Auteur Topic: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving  (gelezen 3291 keer)

Offline D*N

 • Aanspreekpunt Spellenforum en Reality World, Winnaar ER Pool 2014
 • Global Moderator
 • *****
 • Geslacht: Man
 • I'm the bad guy, dúh
[D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Gepost op: 13-11-2020, 10:24:14 »

Het is tijd voor de grootste awardshow van je leven, want alle Diva's zijn aanwezig! Ondanks de coronacrisis gaat het gewoon door maar dan over meerdere dagen. Alleen komt niet iedereen met dezelfde intenties hierop af.

-> Stemmen is ook deze editie openbaar. De deadlines liggen weer op 20:00.
-> Dag en Nacht zijn gescheiden. Tijdens de nacht zullen er kleine challenges zijn voor informatie of andere fantastische Diva twists.
-> Wanneer je drie keer niet stemt ben je te inactief om nog mee te doen en zal je worden verwijderd van het spel.
-> De wolven kunnen met elkaar overleggen, maar alleen tijdens de nacht. Dit geldt ook voor de geliefden. De rest van het spel speelt zich af in het topic. Het is ten strengste verboden om daarbuiten het spel te beïnvloeden.
-> Het kan zijn dat niet alle rollen in het spel zitten, afhangend van het aantal deelnemers.

De Rollen
Met veel dank aan Lyra voor het maken van de banners voor de rollen ::bravo::

Team Slecht
De beroemde bloggers, paparazzi, talkshowhosts en nep artiesten die het onze talenten moeilijk proberen te maken in de showbizz wereld. Hun doel is om alle artiesten kapot te maken met de heetste tea die ze hebben. Ze zullen niet rusten tot iedereen is uitgeschakeld. *Neutrale rollen Lady Gaga & Billie Eilish hoeven niet uitgeschakeld te worden om te winnen.


Aanvoerder van het team is blogger Perez Hilton. Hij maakt geregeld artiesten kapot met zijn posts en zet ook graag anderen tegen ze op. Dat maakt hem de wolvenleider. Hij is verantwoordelijk voor het doorgeven van het gossip (lunch) slachtoffer. Mocht de wolvenleider sterven dan wordt de taak doorgegeven op basis van deze lijst.


Deze talkshowhost is een pro in het verspreiden uit uitvergroten van rumors. Ze kan fake rumors verspreiden en de rol van een stervende persoon verstoren waardoor je niet de daadwerkelijke rol te zien krijgt. Dit kan ze twee keer doen voor een dag of nacht. Wanneer er meer dan 1 persoon tegelijk dood gaat, kan ze beide verstoren.


Talkshowhost Ellen is ieders favoriete persoon, maar wat niet iedereen weet is dat ze on set een ware tiran is. Dat maakt haar de wolf in schaapskleren. Als de Beyoncé (ziener) haar bekijkt dan is ze een doodnormale amateur (burger).


Wat doet Kim Kardashian tussen al deze diva’s? Niemand weet het, want ze heeft geen talent. Ze kan twee keer raden naar iemands rol in het gehele spel. Ze mag deze twee gokken niet in dezelfde ronde maken. Als ze deze goed raad dan kan ze deze nadoen en ziet de Beyoncé (ziener) haar als deze rol. Ze kan alleen de rol imiteren van iemand die nog leeft op het moment van de overname.


Deze diva steelt andere diva’s hun liedjes en vocals om aan de top te komen. Haar main beef is met Mariah Carey. Ze kan eenmalig proberen om de Mariah Carey aan te wijzen. Is dit juist? Dan steelt ze Mariah haar drankje.

« Laatst bewerkt op: 26-11-2020, 11:57:28 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard, to be human

Offline D*N

 • Aanspreekpunt Spellenforum en Reality World, Winnaar ER Pool 2014
 • Global Moderator
 • *****
 • Geslacht: Man
 • I'm the bad guy, dúh
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #1 Gepost op: 13-11-2020, 10:24:38 »
Team Goed
Onze diva’s en rising stars hebben als doel om goede muziek te maken en hun critici uit te schakelen. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens en zullen elkaar af en toe shaden, maar uiteindelijk spelen ze voor hetzelfde team.


