Auteur Topic: Lekker Belangrijk  (gelezen 20976 keer)

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #20 Gepost op: 2-07-2004, 17:02:07 »
Mariska en Irene op mannenjacht
 
Het dynamische duo Mariska Hulscher en Irene van der Laar gaan voor een nieuw tv-programma op jacht naar de ideale man. Mariska en Irene testen tien weken lang een groep vrijgezelle mannen op hun 'Tarzan'-factor. "Geen enkele vrouw krijgt het warm van een lamlul die de hele dag op de bank zit en een uitkering trekt," vertelt Mariska aan het Algemeen Dagblad.

bron: veronica
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #21 Gepost op: 2-07-2004, 17:03:21 »
Spanje als besluit
 
Zoals Imca Marina in haar nummers Viva España, Vino, Fiesta nuda en Spanje, mi amor Spaanse muziek, met castagnetten en al, laat klinken en de Spaanse wijn en liefde bezingt, zo staan ook de eerste regels van Bløf-zanger Paskal Jakobsen in het teken van drank, liefde en muziek: ,,Ik kan nergens heen/ Maar in het zuiden wacht een vrouw nog steeds op mij alleen/ Ze heeft flessen vol tequila en flessen vol gin/ En dan neem ik mijn gitaar mee en mijn gouden ring.""De eerste regels van "Holiday In Spain" doen ook denken aan "t Was aan de Costa del Sol van de Zangeres zonder Naam dat in het voorjaar van 1975 de tiende plaats van de Top 40 haalde. Zingt Paskal Jakobsen in zijn Spanje-lied over een vrouw die op hem wacht, de Zangeres zonder Naam heeft het over een Spaanse man van wie ze thuisgekomen maar blijft dromen: ,,Hij sprak me van amore, ik was finaal verloren/ Hij speelde op zijn gitaar en streelde zacht door m"n haar/ Nooit zal ik hem vergeten, hem en de costa del sol.""In Jakobsens bijdrage aan "Holiday In Spain" is de toon, zoals van een Zeeuwse jubelrocker mag worden verwacht, plechtig: ,,misschien neem ik Spanje als besluit en laat mijn schepen achter."" De tekstbijdrage van Adam Duritz aan deze voorzomerhit contrasteert hiermee: hij vat Spanje veel luchtiger op. Als ze over Spanje zingen, dan uitsluitend in vaagheden.

bron: nrc
That's all

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #22 Gepost op: 2-07-2004, 17:58:46 »
In de maak: I want a Realitynet Famous Face

Het populaire tv-programma van MTV 'I want a famous face' krijgt een speciale 'Realitynet'-serie. In deze serie worden fans omgebouwd tot een bekende Realitynetter. Zo zien we in de eerste aflevering een tweeling die er net zo uit wil zien als Compuart. In de tweede aflevering zien we hoe een 13-jarig meisje zich wil laten ombouwen tot Tijgertje. De vraag is of ook de borstverkleining wordt uitgezonden.

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #23 Gepost op: 3-07-2004, 15:14:12 »
Jim weigert homorol in speelfilm

Uitgegeven: 2 juli 2004 23:27

AMSTERDAM - Zanger/acteur Jim Bakkum wil geen homo spelen. De finalist van Idols heeft een hoofdrol in de nieuwe Belgisch-Nederlandse speelfilm Steen der Hulp afgeslagen omdat het een homorol betrof. Hij is bang dat zijn fans de scheiding tussen feit en fictie niet kunnen maken.

Dat heeft de 16-jarige Bakkum vrijdag gezegd. "Ik zou het zelf ook niet willen. Ik heb geen zin om met een jongen te gaan zoenen. Ik wil wel dingen doen waar ik achter sta."

Steen der Hulp vertelt het verhaal van een jonge onderduiker die in de Tweede Wereldoorlog terechtkomt bij een Zeeuws gezin. Hij wordt verliefd op de zoon des huizes. De onderduiker wordt gespeeld door Egbert Jan Weeber. Jim Bakkum was gevraagd voor de rol van zoon. De ouders worden gespeeld door Olga Zuiderhoek en Rik van Uffelen.

