Auteur Topic: Algemeen filmnieuws  (gelezen 81542 keer)

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #100 Gepost op: 22-10-2004, 14:30:35 »
Pulpzanger componeert nieuwe Potter-soundtrack
geplaatst: 21/10/2004 
Pulpzanger Jarvis Cocker is door de makers van de vierde Harry Potterfilm gevraagd om de soundtrack voor de film te componeren. Behalve het schrijven van de muziek voor 'Harry Potter and the Goblet of Fire', zal Cocker ook een cameo in de film hebben. De makers van de film wilden voor het vierde deel een trendy Britse muzikant hebben die voor een nieuwe 'sound' kan zorgen. De klassieke componist John Williams, die de eerste drie Potter delen voorzag van muziek, wordt nu aan de kant gezet.

Regisseur Mike Newell wil juist dat zijn film een 'muziekgekke' tienergeneratie aanspreekt. Cocker is zeer vereerd met de opdracht en heeft inmiddels ook al de band Franz Ferdinand gevraagd om een nummer aan de soundtrack toe te voegen. Bronnen bij distributeur Warner Bros zeggen 'zeer enthousiast te zijn'. "Cocker is een zeer getalenteerd musicus, die tevens een grote filmfan is en weet hoe films in elkaar steken." Jarvis Cocker heeft zelfs het uiterlijk van een volwassen Harry Potter, met zijn opvallende zwarte bril op.

'Harry Potter and the Goblet of Fire' draait volgend jaar met kerst in de bioscopen.


Titel: De schotse band Franz Ferdinand in HP4
Volgens MTV.com is de schotse band Franz Ferdinand benaderd door Warner Bros. Ze zijn gevraagd om de muziek te schrijven en misschien zelfs de rol van de Witte Wieven te spelen. Ondanks dat er nog steeds over het project wordt onderhandelt, liet de hoofdzanger Alex Kapranos al het een en ander los.

"Er hangt opwinding en onschuldigheid rondom de films. Ik vind het goed hoe het verschil tussen goed en slecht wordt onderscheden door onze muziek."

De zanger weet echter niet de echte naam van de Harry Potter-band en blijft hen 'de lelijke zussen' noemen (Witte Wieven is in het Engels the Weird Sisters). Of ze in de films zullen verschijnen is maar de vraag.

 ;D
« Laatst bewerkt op: 22-10-2004, 14:39:57 door Grace »
That's all

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #101 Gepost op: 24-10-2004, 10:53:12 »
Eerste beelden 'Ocean's Twelve' op internet
geplaatst: 22/10/2004 
De eerste beelden van de film 'Ocean's Twelve', die voor een gedeelte in Amsterdam is opgenomen, staan inmiddels op internet. De sterrencast, bestaande uit Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon en Catherine Zeta Jones, was in mei dit jaar bijna een maand in Nederland om opnamen te maken voor het vervolg op 'Ocean's Eleven'. Behalve in de hoofdstad is ook in Haarlem en Den Haag gefilmd.

Vele fans spendeerden dagenlang bij het hotel en de set, om glimp op te vangen van de Hollywood-idolen. In de film besluiten de casinodieven de grote oceaan over te steken en hun geluk in Europa te beproeven. In Amsterdam probeert het geboefte het eerste certificaat van de Verenigde Oost-Indische Compagnie te stelen. 'Ocean's Twelve' draait vanaf 16 december overal in Nederland in de bioscoop.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #102 Gepost op: 27-10-2004, 16:52:54 »
Johnny Depp wil meer familiefilms maken
geplaatst: 23/10/2004 
Johnny Depp wil in meer familiefilms spelen zodat zijn kinderen ook naar zijn films kunnen kijken. De acteur heeft twee jonge kinderen, Lily-Rose en Jack samen met zijn vriendin Vanessa Paradis. Depp heeft onlangs in een aantal kinderfilms de hoofdrol vertolkt. Zo speelde hij in 'Finding Neverland' en 'Pirates of the Caribbean'.

De 41-jarige acteur zal daarnaast nog steeds volwassen rollen blijven spelen. Depp: "De film 'Finding Neverland' was fantastisch om te maken omdat het voor kinderen heel toegankelijk en begrijpelijk is. Ik wil graag dat mijn kinderen naar mijn werk kijken." De volgende film van Johnny Depp is een verfilming van Roald Dahls 'Sjakie en de Chocoladefabriek'.
 
Taxi Driver heeft beste filmquote
geplaatst: 23/10/2004 
Robert de Niro's fameuze zin 'You talkin' to me?' uit de film Taxi Driver is door een vereniging van Britse bioscoopmanagers verkozen tot de beste filmquote aller tijden.

Nummer twee in de top tien van beste filmquotes is 'The name's Bond, James Bond', oorspronkelijk uit de film Dr. No. De zin 'What's it all about?', uit Alfie bezet de derde plaats.

Andere quotes die goed scoren zijn 'May the force be with you', uit Star Wars en 'Yeah, baby, yeah' van Mike Myers in de film Austin Powers.

"Filmquotes hebben altijd gemakkelijk hun weg gevonden naar de taal van alledag", aldus een woordvoerder van de vereniging.
 
'Haaien' blijven bijten in bioscoop
geplaatst: 25/10/2004 
'Shark Tale' is voor het derde weekeinde op rij de bestbezochte film geweest in Nederland. De computeranimatiefilm werd in de herfstvakantie goed bezocht. De film heeft na drie weken een totaalopbrengst van 2,3 miljoen euro. De tienerkomedie 'Snowfever', waar veel van werd verwacht, zakte van een vierde naar een vijfde plek en draait 'teleurstellend'.

De eerste nieuweling is op de zevende plaats in de top twintig te vinden. De romantische komedie 'Wimbledon', met Kirsten Dunst en Paul Bettany, was goed voor 134 duizend euro. Het sciencefictionavontuur 'Sky Captain and the World of Tomorrow' kon het publiek maar moeilijk vinden en opende op een elfde plek. De thriller 'The Clearing', losjes gebaseerd op de ontvoering van Gerrit-Jan Heijn, kwam binnen op de negentiende positie.

K3 en hun film stegen van drie naar twee. ''Het Magische Medaillon' heeft in vier weken 1,4 miljoen euro in Nederland opgebracht. Donderdag gaan het sciencefictionspektakel 'Alien Vs Predator' en de Nederlandse film 'Verborgen Gebreken' in première.
 
Jude Law parodieert Tony Blair
geplaatst: 25/10/2004 
Jude Law heeft de Britse premier Tony Blair belachelijk gemaakt. De acteur deed dit in het populaire Amerikaanse sketchprogramma 'Saturday Night Live'. Law, die zijn nieuwe film 'Alfie' aan het promoten is, fungeerde zaterdag als gastheer van de show. Hij droeg een pak en pruik en vertelde het publiek dat hij blij was dat hij even weg kon komen, omdat hij niet zo populair is in eigen land.

Met het presenteren van 'Saturday Night' is de 31-jarige Engelsman Law echt in Amerika doorgebroken. In de show speelde hij ook nog de rollen van Jane Eyre's Mr. Rochester als een perverse man en deed hij de stem na van sexy hotelerfgename Nicky Hilton. Volgende week is het de beurt aan de Britse actrice Kate Winslet.

'Alfie' opent begin november in Amerika en draait vanaf januari in de Nederlandse bioscopen.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #103 Gepost op: 27-10-2004, 16:53:58 »
Scooby-Doo record
geplaatst: 25/10/2004 
Scooby-Doo, de tekenfilmserie, heeft een record gehaald. De serie staat nu in het Guiness Book of Records. Nog nooit eerder zijn er zoveel aflevering uitgezonden van een tekenfilmserie. Vrijdag zendt de Britse kinderzender Boomerang het 350e aflevering uit.

Het oude record stond op naam van de Simpsons (335 afleveringen). Op de tweede plek staat Tom en Jerry (209), gevolgd door de Flintstones (166) en Mickey Mouse (120).

Scooby-Doo is in meer dan 160 landen uitgezonden.
 
Amerikanen koesteren geen wrok jegens 'Grudge'
geplaatst: 25/10/2004 
De Amerikaanse bioscoopbezoekers hebben geen 'wrok' gekoesterd jegens 'The Grudge'. De horrorthriller bleef de concurrentie de baas en sleepte in het openingsweekeinde een bedrag van veertig miljoen dollar (31,7 miljoen euro) in de wacht. Dit is verrassend, omdat in de Verenigde Staten pas volgende week Halloween, de dag van de doden, wordt gevierd. De kerstkomedie 'Surviving Christmas', misschien ook iets te vroeg, kwam in het eerste weekeinde niet verder dan de zevende plaats.

De computeranimatiefilm 'Shark Tale' is in de vierde week van één naar plaats twee gezakt, maar heeft inmiddels wel het riante bedrag van 136 miljoen dollar in the pocket. De romantische dansfilm 'Shall We Dance?' herstelde zich goed in de tweede week, door een plaats te stijgen naar plek drie. De controversiële poppenfilm 'Team America: World Police' wist in de tweede week nog geen vast publiek te vinden.

