Auteur Topic: [CL] Weerwolvenspel - Hints  (gelezen 4015 keer)

Offline Convans

  • Forumlid
[CL] Weerwolvenspel - Hints
« Gepost op: 6-02-2020, 20:37:00 »

Allereerst zijn we er ons zeker van bewust dat er heel wat hints vergezocht zijn, maar je mag natuurlijk geen al te makkelijke hints weggeven. Het was dus fijn om ze in het verhaal te verwerken, maar dat is dus echt maar een extraatje  ;)

1. De liedjes
In de liedjes zat dus zoals iedereen wel dacht een hint. Dagelijks werd er naar hetzelfde gehint. Namelijk naar België -> Belg

Dag 0: Royal Blood - Lights Out - Hier zat de hint in de uitvoerder. Royal oftewel koninklijk. We zoeken iemand die wat te maken heeft met een koningshuis. België heeft een koningshuis.

Dag 1: Afrojack - Ten Feet Tall - Hier zat de hint in de titel. Ten oftewel tien. België telt namelijk 10 provincies. We zochten hier dus niet naar de grootsten onder de deelnemers ;)

Dag 2: Luke Bryan - Drink a beer - Waarvoor staat België bekend? Voor zijn bieren natuurlijk. Deze kon dus niet ontbreken.

Dag 3: Sunstroke Project - Hey Mamma - Aan dit nummer werd eerst Molduck gekoppeld en daarna ook SanderFMC, helaas was de hint daar niet in te zoeken. De hint was deze keer in het liedje te zoeken. Vooral Epic Sax Guy is bekend, zijn waanzinnige saxofoon solo's geven dit liedje een extra dimensie en waar is de saxofoon uitgevonden? Juist ja, in België.

Dag 4: Green Day - 21 Guns - Hier was het cijfer weer van belang. 21. De nationale feestdag van België vindt plaats op 21 juli!

Dag 5: Neil Diamond - Sweet Caroline - Nee, we zochten niet naar een Caroline  ::rofl::
Hier zat de hint in de uitvoerder. Diamond. Waarvoor staat België nog bekend? Voor zijn vele juweliers en grote import van diamanten, vooral in Antwerpen.

Dag 6: Bombay Bicycle Club - Always Like This Opnieuw zat de hint in de uitvoerder van het lied. België is helemaal in de ban van wielrennen. Daarom de hint richting de fiets.

Dag 7: Ferry Corsten vs Armin van Buuren - Brute Beide heren stonden op de line-up van de allereerste editie van Tomorrowland. Toch een van België zijn grootste paradepaardjes niet?

Dag 8: David Bowie - Cat People - Hier was de hint te zoeken in het feit dat deze song gebruikt werd in Inglorious Basterds. De laatste dagen/weken was het wereldnieuws dat Koning Albert II eindelijk zijn bastaarddochter heeft erkend.

Dag 9: Thirty seconds to Mars - The Kill - Hier zat de hint in de bandnaam. Thirty + to = 32. Het nummer 32 is het nummer die je voor elk telefoonnummer moet zetten als je naar België wil bellen.

Dag 10: Nightcore - Cannibal - De hint kon je vinden door de titel. Kannibaal. De bijnaam van 2 levende legendes in België is de Kannibaal, namelijk Eddy Merckx en Sven Nys.

Dag 11: We the Lion - Found love - Hier zat de hint in het woordje leeuw. De leeuw is natuurlijk het symbool van Vlaanderen!

Dag 12: Stromae - Formidable - Na 12 dagen kunnen we er ook eens een makkelijke insteken. Een van de meeste geroemde artiesten van de afgelopen jaren in het buitenland is natuurlijk Stromae. Een Belg natuurlijk!

Dag 13: Wiz Khalifa - Black and Yellow - Om af te sluiten een verwijzing naar de kleuren van de Belgische vlag. Waar zwart en geel natuurlijk in voorkomen!
« Laatst bewerkt op: 31-05-2020, 15:30:14 door D*N »

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #1 Gepost op: 6-02-2020, 20:37:27 »
2. De eerste letters van elke tekst
Nog een dagelijks terugkerende hint waren de eerste 2 letters van elke dag. Elke dag begon namelijk met 'to' of beter uitgesproken zoals 'two' oftewel 'twee'. Opnieuw een hint naar deelnemer 2: Belg.

