Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 1022612 keer)

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #840 Gepost op: 28-08-2006, 23:15:32 »
Als ze hierdoor geen spits halen overweeg ik fan te worden van Sparta ::)

Nep-Supporter!  :o ;)

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #841 Gepost op: 28-08-2006, 23:17:04 »
Nep-Supporter!  :o ;)
Eigenlijk wel he ::tandpastasmiley::

Offline Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #842 Gepost op: 29-08-2006, 11:10:20 »
Voor elke aankoop die ze doen moeten ze nu in elk geval toestemming gaan vragen aan de KNVB. Beetje rare situatie  :-\\

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #843 Gepost op: 6-09-2006, 19:26:56 »
Goed nieuws voor Guikie: als hij gaat verhuizen naar Den Haag, mag hij 6 keer gratis naar het voetballen: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::




DEN HAAG - Ongeveer 450 nieuwe Hagenaars die deelnemen aan een inburgeringscursus bezoeken de komende tijd zes thuiswedstrijden van ADO Den Haag. In het kader van de Haagse Ontmoeting maken de nieuwe Hagenaars deze avonden kennis met een typische vrijetijdsbesteding van inwoners van Den Haag.

Bron: NOS-teletekst.


Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #844 Gepost op: 7-09-2006, 22:51:15 »
Van Gerwen zet King aan de kant
07 September 2006



Na Raymond van Barneveld en Simon Whitlock heeft Michael van Gerwen ook Mervyn King uitgeschakeld tijdens de Bavaria World Darts Trophy. In de kwartfinale van dat Grand Slam-toernooi rekende de 17-jarige Brabander in negen sets af met zijn ervaren Engelse tegenstander: 5-4.

Vanaf de eerste worp van de partij -180 in het geval van Van Gerwen- zat de Nederlandse jongeling goed in de wedstrijd. Toch keek hij na zes sets tegen een schier onuitwisbare 4-2 achterstand aan. Mighty Mike liet zien een echte knokker te zijn en kwam terug tot 4-4, om in de beslissende negende set zijn Engelse
tegenstander van zich af te schudden: 5-4.
Na afloop van de partij vertelde Van Gerwen geen moment te hebben gedacht aan een mogelijke verliespartij. Opmerkelijk was de plaspauze die de Brabander na de zevende set maakte. "Dat luchtte enorm op", was het commentaar van de eerste halve finalist van de Bavaria World Darts Trophy 2006.



 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: Jelle Klaassen de 2e!! ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::)

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #845 Gepost op: 8-09-2006, 13:14:50 »
Ik ontdek net dat Mloesje een vooruitziende blik heeft.

Ze plaatst op 28 augustus een bericht, en er staat een teletekstbericht te lezen van vandaag.

Offline Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #846 Gepost op: 8-09-2006, 13:45:29 »
 ::rofl:: Nu staat er weer een kruis, da's wel jammer  ::rofl::

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #847 Gepost op: 8-09-2006, 13:56:24 »
Bij mij wordt die site steeds geactualiseerd. Komt omdat de pagina een vaste NOS-pagina is, die daarom ook iedere dag ander nieuws bevat. Maar is gewoon grappig om te zien.

Wanneer je van het oorspronkelijke pagina-nummer dus 101 maakt, heb je hier op RN automatisch iedere dag het meest actuele nieuws. Alleen denk ik dat de NOS daar problemen over gaat maken. (copyright, enzo....)

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #848 Gepost op: 18-09-2006, 23:29:34 »
AGOVV wil stunten  

Ruud ter Heide denkt dat AGOVV Apeldoorn klaar is voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. "We gaan voor een stuntje, zoals vorig jaar tegen Vitesse. We hebben niets te verliezen", weet de makkelijk scorende spits. "Als we zouden verliezen, is dat natuurlijk geen schande en bij winst is alles super. Maar waarom zouden we niet kunnen stunten? Bekerwedstrijden staan op zich en we gaan ons zeker niet laten afslachten door Utrecht." De nederlaag tegen Omniworld heeft ook wel een effect. "Iedereen wil wat recht zetten, we zijn 110 procent scherp. Ik hoop dat er veel supporters meegaan." De teller staat op dit moment op 131 fans die meegaan, er is nog ruimte voor tien extra.