Vrijdag gaat, vanwege Halloween, de horrorfilm 'Saw' in première. Verder gaat de film over het leven van zanglegende Ray Charles, getiteld 'Ray' draaien. De nieuwe film van Nicole Kidman 'Birth' beleeft die dag ook de première.
 
Pieter Kuijpers bestuurt 'De Griezelbus'
geplaatst: 26/10/2004 
Pieter Kuijpers, de regisseur van 'Van God Los', gaat 'De Griezelbus' regisseren. De makers hebben vrij naar de boeken een eigen verhaal verzonnen. Op dit moment bevindt het project zich nog in de scriptfase. Producent is Burny Bos, bekend van 'Minoes' en van het komende 'Pluk van de Petteflet'. Hij schrijft zelf het verhaal. Het boek werd eerder al bewerkt tot een kindermusical.

"Ik vind het vooral belangrijk dat het een spannende film wordt. Het wordt een griezelverhaal voor kinderen, dat spanning en ontroering met elkaar combineert", zegt Kuijpers. Volgens hem is de spanning in de film vergelijkbaar met 'Harry Potter'. "Alleen dan met veel meer griezelen."

De filmmaker weet nog niet precies hoe hij de uitgebreide speciale effecten gaat aanpakken. "Het wordt waarschijnlijk een combinatie van computeranimatie met 'echte beelden'. Ik wil graag de sfeer van een klassieke horrorfilm creëren, maar dan voor kinderen vanaf 8 jaar."

De producenten gaan, vanwege het grote budget, op zoek naar geld in het buitenland. "Waarschijnlijk Duitsland", stelt producente Sabine Veenendaal. Het project werd om die reden eerder al een aantal keer uitgesteld.

'De Griezelbus' gaat over de schrijver P. Onnoval die samen met zijn chauffeur Beentjes schoolkinderen rondrijdt in zijn 'griezelbus'. De film gaat waarschijnlijk volgend jaar oktober, met Halloween, in première.
 
Stem van 'Balkenende' als kakkerlak in Plukfilm
geplaatst: 26/10/2004 
Zaza de kakkerlak, uit de verfilming van het kinderboek 'Pluk van de Petteflet', heeft de 'stem' van premier Jan Peter Balkenende gekregen. Cabaretier Owen Schumacher, bekend van zijn parodie op de minister-president in 'Kopspijkers', was gevraagd zijn 'Jan Peter-stem' te gebruiken om het poppenvriendje van Pluk leven in te blazen. "Scenariste Tamara Bos heeft vanaf het begin al gehoopt Zaza deze ludieke stem mee te geven", aldus producente Sabine Veenendaal.

De stem van Schumacher past volgens de producent precies bij het karakter van Zaza zoals schrijfster Annie M.G. Schmidt dat had bedoeld. Alle dieren worden in de film gespeeld met poppen. "De heen-en-weerwolf bijvoorbeeld heeft de zware stem van Frits Lambrechts en Schuw Konijn, die stottert, heeft de stem van Dolf Jansen, die zelf ook stottert. Bij ieder dier hebben we de perfecte stem willen kiezen."

'Pluk van de Petteflet' beleeft 16 november de koninklijke première, in bijzijn van koningin Beatrix. De volgende dag gaat de film in heel Nederland draaien.

Volgend jaar komt de verfilming uit van het griezelboek 'De Griezelbus', van Paul van Loon. "Pieter Kuijpers (de regisseur van 'Van God Los', red.) gaat de film regisseren. Hopelijk gaat die film volgend jaar kerst in première", zegt Veenendaal.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #104 Gepost op: 27-10-2004, 16:54:49 »
Bridget Jones-cast waarschijnlijk naar Nederland
geplaatst: 26/10/2004 
Een deel van de cast van de tweede Bridget Jones-film komt waarschijnlijk begin november naar Nederland. Renée Zellweger komt vrijwel zeker en Hugh Grant en Colin Firth hoogstwaarschijnlijk ook. Het drietal zou op 8 november een persconferentie geven ter promotie van 'Bridget Jones: The Edge of Reason'. De locatie daarvan is nog niet bekend. Later op de dag geven zij tevens acte de présence op de galapremière van de film in het Tuschinski Theater in Amsterdam.

Dertiger Bridget, wederom gespeeld door de Texaanse Zellweger, is in deel twee gelukkig getrouwd met Firth. Maar Bridget is vreselijk jaloers op iedere vrouw die ook maar een blik op hem werpt. En dan komt haar oude baas en 'lover' Grant ineens om de hoek kijken.

De eerste Bridget Jones-film was in Nederland een enorm succes en de verwachtingen van deel twee zijn hooggespannen. 'Bridget Jones: The Edge of Reason' draait vanaf vrijdag 12 november overal in Nederland in de bioscoop
 
Julia Roberts in het ziekenhuis
geplaatst: 27/10/2004 
Julia Roberts ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis, omdat haar weeën twee maanden te vroeg zijn begonnen. De 36-jarige actrice, die in verwachting is van een tweeling (zoon en dochter), werd door haar man Danny Moder een ziekenhuis in Los Angeles binnengebracht. Roberts is pas in januari uitgerekend.

De Oscarwinnares werd direct aan een foetale monitor gelegd. Inmiddels zijn de weeënactiviteiten weer gedaald. Desondanks hebben de doktoren besloten haar ter observatie in het ziekenhuis te houden.

Moeder en baby's maken het goed, maar de actrice moet wel bedrust houden tot ze is bevallen. Dit betekent dat Roberts de promotie-interviews voor haar nieuwe films 'Closer' en 'Ocean's Twelve', die beide in december in première gaan, aan zich voorbij moet laten gaan.

Het is voor Julia Roberts haar eerste zwangerschap.
 
'The Last Victory' genomineerd voor Europese prijs
geplaatst: 27/10/2004 
De documentaire 'The Last Victory', geregisseerd door de Nederlander John Appel, is één van de films die meedingen naar de titel beste Europese documentaire. De winnaar van de Prix Arte wordt 11 december, tijdens de prijsuitreiking voor de beste Europese films, bekendgemaakt in Barcelona. Op het Nederlands Film Festival greep Appel dit jaar net naast een gouden kalf.

De film, die al enige tijd in de bioscoop draait, gaat over de strijd van een Italiaanse wijk een prestigieuze paardenrace van een paar minuten te winnen. De documentaire laat in detail zien hoe ver de inwoners van de wijk willen gaan om de trofee in handen te krijgen. Het hele jaar wordt naar dit evenement toegewerkt.

Appel was eerder het brein achter de documentaire 'André Hazes, Zij Gelooft in Mij', waarin hij een tijd het leven van de Amsterdamse volkszanger volgde.
 
Kidman, Oprah en Depp voor People's Choice Awards
geplaatst: 27/10/2004 
Nicole Kidman, Oprah Winfrey en Johnny Depp zijn genomineerd voor een People's Choice Award. Dit hebben acteurs Jason Alexander en Malcolm-Jamal Warner dinsdag bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaars van de prijzen worden door het Amerikaanse publiek gekozen. De prijzen zijn verdeeld in de categorieën film, televisie en muziek.

Kidman strijdt tegen Julianne Moore, Julia Roberts, Charlize Theron en Reese Witherspoon voor de titel beste vrouwelijke filmster. Depp moet het op zijn beurt opnemen tegen George Clooney, Tom Cruise, Tom Hanks en Denzel Washington. In de categorie muziek moet de winnaar voortkomen uit Evanescence, Maroon 5, No Doubt, Outkast en U2. Voor vele artiesten is dit de belangrijkste prijs van het jaar, omdat deze direct door de fans wordt gekozen.

De 31e People's Choice Awards worden 9 januari volgend jaar uitgereikt.

 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #105 Gepost op: 29-10-2004, 13:49:17 »
'Gone With the Wind'-producent krijgt postuum ster
geplaatst: 27/10/2004 
'Gone With the Wind'-producent David O. Selznick heeft dinsdag postuum zijn ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. De Producers Guild vond het een schande dat deze filmpionier nog geen ster had en besloot dit alsnog te regelen. "David O. Selznick had eigenlijk bij de eerste 1500 namen moeten zitten die op het sterrentrottoir geëerd zijn", meent Johnny Grant, ereburgemeester van Hollywood.

Selznicks zoon Daniel, die de ster mocht onthullen, gaf inderdaad toe dat zijn vader zeer 'verbolgen' was dat hij er nog niet bij hoorde. David O. Selznick was ooit verantwoordelijk voor het naar Hollywood halen van Alfred Hitchcock. De pionier was verder onder meer verantwoordelijk voor films als 'A Star is Born', 'Rebecca', 'Spellbound' en 'Duel in the Sun'.

Selznick stierf in 1965.
 
