Auteur Topic: D*N's Talkshow  (gelezen 429312 keer)

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1220 Gepost op: 9-01-2016, 16:41:55 »

En Doornroosje viel in een diepe, diepe slaap..

Ik heb er even de tijd voor genomen.  ::zwaai::

Welkom aan onze andere gast, Moni ::bravo::

Nogmaals dankjewel!  ::bravo:: Ik vind het een eer om te gast te zijn. Ik lees dit topic altijd met veel plezier. Excuses dat m’n antwoorden wat langer op zich hebben laten wachten, maar ik had het de afgelopen dagen een beetje druk.

Citaat
- Je bent al sinds 2003 lid van RN zie ik ::oink:: Dat is echt best wel heel erg lang! Heb je het nog naar je zin hier na zo'n lange tijd?

Ja dat is inderdaad best al lang.  ::trots:: Sommige seizoenen was ik ook echt actief op het forum en discussieerde mee, maar er zijn ook seizoenen geweest dat ik alleen maar meelas. Ik heb volgens mij twee jaar geleden pas ontdekt dat er een hele gezellige Relaxhoek is. Ik snap niet waarom ik die niet eerder heb ontdekt. Ik viel na het molseizoen altijd in een ‘forum’gat en wist toen helemaal niet dat er hier nog andere leuke dingen te beleven waren. Een aantal jaren terug las ik een tweet over een spelletjesmiddag en toen werd ik nieuwsgierig en kwam in dat topic terecht. Ik heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zin. Het is bijna een verslaving om hier iedere dag te komen lezen en posten. Ik vind het zo leuk dat de relaxhoekers, van jong tot ouder, zo leuk met elkaar omgaan en elkaar in hun waarde laten, zowel hier op het forum als in het echt. Ik hoop nog lang hiervan mee te kunnen genieten.  ::bravo::

Citaat
- In de relaxhoek las ik een schokkende ontdekking :o
Je zei vroeger catalógus i.p.v. catálogus! Hoe gebeurt zoiets vraag ik mij altijd af ^^?

Volgens mij ontdekt iedereen weleens vroeg of laat dat ie een woord niet goed uitspreekt. Catalogus is ook niet echt een woord dat iedereen dagelijks gebruikt, dus het kan even duren voordat iemand tegen je zegt dat je het verkeerd uitspreekt. Toen ik 20 jaar geleden bij een bedrijf ging werken dat gespecialiseerd is in catalogi, kwam ik er in ieder geval achter dat ik niet de enige was die het zo uitsprak.

Citaat
- Storm vertelde net al een suuuper lief verhaaltje over haar Jan ::love:: Hoe is het bij jou in de liefde? Ook een smelt verhaaltje?

Er was eens…. 25 jaar geleden….. een vriendin van mij uit Eindhoven, die had een vriendengroep uit Amsterdam. Ze vroeg of ik zin had om met die groep mee op vakantie te gaan naar Spanje. Dat leek me wel leuk en zo gingen we met een groep van tien in de bus naar Spanje. In die Amsterdamse vriendengroep zat dus een leuke jongen. En zo is het begonnen aan de Costa Brava. Dus eigenlijk een vakantieliefde. In het begin werd er heel wat heen en weer gereisd, maar we zijn al snel gaan samenwonen. Eerst in Eindhoven, daarna in Amsterdam. Daar werd Abby  :D geboren en toen zij twee jaar was zijn we verhuisd naar Almere, waar we nu nog wonen.

Citaat
- Wat is het beste liedje (of de beste CD/LP) ooit gemaakt?

Oh dat vind ik een lastige vraag. Ik heb eigenlijk niet echt één lied of één CD/LP. Ik heb echt van die periodes dat ik dan weer luister naar Tears for Fears (vooral de eerste LP is goed), maar ook nummers van OMD, vooral Joan of Arc, Depeche Mode, Adam and the Ants, Queen, vooral Bohemian Rapsody, en Wishfull Thinking van China Crisis hoor ik graag. Dat zijn dan vooral nummers van vroeger. Van nu vind ik Muse, Causes, The Script goed. En volgens mij vergeet ik er nog wel een paar. Oh en nu ik zo in m’n geheugen aan het graven ben, schiet me een nummer te binnen dat ik best wel in de forumquiz had willen noemen: Sparks met This Town Ain’t Big Enough For The both Of Us. Dit is niet echt een antwoord op je vraag, maar ik kan dus echt niet één artiest/band of LP noemen. Het ligt gewoon aan m’n stemming op dat moment.
« Laatst bewerkt op: 9-01-2016, 16:45:16 door Moni »

Offline Stormpie

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1221 Gepost op: 9-01-2016, 19:14:15 »
 ::bravo:: een vakantieliefde... hoe romantisch wil je het hebben Aapje??
er was eens......