Een woordvoerder van Kemna Casting bevestigt dat de Belgische regisseur Bavo Defurne het Nederlandse tieneridool graag in de hoofdrol wilde hebben. "Hij heeft absoluut talent, dat heeft hij al bewezen in onder meer Baantjer. Bovendien heeft Jim fysiek precies het uiterlijk dat de regisseur voor de rol in gedachten had." Wie nu de rol gaat invullen, is nog niet bekend. De opnames voor de film beginnen eind september.

Bakkum maakt binnenkort zijn acteerdebuut op het witte doek in de romantische komedie Snowfever. Verder is hij binnenkort te horen als bulldog in de Nederlandse nasynchronisatie van de film Garfield.
That's all

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #24 Gepost op: 3-07-2004, 21:19:34 »
Barneveld geniet van 240 meter lange rijsttafel
03-07-2004 20:09
 
 
De langste rijsttafel van Nederland is zaterdag neergezet in Barneveld. Elf Molukse vrouwen tussen de 60 en 75 jaar hebben zich bezighouden met het prepareren van de maaltijden voor de tafel. Deze had een lengte van maar liefst 240 meter. Er was ruimte om aan te schuiven voor 750 mensen.

Het plan voor het massale eetfestijn is afkomstig van de Stichting Maluku Tabakar. Deze zet zich in voor mensen op de Molukken. Met de acties hoop de organisatie zeker tienduizend euro op te halen voor de herbouw van een school voor kinderen op de Molukken. Het streefbedrag wordt zeker gehaald, zegt woordvoerder Susan Stettler. "Het gaat fantastisch. Alleen al met de verkoop van toegangskaartjes is 7500 euro binnengehaald. En er wordt nog veel meer verkocht."

Volgens Stettler is het nu al zeker dat de rijsttafel de recordboeken ingaat. "Voor zover wij weten is het voor het eerst dat in Nederland een dergelijke actie is gehouden." De makers van de dertien verschillende gerechten zijn bijgestaan door televisiekok Lonny. De afwas hoeven zij niet te doen, aldus Stettler. "Daarvoor hebben wij een bedrijf ingehuurd."

De organisatie hoopt zondag bekend te kunnen maken hoeveel geld exact is opgehaald.

[Copyright 2004, Novum]
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #25 Gepost op: 5-07-2004, 18:29:44 »
Anouk sleept haar moeder voor de rechter
maandag 05 juli 2004 17:23   

 
 
Anouk sleept haar moeder voor de rechter. De moeder van de Haagse rockzangeres wil namelijk niet vertrekken uit het huis waar ze in woont en wat eigendom is van Anouk. Jacqueline Noppen, zoals de moeder van Anouk heet, verkocht zes jaar geleden het huis aan haar dochter voor een lage prijs. Als tegenprestatie mocht ze er in blijven wonen. Probleem is nu dat Anouk het huis wil verkopen om met haar twee kinderen en man Raymond Stotijn te vertrekken naar Amerika. Aangezien het leven daar stukken duurder is wil ze haar huis voor veel geld verkopen. De moeder van Anouk is het hier niet mee eens en eist dat haar dochter 160.000 euro betaald en de verhuiskosten, anders vertrekt ze niet uit het huis. Anouk is daar kwaad over en gaat nu via gerechtelijke weg proberen haar moeder uit het huis te krijgen, zodat ze het kan verkopen.