AGOVV Apeldoorn heeft voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht geen rechtsback meer over. Dennis van der Ree revalideert na een buikwandoperatie. Timothy Cathalina is op de weg terug na een rugblessure. Ahmet Kilic heeft nog last van zijn hamstring. Santinho Lopes Monteiro en Sergio Hellings zijn geschorst. Tegen Omniworld viel centrumverdediger Jaap Davids nog in als rechtsback. Hij lijkt net als Levi Risamasu een optie.

Vermoedelijke opstelling: van der Gouw; Davids/Risamasu, Michels, Axwijk, Carrilho; Cengiz, Kooijman, Collett, Mertens; MacDonald, ter Heide.
http://www.agovvapeldoorn.com/

 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: 131 fans.. in een vak voor 1500 man  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::  ::rofl:: HET IS WEER UITVERKOCHT  ::rofl::
« Laatst bewerkt op: 18-09-2006, 23:32:44 door Guikie »

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #849 Gepost op: 23-09-2006, 18:15:42 »
'Bin Laden overleden'

PARIJS - Osama Bin Laden is vorige maand overleden in Pakistan. De leider van het terroristennetwerk Al-Qaeda is bezweken aan de gevolgen van tyfus. Dat staat in een uitgelekt rapport in het bezit van de Franse inlichtingendienst, dat zaterdag is geciteerd in de Franse regionale krant L'Est Republicain.

Het rapport is gedateerd op 21 september en zou gebaseerd zijn op informatie afkomstig van 'betrouwbare Saudische bronnen'. Een woordvoerder van het Franse ministerie van Defensie liet zaterdag na de publicatie van de informatie weten dat er een onderzoek wordt ingesteld naar het lek bij de inlichtingendienst.

Het ministerie wilde de informatie in het rapport niet bevestigen. Een woordvoerder bij het Pakistaanse ministerie van Binnenlandse Zaken liet weten geen informatie te hebben over de mogelijke dood van Bin Laden.

De Franse president Jacques Chirac verklaarde zaterdag eveneens dat het bericht in L'Est Republicain op "geen enkele wijze is bevestigd". Hij zei "verrast" te zijn dat de krant het rapport heeft gepubliceerd.

De Amerikaanse antiterreurdienst maakte bekend de inhoud van het rapport niet te kunnen bevestigen. "Het is best mogelijk dat hierover is gesproken maar er kan niet worden gezegd dat dit kan worden bevestigd", aldus een hooggeplaatste functionaris.

(bron: nu.nl)
The British are not impressed.

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #850 Gepost op: 24-09-2006, 09:06:52 »
Oplossing om de Belgen te motiveren ligt in Rusland

 Stanislav Bernikov, de trainer van de Russische derdeklasser Metallurg Lipetsk, dacht een methode te hebben gevonden om zijn team, wel erg letterlijk, met de neus op de sportieve feiten te drukken.  Na twee opeenvolgende nederlagen zakte Lipetsk immers naar de zesde plaats in de rangschikking.

Er vielen aanvankelijk heel wat harde woorden tussen de spelers en de trainer en Bernikov werd zelfs beschuldigd van omkoping.  Dit was voor de trainer het sein om een professionele knokploeg in te huren en eens te laten zien wie er de baas was !

De vijfkoppige knokploeg leefde zich op het trainingsveld van Metallurg uit en kapitein Alexei Morotchko, doelman Evgeniy Shamrin en aanvaller Denis Zhukovskiy dienden naar het ziekenhuis afgevoerd.  Eén van de knokkers trok zelfs een pistool en vuurde een rubberkogel af die één van de spelers aan de arm trof.