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1222 Gepost op: 9-01-2016, 19:41:14 »
het is weer zo'n lang antwoord geworden ::schaam::
Dat is goed, is juist leuk als gasten zo uitgebreid antwoorden ::bravo::


Citaat
Zo ben ik, in 1963, met mijn ouders en zusje met een vrachtschip vanuit Amsterdam naar Noorwegen vertrokken. Onze auto, een Renault 4, werd met een kraan aan boord van het schip gehesen. Daarna hebben we 6 weken door Noorwegen getrokken in een tijd dat er in Noorwegen nog maar één asfaltweg bestond. Er waren nog weinig bruggen en tunnels, dus moesten we vaak met een veer van de ene plek naar de andere. Toeristen zagen ze daar weinig en altijd werd gevraagd waar je vandaan kwam. Holland dus.. en dat was goed! Dan werd er ergens in het dorp een zeeman opgesnort die Engels sprak en dan werden we uitgenodigd voor koffie, broodjes en mijn ouders een borrel. 6 weken lang kamperen met prachtig weer!!
Nog steeds houd ik enorm van kamperen!
Klinkt goed, wat vindt je het leukste aan kamperen?

Citaat
Van Europa heb ik de noordelijkste punt van het vaste land bezocht (de Noordkaap) en ook de zuidelijkste punt van het vaste land (Gibraltar) Ik heb gekanood in Zweden, geroeid en gezeild in Nederland, gezwommen in de Golf van Biskaje en gefietst in Duitsland. (Dat was minder succesvol) Gewandeld in de Ardennen en wijn gebotteld in zuid Frankrijk.
Tijdens een vakantie in Mallorca ben ik op zoek gegaan naar de plaatsen waar mijn grootvader geschilderd heeft. De enige verre reis was naar Costa Rica, waar Jan en ik, samen met mijn zusje en haar man in bijna 3 weken van de westkust naar de oostkust zijn getrokken en weer terug. Tropische regenwouden, vulcanische berggebieden en mangroven.. Kolibries, slangen, gifkikkertjes, parasolmieren, brulapen, de Quetzal en nog veel meer, we hebben het allemaal gezien. Prachtig land!!

Erg mooie vakanties ::jaja::

Citaat
Mijn favoriete vakantieland is trouwens België en als we geld hebben willen we graag naar Amerika en Canada.
Gelukkig is België niet erg ver weg  ;D

Citaat
mijn loopbaan is behoorlijk saai.. mijn hobbies zijn veel leuker!! Maar als opleiding heb ik de PA gedaan (tegenwoordig Pabo) en heb ik mijn licentie gehaald als sportmasseur en sportverzorger. Met beide heb ik niets meer. In mijn tijd lagen de banen in het onderwijs niet voor het oprapen en ben ik bij een bank terechtgekomen.
Maar voor mij wel nieuwe informatie, ik wist niet dat je bij de bank hebt gewerkt ;).


Citaat
Toen ik kinderen kreeg ben ik gestopt met werken. Kinderopvang bestond hier toen nog niet en de ideeën over werkende moeders waren pre historisch. Met 3 opgroeiende jongens had ik mijn handen vol en hier in huis kon eigenlijk alles. Van knutselen en koekjesbakken tot hutten bouwen in de tuin. Onze oudste vond altijd zielige dieren, dus er werd een hok gemaakt voor Kareltje het kauwtje (zo tam!! later vloog hij gewoon los en kwam altijd als we hem riepen), er kwam een vijvertje voor een eend zonder snavel (die heeft het niet gered) er kwamen nog meer eenden, een gans, muizen, vissen, marmotjes, vogeltjes, poezen.
We gingen op vakantie naar de Veluwe, fietsen mee, we deden spelletjes en hadden veel plezier :D
Deze momenten zijn natuurlijk ook erg waardevol. Als je zo terugkijkt, was je dan liever blijven werken of denk je dat je al deze momenten niet had meegemaakt als je nog aan het werk was?

