der Laar. Zij presenteert blijkbaar een aantal afleveringen van de Staatsloterijshow en de vraag is hoe lang dat gaat duren.
Ze verving Marc Klein Essink (die vond de prijsjes te min om uit te reiken en nam ontslag), maar het lijkt er nu op dat zij zelf ook vervangen gaat worden.
Door Beau van Erven Dorens, die volgens Privé in tegenstelling tot Irene zo'n live-programma presenteren wèl aankan.

Om Irene tegemoet te komen krijgt ze gewoon haar 15.000 Euro per aflevering doorbetaald, zodat ze E 45.000 krijgt voor drie keer niks doen. Maar in Party ontkent Irene alle geruchten en zegt van niks te weten. 'Ik weet het ècht niet' beweert ze daar, en natuurlijk 'Ik doe het met veel plezier'. Tuurlijk, altijd alle opties open houden, meid. Privé adviseert Irene om haar makkelijk verdiende geld lekker te gaan opsouperen bij Joop Braakhekke. En zo is het kringetje van 'ons kent ons op de Gooise matras' weer rond.

bron: nu.nl

« Laatst bewerkt op: 19-11-2004, 18:14:40 door Grace »
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #67 Gepost op: 19-11-2004, 18:15:11 »
Oh la la, Touriya

Ook in Story: de leugen van Touriya Haoud. Een paar maanden geleden stonden de bladen vól van dit fotomodel dat ook actrice wilde worden. Ze speelde een rolletje in de film 'Shouf Shouf Habibi' en verdiende verder haar geld met modellenwerk. Niks bijzonders, blijkt, alhoewel Touriya zelf dat anders zag. Ze pochte regelmatig belangrijke internationale klussen te hebben, bijvoorbeeld in een tv-commercial en in een jeanscampagne.

Maar waar zij riep dat het ging om wereldwijde klussen, bleek het gewoon om kleine opdrachten te gaan. Touriya ziet zichzelf dus graag iets belangrijker dan ze is. Volgens haar ex-manager Spiros liegt ze zelfs zó veel, dat ze daarvoor hulp moet gaan zoeken. En ze lijkt ook niet zo braaf te zijn als ze lijkt. Een Hilversumse presentator zegt regelmatig door haar gebeld te zijn voor uitnodigingen. 'Ze had een bovenmatige interesse voor mij toen we voor Veronica presentatrices zochten. Ze was heel 'eager', en als man voel je dan op een gegeven moment wanneer een vrouw 'meer' wil doen voor een bepaalde baan', aldus de man. Touriya's verkering Martijn mag zijn knappe vrouwtje wel een beetje in de gaten houden, als we dit allemaal horen.

bron: nu.nl

That's all

Offline D**n

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Go Karel!
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #68 Gepost op: 20-11-2004, 23:28:49 »
Palin "Fattest Python" Shock

Michael Palin, 53, is at an undisclosed destination in Chile today recovering from shock allegations published in a German magazine, that he is the fattest of the Python team, his wife said yesterday at their three-up, one-down, four bathroom, no bedroom, two-library hideaway at No. 12 Coswell Street, Fairhazel Gardens., Dewsbury, Nr. Leeds, that her husband was bitterly upset by the allegations of fatness, "He says there is absolutely no truth in the report. It is a deliberate and malicious attempt to blacken my husband" (Michael is the only white Python) "and to force him into a totally unnecessary weight-loss regime."

Other Python's were quick to rally in Michael's defence, John. Cleese - the longest Python claimed to have seen Michael during one of his brief trips back to England from the filming of his new travel series. " I saw Michael briefly during, one of his trips back to England from the filming of his new travel series", John recounted, pausing every now and then to pull on a large pipe - part of the elaborate plumbing facilities at the elegant West London house he shares with his wife, four cats and a fucking great camel. "He honestly didn't seem fat to me. And I had a pretty good view of him from where I was lying".

Terry Jones, the most tatooed Python, also sympathised. He told us, through an interpreter, that, in his opinion, such personal speculation was "drigginvaare tonen. Ik dik! Genuosveirre? ik dik. "Ik fucking dik!"

