Auteur Topic: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS  (gelezen 1146 keer)

Offline MollenvangR

  • Winnaar ER-pool 2012 & 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Winnaar Mol Online 2022 & Winnaar Tour pool 2021
[MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Gepost op: 11-04-2021, 13:04:31 »
Beste campagnevoerders,

Jullie gaan de plaatselijke bevolking (gespeeld door forumleden/kijkers) overtuigen waarom JaccoS een goede penningmeester zou zijn. Jullie krijgen elk een eigen verkiezingstopic, waarin jullie campagne activiteiten mogen organiseren voor de mensen die op jullie gaan stemmen.

Er zijn 5 regels
1. Alle activiteiten die je organiseert in je verkiezingstopic moeten rond het thema geld draaien. Verder mag en kan alles (als het maar binnen de wet valt :P)
2. Verzin een slogan en naam voor je campagneteam (tip: een verwijzing naar geld zou natuurlijk top zijn)
3. Ik wil van alle drie de teams in het topic een lijst met campagnepunten/argumenten hebben wat jou tot een goede penningmeester van deze groep maakt
4. Houd je netjes aan alle forumregels (indien er iets niet door de beugel kan, zullen de modjes vast ingrijpen ;D)
5. Heb vooral heel, heel, heel veel plezier! 

Brainstormen mag in een pm groep/via Discord/appgroepen, als SpacyColours en ik ook maar mee kunnen genieten. Wees zo creatief als je kunt, zolang het maar met geld(zaken) te maken heeft. Haal alles uit de kast om het publiek te overtuigen op jou en jouw team te stemmen, want er staat veel op het spel.

Naast dat penningmeester een belangrijke rol is binnen de groep, ontvangt de penningmeester met de meeste stemmen 5 jokermunten, die hij of zij naar keuze mag verdelen onder zijn team. Houd je ze alle 5 voor jezelf? Dan heb je een joker, maar of je je daar als net gekozen penningmeester populair mee maakt? En er is nog iets: het winnende campagneteam verdient 1.000 euro voor de pot. Als de mol echter in dat team zit, gaat er aan het einde van de serie 1.000 euro UIT de pot. De uitslag daarvan zien we bij de ontknoping. ;)

Voor de kijkers: stel gerust al je vragen aan de campagneteamleden, laat je goed informeren om te bepalen op wie je stemt. Het stemformulier zal via Discord/pm groep gedeeld worden. Als je niet in één van beiden zit, stuur mij en Spacy dan een pm, dan sturen we je de link naar het stemformulier door!

@Team JaccoS jullie mogen beginnen. Veel plezier  ::bravo::
« Laatst bewerkt op: 11-04-2021, 13:07:37 door MollenvangR »

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #1 Gepost op: 11-04-2021, 13:44:44 »
Welkom allemaal in het campagnetopic van JaccoS!

JaccoS heeft inmiddels al behoorlijk wat geld verdiend in WIDMO21. Hoog tijd dat hij het geld zelf mag bewaken. Maar voordat we uitgebreid op de argumenten ingaan waarom JaccoS de nieuwe penningmeester moet worden, heb ik een oproep voor jullie.



Remember this face!

Offline JaccoS

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • 🌴🌴🌴
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #2 Gepost op: 11-04-2021, 17:01:12 »
SONG CONTEST ALERT
::cheerleader:: Wij zijn op zoek naar een geweldige theme song voor de penningmeester. Ken jij een geweldig lied over geld. Stuur dat liedje via PM naar mij, en wie weet wordt jouw liedje wel de theme song voor de penningmeester in Mol Online 2020! Ken jij geen liedje over geld? Dat is geen probleem, ga dan als een echte song contester het hele internet af om hét perfecte lied te vinden! Succes! ::cheerleader::

Offline JaccoS

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • 🌴🌴🌴
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #3 Gepost op: 11-04-2021, 19:26:37 »
::confettie:: Wij zouden het helemaal topperdebop vinden om voor woensdag 00:00 zoveel mogelijk liedjes binnen te krijgen! Twijfel niet om wat in te zenden, het mag echt van alles zijn, zolang het maar met geld te maken heeft. Ook al denk je dat het geen goed liedje is/niet geschikt, wij zijn blij met alles! ::confettie::