 
Rod Stewart bestolen door zijn tuinman
maandag 05 juli 2004 12:29   

 
 
Rod Stewart is bestolen door zijn tuinman, die hij net had ontslagen. Donald Smith, zoals hij heet, werd ontslagen door de rockster omdat hij te lui zou zijn, veel te traag zou werken en zonder bericht gewoon vrij nam wanneer het hem uitkwam. Smith was zou kwaad over het ontslag dat hij een auto van Rod Stewart meenam. Het ging om een Dodger Viper ter waarde van ruim 56.000 euro. Hij besloot lekker met de wagen door Florida te gaan scheuren en knalde hem ter hoogte van Palm Beach tegen een boom en wat vuilnisbakken aan. Een paar uur later werd Smith gearresteerd wegens diefstal en het vernielen van de auto. Gelukkig voor Rod Stewart kon zijn auto nog gerepareerd worden. Volgens geruchten zou Stewart nu een tuinman zoeken die hard werkt en autovrees heeft.
 
 
radio538.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #26 Gepost op: 5-07-2004, 18:38:09 »
KERMIT OP 1
--------------------------------------------------------------------------------
 
Ruim 5000 luisteraars van het Avro-programma Antenne 2 hebben zondag de herkenningsmelodie van The Muppet Show gekozen tot de beste tv-tune aller tijden. De tweede plek was voor de muziek van The A-team, de derde voor Suicide is Painless van MASH, zo heeft de Avro bekendgemaakt.

Tijdens de uitzending stelden de luisteraars de TV-tunes Top 42 samen, de eerste hitlijst van herkenningsmelodieën. De beste Nederlandse tune is de originele leader van Studio Sport, gecomponeerd door Tonny Eyk. De populairste melodie van een kinderprogramma blijkt ook van Nederlandse makelij, Q & Q van Joop Stokkermans. Van twee omroepen werd de herkenningsmelodie uit de jaren tachtig in de lijst gekozen, van Veronica en de zendersluiter van de VPRO (Telegraaf).
 

--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst door TVF 
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #27 Gepost op: 7-07-2004, 19:50:37 »
22 juli 2004

De Baron grote winnaar Forumverkiezingen

Enschede (RN-Hoofdkwartier)
De Baron heeft toegeslagen tijdens de forumverkiezigen die gisteravond gehouden zijn. De awards voor liefste user, beste user, beste Nederlandse user, beste Belgische user, beste Zambiaanse user, best baron, mooiste avatar, mooiste ondertitel, mooiste nickname, orgineelste user, meest bijzondere user, meest vrolijke user en de leukste rokende vrouwelijke admin met webcam vielen hem ter eer. 'Vooral die laatste is mij een raadsel' aldus de Baron in een korte verklaring. 'Hier doe je het allemaal voor he, vooraf had ik dit natuurlijk nooit zien kunnen aankomen. Alle ogen waren gericht op Nostradamus die volgens de kenners met de meeste prijzen naar huis zou gaan. Helaas, er kan er maar een de beste zijn, we laten ons niet kennen, we gaan gewoon maar door en wie niet tegen zijn verlies kan die is maar zielig hoor.' De verkiezingen kende nog meer verrassingen. Zo werd Bono uitgekozen tot 'Meest Irritante User' Bono in een korte verklaring: 'En ik ben geeneens een user, ik ben alleen maar een beer die van de ene op de andere poot heen en weer heenhopt.' De andere winnaars in betreffende catorgien:

Beste badasschick: Dorine
Beste oudje (boven de 100): Verdi
Lelijkste forumwoord: SMORG
Moeilijkste forumnaam: Anzjie
'Mag ik een teilje, wat ben jij een slijmbal'-award: Kîm, Cora Bora, Lorelei, Linda, Dorine, Compuart & Verdi
Beste Nieuwsovertikker: Nostradamus
Oeuvre-award: Chriz

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #28 Gepost op: 9-07-2004, 13:38:25 »
Opnieuw liquidatie RN-crimineel in Enschede

Uitgegeven: 9 juli 2004 13:28


ENSCHEDE VLAKBIJ AMSTERDAM - Bij een schietpartij op de hoek bij het RN-hoofdkwartier is donderdagmiddag de voormalig Realitynetleider Compuart in zijn rechterpink geschoten. Zijn huisgenoot Malcolm raakte ook gewond en ligt met een bloedneus in het ziekenhuis. Beiden zaten in een lichtroze auto toen ze onder vuur werden genomen. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

De beruchte zwartmaker Compuart werkte vanaf de jaren tachtig veel samen met maffiabaas Klaas Bruinsma en verkocht grote bravo-smiliespartijen aan Lorelei. Bruinsma werd in 1991 doodgeschoten, Lorelei raakte gewond bij een vuurgevecht in 1994 waardoor ze haar benen moest laten amputeren en een vissenstaart ervoor in de plaats moest laten zetten.