Bernikov werd ondertussen wel ontslagen door Metallurg Lipetsk.

Offline Bakkertje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #851 Gepost op: 25-09-2006, 16:39:45 »
Prinses Máxima weer in verwachting

AMSTERDAM - Prinses Máxima is in verwachting. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag laten weten. „De geboorte van het derde kind van de Prins van Oranje en prinses Máxima is voorzien voor de tweede helft van april 2007”, aldus de dienst. Het paar zegt „dankbaar en blij” te zijn.
 
De nieuwe baby is vierde in de lijn van troonopvolging, na prins Willem-Alexander, erfprinses Amalia en haar zusje Alexia.

De behandelend arts heeft de prinses geadviseerd het de eerstkomende weken wat rustiger aan te doen. Volgens de RVD zal dat geen gevolgen hebben voor haar openbare programma. Zo is ze donderdag volgens afspraak in het Tropenmuseum in Amsterdam en gaat ze in oktober met haar man naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dat is een intensieve reis van twee weken, met ook zeer veel binnenlandse vluchten.

Het paar bezoekt Australië, omdat Nederland vierhonderd jaar betrekkingen met dit land onderhoudt. Ze pakken Nieuw-Zeeland mee. Aan dat land hebben ze ongetwijfeld goede herinneringen, want ze brachten er een deel van hun huwelijksreis door.

Voor april 2007, de maand van de verwachte geboorte, waren er ook interessante reisplannen. De koningin zou met Willem-Alexander en Máxima India bezoeken en het prinselijk paar zou daarna doorreizen naar Bhutan. Al deze, niet eerder openbaar gemaakte plannen zijn niet afgelast, maar natuurlijk wel uitgesteld. De koningin gaat in deze periode dan ook maar niet alleen naar India. Ze bracht daar al eens een staatsbezoek, nu komt er op een nog onbekend, nieuw tijdstip een officieel bezoek aan de steeds belangrijker wordende natie.

Willem-Alexander en Máxima trad op 2 februari 2002 in het huwelijk in een uitbundig meefeestend Amsterdam. Hun eerste kind Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria werd op 7 december 2003 geboren in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Haar zus Alexia Juliana Marcela Laurentien volgde op 26 juni 2005. Zij werd in hetzelfde hospitaal geboren.

Hun broer of zus wordt in de lijn van troonopvolging nog gevolgd door prins Constantijn, zijn kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir, gravin Leonore, Beatrix' zuster prinses Margriet, prins Maurits en prins Bernhard. De prinsen Friso, Pieter-Christiaan en Floris zijn door hun huwelijken afgevallen.

Het eerste openbare optreden van Máxima is dus donderdag. Ze is dan ook helemaal in kindersferen, want ze bezoekt dan de tentoonstelling 'Ster in de Stad' in het Tropenmuseum Junior in Amsterdam. Tijdens een zogenaamde Bombaytour duiken kinderen anderhalf uur in het contrastrijke leven van de Indiase metropool. Een stad met circa zeventien miljoen inwoners, waar Bollywoodsterren in mooie appartementen naast vuilnisrapers in sloppen wonen. De kinderen maken op actieve wijze kennis met uiteenlopende aspecten van het leven in Bombay.
Altijd blijven lachen wat er ook gebeurd, al is het van de zenuwen!

Offline Megan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • I se le dijo de forma!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #852 Gepost op: 25-09-2006, 18:54:49 »
Leraar gooit leerlinge uit raam

PEKING - Een boze Chinese leraar heeft een elfjarige leerlinge van drie hoog uit het raam gegooid. Volgens Chinese media maandag had de 28-jarige docent kort daarvoor het hoofd van de pupil tegen een tafel geslagen en hij zou haar ook hebben gemept met een stalen voorwerp. Het kind overleefde het geweld niet.

De precieze aanleiding is niet bekendgemaakt, maar de geschiedenisleraar zou al langer te boek staan als gewelddadig. De docent uit de provincie Hunan is aangehouden. De school is gesloten.


bron: www.nu.nl

 :o
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.