Dag 0: Totale chaos. Deze dag staat waarschijnlijk in heel veel mensen hun geheugen gegrift.
Dag 1: Toeval bestaat niet in een perfect uitgedokterde bankoverval.
Dag 2: Toelichting bij de nakende gebeurtenissen kwam er niet.
Dag 3: Tot ieders verbazing werd er een overvaller gelyncht op de tweede dag.
Dag 4: Toeval wil dat vandaag de vijf  overvallers, de politie en de gegijzelden de avond ervoor, tot de verbazing van de media, een rustige avond hadden gehad vanwege Wie is de Mol. Iedereen stond weer op scherp.
Dag 5:Tosti ham-kaas tomaat!’ riep mrchipie voor de hele zaal.
Dag 6: Tot op heden verliep voor de overvallers alles volgens plan.
Dag 7: Tot laat in de avond werd er verder gewerkt.
Dag 8: Toegegeven, Convans en Mitchkox hadden de overvallers onderschat.
Dag 9: Totale chaos.
Dag 10: Tomaten, hamburgers, sla en broodjes.
Dag 11: Toen met deze dag ging alles omtrent het zoveel mogelijk geld drukken, maar vanaf nu moest dit geld uit de bank geraken.
Dag 12: Tomeloos positief, dat waren enkele gegijzelden.
Dag 13: Toto met Africa of Wiz Khalifa met Black and Yellow.
Dag 14: Toasten op de verjaardag van L. Lawliet zat er niet in.

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #2 Gepost op: 6-02-2020, 20:37:54 »
3. Plaats van overvallers in de alinea

Dag 2:
Citaat
Toelichting bij de nakende gebeurtenissen kwam er niet. Iedereen werkte verder en Linus liet zijn ontgoocheling blijken dat hij geen bankdirecteur werd. De overvallers hadden het wel naar hun zin. Ze konden zich gewoon laten meedrijven en hoefden geen zootje ongeregeld onder bedwang houden

Overvallers staat hier op de 24ste plek. Nummer 24 was Molebuster!

Dag 2:
Citaat
Uit de luidsprekers weergalmde de stem van Convans. ‘Jullie staan hier nog met 33. Enkele seconden geleden werd er een geweer gebruikt. De overvallers hebben hun eerste slachtoffer gemaakt!’ In het bureau van de bankdirecteur was inderdaad het lichaam van Bjorrn te vinden. Brtdm trok lijkbleek weg. Hij was de laatste die daar geweest was, hoe kan daar dan een slachtoffer gevallen zijn? Meteen werd zijn wapen gecontroleerd door de anderen. Hieruit bleek dat hij een gegijzelde was!

Opnieuw staat het woord overvallers op de 24ste plek!

Dag 3:
Citaat
Tot ieders verbazing werd er een overvaller gelyncht op de tweede dag. Nog met 5 waren ze. Konden ze deze fanatieke groep de baas blijven? De 5 waren uit op revanche en er volgde een schot in de  zaal waar iedereen aanwezig was. Het was voor de overvaller heel erg opportunistisch om in het zicht van iedereen te schieten, maar toch leek hij er mee weg te komen.Tim579 viel op de grond en bleef roerloos liggen. Tim579 was morsdood. Hij was een gegijzelde. Er ontstond heel wat discussie over wie nu dit schot kon afgevuurd hebben, maar niemand leek zeker te zijn.

Hier staat het woord overvallers op de 7de plaats! Het nummer van Miek1999

Dag 4:
Citaat
Toeval wil dat vandaag de vijf  overvallers, de politie en de gegijzelden de avond ervoor, tot de verbazing van de media, een rustige avond hadden gehad vanwege Wie is de Mol. Iedereen stond weer op scherp. Mitchkox en Convans hadden namelijk besloten iemand vrij te laten. Niemand snapte precies waarom zij met de eis van de politie meegingen, maar dat zou later zeker duidelijk worden. Brtdm besloot iedereen in de grote hal te roepen om de uitslag van de stemming mee te delen.

Hier is het 7de woord opnieuw ‘overvallers’

Dag 6:
Citaat
Tot op heden verliep voor de overvallers alles volgens plan. Ze hadden nog maar 1 teamlid per toeval moeten afgeven en ze voelden zich steeds beter in hun rol. Ook Convans en Mitchkox keken tevreden toe, ze hadden wat meer verwacht van sommige gegijzelden, maar dat kon nog komen.