::bravo:: Denk je toch dat een song contest niets voor jou is, maak je geen zorgen! Wij hebben hier dan het perfecte spel voor jou:

Hoeveel dollar zie je hier? Stuur via PM wat jij denkt dat het antwoord is, wie het dichtst bij zit wint iets wat echt GEWELDIG is!!  ::bravo::

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #4 Gepost op: 11-04-2021, 22:23:43 »
Top 10 geldige argumenten voor JaccoS als penningmeester

Argument 1

Als spelleider van the Big Puzzle weet hij hoe hij een grote organisatie in goede banen kan leiden. Dat kan hij ook met de pot.



Argument 2

Van alle kandidaten was Jacco de eerste die zijn ware identiteit onthulde. Oftewel: hij speelt geen dubbelrol, en is dus te vertrouwen als penningmeester.



Argument 3

JaccoS heeft al veel geld verdiend. Terecht dat hij dan ook de pot mag beschermen.



Argument 4

Jacco brengt jeugdig, verfrissend inzicht mee. De andere twee kandidaten zijn iets ouder, en dat kan al snel memory loss met zich meebrengen.



Argument 5

Met zijn immer enthousiaste spirit zal hij de groep aanmoedigen en door barre tijden heen leiden. Op dat soort momenten doet hij alles om bij de groep een lach op het gezicht te krijgen.



Argument 6

Jacco heeft tijdens de eerste executie al een groen scherm gekregen. Dat heeft hem zoveel vertrouwen gegeven dat hij minder snel in paniek raakt dan de andere kandidaat-penningmeesters.



Argument 7

De excellente rekentalenten van Jacco maken dat deze functie op zijn lijf geschreven is. Hij telt regelmatig het geld, en maakt dat voor iedereen openbaar en transparant.



Argument 8

Door middel van een gunstig lease contract gaat Jacco de diensten van groepshond Kliko inhuren. Hierdoor is de pot beschermd tegen dieven.



Argument 9

Jacco weet het verschil tussen de pot en de kliko. Daardoor raakt geld niet kwijt, maar komt alles terecht in de groepsportomonee.



Argument 10

En last but not least. Bij belangrijke beslissingen over de pot gaat JaccoS overleggen met de rest van de groep.



Kortom. Geen stress, stem op JaccoS.


Offline Larikoek

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Straffe tante ~
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #5 Gepost op: 12-04-2021, 00:01:06 »
JACCOS' CAMPAGNEPROGRAMMA

Lieverds, het is tijd om de opzet van JaccoS' campagne met jullie te delen. Er zijn namelijk hele interessante prijzen om te winnen! Daarvoor hebben we leuke deelopdrachten samengesteld die leiden tot een prijs én een voordeel bij de hoofdopdracht!



Deze hoofdopdracht is namelijk het juist raden van het geld in pot die JaccoS al eens eerder heeft gepost. Door één van de eerdergenoemde deelopdrachten te winnen kun je een hint krijgen die je hierbij kan helpen. Daarnaast zit er nog een andere leuke prijs verbonden aan het oplossen van de opdrachten. Als je één van de deelopdrachten wint, mag je een avatar opsturen die een lid van het campagneteam dan voor één week zal instellen als zijn avatar op het forum! Deze mag zo creatief zijn als mogelijk, maar wel natuurlijk binnen de forumregels. Als je de hoofdopdracht wint ben je de ultieme winnaar en mag je een avatar insturen voor onze penningmeesterkandidaat JaccoS! De opdrachten zijn als volgt:
S1. Money Song Contest - Prijs: Inzending wordt penningmeesterlied + hint + aanpassen avatar Roomey164
S2. The Roast of JaccoS - Prijs: Hint + aanpassen avatar Larikoek
S3. Galgje met Geldthema - Prijs: Hint + aanpassen avatar LuchtManiak
SH. Hoofdopdracht: Raad het Geld! Prijs: aanpassen avatar JaccoS + eeuwige roem

De hoofdopracht en deelopdracht S1 staan al online. Opdracht S2 volgt direct na dit bericht!