Tygo als manager Herman Brood
geplaatst: 28/10/2004 
Tygo Gernandt gaat waarschijnlijk de rol spelen van Koos van Dijk, de voormalig manager van Herman Brood, in een film over Broods leven. De film, getiteld 'SHPRITSZ', gaat over de beginjaren van de Nederlands rocker in hart en nieren. De film wordt geregisseerd door Jean van de Velde.

De rol van Herman zelf is nog niet vergeven. De acteur moet niet alleen kunnen acteren, maar de regisseur wil ook dat hij zelf zijn liedpartijen kan inzingen. Lukt dit echt niet, dan worden de originele opnames van Brood geplaybackt. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

Het laatste filmproject van Van de Velde, 'Floris', draait vanaf half december in de bioscoop. De eerste geluiden over deze verfilming zijn positief. Gernandt is volgend jaar in 'Joyride' te zien.
 
Latifah had bijna Oscar-rol gespeeld
geplaatst: 28/10/2004 
Queen Latifah zou oorspronkelijk de hoofdrol spelen in 'Monster's Ball', die later Halle Berry haar eerste Oscar opleverde. "Ik zou die rol krijgen, voordat Halle ook maar in zicht was. Maar ze kregen de boel niet rond. Ik zou samen met Sean Penn en Robert De Niro in de film hebben gespeeld", zegt de rapper/actrice.

Over de expliciete seksscènes in het script is Queen Latifah heel nuchter. "Je weet waar je in terechtkomt wanneer je deze rol accepteert. Dit script was geschreven om een Oscar mee te winnen en dat was de enige reden dat je de rol zou accepteren. Er wordt zoveel van je als acteur gevraagd dat als je voor deze film géén Oscar wint, je een Oscar verder wel op je buik kunt schrijven."

De hoofdrollen gingen uiteindelijk naar Halle Berry, Billy Bob Thornton en Heath Ledger. Berry was met haar Oscar de eerste zwarte vrouw ooit die de Oscar voor beste actrice ontving.

Latifah is eind december in Nederland te zien in de actiekomedie 'Taxi'.
 
Gyllenhaal in nieuwe film over Golfoorlog
geplaatst: 28/10/2004 
Jake Gyllenhaal, bekend van zijn rollen uit 'Donnie Darko' en 'The Day After Tomorrow', heeft de hoofdrol bemachtigd in een nieuwe film over de Golfoorlog, getiteld 'Jarhead'. De film is gebaseerd op de Golfoorlog-memoires van Anthony Swofford en wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes. Hij is bekend van 'American Beauty' en 'Road to Perdition'.

Ook Jamie Foxx, die nu te zien is in 'Collateral' en kans maakt op een Oscarnominatie voor zijn rol als Ray Charles in de film 'Ray', speelt een belangrijke rol. Andere rollen zijn weggelegd voor Lucas Black ('Cold Mountain'), Jacob Vargas ('Traffic') en Evan Jones ('8 Mile').

De opnames voor de film starten begin december in Los Angeles en het Californische El Centro, dat dubbelt voor Saoedi-Arabië. De film gaat eind volgend jaar in première.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #106 Gepost op: 29-10-2004, 13:50:04 »
Will Smith niet in Miami Vice
geplaatst: 29/10/2004 
Jamie Foxx mag Will Smith wel bedanken. De Fresh Prince heeft namelijk bedankt voor een rol in de komende film Miami Vice, en nu mag Jamie zijn plaats innemen.

De reden dat Smith deze rol niet wilde spelen, is omdat het wel erg veel lijkt op Bad Boys, waarin de acteur de hoofdrol speelt. "We hebben er over gesproken, maar het lijkt gewoonweg teveel op de rol die ik had in de film Bad Boys. Daarin speelde ik ook al een detective in Miami", aldus Will.

De Ierse acteur Colin Farrell gaat detectice James 'Sonny' Crocket spelen (in de originele serie vertolkte Don Johnson deze rol), en Jamie Foxx vervangt Will Smith als detective Ricardo Tubbs (vroeger gespeeld door Philip Michael Thomas).

De update van de beroemde televisieserie uit de jaren '80 zal in 2008 uitgebracht worden. De opnamen gaan begin volgend jaar van start.
 
Eminem als James Bond?
geplaatst: 29/10/2004 
Eminem wil een James Bond achtige rol spelen in een film. De ster, wilt zijn acteercarriere voortzetten na zijn filmdebut 8 Mile. Een bron verteld dat Eminem een hele grote Bond fan is. Hij is bezig met een script en wil het liefst de film zelf produceren. Hij had de rol van Pierce Brosnan over willen nemen, maar rappen blijft zijn primaire bezigheid.
 
Spielberg huurt nieuwe schrijver Indy 4 in
geplaatst: 29/10/2004 
Steven Spielberg en George Lucas hebben Jeff Nathanson inghuurd om het script voor het langverwachte vierde deel uit de Indiana Jones films te schrijven. Nathanson is geen vreemde voor Spielberg. Nathanson schreef eerder al de scenario's voor Spielbergs films 'Catch Me If You Can' en 'The Terminal', die momenteel in de bioscoop draait.

Het vorige script dat filmmaker Frank Darabont, bekend van 'The Shawshank Redemption', had geschreven, vond Star Wars-bedenker Lucas niet goed genoeg. Nu mag Nathanson dus zijn best doen om op Lucas, Spielberg en Harrison Ford indruk te maken. Spielberg is op dit moment bezig met het sciencefiction spektakel 'War of the Worlds', terwijl Lucas de laatste hand legt aan het derde en tevens laatste 'Star Wars'-deel.

 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #107 Gepost op: 6-11-2004, 10:05:13 »
Nieuw boek 'Hannibal' in aantocht
geplaatst: 30/10/2004 
Schrijver Thomas Harris is druk bezig met het neerpennen van een nieuw boek over de beruchte kannibaal Hannibal Lecter. Het boek, getiteld 'Behind The Mask', vertelt hoe Hannibal Lecter zijn kannibalistische trekjes heeft ontwikkeld.

Inmiddels is bekend dat de filmrechten voor dit nieuwe boek al zijn verkocht aan de Dino DeLaurentiis Company, de productiemaatschappij van 'Red Dragon' en 'Hannibal'.

Onder de fans van Thomas Harris is Hannibal Lecter al jaren een begrip, maar wereldwijde faam maakte het personage door de vertolking van Anthony Hopkins in de film 'The Silence of the Lambs'.
 
Onrust over Cruise als presentator van Nobelprijs gala
geplaatst: 31/10/2004 
Religieuze leiders uit heel Scandinavië zijn woedend over de beslissing Tom Cruise de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede te laten presenteren. De acteur is lid van de Scientology kerk en men is bang dat de acteur bij het evenement zijn geloofsovertuiging zal gaan promoten.

Tom Cruise presenteert in Oslo op 11 december het gala samen met Oprah Winfrey. De uitreiking van de Nobelprijs zal wereldwijd live worden uitgezonden.

Karil-Erik Nylund, een priester uit Stockholm, verwoordt het standpunt van de kerk: "Scientology is een manipulatieve sekte die mensen hun leven en inkomen afneemt. Cruise is geen missionaris, maar het is moeilijk de acteur los te zien van zijn geloofsovertuiging".

Geir Lundestad, de directeur van het Nobel Instituut, blijft echter bij zijn beslissing: "Wij zijn ons ervan bewust dat Cruise lid is van de Scientology kerk, maar dat is niet waarom we hem gekozen hebben. Hij is een beroemdheid die geïnteresseerd is in de Nobelprijs voor de Vrede en wij zijn er trots op dat we hem hebben kunnen strikken".

 
'Fahrenheit 9/11' gratis te downloaden
geplaatst: 1/11/2004 
'Fahrenheit 9/11' is alleen maandag gratis van het internet te downloaden. Dat heeft documentairemaker Michael Moore zondag bekend gemaakt. Moore heeft hiertoe besloten om zwevende kiezers ervan te overtuigen dinsdag niet op president George W. Bush te stemmen. De filmmaker heeft aan een aantal sites toestemming toegegeven om zijn film, over Bush en de oorlog in Irak, gratis op het internet beschikbaar te stellen.

Eerder deze maand sloot Moore een deal met een groot aantal videotheken in Amerika, om zijn film gratis te verhuren. 'Fahrenheit 9/11' wordt tevens maandag eenmalig op een betaalkanaal in de Verenigde Staten uitgezonden. De controversiële film wordt woensdag, wanneer de voorlopige uitslag bekend is, weer van het net gehaald.
 
'The Grudge' griezelig goed met Halloween
geplaatst: 1/11/2004 
'The Grudge', de film die vorig weekeinde verassend binnenkwam op één als bestbezochte film in de Verenigde Staten, heeft zijn positie tijdens het Halloweenweekeinde weten te behouden. De horrorfilm met Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol was goed voor 22,4 miljoen dollar (17,6 miljoen euro). De remake heeft in twee weken 71,3 miljoen dollar (56 miljoen euro) opgebracht. Niet slecht voor een film die maar 10 miljoen dollar kostte om te maken.