Opnieuw het 7de woord!

Dag 8:
Citaat
Toegegeven, Convans en Mitchkox hadden de overvallers onderschat. Ze wisten heus wel dat ze hele goede overvallers hadden gekozen, maar dat ze nog met vijf zouden zijn op de achtste dag was ook voor hen was dit ook een verrassing.

Opnieuw het 7de woord!

Dag 10:
Citaat
De overvallers voelden zich echter prinsheerlijk. So far so good!

Overvallers stond hier op plaats nummer 2, verwijzend naar nummer 2: Belg!

Dag 11:
Citaat
Tomaten, hamburgers, sla en broodjes. De overvallers en de gegijzelden hadden het eigenlijk niet eens zo heel slecht. Er was namelijk door middel van de dunne tunnel genoeg eten naar binnen gebracht door Convans.

Opnieuw het 7de woord!

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #3 Gepost op: 6-02-2020, 20:38:19 »
4. Subtiele hints in de teksten
Enkele subtiele hints zijn verweven in de tekst:

B&W-hint!
Dag 7:
Citaat
Mitchkox bestelde een biertje en Starlight ging voor een wijntje

Een biertje en een wijntje, ofwel B&W

Dag 12:
Citaat
Mitchkox had het ondertussen erg naar zijn zin en op een hotelkamer werd een biertje en een wijntje gedronken samen met Starlight.

Opnieuw bier en wijn!

Cijferhint
Dag 2:
Citaat
Er werd de hele nacht doorgewerkt. Pas tegen een uur of 5 weergalmde de stem van Mitchkox: ‘Heel goed bezig iedereen, de overvallers en de gegijzelden. Ik ben trots! Jullie verdienen een paar uur rust! Om 11 uur verwacht ik iedereen terug aan het werk!’

Hier zien we de cijfers 5 en 11. Maar ook ‘een uur’ en ‘een paar’ en n’acht’ zijn cijfers. Doe je 5 + een + een + 1 + 1 + acht = 17. Het nummer van B&W. Eentje van het hogere niveau!

Favoriete liedje
Op dag 6 zei Mitchkox aan de telefoon tegen Starlight: ‘Jij en ik zullen elkaar nog veel spreken’. Jij en ik is de Nederlandse vertaling van You & I. You & I is het lievelingslied voor karaoke van Robbieazerty.

Nog een cijferhint
Op dag 6 wordt gesproken over ‘Met 3 man sterk’ en ‘val van 20 meter’. Samen is dat 23. Dat is het deelnemersnummer van Robbieazerty.

Soms is iets wat het lijkt
SanderFMC waste op dag 7 zijn handen op het herentoilet en even later werd Focus daar gevonden in een plas met bloed. Dit was toch een duidelijke hint?

Nog enkele cijfers dan maar..
Op dag 7 begon het ontsnappingsplan op het tweede toilet van voren. Deelnemer twee was Belg. En zeven mensen gingen hier aan de slag. Deelnemer zeven was Miek1999.

Wolven huilen?
B&W kon op dag 8 wel huilen van verdriet en van het verlies van de mensen… Wat doen wolven als ze de roedel naar een gedode prooi willen leiden? Huilen!

Een kat met 7 levens, huh?
Dag 8: Tijd voor een beetje David Bowie, een kat heeft 7 levens, een mens jammer genoeg niet.
Hoezo heeft een kat 7 levens, dat zijn er toch 9? Opnieuw een verwijzing naar Miek, die nummer 7 heeft!

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #4 Gepost op: 6-02-2020, 20:38:48 »
5. Hints naar 1999
Algemeen: Waarom denk je dat we in de ECB zitten? De Euro is ontstaan in 1999!

Algemeen: Verwijzingen naar WIDM zijn ook niet geheel toevallig. WIDM werd voor het eerst in 1999 uitgezonden.

Dag 1: Een verwijzing naar US Postal, Armstrong won voor US Postal in 1999 voor het eerst de Ronde van Frankrijk

Dag 2: Manchester United wordt vernoemd in de tekst, zij wonnen in 1999 de Champions League!

Dag 3: Big Brother wordt vernoemd in de tekst, Big Brother werd voor het eerst uitgezonden in 1999!