Aan de top van de diva’s staat queen Beyoncé. Ze kan elke nacht haar Beehive op pad sturen om alle informatie van een potentiële bedreiging uit te zoeken. Ze is dus de ziener en kan elke nacht iemands rol bekijken. All my ladies now let’s get information!


Deze Britse popdiva is niet zo’n ruziemaker en support haar mede-diva’s. Ze is de beschermer en kan elke nacht iemand kiezen om te beschermen. Dit kan niet tweemaal dezelfde persoon zijn. Ze kan ook niet zichzelf beschermen.


De Queen of Shade raakt mensen met haar stijlvolle maar keiharde shade. Haar shade is zo hard dat ze hier iemand eenmalig mee kan doden. Als ze haar aartsrivaal Jennifer Lopez raakt dan krijgt ze zelfs een extra drankje om iemand kapot te shaden.


Dit spel bestookt ze niet alleen Trump met hekserij maar ook haar mede-diva’s. Ze heeft een levenselixir waarmee ze iemand kan redden. Alleen is Lana niet de snelste. Haar drankje is pas klaar nadat ze er drie nachten aan heeft gewerkt. Na de derde nacht kan ze eenmalig iemand redden van de gossip inclusief zichzelf.


Oh mama, mama, mama, I just shot a man down. Barbados geboren diva Rihanna zal terugvuren met échte kogels wanneer ze neergehaald wordt. Ze is dus de jager.


De superzoete diva probeert ook mee te komen met de andere diva’s. Wanneer ze wordt neergehaald zal ze net als Rihanna nog terugvuren. Maar in tegenstelling tot Rihanna vuurt ze niet met échte kogels maar vuurt ze een straal slagroom uit haar tieten. De persoon die ze raakt is voor één dag verward en zal niet kunnen stemmen, maar blijft wel leven. Ze is dus de nepjager.


Wie is haar volgende liefje? Ze gaat van huisje naar huisje en slaapt elke nacht ergens anders. Wanneer ze ergens heeft geslapen dan volgt er een slechte breakup waardoor de persoon waarbij ze heeft geslapen de volgende ochtend niet kan stemmen. Wie geen stemrecht heeft krijgt diegene zelf te horen, dit is aan de persoon zelf of hij dat wil delen met de groep. Ze mag niet tweemaal bij dezelfde persoon slapen. Ze mag ook thuis slapen maar ook voor haar geldt dat ze dan destructief wordt en ze zelf de volgende ochtend niet kan stemmen. Ze is dus de slechte slet.


It only takes two lonely people, to f*ck love up and make it evol. Marina heeft geen idee waar ze mee bezig is want she doesn’t know a lot about love, a lot about love, a lot about love. Maar ze doet toch de eerste nacht twee personen aan elkaar koppelen die geliefden (the diamonds) worden. Of deze personen goed, slecht of neutraal zijn, wie zal het zeggen.


Deze pop prinses domineert de charts de laatste jaren. Ze is de prinses en overleeft een eerste lynch. Ze verliest wel haar stemrecht, een tweede lynch of een gossip (lunch) doden haar wel.


De originele pop prinses heeft het maar lastig de laatste tijd. Ze is gevangen door haar vader en fans roepen op “Free Britney!” Er moet drie keer (in totaal, niet per stemming) op haar worden gestemd voordat haar stemmen gaan tellen. Ze mag niet zeggen dat ze gevangen is, dan zal haar vader haar vermoorden.