Volgens de politie stond de auto, met Nederlands kenteken te wachten voor een stoplicht, toen een bromfiets met twee jongens erop naast de auto stopte. Toen de bestuurder optrok, stapte de bijrijder van de bromfiets af en schoot een aantal keer gericht op Compuarts rechterpink. De al rijdende auto kwam tegen de paal van een ander stoplicht tot stilstand. Malcolm zat op de passagiersstoel.

Volgens een ooggetuige kwamen de daders op een scooter aanrijden. "De jongen die achterop zat, stapte af en vuurde zo'n tien kogels op de pink af. Die waren allemaal raak. Daarna gingen beide jongens er op de scooter vandoor", aldus de ooggetuige.

De politie heeft de wijde omgeving afgezet en een politiehelikopter ingezet om de mannen op te sporen. Enkele mensen die aan het signalement van de daders voldoen, zijn in de omgeving aangehouden. Daarmee is niet gezegd dat zij daadwerkelijk de schutters zijn, aldus de politie.

« Laatst bewerkt op: 9-07-2004, 13:48:34 door De Baron »

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #29 Gepost op: 9-07-2004, 13:43:36 »
Opnieuw liquidatie RN-crimineel in Enschede




AMSTERDAM - ............................

wat klopt er niet aan dit plaatje??  8)

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #30 Gepost op: 9-07-2004, 13:47:52 »
VVC eist aanslag op!

Nog geen half uur na het bekendmaken van de liquidatie op Compuart heeft de beweging 'VVC' de aanslag opgeeist. Ongure Keesie (echte naam onbekend) spreekt: 'VVC staat voor Vrienden van Chriz. Zij deden de eerste stap en nu hebben wij teruggeslagen. Uit betrouwbare bron hadden we voornomen dat Compuart achter de brute aanslag op Chriz zat, maar we hebben hem nu weer terug gepakt! Mwuhahahaha!'

De Enschedese politie heeft nog geen spoor van de daders van de schietpartij waarbij vandaag Compuart geraakt werd in zijn pink. Kort na het incident werden twee verdachten aangehouden, maar zij zijn na verhoor heengezonden, aldus een woordvoerder van de politie vrijdag.

Bij de schietpartij raakte de huisgenoot van Compuart, Malcolm zwaar gewond. Hij ligt nog op de intensive care met een bloedneus. Zijn toestand is inmiddels wel stabiel. Dat heeft politiewoordvoerder Adjudant van der Steen vrijdag laten weten.

Het signalement van de schutter en zijn kompaan werd onmiddellijk verspreid onder het politiepersoneel. Op basis daarvan werden twee verdachten aangehouden, maar zij bleken in de loop van de dag niet het gezochte duo. De ene is te herkennen aan een rode neus, een geruit bloesje en een oranje kapsel, de ander is te herkennen aan blauwe veren een grote oranje snavel.

Bij de reeks van liquidaties de afgelopen dagen in Enschede wisten de schutters vrijwel altijd te ontkomen. Meer dan eens ontkwamen zij op motors, brommers of scooters. Vaak zijn de voertuigen het laatste spoor dat de daders achterlaten. Ook het spoor van de moordenaar van Chriz Zirch ontbreekt nog steeds elk spoor.

Compuart, bijgenaamd Bob Marley, was de vriend van Lorelei. De geliefden  runden samen de coffeeshop annes café Bar Red de Molshoop op de Amsterdamse wallen. Beiden zijn bekenden van de politie.




Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #31 Gepost op: 9-07-2004, 18:33:18 »
LOSSE HANDJES FATAAL VOOR NICO
--------------------------------------------------------------------------------
 
Het lijkt erop dat Ruud Lubbers een evenknie heeft gevonden in kluskeizer Nico Zwinkels:

Doe-het-zelver Nico Zwinkels, bekend van Eigen Huis & Tuin, is niet meer welkom bij SBS 6. De reden is dat hij niet met zijn handen van vrouwen kan afblijven.

Na onderzoek van SBS 6, ingesteld na aanhoudende geruchten over talloze handtastelijkheden van Nico, heeft de zender gisteren vastgesteld dat de verhalen kloppen. Een woordvoerder: "We zijn erg geschrokken en moeten hieraan conclusies verbinden. SBS 6 kan het zich niet veroorloven om met dit soort praktijken geassocieerd te worden."

Zwinkels (59) zou vanaf september samen met tuinman Rob Verlinden, met wie hij 11 jaar een tv-duo vormde op RTL 4, op zaterdag een nieuw lifestyleprogramma presenteren op SBS 6. "

Ook voor Verlinden is na de affaire geen plek meer.

Een maand geleden maakten Nico Zwinkels en Rob Verlinden hun overstap naar SBS 6 bekend. Nico wilde het rustiger aan gaan doen verklaarde RTL zijn plotselinge vertrek, maar volgens programmasponsor Praxis van Eigen Huis & Tuin was de klusjesman te oud geworden. Bronnen bevestigen nu dat Nico's handtastelijkheden de werkelijke reden van zijn vertrek was.

Nico - getrouwd, kinderen, opa - zou volgens weekblad Privé onder meer zeven jaar geleden op een feestje de blouse van een styliste hebben opengetrokken en haar in het zwembad hebben gegooid. Ook talloze andere vrouwelijke medewerkers zouden met 'de handige handjes' van Nico te maken hebben gehad, schrijft het blad.

Nico's manager Jan Dekker wil enkel kwijt dat de verhalen over handtastelijkheden niet kloppen. Binnenkort zal de doe-het-zelver op alle aantijgingen reageren, zegt hij. Tuinman Rob Verlinden en Myrna Goossen, die de laatste jaren Eigen Huis & Tuin presenteerde, waren gisteren niet voor commentaar bereikbaar.

Een woordvoerder van SBS 6: "Het is waar dat Rob Verlinden de dupe wordt van deze hele affaire. Maar dat is niet onze schuld. SBS 6 heeft Nico en Rob uitdrukkelijk als duo binnengehaald. En van een duo is nu gewoon geen sprake meer." (Algemeen Dagblad)
 

--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst door TVF 
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #32 Gepost op: 9-07-2004, 18:52:01 »
Indiana Jones ontvlucht boot
geplaatst: 8/7/2004 
Hollywood-ster Harrison Ford en zijn vriendin, actrice Calista Flockhart zijn maandag een hotel in Wales ingevlucht, omdat ze de slaap niet konden vatten op hun vakantieboot.

Het gezin genoot van een eenvoudige vakantie op een boot in Engeland en Wales. Ze wilden het even stellen zonder luxe hotels en dure diners. In plaats van in chique restaurants te eten, kochten ze hun dagelijkse kost in de supermarkt. Maar na een slechte nacht op het water besloten ze toch om in te checken in een hotel in Wales.

De hotelmanager, Ashraf Elsergany, beschrijft het stel als "aardig" en "normaal". Toen de twee acteurs voor zijn deur stonden, kon hij het nauwelijks geloven. "Om eerlijk te zijn, dacht ik dat ik droomde. Ze zeiden: heeft u kamers beschikbaar? Waarop ik zei: Ja, geen probleem."

Elsergany trakteerde het echtpaar, hun zoon en dochter op een chocoladetaart, omdat hij op een website had gelezen dat Harisson Ford volgende week jarig is.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #33 Gepost op: 9-07-2004, 18:52:31 »
'Demi Moore zwanger'
geplaatst: 6/7/2004 
Actrice Demi Moore is zwanger van haar zestien jaar jongere vriend Ashton Kutcher. Dat beweert een insider tegen de Britse krant de Daily Sport.