Dag 4: Genk wordt vernoemd in de tekst, Genk werd landskampioen in 1999 in België

Dag 5: Een verwijzing naar ‘The Bloodhound gang’ met ‘The Bad Touch’, Lucy werd in een hondenpak naar buiten gestuurd en zat onder het bloed. Ook kwam Discovery Channel en een colaatje terug. Wat opvallende woorden zijn in de tekst van The Bad Touch. Wanneer is dit liedje uitgebracht? In 1999 natuurlijk.

Op dag 9 kwam er een verwijzing naar Prince. ‘Prinsheerlijk’. Prince heeft een bekende hit die ‘1999’ noemt.

Er is in dag 10 een verwijzing naar de Mont Blanc en tunnelvisie in dezelfde alinea. In 1999 was er in de Mont Blanc tunnel een heel zwaar accident dat het wereldnieuws overheerste.

In dag 11:
Citaat
Hij besloot zich nog eenmaal in te zetten voor de groep, maar pakte eerst nog een hamburger als laatste avondmaal


Het Laatste Avondmaal werd na 22 jaar restauratie weer tentoongesteld in 1999!

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #5 Gepost op: 6-02-2020, 20:39:08 »
6. Luidspreker
B&W is een merk van luidsprekers. Het woord luidspreker kwam bijna elke dag meermaals terug in het verhaal!

Dag 1: Uit de luidsprekers weerklonk dat Brtdm ook meteen iedereen tot orde mocht roepen!
Dag 2: Uit de luidsprekers weergalmde de stem van Convans.
Dag 3: Ondertussen klonk de stem van Convans door de luidsprekers:
Dag 4: Opnieuw werd er door de luidsprekers een liedje gespeeld:
Dag 5: Via de luidspreker legden ze volgende wereldhit op:
Dag 6: Uit de luidsprekers klonk ondertussen het volgende liedje:
Dag 7: Hij merkte dat er de laatste tijd minder contact was geweest, maar de luidsprekers waren zeker wel goed afgesteld.
Dag 7: Uit de luidsprekers klonk zijn luide stem. Iedereen wist dat dit geen goed teken was.
Dag 8: In de bank had iedereen zich ondertussen gemeld nadat Convans door de luidsprekers had omgeroepen dat het tijd was.
Dag 8: Uit de luidsprekers kwam de stem van Mitchkox:
Dag 10: Opeens schoot de luidspreker aan met volgend liedje:
Dag 11: Daarop besloot hij het volgende lied over de gerepareerde luidsprekers te delen met de bank:
Dag 11: Terwijl iedereen druk bezig was besloot Convans nog eens via de luidsprekers slecht nieuws te brengen.

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #6 Gepost op: 6-02-2020, 20:39:27 »
7. Namen van de overvallers te vinden in de teksten
Op dag 5 was er in alinea 5 een hint naar Sander(FMC) verwezen. Elke eerste letter van elke zin vormde de naam ‘Sander’. Zie:
Citaat
Stilte, allemaal!’ klonk het uit de luidsprekers. Alle mensen in de bank wisten dat dit de stem was van Convans. ‘Net hebben we gehoord dat de politie gaat invallen. Dit kan uiteraard voorkomen worden. Er is iemand nodig om de kabels van de lift door te knippen en zo het gevaar in de kiem te smoren. Roep daarna de rest en zij maken het werkje af!'

In de tekst van dag 8 staat ‘Miek’ verwerkt. Zie:
Citaat
Moeilijk gaat ook. Iedereen begon toch terug met werken al vergde dit veel energie. Energie die de meesten nog zouden nodig hebben, het zullen nog zware dagen worden. Kan er nog iets gedaan worden aan de almachtige overvallers of moeten de gegijzelden zich echt gewonnen geven?

In de tekst van dag 9 staat ‘Belg’ verwerkt. Zie:
Citaat
Laat dit een duidelijke waarschuwing zijn! Geld stelen of verbergen kunnen we niet ongestraft laten. Breng het geld zo snel mogelijk terug of er vallen meer doden! Een fijne avond, de overvallers!’.

Op dag 12 vormden alle beginletters van de alinea’s na de stemming  de naam S A N D E R. Enkel 2 alinea’s niet, een alinea die begon met Convans en een alinea die begon met Mitchkox. Dus dan kon je wel al zien dat Sander samenwerkte met Convans en Mitchkox.