Een ander horrorproduct, met de veelzeggende titel 'Saw' (zaag), wist de Amerikaanse bioscoopbezoekers ook de stuipen op het lijf te jagen. De cultfilm, die begin dit jaar goede kritieken oogstte op het Sundance Film Festival, was goed voor de derde plaats dit weekeinde, met 17,4 miljoen dollar (13,7 miljoen euro). Plaats twee werd bezet door 'Ray', een film die helemaal niets met de griezelnacht te maken heeft.

'Ray', over het leven van pianolegende Ray Charles, haalde 20,1 miljoen dollar (15,8 miljoen euro) binnen. De vertolking van acteur Jamie Foxx als Charles, heeft vele filmcritici nu al doen besluiten hem een eventuele Oscar toe te bedelen. De nieuwe film van Nicole Kidman 'Birth', waarin een 10-jarige jongen beweert de reïncarnatie van haar overleden man te zijn, kwam binnen op de elfde plaats. Dit lijkt teleurstellend, maar de film draait nog maar in 550 zalen. In de komende weken wordt dat aantal vermeerderd.

Vrijdag gaat in Amerika de nieuwe animatiefilm van Pixar, 'The Incredibles', in première. Tevens gaat de remake van 'Alfie' daar draaien. 'The Grudge' draait in Nederland vanaf 6 januari in de bioscoop, terwijl 'Saw' een maand later komt. 'Ray' is vanaf 10 februari in Nederland te zien.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #108 Gepost op: 6-11-2004, 10:06:44 »
Bullock krijgt prijs in eigen staat
geplaatst: 1/11/2004 
Sandra Bullock heeft dit weekeinde de Virginia Film Award van het Culbreth Theater ontvangen. Het theater maakt onderdeel uit van de Universiteit van Virginia. De 'Speed'-actrice is in de Amerikaanse staat Virginia geboren en kreeg deze prijs voor haar toewijding aan haar geboorstestaat. Bullock zei bij ontvangst dat zij vindt dat het haar doel is om mensen 'aan het lachen' te maken.

Toen zij haar prijs in ontvangst moest nemen, liep de actrice de verkeerde kant op, hetgeen resulteerde in een 'Oops!' en een ovationeel applaus. Bullock trakteerde het aanwezige publiek op de eerste beelden van haar nieuwe komedie 'Miss Congeniality 2'. De eerste film, waarin zij undercover gaat bij een missverkiezing, was een verrassend groot succes. De film draait vanaf april in de bioscopen.
 
geplaatst: 1/11/2004 
Het zou zo maar een nachtmerrie van Britney kunnen zijn, zittend in haar auto achtervolgd worden door de engste pop ooit: Chucky. Helaas voor haar is het deels werkelijkheid geworden. Zonder haar goedkeuring is er namelijk een trailer met haar erin verschenen van de nieuwste Chucky-horror Seed Of Chucky.

Hierin is te zien hoe Chucky een lookalike van de blonde zangeres achtervolgt. De onaangenaam verraste Britney greep in en nu wordt in de trailer de volgende melding gedaan: ‘Britney Spears doet niet mee in deze film.’

Eerder had Spears het ook al aan de stok met filmmakers die haar nummer ‘Baby One More Time’ wilden gebruiken in een seksscène tussen twee horrorpoppen… 
Bioscoopbezoekers blijven 'gehaaid'
geplaatst: 1/11/2004 
‘Shark Tale’ is voor de vierde week achtereen de bestbezochte film van Nederland. De computeranimatiefilm heeft nu 500 duizend bezoekers getrokken. Distributeur UIP is ‘erg blij’ dat de haaienfilm al vier weken de nummer één film van Nederland is. De haaien hebben hiermee de eerste ‘Shrek’-film in ons land verslagen. De film heeft inmiddels bijna 3 miljoen euro opgebracht.

De eerste nieuweling in de lijst van bestbezochte films is de sciencefictionfilm ‘Alien Vs. Predator’. Dit filmduel tussen de titelpersonages uit de Alien- en Predatorfilms kwam binnen op de tweede plaats. De Nederlandse film ‘Verborgen Gebreken’ kwam bij zijn debuut niet verder dan de negentiende plek. ‘Collateral’ met Tom Cruise stond op drie, terwijl K3 en Linda de Mol de top 5 completeren.

Donderdag gaat de veel besproken Duitse film ‘Der Untergang’, over de laatste dagen van Hitler, in première. Verder gaan ook de thriller ‘The Manchurian Candidate’, met Denzel Washington en Meryl Streep en de Nederlandse film ‘Gay’ draaien.
 
Hannibal met een 'Pearl Earring'
geplaatst: 3/11/2004 
De regisseur van 'Girl With a Pearl Earring' gaat de vierde film maken over Hannibal Lecter. Peter Webber gaat de film maken, die zich afspeelt tijdens de jonge jaren van de geniale kannibaal. De film, getiteld 'Behind the Mask', is de verfilming van het gelijknamige boek geschreven door Thomas Harris. Hij was ook de schrijver van onder meer 'The Silence of the Lambs', de meest succesvolle film met Lecter totnogtoe.

Aangezien 'Mask' de jonge jaren van dokter Lecter behandelt is Anthony Hopkins, de man die al drie keer de rol vertolkte, te oud voor deze film. Webber gaat daarom de komende tijd op zoek naar een jongere acteur. "Het is een verhaal van wraak, dat laat zien waarom Lecter een menseneter is geworden", zegt producent Dino de Laurentiis. "Maar deze keer vermoordt hij mensen waarvan het publiek wil dat ze doodgaan."

De opnames voor de film beginnen volgend jaar mei en het boek komt volgend jaar herfst op de plank te liggen. 'Behind the Mask' gaat in de zomer van 2006 in première.
 
Brosnan wil Farrell als 007-opvolger
geplaatst: 3/11/2004 
Pierce Brosnan wil dat Colin Farrell zijn rol van geheim agent James Bond overneemt. "Ik zou de rol aan Colin Farrell geven. Hij vreet ze allemaal op", aldus Brosnan. Eerder dit jaar kreeg de 51-jarige Ierse acteur te horen dat 'Die Another Day' zijn laatste James Bond-film was.

Brosnan liet echter doorschemeren dat hij misschien nog één keer als de Britse superspion terugkeert. Hij zou samen met Quentin Tarantino Bond spelen in een remake van 'Casino Royale', een Bondverhaal dat eerder in 1967 werd verfilmd met David Niven in de titelrol. "Ik heb het er met Quentin over gehad, maar ik weet nog niet zeker of het ook dit project wordt."

Brosnan is volgend jaar te zien in de actiekomedie 'After Sunset'. 

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #109 Gepost op: 6-11-2004, 10:10:02 »
Tarantino maakt kungfufilm in Mandarijns
geplaatst: 3/11/2004  
Quentin Tarantino is van plan voor zijn volgende project een kungfufilm te maken, geheel gesproken in het Mandarijns. Het wordt een film gesproken in het Mandarijns Chinees en daarna niet-synchroon in het Engels nagesynchroniseerd, zoals dat bij zulke films in het verleden de gewoonte was.

"Ik vond het filmen van die Japanse dingen voor 'Kill Bill' zo gaaf, dat ik heb besloten deze film helemaal in het Chinees op te nemen", zei Tarantino. "En als mensen mijn film niet met ondertitels willen zien, dan wil ik ook een nagesynchroniseerde versie maken."

Met de plannen voor de film wordt zijn grote Tweede Wereldoorlog-project 'Inglorious Bastards' even in de koelkast gezet. "Voordat dat ik dat ga doen, wil ik eerst nog even iets kleiners maken."  

Sinterklaasfilm donderdag in première
geplaatst: 4/11/2004  
De film 'Sinterklaas en het geheim van de robijn' gaat donderdagvond in première. Dit heeft de Stichting Regionale Sinterklaas Promotie donderdag gemeld. Aan de film werken verschillende bekende Nederlanders mee, zoals Jos Brink, Bea Meulman, Adriaan, Johan Vlemmix en Hans Klok. De galapremière vindt in aanwezigheid van BN'ers plaats in theater De Reehorst in Ede.

Het is de vierde speelfilm van de stichting over de goedheiligman, zegt regisseur Martijn van Nellestijn. Het is een familiefilm van twee uur rond de sint en zijn pieten, die een mysterieuze verdwijning van een robijn moeten oplossen. Voor de volwassenen doen ook Hetty Heijting en Martine van Os mee, als hun tv-alterego's Tante Til (uit Familie Knots) en juffrouw Dücker (uit Familie Oudenrijn), aldus Van Nellestijn. "En voor het eerst in de geschiedenis gaan twee zwarte pieten met elkaar trouwen."