::bravo:: Veel spelplezier en moge de beste winnen! <3 ::bravo::

Offline Larikoek

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Straffe tante ~
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #6 Gepost op: 12-04-2021, 00:09:14 »




Lieve vrienden, bedankt voor het bezoeken van ons topic! JaccoS vindt het ontzettend belangrijk dat een penningmeester kritiek kan ontvangen en samenwerkt met de kandidaten om een zo fijn mogelijk penningmeesterschap voor iedereen te creëren. Hij wil graag aan jullie tonen dat hij deze kwaliteit bezit door de enige echte 'Roast of JaccoS'! In deze roast gaat het erom dat jullie grappige en shady opmerkingen maken naar onze kandidaat! Niks is te gek, dus brandt los ;D Het is bij een roast ook wel eens gebruikelijk dat omstanders ook voor joker worden gezet, dus als je een leuke roast hebt voor LuchtManiak, Roomey164 of Larikoek mag je die zeker ook posten ::regenboog::

Jullie mogen in dit topic jullie roasts posten, zo vaak als je wilt en zoveel per keer als je wilt. Doe dit alsjeblieft door dikgedrukt ROAST in het begin van je post te zetten. Iedereen heeft vervolgens de mogelijkheid om een fooi te geven aan zijn favoriete opmerkingen (dus niet per se de hele set). Elke kijker en kandidaat begint met €50,- en mag in een trap van 5 een fooi geven aan de roasts (dus bijvoorbeeld 10, of 25 euro, maar niet 3 of 37 euro). Je mag geen geld geven aan je eigen roasts. Uiteindelijk is de winnaar de persoon met het meeste geld! Deze persoon verdient een hint naar de overkoepelende opdracht, namelijk het raden van het geldbedrag in de fles in de foto, en daarnaast ook het recht om de avatar van Larikoek voor één week aan te passen (binnen de forumregels).

Je kunt deze deelopdracht spelen tot woensdag 20:00! Roasten en fooien geven gebeurt tegelijkertijd. Hoe sneller je de roast post, hoe sneller je geld kunt verdienen, en hoe dichter je bent bij de prijzen!

::bravo:: Veel plezier iedereen <3 ::bravo::






« Laatst bewerkt op: 12-04-2021, 00:26:02 door Larikoek »

Offline michael90

  • winnaar voetbaltoto '20/'21
  • Forumlid
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #7 Gepost op: 12-04-2021, 15:26:51 »
Maar ik had het exacte bedrag toch al geraden Jacco? ::rofl::

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #8 Gepost op: 12-04-2021, 18:42:22 »
Galgje 'the money edition'



Regels lijken me duidelijk.

_ _ _ _ _

Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #9 Gepost op: 12-04-2021, 18:48:03 »
O
My fall will be for you

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #10 Gepost op: 12-04-2021, 19:16:47 »

Offline michael90

  • winnaar voetbaltoto '20/'21
  • Forumlid
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #11 Gepost op: 12-04-2021, 19:20:28 »
A

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #12 Gepost op: 12-04-2021, 19:24:58 »

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #13 Gepost op: 12-04-2021, 19:44:51 »
E
Keep calm and eat chocolates!

Offline Lucy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Life is like theatre <3
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #14 Gepost op: 12-04-2021, 20:12:41 »
N
Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan en terug!

Online mrchipie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Die jongen met de vele bijnamen
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #15 Gepost op: 12-04-2021, 20:14:37 »
i
chipsverslaafde <3

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #16 Gepost op: 12-04-2021, 21:06:52 »
D

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #17 Gepost op: 12-04-2021, 21:09:42 »
M

Offline LuchtManiak

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #18 Gepost op: 12-04-2021, 21:42:19 »
_ _ _ I _

Niet: O, A, E, N, D, M

Offline michael90

  • winnaar voetbaltoto '20/'21
  • Forumlid
Re: [MO21] Opdracht 2.2 Penningmeester Team JaccoS
« Reactie #19 Gepost op: 12-04-2021, 21:52:39 »
Kluis?