Citaat
Sorry, Kaaasje… Kaaaasje verloor helaas de stemming en moest zich straks opofferen. De politie was immers al helemaal klaar voor de finale inval. Ze hadden het groot geschut bovengehaald en ze zouden met maarliefst 350 getrainde eenheden binnenvallen, maar daar waren Convans en Mitchkox dus ook op voorbereid. Ze hadden nog enkele dagen nodig om al het geld in het riool te gooien. Dus moesten ze nog even tijd winnen. Convans wist dat het risico’s moest nemen om het nog even te kunnen rekken.

Citaat
Alsof dit de laatste uren van de hele overval waren, zo gefocust waren de getrainde eenheden. Over een halfuur was het zover. De grote inval aan laaddock 7 was helemaal gepland. Kaaasje stond al ongeduldig aan de zware betonnen deur te wachten. De anderen stonden 15 meter verder klaar om te vuren. Natuurlijk stonden daar ook gegijzelden die helemaal niet konden vuren.

Citaat
Convans voelde voor het eerst ook de spanning. Dit was erop of eronder!

Citaat
Nadat de politie het gebied uitgekamd had, waren ze er helemaal klaar voor. Starlight en Hulpdakdekker kregen hun zenuwen niet meer onder controle. Starlight belde meteen naar Mitchkox, dit was natuurlijk een erg ongelegen moment, maar hij moest wel opnemen. Tot overmaat van ramp vroeg ze om elkaar snel te ontmoeten.

Citaat
Door dit voorval stond Convans er alleen voor. Hij had wel een goed plan. Hij had een paar jaar geleden een drone gekocht en die had hij helemaal omgebouwd de voorbije jaren. De drone was in staat om 12 kogels tegelijkertijd af te schieten en kon een dichte rookwolk creëren waarbij ademenen moeilijk ging, maar hij was enigszins verrast dat de politie 5 minuten vroeger hun inval ging plannen.

Citaat
Mitchkox had het ondertussen erg naar zijn zin en op een hotelkamer werd een biertje en een wijntje gedronken samen met Starlight.

Citaat
Elke minuut telde vanaf nu. De drone steeg op en haastte zich naar de plaats des onheil. Gelukkig was hij net op tijd. De politie forceerde de deur door deze tot ontploffing te laten brengen en bij het openen waren ze verrast dat er een persoon in een rood pak stond die recht op hun afliep. ‘F*ck, ze wisten van onze inval, schieten!!!’. En zo geschiedde. Dit waren de laatste woorden die Kaaasje hoorde. Ze werd doorzeefd door vele kogels en overleefde de inval niet. Kaaasje was een gegijzelde.

Citaat
Razendsnel mondde de inval uit in een bloedbad. De drone begon in het wilde weg te schieten en de andere personen in de bank deden er alles aan om de deur zo snel mogelijk te herstellen met dikke ijzeren platen. Vooral B&W en Dikke Controleur namen hierin het voortouw. In een mum van tijd was er een grote rookwolk ontstaan. De politie kon niet anders dan terugtrekken en treurde om de tientallen slachtoffers die de drone gemaakt had. Convans was euforisch:
« Laatst bewerkt op: 6-02-2020, 20:47:06 door Convans »

Offline FrankLapidus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #7 Gepost op: 6-02-2020, 20:44:56 »
Leuke hints  ::ok::

Maar To.... schatjes, in het engels is 2 toch echt two en niet to  ::)
Frankje Lapi

Offline Brtdm

  • Global Moderator
  • *****
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #8 Gepost op: 6-02-2020, 20:46:46 »
Ik vond mijn eigen hints leuker...


Maarnee, best wel goed eigenlijk. Als je het terugleest denk je echt ::oink::
Ik hoop dat Rick Mcculough snel contact opneemt.


Ik vond die kat met 7 levens ook al vreemd, maar verder geen aandacht aan besteed....  ::)

Zijn daar eigenlijk al T-shirts van?

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #9 Gepost op: 6-02-2020, 20:47:54 »
Leuke hints  ::ok::

Maar To.... schatjes, in het engels is 2 toch echt two en niet to  ::)

Ja denk je dat we two gaan nemen als hint? Wel heel erg makkelijk hé. To spreek je uit als two. Daar gaat de hint om Frankie  ::rofl::

Offline de_witte

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #10 Gepost op: 6-02-2020, 20:49:17 »
Hadden jullie al van tevoren bedacht dat de speler met nummer 2 een overvaller zou worden?
Wit is ook een kleur!