Jullie zijn allemaal rising stars, maar helaas nog niet relevant genoeg als diva. Jullie hebben geen extra powers. Er kunnen meerdere Dua Lipa's en James Cordens zijn in het spel. Hoeveel er van elk zijn zal niet gezegd worden.
« Laatst bewerkt op: 26-11-2020, 12:35:32 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard, to be human

Offline D*N

 • Aanspreekpunt Spellenforum en Reality World, Winnaar ER Pool 2014
 • Global Moderator
 • *****
 • Geslacht: Man
 • I'm the bad guy, dúh
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #2 Gepost op: 13-11-2020, 10:32:56 »
Kinda Goed
Deze artiesten spelen ook voor team Goed alleen hebben ze nog een extra doel om een mede teamgenoot om te leggen. Dat maakt ze kinda goed. Voor de duidelijkheid: Ze winnen dus met team goed en hoeven daarvoor niet in leven te blijven. Ze moeten alleen zorgen dat de rivaal eerder dood is.


Vele rivalen zijn gekomen en gegaan, maar de persoon die ze nu echt niet kan uitstaan is Cardi B. She will f*ck her up if she get’s the chance. Ze wint het spel alleen met team goed als Cardi B niet meer in het spel zit.


Hoewel Cardi B de nieuwe rapster on the block is, heeft een grote fanbase en al een hele intense rivaliteit met miss Nicki Minaj. Ze wint het spel alleen met team goed als Nicki Minaj niet meer in het spel zit.

Neutraal
Deze diva’s boeit het vrij weinig of goed of slecht wint, ze hebben hun eigen agenda waar ze op zijn gefocust.


Miss Monster probeert een legioen aan little monsters te krijgen. Elke avond maakt ze een nieuwe fan lid van haar monster cult. Ze wint wanneer alle spelers die nog in het spel zitten onderdeel zijn van haar cult. Het spel stopt dan en ze wint in haar eentje. Ze is dus de Cultleader.  De spelers weten niet dat ze bij de cult toegevoegd worden.


Hoewel Lana del Rey ondertussen een lust for life heeft, is deze zangeres nog born to die. Billie Eilish is geobsedeerd door de dood en wil haar graag ontmoeten. Billie heeft nogal moodswings en wil op sommige dagen doodgaan en op andere dagen weer leven. Haar doel is om dood te gaan tijdens de juiste moodswing. Wanneer ze doodgaat in de juiste ronde verzekerd ze haar winst maar gaat het spel wel door tot goed/slecht of de cultleader wint. Maar er zal wel een consequentie zijn van haar winst op de rest van de spelers. Ze is dus de looier.


De twee die aangewezen worden door Marina de eerste nacht vallen op slag op elkaar. Hun doel is om samen te overleven. Wanneer het twee goede (of cultleader) zijn dan winnen ze gewoon met team goed. Wanneer er minstens één iemand van team slecht in zit dan moeten de twee als laatste twee overblijven. Geliefden gaan voor Nicki Minaj en Cardi B, dus in het geval dat deze twee worden gekoppeld dan zullen ze elkaar niet meer dood willen. Ze kunnen niet op elkaar stemmen en ze gaan dus samen dood. Ze winnen altijd samen!


Volgorde tijdens de nacht:
0. (Marina and the diamonds)
1. Beyoncé
2. Adele
3. Taylor Swift
4. Team Slecht
5. Lana del Rey
6. Mariah Carey
7.Lady Gaga
8. Rihanna/ Katy Perry
Inschrijving is NU geopend. Dit kan tot 26 november 20:00!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
« Laatst bewerkt op: 6-12-2020, 22:08:22 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard, to be human

Online monkeysuncle

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #3 Gepost op: 13-11-2020, 10:38:35 »
Yeah!!! Ben erbij!!! ::love::

1. monkeysuncle
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
My fall will be for you

Offline Mitchkox

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Winnaar De Mol onderschriftenspel 2019!
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #4 Gepost op: 13-11-2020, 10:39:50 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
« Laatst bewerkt op: 13-11-2020, 11:00:04 door D*N »