Eric Idle, the Python with the lowest blood pressure, was unavailable for comment "It's just garbage" he said, "the typical sort of story newspapers resort to when Princess Diana hasn't been to the gym." Eric has been through it all before. He was outed in January last year and still can't talk about the experience without being given some money, "Can you imagine it ? You wake up one morning and there's your blood pressure all over the LA Times. Complete strangers come up to you in the street nudging each other and saying things like "110 over 50. Mr.Cool! It's like people knowing your chest size. Believe me, I understand what Michael's going through."

Terry Gilliam too is no stranger to this sort of attack. Only last year he was revealed to have more legs than any other Python. "It hurts, believe me. I have as many legs as the next man, but when this sort of stupid rumour is printed in something like Newsweek there are always going to be some people who'll believe it. Mud sticks, you know." Gilliam, a distant relation of Siddartha, the founder of Buddhism, claims he is no longer able to go shopping, "I'm asked if I would like two cubicles or if I want my socks delivered by truck. " And he can't get away from it . Recently Shoeshine boys voted him "Man of the Year", and he's been approached to do a one-man version of "Chorus Line" on Broadway.

Michael's doctor poo-pooed the magazine's claims that his patient has become pregnant for a bet. "Believe me, there is no way Michael is going to become pregnant at his age."
Take a glorious bite out of the whole world

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #69 Gepost op: 8-01-2005, 13:00:29 »
Jennifer Garner ziek thuis
geplaatst: 5/1/2005 
Jennifer Garner is geveld door een virusinfectie. Dat heeft haar woordvoerder Nicole King dinsdag gezegd. De ster uit de 'Alias'-serie ligt niet in het ziekenhuis, maar rust thuis in Los Angeles uit. Door haar ziekte heeft de 32-jarige actrice haar promotiewerkzaamheden voor de nieuwe film 'Elektra' moeten verschuiven.

King betwijfelt of Garner zaterdag aanwezig is bij de galapremière van 'Elektra' in Las Vegas. "Het is op dit moment nog steeds onzeker of Garner op tijd hersteld is." Garner speelt in de film de rol van huurmoordenares Elektra. Zij moet voor haar leven vechten, wanneer een misdaadsyndicaat haar uit de weg wil ruimen.

Garner speelde twee jaar geleden in 'Daredevil', de film met Ben Affleck, de rol van Griekse stoeipoes. Vanaf begin februari krijgt het personage haar eigen film. Dit jaar is ze genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in de populaire Amerikaanse actieserie 'Alias'.

'Elektra' gaat op 3 februari in Nederland in première. 

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #70 Gepost op: 8-01-2005, 19:59:58 »
Ze heeft het uit met Brad Pitt en nee, ik ben niet de oorzaak daarvan  ::ohno::

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #71 Gepost op: 28-01-2005, 18:45:34 »
Ex-2 Unlimited-zangeres Anita Doth zwanger

AMSTERDAM - De voormalige zangeres van danceformatie 2 Unlimited Anita Doth is zwanger. Dat heeft haar manager Conrad Stockmann woensdag bevestigd. Doth, die wereldwijd twintig miljoen albums en singles verkocht, zal half april bevallen van haar eerste kindje. Het nieuws over haar zwangerschap is bewust stil gehouden, vertelt Stockmann. Doth verzorgde dinsdag met de 'Diva's of dance' in Enschede tijdens de benefietavond 'Hoge Golven' voorlopig haar laatste optreden.

Doth, die met rapper Ray Slijngaard wereldhits scoorden met liedjes als 'Twilight zone' en 'No limit', wil de naam van de vader niet bekendmaken. "Anita is erg gesteld op haar privacy en kiest er bewust voor om de vader van haar kindje uit de publiciteit te houden", zegt Stockmann.

bron:nu.nl
« Laatst bewerkt op: 28-01-2005, 18:48:03 door Grace »
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #72 Gepost op: 28-01-2005, 18:47:03 »
Geen tweede serie 'Only Joling'

AMSTERDAM - De reallife-soap 'Only Joling' van zanger en presentator Gerard Joling krijgt geen vervolg. Dat meldt persvoorlichter Jasper Teijsse van Yorin woensdag. "Er is nooit sprake geweest van een tweede serie en Yorin heeft naar Joling toe ook nooit een toezegging gedaan", zegt Teijsse.