Offline Convans

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #11 Gepost op: 6-02-2020, 20:49:59 »
Hadden jullie al van tevoren bedacht dat de speler met nummer 2 een overvaller zou worden?

Nee, we hebben pas hints beginnen bedenken na de loting. Dus we wisten zeker niet dat speler 2 een overvaller zou zijn  ::ok::

Online mrchipie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Die jongen met de vele bijnamen
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #12 Gepost op: 6-02-2020, 20:50:21 »

Dag 12: Stromae - Formidable - Na 12 dagen kunnen we er ook eens een makkelijke insteken. Een van de meeste geroemde artiesten van de afgelopen jaren in het buitenland is natuurlijk Stromae. Een Belg natuurlijk!
Ik zei het nog!!!! ::rofl::

voor de rest heel veel hints waar je denkt ah logisch natuurlijk. ::oink::
chipsverslaafde <3

Offline FrankLapidus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #13 Gepost op: 6-02-2020, 20:51:27 »
Ja denk je dat we two gaan nemen als hint? Wel heel erg makkelijk hé. To spreek je uit als two. Daar gaat de hint om Frankie  ::rofl::

Ja iknow maar ik denk niet dat iemand bij "To" denkt aan "twee"  :P
Frankje Lapi

Offline SpacyColours

  • Winnaar De Mol pool 2018, Winnaar Survivor 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Time's Person of the Year 2006
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #14 Gepost op: 6-02-2020, 20:54:59 »
Ik zei dit gisteravond in de Zombie-chat:

Ik klink nu ongetwijfeld te poëtisch, maar als belg een wolf blijkt te zijn, en de hint naar hem was: "Stromae is een belg", dan is mijn wereld compleet. Dan beleef ik pure extase.

Dat alle andere hints mega-moeilijk en veel te vergezocht zijn, waarbij je helemaal moet puzzelen met anagrammen, morse codes en weet ik veel wat, maar dat dit het gewoon is voor belg. Dan draag ik Mitch en Convans op voor een lintje.

Gewoon omdat het belg is. Hij heeft geen profielfoto, geen handtekening, geen fancy nickname, nee; gewoon een belg. Meer niet. Niet eens met een hoofdletter.

Het is natuurlijk te mooi om waard te zijn, maar soms moet je even dagdromen. ;D
Nu waren er natuurlijk wel meer hints naar belg, maar toch. Ik geniet hier even van. ::trots::
Sky might be falling but remember you can fly

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #15 Gepost op: 6-02-2020, 20:55:28 »
Ja iknow maar ik denk niet dat iemand bij "To" denkt aan "twee"  :P
Jawel belg had dat zelf gevonden en gepost in de wolven om. Maar toen was de beslissing gemaakt om de nadruk op de t te leggen en timvdons te framen.  ;D

Super leuk die hints!!

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #16 Gepost op: 6-02-2020, 20:56:29 »
Hahaha ik dacht al deze gaan zo flauw zijn ;D. Maar de overvallers in de tekst, 1999 en plaats overvallers hints vind ik eigenlijk best goed en leuk ::bravo::.

Paar andere iets te vergezocht ::hypocriet:: en de TO hint is stom :-X

Oh en die kleine naar B&W van wolven huilen is een beetje raar want ze waren overvallers, geen wolven ::vergroot::.
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline MollenvangR

  • Winnaar ER-pool 2012 & 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Winnaar Mol Online 2022 & Winnaar Tour pool 2021
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #17 Gepost op: 6-02-2020, 20:57:39 »
Ik zei het nog!!!! ::rofl::

voor de rest heel veel hints waar je denkt ah logisch natuurlijk. ::oink::
Dat had ik met Black en Yellow,maar ik dacht nog: "waar is red dan?" :P

Offline belg

  • Forumlid
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #18 Gepost op: 6-02-2020, 20:58:19 »
En ik dacht: het is toch black & white  ::rofl::

Online mrchipie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Die jongen met de vele bijnamen
Re: Weerwolvenspel - Hints
« Reactie #19 Gepost op: 6-02-2020, 20:59:14 »
dacht ik dus ook ::rofl::
chipsverslaafde <3