Offline Miek1999

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #5 Gepost op: 13-11-2020, 10:42:47 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3. Miek1999
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
« Laatst bewerkt op: 13-11-2020, 11:00:13 door D*N »
If you love someone, you tell them

Online monkeysuncle

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #6 Gepost op: 13-11-2020, 10:49:23 »
Yes we start with Mmm
My fall will be for you

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #7 Gepost op: 13-11-2020, 10:52:24 »
OMG I love it! Geweldig hoe je die diva’s aan rollen hebt kunnen linken!  ::bravo::

En sorry ik ga de mmm reeks doorbreken:
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3. Miek1999
4. Robbie
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
« Laatst bewerkt op: 13-11-2020, 11:00:22 door D*N »

Offline Molfreak Arno

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • niets is wat het lijkt definieert mij wel
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #8 Gepost op: 13-11-2020, 11:02:15 »
Ik ben redelijk nieuw op dit forum. En daarom wil ik hier heel graag beginnen met spellen. Diva wordt dus mijn eerste spel hier.
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Offline D*N

 • Aanspreekpunt Spellenforum en Reality World, Winnaar ER Pool 2014
 • Global Moderator
 • *****
 • Geslacht: Man
 • I'm the bad guy, dúh
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #9 Gepost op: 13-11-2020, 11:03:54 »
 ::bravo::
And if there is a God they'll know why it's so hard, to be human

Online Sanmol

 • Forumlid
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #10 Gepost op: 13-11-2020, 13:00:25 »

#ikdoeooknogmee.
« Laatst bewerkt op: 13-11-2020, 13:09:10 door Sanmol »

Offline hillo

 • Winnaar Survivor 2016 & Winnaar The Big Puzzle 2020
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Tequila! Booyah.
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #11 Gepost op: 13-11-2020, 13:05:37 »
Hell yeah!

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Nieky grab a life vest!

Offline Convans

 • Forumlid
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #12 Gepost op: 13-11-2020, 13:08:08 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Offline FrankLapidus

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #13 Gepost op: 13-11-2020, 13:15:27 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Dua Lipa burger  ??? Dua > Ariana sowieso  ;D
Frankje Lapi

Offline Mitchkox

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Winnaar De Mol onderschriftenspel 2019!
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #14 Gepost op: 13-11-2020, 14:16:23 »
Veel te vroege eerste verdenkingen: ::rofl::
FrankLapidus wolf.
Hillo wolf.
Convans goed.
Sanmol noch goed noch slecht. Eigen agenda.

Online Vermoljoen

 • Actief Lid
 • *****
 • Geslacht: Man
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #15 Gepost op: 13-11-2020, 18:13:15 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Ik zal ook nog eens meedoen  :)
“You must be the change you wish to see in the world.”

Offline mrchipie

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Die jongen met de vele bijnamen
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #16 Gepost op: 13-11-2020, 18:22:54 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.


Tuurlijk doe ik weer mee, Nu niet op een rare manier er uit plzz ::rofl::
chipsverslaafde <3

Online hulpdakdekker

 • Aanspreekpunt De Mol, Winnaar Tour de France-pool 2020
 • Actief Lid
 • *****
 • Geslacht: Man
 • Babbelt maar wat
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #17 Gepost op: 14-11-2020, 10:03:04 »
Dit is werkelijk het laatste spel waaraan ik ooit mee zou doen...

... Maar wel heel tof gemaakt  ::bravo:: ::ok::
Ik wil me bij deze distantiëren van bovenstaande post en wens niet op enige manier in verbinding te worden gebracht met dat idiote inhoudsloze gezwam.

Offline Molduck

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • keep calm and be happy’s
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #18 Gepost op: 14-11-2020, 13:43:35 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
deelnemer WIDMO 18 :)

Offline DRenziboy

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Je weet wel, die rare gast ;)
Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
« Reactie #19 Gepost op: 14-11-2020, 16:13:58 »
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Lucky number 13.  ;)
Met elke stap kom je dichterbij... of loop je naar achter?