Citaat
In die tijd ben ik ook begonnen als vrijwilligster bij het jeugdwerk, en eigenlijk ben ik nog steeds vrijwilligster :D Bij van alles.  Ik heb leren grimeren en dat doe ik nog steeds, gewoon omdat het leuk is en ben weer gaan fotograferen. Heb mezelf leren photoshoppen en ben daar behoorlijk handig in. Heb aan ouderen lesgegeven in MSWord, Windows, en nog zo wat van die dingen. Kortom... 24 uur in een dag is niet genoeg.
  ::bravo::

Citaat
dat ligt een beetje aan m’n mood..
favoriet zijn: Jaipur Saphir (niet meer verkrijgbaar), Janzen, Burberry London, Gucci Rush 1 & 2, Bruno Banani.
Aanraders voor de vrouwen hier dus  ;D

Laatste set vragen:

- Misschien ook nog leuk om het te hebben over realitynet, aangezien je toch al wel een tijdje hier rondwandelt. Je bent een tijdje weggeweest, waardoor kwam dit? En waardoor ben je weer terug gekomen?

- Zijn er grote verschillen met hoe het 'toen' was hier op het forum (2002-2007 ongeveer?) en nu?

- Welke forummer zou je wel eens willen ontmoeten?

- Oh we hebben nog geen muziekvraag gehad: Wat is voor jou hét nummer van 2015?
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1223 Gepost op: 9-01-2016, 20:03:28 »
De vraag voor Aapje en D*N:

Jullie mogen van mij op wereldreis. Hoe jullie reizen en waar jullie overnachten, speelt geen rol want jullie krijgen voldoende budget mee maar welke 10 plaatsen zouden jullie willen bezoeken?
Moeilijke vraag ....

Tokio, Bangkok, Sydney, Kaapstad, Rio de Janeiro, San José, Los Angeles, New York, Montreal en Reykjavik

Dus, Aapje en D*N: als jullie 1x terug in de tijd mochten reizen, naar welke tijd zou je dan gaan? Verklaar je nader.  ;D
Tijd van Grieken en Romeinen, die hadden wel smaak ::jaja::

also...

TOGA PARTY, TOGA PARTY
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1224 Gepost op: 10-01-2016, 22:41:49 »
Ik heb er even de tijd voor genomen.  ::zwaai::

Nogmaals dankjewel!  ::bravo:: Ik vind het een eer om te gast te zijn. Ik lees dit topic altijd met veel plezier. Excuses dat m’n antwoorden wat langer op zich hebben laten wachten, maar ik had het de afgelopen dagen een beetje druk.  
Helemaal niet erg, bij mij duurt het vaker nog langer ^^!

Ja dat is inderdaad best al lang.  ::trots:: Sommige seizoenen was ik ook echt actief op het forum en discussieerde mee, maar er zijn ook seizoenen geweest dat ik alleen maar meelas. Ik heb volgens mij twee jaar geleden pas ontdekt dat er een hele gezellige Relaxhoek is. Ik snap niet waarom ik die niet eerder heb ontdekt. Ik viel na het molseizoen altijd in een ‘forum’gat en wist toen helemaal niet dat er hier nog andere leuke dingen te beleven waren. Een aantal jaren terug las ik een tweet over een spelletjesmiddag en toen werd ik nieuwsgierig en kwam in dat topic terecht. Ik heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zin. Het is bijna een verslaving om hier iedere dag te komen lezen en posten. Ik vind het zo leuk dat de relaxhoekers, van jong tot ouder, zo leuk met elkaar omgaan en elkaar in hun waarde laten, zowel hier op het forum als in het echt. Ik hoop nog lang hiervan mee te kunnen genieten.  ::bravo::
Ah ja, het bekende zwarte gat ::jaja::
Wat leuk dat je de relaxhoek zo gevonden hebt ::bravo::