De film wordt met sinterklaas door diverse regionale televisiezenders uitgezonden en verschijnt volgend jaar november op dvd.
 
Aronofsky 'kijkt' geen 'Watchmen' meer
geplaatst: 4/11/2004  
Darren Aronofsky is niet langer als regisseur verbonden aan het filmproject 'Watchmen'. De regisseur van 'Requiem for a Dream' is te druk met zijn huidige film 'The Fountain' om aan de stripverfilming te kunnen beginnen. Aangezien filmstudio Paramount 'Watchmen' in de zomer van 2006 in de bioscopen wil hebben, is deze nu naarstig op zoek naar een vervanger.

'Watchmen' is gebaseerd op de strip van Alan Moore en gaat over een aantal superhelden die uit moeten vinden wie hen dood wil hebben. Het project staat sinds eind jaren tachtig hoog op het verlanglijstje van Hollywood. Er bestaat een mogelijkheid dat de scriptschrijver van de film, David Hayter, nu het roer overneemt. In Aronofsky's 'The Fountain', dat over leven en dood en onsterfelijkheid gaat, spelen Hugh Jackman en Rachel Weisz de hoofdrollen. De film komt eind volgend jaar in de bioscoop.
 

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #110 Gepost op: 6-11-2004, 10:10:23 »
David Beckham in 'Mission Impossible 3'?
geplaatst: 4/11/2004 
Er gaan geruchten dat David Beckham naast Tom Cruise te zien zal zijn in de film 'Mission Impossible 3'. Acteur Cruise is goed bevriend met profvoetballer Beckham, die bij Real Madrid speelt, en zou hem persoonlijk hebben gevraagd om een rol te spelen in zijn komende film. Cruise is naast de hoofdrolspeler ook de regisseur van 'Mission Impossible 3' en mag daarom zelf zijn cast samenstellen. De eerste op zijn verlanglijstje is dan ook z'n goede vriend Beckham. Volgens insiders heeft Cruise veel bewondering voor de voetballer en is hij er van overtuigd dat Beckham een goede acteur is. De speler van Real Madrid gaat binnenkort ook een soort van korte speelfilm opnemen met Jennifer Lopez en Beyoncé, die zal dienen als nieuwe commercial van het colamerk Pepsi. Cruise bekende eerder veel bewondering voor Beckham te hebben, omdat hij zelf vroeger ook graag profvoetballer wilde worden. Helaas zag Cruise die droom door een ernstige knieblessure in het water vallen.

P. Diddy als 007
geplaatst: 5/11/2004 
De Amerikaanse rapper P. Diddy wil de eerste zwarte James Bond worden. Volgens P. Diddy is de wereld klaar voor een gekleurde James Bond. De makers van de film hebben nog niet gereageerd. Het blijft dus nog onduidelijk wie de opvolger wordt van Pierce Brosnan

Prinze Jr. krijgt eigen comedyserie
geplaatst: 5/11/2004 
Freddie Prinze Jr., die bekend is van de twee 'Scooby Doo'-films, heeft een deal met Warner Bros gesloten voor zijn eigen comedyserie. "Dit wilde ik eigenlijk al een hele tijd", zei de acteur vanaf de set van zijn laatste film. In de 'situation comedy' speelt Prinze Jr. de rol van een Puerto Ricaan, die opgroeit in een huishouden met alleen maar vrouwen. Een situatie die op zijn eigen ervaringen is gebaseerd.

"Het is niet makkelijk om voor een film steeds zo lang van huis weg te zijn. Ik houd van mijn vrouw (actrice Sarah Michelle Gellar, red.) en van mijn familie. Ik mis ze." De comedyserie wordt in een studio in Los Angeles opgenomen, dus hij kan 's avonds gewoon naar huis. Op dit moment bevindt de acteur zich in New York, waar hij de film 'Nailed Right In' opneemt, met Alec Baldwin en Mena Suvari in de hoofdrollen
Slater scheldt radiodeejay huid vol
geplaatst: 5/11/2004 
Christian Slater heeft BBC radiodeejay Simon Mayo donderdag uitgemaakt voor 'klootzak'. De acteur, bekend van 'Robin Hood: Prince of Thieves', was te gast in Mayo's programma om zijn rol in de nieuwe toneelversie van 'One Flew Over the Cuckoo's Nest' toe te lichten. Toen de Britse dj Slater vroeg over zijn verleden in de gevangenis, sloeg de Amerikaanse acteur op tilt.

Slater begon te schelden en noemde Mayo een 'gemene klootzak'. Mayo draaide daarop zijn schuif dicht en zei dat het 'welletjes' was. Een woordvoerder voor het radiostation zei later dat Slaters tirade 'voor de grap was'. Slater is tussen 1989 en 1998 drie keer gearresteerd geweest. Om die reden heeft hij negentig dagen doorgebracht in de cel.

Slater is volgend jaar in de gameverfilming 'Alone in the Dark' te zien.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #111 Gepost op: 8-11-2004, 19:26:46 »
Hayek in 'Pirates'-vervolgen
geplaatst: 5/11/2004 
Salma Hayek gaat meedoen aan de twee vervolgen op 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'. Het eerste vervolg gaat onder de titel 'Pirates of the Caribbean: Treasures of the Lost Abyss' door het leven. De gehele cast van de eerste film, Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley en Geoffrey Rush, is terug.

Een week geleden werd al bekend dat ook Rolling Stone-gitarist Keith Richards een rol heeft in de films. Hij speelt de vader van Depps personage Jack Sparrow. De eerste filmopnames beginnen na kerst in Australië. Het is de bedoeling dat regisseur Gore Verbinski, die ook terugkeert, de beide vervolgen achter elkaar opneemt. Beide Piratesfilms moeten in 2006 in première gaan.

 
Pixar tekent superhelden en auto's
geplaatst: 5/11/2004 
Pixar, de maker van onder meer 'Toy Story' en 'Finding Nemo', komt dit jaar met een superheldenfamilie en volgend jaar met pratende auto's. 'The Incredibles' gaat over een superheldenfamilie die een doodgewoon leven moet leiden.

Het is de eerste Pixarfilm voor maker Brad Bird, bekend van 'The Simpsons' en van het door critici bejubelde 'The Iron Giant'. De computeranimatiefilm draait vanaf vrijdag in Amerika en gaat aan eind november in Nederland in première.

Ondertussen zijn de tekenaars van Pixar druk bezig met het afmaken van de nieuwe film 'Cars'. In deze film spelen pratende auto's met ogen de hoofdrol. De stemmen van de racemonsters worden verzorgd door onder anderen Paul Newman, Owen Wilson en Bonnie Hunt. De eerste beelden van deze film staan vanaf vrijdag op internet. Hollywood-insiders voorspellen nu al een opbrengst van tweehonderd miljoen dollar (180 miljoen euro) voor 'The Incredibles'. Wat Pixar na 'Cars' gaat maken houdt het bedrijf angstvallig geheim. 

Donald Jones (72) overleden
geplaatst: 6/11/2004 
De zanger, danser, acteur en cabaretier Donald Jones is overleden. Dit bevestigde zijn ex-vrouw Adele Bloemendaal zaterdag tegenover AT5. Jones was de eerste bekende zwarte ster van Nederland.

Donald Jones werd in New York geboren en kwam in 1954 naar Nederland. Hij was te zien in vele theater-, televisie en cabaretproducties. Hij werd in de jaren 50 een legende door zijn rol als Dinky in de tv-serie Pension Hommeles. 'Ik zou je in een doosje willen doen' was een van de succesnummers uit deze serie, die door Jones gezongen werd. Donald Jones was met zijn onvervalste Amerikaanse accent ook onder kinderen populair, onder andere door zijn rol in de jeugdserie Mik-Mak. Donald Jones is 71 jaar geworden.
 
Elf films in aanmerking voor animatie-Oscar
geplaatst: 6/11/2004 
Maar liefst elf films maken kans op een Oscarnominatie in de categorie 'Beste geanimeerde speelfilm'. Films die in aanmerking komen voor een nominatie zijn onder meer 'Shrek 2', 'Shark Tale', 'The Incredibles' en 'The SpongeBob Squarepants Movie', die in Nederland nog uit moet komen.

Uiteindelijk zullen maar drie films worden genomineerd. De animatiefilms mogen ook worden opgegeven voor andere categorieën, zoals 'Beste film', zolang ze aan alle eisen voldoen. De nominaties voor de 77ste Oscaruitreiking zullen worden bekendgemaakt op 25 januari volgend jaar.
 
Ewan McGregor nieuwe 007?
geplaatst: 6/11/2004 
Acteur Ewan McGregor is naar verluidt in onderhandeling over het spelen van de rol van James Bond.

Een bron zegt dat het overleg zich nog in een vroeg stadium bevindt, maar voegt daaraan toe: "Ewan heeft een groot voordeel: hij is een internationale ster die zich al heeft bewezen in zowel actie- als romantische rollen".