De actrice ontkent het gerucht. Maar volgens de insider is ze 'absoluut zwanger'. Zij heeft haar vrienden onlangs verteld dat ze gestopt is met roken en dat ze graag nog een kind zou willen. Moore heeft drie kinderen van haar tweede man Bruce Willis.

Volgens de krant zullen de 41-jarige Demi en de 26-jarige Ashton elkaar in september het ja-woord geven.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #34 Gepost op: 15-07-2004, 12:18:43 »
Whoopi gedumpt na Bush-belediging
geplaatst: 15/7/2004 
Whoopi Goldberg is niet langer te zien in de reclamecampagne van Slim-Fast. De actrice heeft tijdens een fondsenwerving voor de Democratische partij de Amerikaanse president George Bush belachelijk gemaakt. Dat was reden voor het bedrijf van de dieetdrankjes Goldberg te schrappen uit de campagne.

"We zijn zeer teleurgesteld in de manier waarop mevrouw Goldberg zich heeft uitgelaten over de huidige president. En het spijt ons ten zeerste als een van haar opmerkingen aan onze consumenten aanstoot zou hebben gegeven", aldus manager van Slim-Fast, Terry Olson.

Whoopi gebruikte tijdens haar 'Bush-bashing speech' de achternaam van de president als een seksuele referentie. De aanwezigen, onder wie Jon Bon Jovi, Paul Newman, Meryl Streep en Jessica Lange, konden er wel hartelijk om lachen. Tijdens de bijeenkomst is ruim 7,5 miljoen euro opgehaald voor Democratisch presidentskandidaat John Kerry.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #35 Gepost op: 15-07-2004, 12:19:00 »
Hartkloppingen na McDonalds
geplaatst: 14/7/2004 
Wat gebeurt er wanneer iemand een maand lang alleen maar bij McDonalds eet? De Amerikaanse regisseur Morgan Spurlock nam de proef op de som met de documentaire 'Super Size Me'. De film draait inmiddels in de Amerikaanse bioscopen en heeft daar de discussie over de uitdijing van Amerika behoorlijk doen oplaaien.

Spurlock kwam op het idee voor de documentaire toen hij tijdens Thanksgiving een woordvoerder van McDonalds op televisie zag. De woordvoerder vertelde over een rechtszaak die twee veel te dikke meisjes hadden aangespannen tegen de fastfoodketen. Volgens de woordvoerder waren zij absoluut niet te dik geworden van het eten bij McDonalds.

Om de film te kunnen maken, bedacht Spurlock een aantal regels. Hij mocht alleen een 'supersize' portie bestellen wanneer het hem werd gevraagd en hij mocht alleen maar dingen eten die ze bij McDonalds verkopen. Alles wat op het menu staat moest hij in ieder geval een keer bestellen. En Spurlock moest drie maaltijden per dag eten: ontbijt, lunch en avondeten.

De regisseur kreeg na 21 dagen pijn in zijn borst. Ook dacht hij dat hij hartkloppingen had. "Dat was behoorlijk beangstigend. Alle drie de doktoren zeiden dat ik ermee moest stoppen. Dus belde ik mijn moeder, mijn vader, vrienden, vrienden van vrienden en zij zeiden allemaal het zelfde: 'Stop ermee'. Het telefoontje naar mijn broer zorgde ervoor dat ik er toch mee doorging. Hij zei 'Morgan, er zijn mensen die deze shit hun hele leven eten. Denk je echt dat je dood gaat wanneer je nog negen dagen doorgaat?'"

Spurlock wil dat mensen door zijn film gaan nadenken over hun eetpatroon. In Nederland gaat de documentaire 12 augustus in première.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #36 Gepost op: 15-07-2004, 12:19:55 »
Angstige Will Smith
geplaatst: 13/7/2004 
Will Smith heeft gezegd dat angst voor mislukkingen hem helpt over zijn gebrek aan zelfvertrouwen heen te stappen. De acteur is momenteel bezig met opnames voor de sciencefiction film 'I, Robot' waarin hij een politieagent speelt. Hij ontdekt een complot van robotten die de wereld willen veroveren.