Offline Evenstar

  • Winnaar pool ER 2006
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Viva La Vida Or Death And All His Friends
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #853 Gepost op: 25-09-2006, 19:11:55 »
Wooow  :o
First you go backwards, but then forwards again

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #854 Gepost op: 26-09-2006, 22:39:35 »
Galgenwaard bijna uitverkocht!

Ajax wacht aanstaande zondag een kolkend Stadion Galgenwaard. Inmiddels zijn zowel de Bunnikside als de Hoofdtribune volledig uitverkocht. Voor de Zuidtribune en de Cityside zijn nog slechts enkele tientallen kaarten beschikbaar. De verwachting is dat woensdag ook de laatste kaarten van de hand gaan en de Galgenwaard zondag uitverkocht is.

De laatste kaarten vanaf € 19,-- zijn uitsluitend verkrijgbaar via TicketBox. Per FC Utrecht (Seizoen)Clubkaart kan men één toegangsbewijs aanschaffen.

 >:D >:D >:D >:D Kom maar op 020  >:D >:D >:D >:D

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #855 Gepost op: 26-09-2006, 23:55:03 »
En we kunnen jou herkennen aan een rood-witte sjaal? ::rofl:: ::rofl::

Offline Evenstar

  • Winnaar pool ER 2006
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Viva La Vida Or Death And All His Friends
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #856 Gepost op: 12-10-2006, 19:49:44 »
Baby mag achttien jaar gratis vliegen

Uitgegeven: 12 oktober 2006 16:24

KOEWEIT-STAD - Een meisje dat is geboren aan boord van een vliegtuig van luchtvaartmaatschappij Jazeera Airways mag tot haar achttiende gratis met die maatschappij vliegen. Dat maakte de maatschappij donderdag bekend.

Het meisje werd geboren aan boord van een toestel dat van Koeweit-Stad onderweg was naar Alexandrië. Vijftig minuten voor de aankomst vertelde de moeder een bemanningslid dat ze op het punt stond te bevallen. 

Met behulp van een gynaecoloog, die onderweg was naar zijn vakantiebestemming, werd de voorkant van het vliegtuig in hoog tempo omgebouwd tot een verloskamer. Twintig minuten later kwam baby Nancy ter wereld. Moeder en baby zijn direct na aankomst naar het ziekenhuis gebracht.

Hahaha :P
First you go backwards, but then forwards again

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #857 Gepost op: 12-10-2006, 20:32:46 »
En de moeder was in de wolken met een wolk van een baby.



 ::trots:: ::trots::

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #858 Gepost op: 12-10-2006, 20:45:05 »
En de moeder was in de wolken met een wolk van een baby.



 ::trots:: ::trots::
::rofl:: ::ok::

Offline Stormpie

  • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #859 Gepost op: 13-10-2006, 08:47:44 »
Vrijdag de 13e

Paraskevidekatriafobie

Een ziekelijke, irrationele angst van vrijdag de dertiende. Het was therapeut Donald Dossey, die gespecialiseerd is in het behandelen van mensen met irrationele angsten, die de term uitvond. Hij meent dat je genezen bent als je het woord kan uitspreken.

Het bijgeloof over vrijdag de dertiende zou wel eens het meest verspreide bijgeloof kunnen zijn.

Vrijdag kan als ongelukkig worden beschouwd omdat Christus zou zijn gekruisigd op een vrijdag, de executiedag voor de Romeinen. Toch noemen Christenen die dag niet Slechte Vrijdag. Vrijdag was ook Beulendag in Groot-Brittannië (dag waarop mensen werd onthoofd). Sommigen denken zelfs dat vrijdag de dag was waarop God Adam en Eva uit de tuin van Eden gooide.

Is vrijdag de dertiende een voornamelijk ongelukkige dag? Het zou kunnen...als je daarin gelooft. Sommige voorspellingen maken zichzelf waar.

er was eens......