Volgens mij ontdekt iedereen weleens vroeg of laat dat ie een woord niet goed uitspreekt. Catalogus is ook niet echt een woord dat iedereen dagelijks gebruikt, dus het kan even duren voordat iemand tegen je zegt dat je het verkeerd uitspreekt. Toen ik 20 jaar geleden bij een bedrijf ging werken dat gespecialiseerd is in catalogi, kwam ik er in ieder geval achter dat ik niet de enige was die het zo uitsprak.
Haha ja dat is waar :)

Er was eens…. 25 jaar geleden….. een vriendin van mij uit Eindhoven, die had een vriendengroep uit Amsterdam. Ze vroeg of ik zin had om met die groep mee op vakantie te gaan naar Spanje. Dat leek me wel leuk en zo gingen we met een groep van tien in de bus naar Spanje. In die Amsterdamse vriendengroep zat dus een leuke jongen. En zo is het begonnen aan de Costa Brava. Dus eigenlijk een vakantieliefde. In het begin werd er heel wat heen en weer gereisd, maar we zijn al snel gaan samenwonen. Eerst in Eindhoven, daarna in Amsterdam. Daar werd Abby  :D geboren en toen zij twee jaar was zijn we verhuisd naar Almere, waar we nu nog wonen.
Aaahw wat een super romantisch verhaal ::love::!!
Was het liefde op het eerste gezicht? Of kwam de vonk nadat je hem in het mooie Spanje zag?

Oh dat vind ik een lastige vraag. Ik heb eigenlijk niet echt één lied of één CD/LP. Ik heb echt van die periodes dat ik dan weer luister naar Tears for Fears (vooral de eerste LP is goed), maar ook nummers van OMD, vooral Joan of Arc, Depeche Mode, Adam and the Ants, Queen, vooral Bohemian Rapsody, en Wishfull Thinking van China Crisis hoor ik graag. Dat zijn dan vooral nummers van vroeger. Van nu vind ik Muse, Causes, The Script goed. En volgens mij vergeet ik er nog wel een paar. Oh en nu ik zo in m’n geheugen aan het graven ben, schiet me een nummer te binnen dat ik best wel in de forumquiz had willen noemen: Sparks met This Town Ain’t Big Enough For The both Of Us. Dit is niet echt een antwoord op je vraag, maar ik kan dus echt niet één artiest/band of LP noemen. Het ligt gewoon aan m’n stemming op dat moment.


Ja ik geef toe, die vraag is onmogelijk te antwoorden ;D
Maar je hebt een goed antwoord gegeven!!
Goede muzieksmaak heb je ::ok::


- In Spanje heb je je man leren kennen, is dat ook je lievelings vakantieplek?
- Waar zou je graag nog een keer naartoe willen gaan?
- Wat voor hobby's heb je allemaal, naast RN :) ?
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Stormpie

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1225 Gepost op: 12-01-2016, 23:32:17 »
Dat is goed, is juist leuk als gasten zo uitgebreid antwoorden ::bravo::

Klinkt goed, wat vindt je het leukste aan kamperen?
het leukste aan kamperen vind ik de vrijheid die je hebt. Wij kamperen het liefst op de bonnefooi en weten in de meeste gevallen van te voren nooit waar we naar toe gaan.

Citaat
Erg mooie vakanties ::jaja::
Gelukkig is België niet erg ver weg  ;D
Maar voor mij wel nieuwe informatie, ik wist niet dat je bij de bank hebt gewerkt ;).
jep, bij de Amrobank.. toen ze nog niet samen waren met de ABN. Op het kantoor op de Dam in Amsterdam en dat was best een leuke locatie om te werken!!


Citaat
Deze momenten zijn natuurlijk ook erg waardevol. Als je zo terugkijkt, was je dan liever blijven werken of denk je dat je al deze momenten niet had meegemaakt als je nog aan het werk was?
als ik nu terugkijk was ik misschien liever blijven werken, maar zo ging het verhaaltje niet. ;D
Citaat
  ::bravo::
 Aanraders voor de vrouwen hier dus  ;D

Laatste set vragen:

- Misschien ook nog leuk om het te hebben over realitynet, aangezien je toch al wel een tijdje hier rondwandelt. Je bent een tijdje weggeweest, waardoor kwam dit? En waardoor ben je weer terug gekomen?
ik heb een tijdje op een andere site rondgehangen. Een online spel. Daar ben ik helemaal mee gestopt toen ik me realiseerde dat het meer tijd in beslag nam dan goed voor me was. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Citaat
- Zijn er grote verschillen met hoe het 'toen' was hier op het forum (2002-2007 ongeveer?) en nu?
We hadden meer sites. De invloed van social media was er eigenlijk niet. In het begin bestond er nog geen facebook, twitter, etc. Je had MSN en ICQ en dat was het wel zo'n beetje. Een forum als dit was heel vooruitstrevend!! We kregen ook alle medewerking om onze sites zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Al die sites betekende best wel een grote verantwoordelijkheid. Er was dus een aparte uitgebreide Algemene Crew / een site Crew en een groot AL netwerk. Er waren fandagen voor Wie Is De Mol en ook voor Expeditie Robinson. Toen de invloed van de social media groeide werd de samenwerking met name met bv. ER plotseling stukken minder. Door de jaren heen zijn er mensen verdwenen, maar ook weer nieuwe enthousiaste mensen bijgekomen! De gezelligheid is er nog steeds! Ik ben best wel blij dat ik, na zo'n tijd weg te zijn geweest, weer mee mag werken om het hier gezellig te maken en te houden! Ik denk dat de kracht van Realitynet is dat iedereen hier welkom is. Het is een site door mensen voor mensen.


Citaat
- Welke forummer zou je wel eens willen ontmoeten?
ik zou Brinta wel een bordje pap willen voeren.. Neeeee.. geintje. Ik zou nog wel eens op een spellendag willen komen. Maar die vallen altijd in het weekend en weekend is family time. Daar valt niet of nauwelijks aan te tornen. Maar wie weet komt er nog wel eens een forummer m'n dorpje een bezoek brengen :D

Citaat
- Oh we hebben nog geen muziekvraag gehad: Wat is voor jou hét nummer van 2015?
ik heb meer met oudere muziek maar vind bv George Ezra - listen to the man wel leuk :D
oh ships, die is van 2014

vooruit dan maar.. met youtube


Mag ik nu ook een lastige vraag stellen??
er was eens......

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1226 Gepost op: 13-01-2016, 00:27:19 »
Bedankt voor je antwoorden ::bravo::, een zeer geslaagd interview :).

Nu mag je inderdaad een lastige vraag stellen aan mij en Aapje ::jaja::
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1227 Gepost op: 13-01-2016, 11:44:23 »
Aaahw wat een super romantisch verhaal ::love::!!
Was het liefde op het eerste gezicht? Of kwam de vonk nadat je hem in het mooie Spanje zag?
Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar ik vond 'm wel gelijk heel erg leuk, grappig en lief.

Citaat
Ja ik geef toe, die vraag is onmogelijk te antwoorden ;D
Maar je hebt een goed antwoord gegeven!!
Goede muzieksmaak heb je ::ok::
Dank je!  ::bravo::

Citaat
In Spanje heb je je man leren kennen, is dat ook je lievelings vakantieplek?
Nee eigenlijk niet, maar ik heb ook niet echt een lievelingsplek. Maar ik vind Spanje wel een fijn vakantieland. Vroeger, toen ik nog een mini-Moni was, gingen we er altijd op vakantie en we zijn er nu ook regelmatig met ons gezin op vakantie geweest. We zijn nog één keer daar in het plaatsje geweest waar het begon, gewoon om even herinneringen op te halen, en hebben Sangria gedronken in een tentje waar we toen ook vaak kwamen. Dat was wel speciaal. Maar verder herkende ik er niet veel meer van. Vorig jaar zijn ben ik voor het eerst naar Griekenland geweest, Lefkas, en dat vond ik ook een heel mooi eiland met een mooie blauwe zee. Ik vind strand en zee heerlijk.  ::love::  ::dans::

Citaat
Waar zou je graag nog een keer naartoe willen gaan?
Ik zou graag een keer naar Australië willen gaan. Het lijkt me een prachtig land. Ik vlieg alleen liever niet, dus dat wordt dat wel heel lastig.