Het nieuws kwam uit nadat Pierce Brosnan zijn ongenoegen had geuit over het feit dat hij werd gepasseerd voor de rol. Brosnan: "Ik was zwaar teleurgesteld omdat ik al was gevraagd een vijfde film te doen." Volgens de acteur zelf is collega Collin Farrell het meest geschikt op zijn opvolger te worden.
 
Kevin Spacey speelt Bobby Darin in nieuwe film
geplaatst: 7/11/2004 
Kevin Spacey heeft zich tijdens de opnames van zijn nieuwe film ontpopt tot een waar zangtalent. In de film 'Beyond the Sea', over het leven van zanger Bobby Darin, zingt de acteur onder andere de hits 'Mack the Knife' en 'Splish Splash'.

"Mensen die Bobby Darin kenden en met hem samen hebben gewerkt hoorden geen verschil toen zij Spacey hoorden zingen", aldus co-ster Kate Bosworth.

Spacey is vooral bekend van zijn rol in 'American Beauty', waarvoor hij een Oscar heeft gewonnen.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #112 Gepost op: 8-11-2004, 19:27:29 »
Gibson ontvangt katholieke filmprijs
geplaatst: 8/11/2004 
Mel Gibsons 'The Passion of the Christ' heeft zondag een katholieke filmprijs in Los Angeles ontvangen. De prijzen zijn in het leven geroepen door Catholics in Media, een groepering opgericht door katholieken uit de entertainmentindustrie. De groepering eert projecten die inspireren. De prijs werd tijdens een lunch uitgereikt door Jezus-acteur Jim Caviezel aan zijn regisseur Mel Gibson.

De in Amerika populaire serie 'Joan of Arcadia' werd met een televisieprijs onderscheiden. Acteur Joe Mantegna gaf hem aan de producente van de serie, Barbara Hall. De serie gaat over het meisje Joan, die God in allerlei gedaantes tegenkomt en opdrachten van hem moet uitvoeren. 'The Passion' was een van de meest controversiële en succesvolste films van dit jaar.
 
Zemeckis krijgt ster op Hollywood Boulevard
geplaatst: 8/11/2004 
Robert Zemeckis heeft zijn eigen ster op Hollywood Boulevard gekregen. Dit gebeurde vrijdag, kort voordat zijn nieuwe film 'The Polar Express' in de filmstad in première ging. Regisseur Zemeckis was de 2268ste artiest die een ster op 's werelds beroemdste trottoir ontving. Vriend en collega Tom Hanks was bij de ceremonie aanwezig.

"Hij is een visionair. Hij betekent voor film, wat Paul McCartney betekent voor muziek", vertelde Hanks in zijn speech. Zemeckis maakt in al zijn films, zoals 'Back to the Future', 'Who Framed Roger Rabbit?' en 'Forrest Gump', gebruik van de nieuwste technologieën. Ook bij zijn nieuwste project, de computeranimatiefilm 'The Polar Express', heeft hij een eigen techniek ontwikkeld waardoor Hanks in vijf rollen in de film te zien is.

'The Polar Express' gaat over een jongen die niet in de kerstman gelooft. De film opent vrijdag in Amerika en gaat 9 december in Nederland draaien
 
'Ongelooflijk' bioscoopweekeinde voor 'Incredibles'
geplaatst: 8/11/2004 
De nieuwe tekenfilm van Pixar 'The Incredibles' heeft afgelopen weekeinde 'ongelooflijke' aantrekkingskracht gehad op de Amerikaanse bioscoopbezoekers. De film van de makers van 'Finding Nemo' debuteerde met een bedrag van 70,7 miljoen dollar (55 miljoen euro).

De film komt hiermee op de vijfde plaats van dit jaar als het gaat om de opbrengst tijdens een openingsweekeinde. Ook verslaat 'The Incredibles', over een superheldenfamilie die een 'gewoon' leven moet gaan leiden, het debuut van 'Nemo', vorig jaar.

De tweede nieuwkomer in Amerika was de remake van de Britse film 'Alfie', met Jude Law in de titelrol. Het comedydrama was goed voor de vijfde plaats en bracht 6,5 miljoen dollar (5,1 miljoen euro) op. De verfilmde biografie van soullegende Ray Charles, 'Ray' is op de tweede plaats blijven staan. De horrorfilm 'The Grudge' hield zich goed staande op een derde positie.

'The Incredibles' opent eind november in Nederland, terwijl 'Alfie' vanaf half januari gaat draaien.
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #113 Gepost op: 10-11-2004, 10:19:44 »
De Muppets postzegels
geplaatst: 8/11/2004  
Kermit de Kikker, Miss Piggy en een boel andere beroemde "Muppets" uit de Muppetshow krijgen in Amerika een eigen postzegel. Vanaf maart zijn de muppetpostzegels te koop.

De Muppetshow is één van de meest succesvolle tv-series ooit gemaakt. Sinds 1976 is de tv-serie te zien in meer dan 100 landen. Niet alleen de poppen komen op de postzegel. Ook de bedenker van de serie Jim Henson krijgt een eigen zegel.

Films van Theo van Gogh opnieuw in de bioscoop
geplaatst: 9/11/2004  
Films van Theo van Gogh zijn de komende weken in heel Nederland volop te zien. Alle beschikbare filmkopieën van COOL, Loos, Eeen Dagje naar het Strand, Terug nar Oegstgeest, 06, Blind Date, Vals Licht en Intervieuw rouleren vanaf aanstaande donderdag in diverse bioscopen en filmhuizen.

Het Haags Filmhuis in Den Haag brengt zowel zondag 14 als woensdag 17 november een speciale hommage aan Theo van Gogh. Zondag 14 november worden de films Loos, Een Dagje naar het Strand en Terug naar Oegstgeest vertoond. Woensdag 17 november staan Vals Licht, O6, Blind Date, Intervieuw en Cool op het programma.

Woensdag 17 november staat ook bij City Amsterdam het filmoeuvre van Theo van Gogh centraal. Die dag zijn in deze bioscoop Loos, 06, Blind Date, Intervieuw en Cool te zien. In Rembrandt Arnhem staan 17 november 06, Blind Date en Intervieuw op het programma.

Blind Date wordt 17 november ondermeer vertoond in Amersfoort en Hilversum, terwijl Intervieuw deze dag in Hoofddorp te zien is.

In Deventer tenslotte zijn 06, Blind Date en Intervieuw op respectievelijk 2, 9 en 16 december geprogrammeerd.

Cool, Theo’s meest recente film, is onder andere vanaf aanstaande donderdag te zien in Amersfoort, Bussum, Culemborgh, Deventer, Woerden, Zevenaar en Zutphen.

De opbrengsten van veel van deze speciale vertoningen komen ten goede aan een op te richten stichting; Theo van Gogh filmarchief.
 
Bridget Jones-regisseur verdedigt film
geplaatst: 9/11/2004  
Beeban Kidron vindt dat het publiek wel weet wat het verschil is tussen een romantische komedie en het echte leven. Dat zei ze maandagavond tijdens de première van 'Bridget Jones: The Edge of Reason' in het Amsterdamse Tuschinski Theater. Ze deed haar uitspraak vanwege een episode in de film, waarbij Bridget Jones, de rol van Renée Zellweger, in de Thaise gevangenis terechtkomt. In plaats van de gruwelijke werkelijkheid te laten zien, zingt Bridget gezellig Madonna-liedjes met haar vrouwelijke medegevangenen.

"Ik ben van mening dat het publiek slim genoeg is om te weten dat het hier om een romantische komedie gaat en niet om 'Midnight Express' (een notoire gevangenisfilm, red.). Ik wilde niet de fout maken, dit gedeelte van de film te serieus aan te pakken", zegt Kidron.

Ook Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth waren maandagavond bij de première in Amsterdam aanwezig. 'Bridget Jones: The Edge of Reason' draait vanaf 11 november in de bioscoop.
 
50 Cent werkt aan cd en film
geplaatst: 9/11/2004  
Rapper 50 Cent is bezig met het opnemen van zijn tweede album, in zijn huisstudio in Connecticut. Op de nieuwe cd is 50 rappend met Eminem, Lloyd Banks en andere leden van de G-Unit te horen. De plaat komt als alles volgens plan verloopt begin volgend jaar uit. Het album wordt geproduceerd door raplegende Dr. Dre.

Ondertussen is 50 Cent ook bezig met de voorbereidingen op zijn filmdebuut in 'Locked and Loaded'. Het filmproject is losjes gebaseerd op zijn eigen leven. De film wordt geregisseerd door de met een oscar genomineerde regisseur Jim Sheridan. Volgens een van zijn managers, James Cruz, is de rapper de ideale man om in de film te spelen. "50 heeft zo'n mooi verhaal geschreven. En het is een waargebeurd verhaal", aldus Cruz.