Volgens Smith mag hij in deze film dan een held spelen, in het echte leven ontbreekt het hem aan zelfvertrouwen. "Wat mensen zien als zelfvertrouwen, is mijn reactie op angst. Er hoeft maar één iemand te zijn die me vertelt dat ik het niet kan. En ik gebruik mijn angst voor mislukking als drijfveer het wel te doen."

In het artikel beschrijft Smith tevens een incident op Jamaica. Als 20-jarige keek hij naar mensen die van een hoge klif de zee in doken. "Ik kon niet zwemmen en stond doodsangsten uit. Ik stond daar en na drie minuten dacht ik: 'Dit is belachelijk'. En ik sprong van de klif het water in."
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #37 Gepost op: 15-07-2004, 12:29:45 »
Ashton koopt Barbie voor Demigeplaatst: 9/7/2004
Ashton doet alles voor zijn 40-nog-wat-jarig meisje. Er is niets wat hij niet voor Demi zou doen. Zo heeft hij afgelopen week een speciaal cadeau gekocht voor de filmdiva. Met zijn vrienden stroopte hij een rommelmarkt af om te kopen wat zijn toekomstige vrouw het allerliefst zou willen hebben. Tot hij stuitte op een half vergane barbiepop. Hij dacht dat het een antieke barbie was, wat Demi verzamelt. De ‘Punk’d-ster’ liet zich wijsmaken dat de pop uit de jaren zestig stamde en dat het een collectors item was. Hij betaalde meer dan 100 dollar en snelde naar huis met de pop. Echter Demi moest haar naïeve toyboy uitleggen dat het een waardeloze pop was.

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #38 Gepost op: 21-07-2004, 13:44:17 »
Michael Jackson: 'Ik krijg geen vierling'

Michael Jackson heeft ontkend vader van een vierling te worden. Dit meldt de officiële website, MJJsource, van de King of Pop woensdag. Het Amerikaanse blad Us Weekly meldde dinsdag dat een draagmoeder in Florida in verwachting is van vier baby's van Jackson.

"Us Weekly meldde op dinsdag 20 juli 2004 dat Michael Jackson vader zou worden van een vierling. MJJsource ontkent de echtheid van dit bericht. Verder wil MJJsource niets meer over deze zaak kwijt."


Het magazine zei verder dat Jackson in een duur hotel in Miami Beach verbleef tijdens zijn bezoek aan de vrouw uit Florida. De 45-jarige superster heeft al drie kinderen, Prince Michael I, Paris en Prince Michael II.

De moeder van de eerste twee kinderen is Debbie Rowe. Wie de moeder van Prince Michae II is, is niet bekend. Jackson heeft al eerder laten weten dat het een draagmoeder betreft.

bron:nu.nl

That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lekker Belangrijk
« Reactie #39 Gepost op: 21-07-2004, 13:45:29 »
Rafael en Sylvie prikken trouwdatum


AMSTERDAM - Voetballer Rafael van der Vaart heeft zijn 26-jarige vriendin Sylvie Meis voor het Europees Kampioenschap ten huwelijk gevraagd. Tijdens een vakantie in het Spaanse Marbella verraste de voetballer Sylvie volkomen, zo is te lezen in het blad Pulse. "Na een heerlijk diner stelde ik haar voor om een strandwandeling met me te maken. Toen ik zag dat we alleen waren, ben ik door mijn knieën gegaan en heb ik haar om haar hand gevraagd".

Sylvie kon haar tranen toen niet bedwingen: "Ik huilde van blijdschap en geluk en daarna heb ik vier dagen lang voortdurend naar mijn hand gekeken omdat ik steeds naar die mooie ring wilde kijken."

Op 4 juni 2005 zullen Sylvie en Rafael het ja-woord geven in de geboorteplaats van de 21-jarige voetballer Heemskerk.

bron: nu.nl
That's all