Joling vertelde vlak voor zijn concert vorige maand in Ahoy' in verschillende interviews dat hij bezig was met een vervolg op zijn realitysoap. "Ik heb de interviews ook gelezen, maar die uitspraken zijn volledig de verantwoordelijkheid van Joling zelf", reageert Teijsse.

Yorin was tevreden over 'Only Joling', maar vindt dat er evenals bij Frans Bauer een insteek moet zijn voor een tweede serie. "We houden de mogelijkheid zeker open, maar vooralsnog zijn er geen nieuwe plannen en Joling is daar vanaf dag één van op de hoogte gesteld", zegt Teijsse.

Op de website van de deejay van Noordzee FM is overigens te lezen dat er zo goed als zeker een gezamenlijke reallife-soap komt van Gerard zelf, Rene Froger en Gordon. Het betreft voorlopig acht afleveringen over het leven van de drie 'Toppers in Concert' en hun aanloop naar het concert op 14 mei in de Amsterdam Arena. De zender en exacte uitzenddata en -tijden zijn nog niet bekend. Het gaat het om de acht weken voor de concertdatum.

De single van het drietal, 'Live at the Arena', behaalde vorig jaar een top-vijfnotering in de Nederlandse hitparade. De opbrengst van de single komt ten goede aan 'Orange Babies', een organisatie die hulp biedt aan zwangere vrouwen in Afrika die geïnfecteerd zijn met het hiv-virus.

bron:nu.nl

That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #73 Gepost op: 28-01-2005, 18:49:46 »
Laura Vina in passie

Vanaf woensdag ligt er een wel heel bijzondere editie van het mannenblad Passie in de winkels: met het paaldansende achternichtje van Máxima. 

Primeur
Het achternichtje van prinses Máxima pronkt op de voorkant en ook binnenin is ze goed te bewonderen. De 22-jarige Laura werd voor het Ex Porn Star feest door de broertjes De Wind naar Nederland gehaald waarna met veel bombarie werd aangekondigd dat ze rond april 2005 in Playboy te zien zou zijn en rond maart in FHM. Echter, Passie (volgens de hoofdredacteur het bestgelezen mannenblad van Nederland) gaat er met de primeur vandoor.

bron:RTLBoulevard.nl
 
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #74 Gepost op: 4-02-2005, 17:32:19 »
Vrees voor ontvoeringsplannen Andre Rieu

MAASTRICHT - De politie surveilleert sinds kort intensiever bij de woning van violist André Rieu in Maastricht. De reden is dat de bewaking van Rieu vreest dat er plannen zijn de muzikant te ontvoeren en daarom bij de politie aan de bel heeft getrokken. Dat heeft de politie donderdag meegedeeld.

Volgens de bewakers werd de violist onlangs bij zijn woning naar hun idee gevolgd door een personenauto met Pools kenteken. De artiest keerde toen terug van een concert in het Duitse Bamberg. De bewaking sprak de Poolse chauffeur aan. Hij zei een hotel te zoeken.


Rieu woont echter in een stille en verlaten streek op enkele kilometers van het stadscentrum, waardoor de bewakers argwaan kregen.

bron:nu.nl

That's all

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #75 Gepost op: 7-02-2005, 14:11:12 »
Drew Barrymore weg bij management
geplaatst: 5/2/2005 
Drew Barrymore heeft haar contract met manager Patrick Whitesell vorige week beëindigd. Het is nog niet duidelijk naar welk management de actrice uit onder meer de twee 'Charlie's Angels' films overstapt.

Barrymore was vorig jaar alleen in de romantische komedie '50 First Dates' te zien. Dit jaar is zij te zien in de nieuwe film van de makers van 'There's Something About Mary', getiteld 'Fever Pitch'. In deze film trouwt zij met de ogenschijnlijk perfecte man, die verandert op het moment dat het honkbalseizoen van start gaat.

Andere bekende Hollywood-cliënten van Whitesell zijn onder anderen Matt Damon, Hugh Jackman en Ben Affleck.
 


movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #76 Gepost op: 9-04-2005, 17:14:59 »
Charles en Camilla geven elkaar het jawoord

Uitgegeven: 9 april 2005 13:55

WINDSOR - De Britse kroonprins Charles en Camilla Parker Bowles hebben elkaar zaterdag het jawoord gegeven. Duizenden belangstellenden hadden het paar opgewacht. Het is 35 jaar geleden dat de vonk tussen de nu 56-jarige Charles en de een jaar oudere Camilla voor het eerst oversprong.