Eind november verschijnt 50 Cent's nieuwe single.  
Brando postuum geëerd met Stella Adler Award
geplaatst: 9/11/2004  
Marlon Brando is maandagavond postuum geëerd met de Stella Adler Award. De prijs werd uitgereikt door acteur en vriend Warren Beatty aan Brando's zoon Miko. Hij en Brando studeerden allebei aan de Stella Adler Studio van Acteren, de school die de prijs beschikbaar stelt. "Het geval was, hij was nooit saai", aldus de 'Dick Tracy'-acteur.

Adler richtte haar school op in 1949 en gaf les aan bekende sterren als Robert De Niro, Harvey Keitel en Candice Bergen. Adler stierf in 1992, nadat zij meer dan veertig jaar acteerlessen had gegeven. "Mijn vriendschap met Marlon was zeer ongewoon, maar erg cool", zei Whoopi Goldberg, die ook bij de prijzenceremonie aanwezig was.

Marlon Brando stierf op 1 juli dit jaar aan longfalen. Hij is 80 jaar geworden.
 

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #114 Gepost op: 12-11-2004, 10:54:42 »
Tegenspeelster slaat Colin blauw oog
geplaatst: 10/11/2004 
Er gebeuren regelmatig ongelukjes op filmsets, soms zelfs met dodelijke afloop (Brandon Lee) en Colin Farrell kan er nu ook over meepraten. Zijn Alexander-tegenspeelster Rosario Dawson bezorgde hem namelijk een blauw oog.

Ze speelden samen een scène, waarin hij haar tot seks moest dwingen. Colin spoorde Rosario aan hem zo hard mogelijk te meppen en dat nam de actrice ter harte: ‘Na een slag of 72 gaf ik hem er eentje die echt hard aankwam. Colin keek me aan en zei dat ’t hem waarschijnlijk een blauw oog ging kosten en dat was ook zo.”

De actrice loopt de hele film naakt of schaars gekleed rond en vindt dat geweldig: “Als ik 80 ben en hierop terug kijk, kan ik zien dat ik echt hot was, toen ik 24 was.” In Nederland gaat de film in december in première.

Brosnan heeft tweede 'Affair'
geplaatst: 11/11/2004 
Pierce Brosnan heeft er mee ingestemd in het vervolg op 'The Thomas Crown Affair' te spelen. Het vervolg, getiteld 'The Topkapi Affair', wordt een mix van de komedie 'Topkapi' uit 1964 en het boek 'The Light of Day', waar de oorspronkelijke film op is gebaseerd. 'Crown Affair' was in 1999 in Amerika een verrassende hit en studio MGM hoopt dit succes te kunnen voortzetten.

'Topkapi' zal zich in ieder geval afspelen in het New York van na 11 september 2001. "Wij willen weten hoe Brosnans personage zich staande zou weten te houden in het Amerika van na 11 september. Het wordt in ieder geval een meer internationale film", zegt Brosnans producentenpartner Beau St. Clair. Het is nog niet bekend of ook Renee Russo en Denis Leary in het vervolg te zien zijn.

Brosnan is eerder als meesterdief te zien in 'After the Sunset', met Selma Hayek en Woody Harrelson. 'The Topkapi Affair' wordt in 2006 in de bioscopen verwacht.

Spielberg en zijn strandwachten
geplaatst: 11/11/2004 
Er komt toch een filmversie van de bekende televisieserie 'Baywatch'. DreamWorks, de filmstudio van Steven Spielberg, heeft onlangs de rechten voor een verfilming gekocht. Een geschikte schrijver voor het script wordt nog gezocht. Wie de hoofdrollen in de filmversie gaan spelen, is nog niet bekend.

Het is dus ook nog niet zeker dat de vaste acteurs uit de strandserie, als David Hasselhoff, Pamela Anderson of Carmen Electra, in de film te zien zijn. Het is waarschijnlijker dat Spielberg op zoek gaat naar nieuwe frisse gezichten. 'Baywatch' heeft sinds de serie begon een zeer succesvol verloop gekend. De serie is in meer dan 142 landen uitgezonden en werd in 44 talen vertaald.

Het is de bedoeling dat 'Baywatch: de film' in de zomer van 2006 in de bioscopen verschijnt.
 

 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #115 Gepost op: 13-11-2004, 08:41:55 »
Fahrenheit 9/11½
geplaatst: 12/11/2004 
Tot afschuw van documentairemaker Michael Moore is Bush ondanks zijn film Fahrenheit 9/11 toch herkozen als president. Om de wereld duidelijk te maken dat dat toch echt een vergissing was, gaat hij een tweede deel van zijn film maken. Hierin zal hij nóg meer negatieve feiten over de president verwerken.

Moore begint nu met de opnames en wil de film over een jaar of drie uitbrengen: “51 procent van de Amerikanen miste tijdens de afgelopen verkiezing informatie en wij willen ze wijzer maken en feiten aan het licht brengen. Hen is nooit de waarheid verteld. De rouwperiode is voorbij en er is één positief punt: George W. Bush kan hierna tenminste nooit meer herkozen worden!”

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #116 Gepost op: 16-11-2004, 10:23:34 »
Clooney mijdt Oscar-uitreiking
geplaatst: 13/11/2004  
George Clooney heeft erkend dat hij nog nooit naar de Oscaruitreiking is geweest. De filmster vindt het bezoeken van award-shows 'beschamend' als hij niet is genomineerd. Daarnaast vindt de acteur dat er meer aandacht zou moeten zijn voor kwaliteitsfilms, in plaats van 'futiliteiten' als hoe iemand zijn jurk eruit ziet.

Clooney: "Ik ben nog nooit naar een Oscaruitreiking geweest. Sterker nog, ik weet er ook helemaal niks vanaf. Ik ben van mening dat de enige reden om te gaan is, dat daardoor misschien een mogelijkheid bestaat dat er betere films worden gemaakt."

"Veel films krijgen een enorme opkikker van de ophef rondom een Oscarnominatie. Vaak wordt een film daardoor een succes. Ik houd er ook niet van om films met elkaar te vergelijken," zegt Clooney.
 
Denzel Washington naar Broadway
geplaatst: 14/11/2004  
Oscar winnaar Denzel Washington gaat op Broadway spelen. De acteur gaat de rol van Brutus spelen in William Shakespeare's Julius Caesar. Het stuk gaat in april in première in het Belasco Theatre. Daniel Sullivan, maar liefst vijf keer winnaar van een Tony, gaat het stuk regisseren.

Washington, die momenteel in de bioscoop is te zien in de politieke thriller 'The Manchurian Candidate', won in 2002 een Oscar voor zijn rol in 'Training Day'.

Het stuk, waarvan de andere acteurs nog niet bekend zijn, wordt geproduceerd door Carole Shorenstein Hats en Freddy Demann. Dit duo won een Tony met toneelstuk' Take Me Out'.

De komende tijd zijn er op Broadway nog meer opmerkelijke stukken te zien. Zo zal er een musical te zien zijn over Shrek, Johnny Cash, The Beach Boys en Pink Floyd. In oktober 2005 gaat Jerry Springer 'The Opera', in première.
 
Steve Martin ontvangt loopbaan prijs
geplaatst: 14/11/2004  
Acteur Steve Martin heeft vrijdag de American Cinematheque career achievement in ontvangst genomen. De ster uit 'The Jerk' en 'Bringing Home Down the House', blonk tijdens de uitreiking uit door zijn cynische gedrag. De frequente host van 'Saturday Night Live' nam zijn aanwezige vrienden, Robin Williams, Jon Lovits, Carl Reiner en 'Parenthood' regisseur Ron Howard op de hak.

"Er zijn hier vanavond zoveel bekend gezichten aanwezig, mensen met wie ik heb gewerkt, maar ook mensen die ik al jaren niet heb gezien. Misschien is het handig om iedereen een naambordje te geven? Wat zou daar nu mis mee zijn?", grapte Martin.

"Maar toch is deze avond heel speciaal voor mij. Toen ik nog een kind was sprak ik na schooltijd met mijn vrienden af, en gingen wij ons verkleden om de 'American Cinematheque awards show' te spelen," vervolgde Martin. Na zijn toespraak werden er clips vertoond van zijn films.

In 2003 won Nicole Kidman de prijs. In de jaren daarvoor wonnen onder meer Eddie Murphy, Mel Gibson, Sean Connery en Arnold Schwazenegger.  
'Incredibles' laat 'Polar Express' ontsporen
geplaatst: 15/11/2004  
'The Incredibles' heeft afgelopen weekeinde in de Amerikaanse bioscopen 'The Polar Express' 'ontspoord'. De nieuwe film van Pixar was in de tweede week veel te sterk voor het debuut van de computer-kerstfilm, met Tom Hanks in de vijf hoofdrollen.

'Incredibles', over een superheldenfamilie in ruste, haalde 51 miljoen dollar (39,5 miljoen euro) op. Hiermee komt de totaalopbrengst na tien dagen op 111,5 miljoen euro. De film loopt nu gelijk met Pixars vorige kaskraker 'Finding Nemo', die uiteindelijk 268 miljoen euro heeft opgeleverd.