Citaat
Wat voor hobby's heb je allemaal, naast RN :) ?
Ik ben graag creatief bezig: haken, breien en noem maar op. Koken en bakken vind ik ook erg leuk (en het opeten  ;D). Ik verzamel kookboeken. Ik vind het heerlijk om door de kookboeken te bladeren en recepten te bekijken. Ik vind het ook heel leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. Niet van die moeilijke uitgebreide recepten voor een chic diner, maar bijvoorbeeld Indiase, Thaise en Indonesische recepten probeer ik graag uit. Ik surf dus ook graag rond op internet op zoek naar nieuwe recepten, producten, creatieve dingen en interessante artikeltjes. Verder kan ik erg genieten van een dagje shoppen met Abby en in de zomer vind ik het heerlijk om te fietsen.

Edit: koekboeken veranderd in kookboeken  ::zwaai::
« Laatst bewerkt op: 13-01-2016, 22:16:54 door Moni »

Online Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1228 Gepost op: 13-01-2016, 13:09:13 »
Koekboeken, dat klinkt heerlijk :D

Leuk Moni en Storm om zoveel over jullie te horen ::ok::
Keep calm and eat chocolates!

Offline Duncton

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1229 Gepost op: 13-01-2016, 19:45:30 »
Leuk om te lezen. ::ok::
If I was a haircut would you wear a hat?

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1230 Gepost op: 13-01-2016, 22:15:24 »
Koekboeken, dat klinkt heerlijk :D

Leuk Moni en Storm om zoveel over jullie te horen ::ok::

 ::rofl::

Ik dacht dat ik het zo goed had doorgelezen. Van koekboeken heb ik er niet zoveel.  ;D

Offline Stormpie

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1231 Gepost op: 13-01-2016, 22:24:53 »
::rofl::

Ik dacht dat ik het zo goed had doorgelezen. Van koekboeken heb ik er niet zoveel.  ;D

was al nieuwsgierig en googelen op koekboek..

er was eens......

Offline de_witte

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1232 Gepost op: 13-01-2016, 22:46:45 »
Ik wil ook! ::zwaai::
Wit is ook een kleur!

Offline Miek1999

  • Aanspreekpunt Expeditie Robinson
  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1233 Gepost op: 14-01-2016, 07:33:32 »
Ik wil ook! ::zwaai::

+1  ;D

Leuk om te lezen Stormpie en Moni  ::ok::
I will follow my inner gold

Online wouterv

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1234 Gepost op: 14-01-2016, 12:04:02 »
+1  ;D

Leuk om te lezen Stormpie en Moni  ::ok::
+1.  Zeer toffe manier om forumleden te leren kennen
klaar voor de strijd

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1235 Gepost op: 14-01-2016, 15:48:30 »
Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar ik vond 'm wel gelijk heel erg leuk, grappig en lief.
Nog steeds een heel leuk verhaal ::love::

Nee eigenlijk niet, maar ik heb ook niet echt een lievelingsplek. Maar ik vind Spanje wel een fijn vakantieland. Vroeger, toen ik nog een mini-Moni was, gingen we er altijd op vakantie en we zijn er nu ook regelmatig met ons gezin op vakantie geweest. We zijn nog één keer daar in het plaatsje geweest waar het begon, gewoon om even herinneringen op te halen, en hebben Sangria gedronken in een tentje waar we toen ook vaak kwamen. Dat was wel speciaal. Maar verder herkende ik er niet veel meer van. Vorig jaar zijn ben ik voor het eerst naar Griekenland geweest, Lefkas, en dat vond ik ook een heel mooi eiland met een mooie blauwe zee. Ik vind strand en zee heerlijk.  ::love::  ::dans::
Oh dat lijkt me wel raar ja, naar de plek terug gaan waar je elkaar ontmoet hebt, en dan allebei een totaal ander persoon zijn als t ware doordat het zo veel jaren later is.

Lefkas ziet er echt prachtig uit :o  ::love::


Ik zou graag een keer naar Australië willen gaan. Het lijkt me een prachtig land. Ik vlieg alleen liever niet, dus dat wordt dat wel heel lastig.
Dat wordt lastig inderdaad. Zelfs google maps weet geen route ::ohno::
Toch maar een keertje vliegen dan?
Heb je vliegangst? Of is het meer iets wat je niet zo fijn vindt maar eventueel wel zou kunnen doen een keer?