Bij het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis van Windsor traden Charles' zoon William en Camilla's zoon Tom op als getuigen. Daarna volgde de kerkelijke inzegening door de aartsbisschop van Canterbury op Windsor Castle, in het bijzijn van koningin Elizabeth.

Boetedoening

Trouwen in de kerk mocht niet, omdat zowel Charles als Camilla is gescheiden, en Camilla's ex - Andrew Parker Bowles - nog in leven is. Tijdens de dienst spraken de echtelieden de strengste akte van boetedoening uit die de Anglicaans bijbel bevat. Daarmee deden zij boete voor hun beider echtscheidingen, die werden veroorzaakt door de relatie die zij al voor hun huwelijken hadden.

Huwelijksreis

Camilla Parker Bowles is al meer dan dertig jaar een zeer goede vriendin van de Britse kroonprins Charles. Ze heeft drie keer een liefdesrelatie met hem gehad voordat ze, na de echtscheiding van Charles en Diana, definitief de rol van Charles' geliefde kreeg. Ze mag zich nu prinses van Wales noemen. Die titel was eerder weggelegd voor Charles eerste vrouw. De huwelijksreis voert het kersverse bruidspaar naar Schotland.

Jurk

Het paar werd gereden in een Rolls Royce Phantom VI uit 1962. Bij het burgerlijke huwelijk droeg de bruid een ivoorkleurig ensemble (chiffon jurk met zijden jas) van het ontwerpersduo Robinson Valentine. Philip Treacy maakte de hoed en Linda Bennett de schoenen. De bruidegom droeg een traditioneel jacquet. Tijdens de kerkelijke inzegening was Camilla gekleed in een lange zijden, porseleinblauwe mantel met sleep en klein opstaand kraagje, geborduurd met gouddraad, met daaronder een japon van dezelfde kleur.

bron: nu.nl

That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #77 Gepost op: 10-04-2005, 22:28:06 »
Standbeeld voor dressuurpaard Bonfire       
 
HOOGE MIERDE - Bonfire, het legendarische paard van dressuuramazone Anky van Grunsven uit Erp, wordt geëerd met een heus standbeeld. Het levensgrote bronzen beeld wordt op dinsdag 3 mei onthuld. Het komt te staan in Erp, aan de weg van Veghel naar de stal van Van Grunsven.

De voorbereidingen, fondsen werven, plannen maken en het creatieve werk van beeldhouwer Toon Grassens, namen vijf jaar in beslag.

Haar grootste succes met Bonfire boekte Anky van Grunsven in 2000, toen de combinatie in Sydney de olympische titel veroverde. Vier jaar eerder won ze met het paard zilver in Atlanta. Verder haalde het duo de wereldtitel binnen in 1994 (Den Haag), won het vijf keer de wereldbeker en was er één (1999) Europese titel. Met Bonfire werd Van Grunsven negen keer Nederlands kampioen.

Bonfire, de twintig inmiddels gepasseerd, leeft nog steeds, in de stallen van Van Grunsven. Recentelijk kwam het dier nog in het nieuws, omdat de grootste rampenoefening van Nederland, in de ArenA, naar hem was vernoemd. Anky van Grunsven gaf het ministerie van Binnenlandse Zaken officieel toestemming voor het gebruik van de naam.


bron: omroepbrabant.nl
 
That's all

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #78 Gepost op: 10-04-2005, 23:08:34 »
 ::tandpastasmiley::

DIt topic zie ik nu pas  ::schaam::

Maar wel leuk !!

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #79 Gepost op: 11-04-2005, 13:50:22 »
Ambulance voor Men2b

Eén van de leden van de boyband Men2B zou tijdens de TMF Awards zijn afgevoerd met een ambulance. 

Steven zou, net als de overige leden van de groep, te hard aan de jointjes hebben gezeten. Het management van de groep ontkent ten stelligste dat de zanger per ambulance is vervoerd. Steven is wel onwel geworden. Dit zou echter niet door een joint komen, maar door de overvolle agenda van de groep, die hem even teveel werd. Onze bronnen houden echter vol dat er meer aan de hand is. Waar rook is, is vuur?


bron: rtlboulevard.nl
That's all