'The Polar Express', een verfilming van een in Amerika populair kerstverhaal, kwam in het eerste weekeinde niet verder dan een tweede plaats met 23,5 miljoen dollar (achttien miljoen euro). Naar verluidt heeft het maken van de film, waarin nieuwe animatietechnieken zijn toegepast, ongeveer 130 miljoen euro gekost. Warner Bros geeft de moed niet op, omdat het een 'kerstfilm' is en mensen nog niet in 'kerstsfeer' zijn.

De tweede binnenkomer, 'After the Sunset' is een misdaadkomedie met Pierce Brosnan en was goed voor de derde plaats. De tweede Bridget Jonesfilm behaalde een vierde notering met 6,9 miljoen euro, draaiend in 530 bioscoopzalen. 'Seed of Chucky', de zoveelste in de 'Child's Play' horrorfilmreeks, sloot de topvijf.

 
 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #117 Gepost op: 16-11-2004, 10:23:45 »

Hanks ontcijfert 'Da Vinci Code'
geplaatst: 15/11/2004 
Tom Hanks gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van de bestseller 'The Da Vinci Code'. De film wordt geregisseerd door Ron Howard, die Hanks zijn grote doorbraak bezorgde in 'Splash' en hem jaren later voor 'Apollo 13' vroeg. Hanks zou de rol van hoogleraar Robert Langdon spelen.

"Tom is een spannende acteur, die je graag ziet denken", aldus Howard tegen het magazine. "We hebben hem niet nodig voor het succes, daar staat het boek zelf al garant voor. Maar Tom maakt de hoofdfiguur direct geloofwaardig", meent de regisseur. Howard en zijn producent Brian Grazer willen Europese acteurs voor de buitenlandse rollen casten. Voor de rol van de bemoeizuchtige politieman Bezu Fache heeft Howard de Franse acteur Jean Reno in gedachten.

Volgend jaar wordt met de filmopnames begonnen. 'The Da Vinci Code' moet in de zomer van 2006 in première gaan.

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #118 Gepost op: 16-11-2004, 11:09:24 »
% VOOR SINTERKLAAS
--------------------------------------------------------------------------------
 
De intocht van Sinterklaas in Alkmaar was goed voor bjina 1,9 miljoen kijkers in totaal. Maar het gaat natuurlijk om het aantal kijkende tere kinderzieltjes tussen 6 en 12 jaar. Sinterklaas scoorde daar op Nederland 2 en 3 een marktaandeel van maar liefst 88%. De kijkdichtheid in die groep was 32,8%.

--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst door TVF 

FF KNUFFELE IN DE BUSH
--------------------------------------------------------------------------------
 
BOBO'S in the bush. Dit jaar vertrekt de karavaan naar Argentinië. En wie gaan er mee? Welke BN'ers hebben zich over laten halen om zich van al hun zorgvuldig opgebouwde luxe te ontdoen en zich geheel vrijwillig een aantal dagen over te geven aan de grilligheid van de natuur?

Hier komen ze: Ex-GTST-ster Ferrie Somogyi, huidige soapster Fajah Lourens (foto - zal zij de nieuwe Jordan worden ?), Big Brother Ruud, Rasti Rostelli en last but not least zanger en vermeend parasiet René Muthert.

Onderhandelingen zijn nog gaande met onder andere presentatrices Marjolein Keuning en Fleur van de Kieft , Big Brother Kelly, actrice Alwien Tulner en haar mannelijke collega Yoesef Idildi en nog vele andere publiciteit behoeftigen...
AMERIKANEN ZIJN MIETJES
--------------------------------------------------------------------------------
 
De bazen van het Engelse Granada TV hebben hun portemonnee moeten opentrekken voor een deelnemer aan het tv format Hell's Kitchen, dat nu in de VS draait. De betreffende deelnemer verstuikte zijn enkel tijdens de opnamen en dreigden chef kok Gordon Ramsay (foto) met een rechtzaak waarin hij 3 miljoen dollar zou eisen.

Uiteindelijk schikten partijen en kreeg de deelnemer 100.000 euro. In het TV Format strijden 12 deelnemers die in een restaurant werken om de hoofdprijs: het restaurant zelf.

Na het incident zei Ramsay: het probleem met die Amerikanen is dat het mietjes zijn. Je rent huilend weg naar je moeder. Niet in Amerika, daar ren je naar je advocaat.

--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst door TVF   
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: Algemeen filmnieuws
« Reactie #119 Gepost op: 19-11-2004, 13:51:20 »
Highlander 5 zonder Lambert
geplaatst: 16/11/2004 
Opper-highlander Christopher Lambert is in geen velden of wegen te bekennen in het aankomende vijfde deel uit de 'Highlander'-filmcyclus.De Australische regisseur Brett Leonard, bekend van 'The Lawnmower Man' en 'Virtuosity', heeft de touwtjes in handen.

'Highlander: The Source' krijgt volgens de site een 'frissere' regie en gaat over vier nieuwe charismatische Onsterfelijken die op zoek gaan naar de Heilige Graal van hun eigen planeet. Overigens was deel twee, 'The Quickening' de meest succesvolle van het filmkwartet.

De eerste Highlanderfilm dateert uit 1986. De film gaat over een onsterfelijke man, Lambert, die met andere onsterfelijken moet vechten om als enige over te blijven. Sean Connery was te zien in een bijrol en de muziek werd gemaakt door Queen, met 'Who Wants to Live Forever' als dramatisch hoogtepunt.

'Highlander 5' draait volgend jaar in de bioscopen.
 
Reeves is Spike's nachtwaker
geplaatst: 16/11/2004 
Keanu Reeves speelt de hoofdrol in de nieuwe film van regisseur Spike Lee, 'The Night Watchman'. Het verhaal, geschreven door James Ellroy, gaat over een door het slijk gehaalde politieagent. Hij ontdekt corruptie bij zijn eigen politiebureau en gaat op onderzoek uit om zijn naam te zuiveren. De opnamen voor de film beginnen volgend jaar februari, nadat Reeves klaar is met de promotietour voor de occulte thriller 'Constantine'.

Lee is bekend van films waarin raciale kwesties centraal staan. Zijn laatste film 'She Hate Me' heeft afgelopen zomer in Amerika een zeer gelimiteerde release gehad. Van Reeves komt volgend jaar ook 'Thumbsucker' uit, waarin Keanu de orthodontist speelt van een geobsedeerde duimzuiger. In september volgend jaar is hij ook in de sciencefictionfilm 'A Scanner Darkly' te zien, gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick.
 
Clooney luistert niet naar regisseur
geplaatst: 16/11/2004 
George Clooney heeft toegegeven niet naar regisseur Steven Soderbergh te hebben geluisterd tijdens de opnamen voor 'Ocean's Twelve'.

"Sterker nog", vervolgt Clooney, "in plaats van het 'Ocean's Twelve' te noemen, wilden we deze film eigenlijk 'Solaris 2' noemen. We dachten dat het dan vast een hit zou worden", zegt hij smalend. Clooney refereerde hiermee aan de grote flop die hij en zijn goede vriend Soderbergh een paar jaar geleden maakten.

Clooney erkent dat een film met zoveel sterren erin, zoals hij, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts en Catherine Zeta-Jones, alleen werkt als iedereen een lager salaris vraagt. Anders wordt het onbetaalbaar. "We hebben allemaal in eerste instantie vijf of tien procent minder gevraagd. Als we een goede film hebben gemaakt, dan krijgen we ook goed betaald", meent Clooney. De schattingen zijn dat de drie mannen zeker 40 miljoen dollar aan deze film verdienen.

'Ocean's Twelve', die gedeeltelijk in Nederland is opgenomen, draait vanaf 16 december in de bioscoop.
 
Beckham sloeg Hollywoodrol af
geplaatst: 16/11/2004 
David Beckham heeft toegegeven een rolletje in de Hollywood-remake van 'The Pink Panther' te hebben afgeslagen. "Ik heb nooit gezegd dat ik in films wilde gaan spelen. Mijn voetbalcarrière gaat nog altijd voor", zei de voetbalster van Real Madrid maandag. Naar alle waarschijnlijkheid had Becks zichzelf moeten spelen in een film die gaat over het oplossen van een moord op een voetbalcoach. Steve Martin speelt de hoofdrol van Inspecteur Clousseau, die in de originele films onsterfelijk werd gemaakt door Peter Sellers.

Beckham zou wel geïnteresseerd zijn in een rol naast Tom Cruise in de derde 'Mission: Impossible'-film. Cruise keek vorige week nog in de VIP lounge van Real naar een wedstrijd, naar verluidt omdat hij en Beckham goede vrienden zijn. Als alles naar wens verloopt, zouden de opnames voor 'M:I3' volgende zomer beginnen. Of Beckham daar zijn filmdebuut maakt, is nog afwachten.

 
movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!