Ik ben graag creatief bezig: haken, breien en noem maar op. Koken en bakken vind ik ook erg leuk (en het opeten  ;D). Ik verzamel kookboeken. Ik vind het heerlijk om door de kookboeken te bladeren en recepten te bekijken. Ik vind het ook heel leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. Niet van die moeilijke uitgebreide recepten voor een chic diner, maar bijvoorbeeld Indiase, Thaise en Indonesische recepten probeer ik graag uit. Ik surf dus ook graag rond op internet op zoek naar nieuwe recepten, producten, creatieve dingen en interessante artikeltjes. Verder kan ik erg genieten van een dagje shoppen met Abby en in de zomer vind ik het heerlijk om te fietsen.

Edit: koekboeken veranderd in kookboeken  ::zwaai::

OOhja we moeten nodig eens een brei- en haakmiddag plannen ;D Ik heb het al heel lang niet meer gedaan tho.

- Heb je onlangs nog leuke dingen gemaakt?
- Is een koekboek maken niks voor jou ^^?
- Wat zou je doen als je de $1,568,000,000 Jackpot zou winnen die nu in de VS is gevllen?
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1236 Gepost op: 15-01-2016, 15:45:49 »
Dat wordt lastig inderdaad. Zelfs google maps weet geen route ::ohno::
Toch maar een keertje vliegen dan?
Heb je vliegangst? Of is het meer iets wat je niet zo fijn vindt maar eventueel wel zou kunnen doen een keer?
Ik heb wel vliegangst ja. Het is denk ik al meteen begonnen bij m'n eerste vlucht, naar Faro, waarbij er flinke turbulentie was en we een groot deel van de vlucht met riemen om moesten vliegen. Maar dat weerhoudt me er soms niet van om toch te vliegen. Vorig jaar nog naar Lefkas. Maar tijdens zo'n vlucht bedenk ik me dan dat ik het nooit meer ga doen. Ik voel me gewoon niet prettig in zo'n groot ding in de lucht. Ook al weet ik dat de kans dat er iets gebeurt vrij klein is, het is gewoon het onbehaaglijke gevoel.

Citaat
OOhja we moeten nodig eens een brei- en haakmiddag plannen ;D Ik heb het al heel lang niet meer gedaan tho.
Ja lijkt me heel leuk. ::jaja:: Er zijn hier genoeg haak- en breiliefhebbers.  ::jaja::

Citaat
Heb je onlangs nog leuke dingen gemaakt?
Ik ben al heel lang bezig met het haken van een grote deken. Wel lekker nu in de winter, want hij is al heel groot en bijna af en dan ligt ie lekker over m'n benen terwijl ik aan het haken bent.

Citaat
Is een koekboek maken niks voor jou ^^?
Een kookboek misschien wel, maar een koekboek niet.  :P Ik ben niet zo'n liefhebber van koekjes en taarten. Het liefst maak (en eet) ik hartige dingen. Ik schrijf wel af en toe een recept op als ik iets zelf in elkaar heb geflanst en het ook nog lekker heeft gesmaakt, maar het is nog niet zoveel om een heel boek te vullen. Ik blader dus graag kookboeken door in winkels en soms denk ik weleens, ja zo'n boek kan ik ook wel in elkaar draaien. Het is heel veel van hetzelfde valt me op. Ook de gezonde trend is echt zo'n hype waarbij je veel van hetzelfde tegenkomt. Ik heb nooit zo'n zin om aan die boeken te beginnen. Je begint vaak vol goede moed, maar het moet ook wel haalbaar zijn om iets te maken. Ik vind koken leuk, maar niet te omslachtig en zeker geen uren achter elkaar.

Citaat
Wat zou je doen als je de $1,568,000,000 Jackpot zou winnen die nu in de VS is gevllen?
Wow, dat heb ik niet meegekregen. Dat is wel heel veel. Ik zou een hele mooie boerderij kopen met veel ruimte voor dieren. En de mensen om me heen ook mee laten delen. Waarschijnlijk ook nog goede doelen steunen, die het kunnen gebruiken, want volgens mij krijgen sommige doelen wel genoeg.
« Laatst bewerkt op: 15-01-2016, 15:47:56 door Moni »

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1237 Gepost op: 16-01-2016, 12:15:25 »
Ik heb wel vliegangst ja. Het is denk ik al meteen begonnen bij m'n eerste vlucht, naar Faro, waarbij er flinke turbulentie was en we een groot deel van de vlucht met riemen om moesten vliegen. Maar dat weerhoudt me er soms niet van om toch te vliegen. Vorig jaar nog naar Lefkas. Maar tijdens zo'n vlucht bedenk ik me dan dat ik het nooit meer ga doen. Ik voel me gewoon niet prettig in zo'n groot ding in de lucht. Ook al weet ik dat de kans dat er iets gebeurt vrij klein is, het is gewoon het onbehaaglijke gevoel.
Ooh ja turbulentie ben ik ook geen fan van ;D
Angsten zijn vaak sterker dan je rationele gevoel ja. Kan me er alles bij voorstellen.

Ik ben al heel lang bezig met het haken van een grote deken. Wel lekker nu in de winter, want hij is al heel groot en bijna af en dan ligt ie lekker over m'n benen terwijl ik aan het haken bent.
Ah wat leuk! Post je een foto als hij af is?

Een kookboek misschien wel, maar een koekboek niet.  :P Ik ben niet zo'n liefhebber van koekjes en taarten. Het liefst maak (en eet) ik hartige dingen. Ik schrijf wel af en toe een recept op als ik iets zelf in elkaar heb geflanst en het ook nog lekker heeft gesmaakt, maar het is nog niet zoveel om een heel boek te vullen. Ik blader dus graag kookboeken door in winkels en soms denk ik weleens, ja zo'n boek kan ik ook wel in elkaar draaien. Het is heel veel van hetzelfde valt me op. Ook de gezonde trend is echt zo'n hype waarbij je veel van hetzelfde tegenkomt. Ik heb nooit zo'n zin om aan die boeken te beginnen. Je begint vaak vol goede moed, maar het moet ook wel haalbaar zijn om iets te maken. Ik vind koken leuk, maar niet te omslachtig en zeker geen uren achter elkaar.
Ik zou je kookboek kopen ::ok::
Wow, dat heb ik niet meegekregen. Dat is wel heel veel. Ik zou een hele mooie boerderij kopen met veel ruimte voor dieren. En de mensen om me heen ook mee laten delen. Waarschijnlijk ook nog goede doelen steunen, die het kunnen gebruiken, want volgens mij krijgen sommige doelen wel genoeg.

Jaa veel he! Niet normaal :o

Wat een leuke dingen om je geld aan uit te geven ::ok::


Bedankt voor je leuke interview! Je was een leuke talkshowgast ::hug::


Nu mag jij nog een pittige vraag aan mij en/of D*N stellen!
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1238 Gepost op: 17-01-2016, 13:17:39 »
Ah wat leuk! Post je een foto als hij af is?
Ja zal ik doen.  ::jaja::

Citaat
Ik zou je kookboek kopen ::ok::
Dat is lief.  ::bravo::

Citaat
Bedankt voor je leuke interview! Je was een leuke talkshowgast ::hug::
Nu mag jij nog een pittige vraag aan mij en/of D*N stellen!
Bedankt dat ik te gast mocht zijn.  ::hug::

Op de pittige vraag kom ik nog terug.  ::zwaai::

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1239 Gepost op: 17-01-2016, 23:56:25 »
Aflevering 22

Welkom bij de vijfde aflevering van het derde seizoen, beide dames van de vorige aflevering mogen hun vraag nog stellen ::jaja::. Ondertussen gaan wij verder met de onderschriftenronde.



Even kijken.. "Ga naar 'instellingen'". Ja, dat zeggen ze al jaren, maar ik woon hier nog best hoor.
Gefeliciteerd HDD ::bravo::

Tussenstand:
Nextgp 2
Daisy 2
Hulpdakdekker 1

Nieuwe opdracht:



Door naar onze eerste gast: Welkom Wouterv!

- Hoe ben je op het forum terecht gekomen? En waardoor ben je blijven hangen? :)

- Wat voor soort muziek luister je vaak?

- Wat is je loopbaan qua opleiding/werk tot nu toe?

- Je hebt in het laatste seizoen van de Survivor org meegedaan, hoe was deze manier van spelen voor jou?



And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human