Auteur Topic: Ontwikkelingen in het BB-Huis  (gelezen 113386 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #20 Gepost op: 25-08-2005, 16:44:20 »
Als hij op zijn knieën zou gaan, zeg ik meteen 'ja"

15.30 Chantal en Tanja praten verder over de zwangerschap en over de ex die in het Huis gaat komen. Tanja vertelt dat de vader van haar kind heel lief is en dat ze het niet erg zou vinden als hij het huis in komt. Chantal: “Wie weet, nu het wat concreter wordt dat hij graag zijn verantwoordelijkheid wil nemen.”

Binnen trekt (naast het nadenken over het raadsel van Roel) Rob zijn beenprothese aan. Ondertussen legt hij aan Dido uit het raadsel van Roel uit. Rikkert zegt tegen Roel: “We zijn het oplossen van het raadsel een beetje zat, nou ja, ik in ieder geval…. Dus vertel ons nu maar de oplossing, of geef een tip” . Roel weigert resoluut: “Als ik een tip geef, dan weten jullie meteen de oplossing, jullie slaan gewoon één stapje over.”

Buiten gaat het gesprek tussen Chantal en Tanja verder, en wel over Valentino Rossi, de motorcoureur. “Als hij op z’n knieën voor me zou gaan, zeg ik meteen ja”, aldus Tanja , “als ik hem op tv zo in die leren broek voorover op die motor zie zitten…” Chantal vult de zin aan: “… dan breken gelijk je vliezen….” Ze bulderen allebei van het lachen.

Met Kelly zaten ze alleen maar in bad"

In de badkamer zijn Linda, Nathalie en Lieske een lekker schuimbad aan het nemen. “Ik kan me van Big Brother nog herinneren, toen met Kelly weet je wel,” zegt Nathalie, “dat ze continu in bad zaten. Je zou verwachten dat ze van alles zouden doen de hele dag, maar ze zaten alleen maar in bad.”

In de zithoek dacht Dido de oplossing van het raadsel te hebben, maar dat blijkt niet zo te zijn. Roel heeft eindelijk medelijden en geeft de oplossing maar niemand schijnt het echt te snappen. Wel zijn de Bewoners het er over eens dat ze een hoop raadsels hebben weten op te lossen.

Rob leest de huisregels door en komt tot de conclusie dat wanneer een weekopdracht niet wordt gehaald dat de Bewoners dan al het eten moeten inleveren. “Het zout en peper niet, gelukkig” ziet hij. Menno denkt dat er voor Tanja wel een uitzondering gemaakt zal worden. “Ja, dat neem je aan,” reageert Rikkert, “Maar zeker weten doe je het niet.”



Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #21 Gepost op: 25-08-2005, 17:03:46 »
 ::rofl:: Nick ga je alles posten??

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #22 Gepost op: 25-08-2005, 17:10:25 »
::rofl:: Nick ga je alles posten??

Nee niet alles haha!

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #23 Gepost op: 26-08-2005, 12:21:36 »
Ralph, Nathalie's ex

Het huis heeft er een nieuwe bewoner bijgekregen: Ralph (30). Ralph is de ex van BB-bewoonster Nathalie en houdt nog steeds van haar. Ralph werd geboren in Den Haag en groeide op in Rijswijk. Hij heeft een zus die een jaar ouder is. Hij heeft een hoveniersopleiding gedaan, is elektricien geweest en is nu heel gelukkig met zijn baan als brandweerman, hij sport veel. Ralph heeft geen relatie en woont alleen. Als hij wint dan gaat hij zijn grote liefde Nathalie een cadeau geven.

Rob is kwijt !

Met de komst van Ralph was er een man teveel in het huis. Ralph had daarom van Big Brother een enveloppe meegekregen die hij aan een willekeurige man moest geven. Hij gaf de enveloppe aan Rob. Deze opende de enveloppe en las de geheime opdracht. Plotseling was hij weg, zonder afscheid te nemen. De Mediawatchers vermoeden dat hij zich echter nog wel in het huis bevindt, namelijk in de verborgen kamer. Geruchten gaan dat hij na 48 uur weer terug zal keren.

Nathalie 'not amused'

Nathalie is helemaal van slag, en de stemming is teneergeslagen. Nieuwkomer Ralph voelt zich helemaal niet op zijn gemak. Zijn ontvangst was al niet al te warm. De Bewoners hadden immers al gezamelijk besloten dat als de ex van Nathalie het Huis zou betreden, zij hem zo snel mogelijk zouden nomineren. In het bijzonder Nathalie was zacht gezegd 'not amused' met de entree van haar ex waar ze nu verplicht mee moet samenwonen. Ze woont immers al sinds een jaar samen met haar nieuwe vriend Joost. Voor hem maakt ze zich nog de meeste zorgen.

HIV-bewoner?

De makers van Big Brother hebben volgens Beau van Erven Dorens, presentator van BB2 en het huidige Talpa-nieuwsprogramma NSE, een HIV-geïnfecteerde man in het huis gezet. Showbizzspecialiste Harmke Pijpers schrok zo van die mededeling dat zij niets anders kon uitbrengen dan een stamelend: "volgens mij niet".



Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #24 Gepost op: 27-08-2005, 15:29:08 »
Ik volg er nou al niks meer van, maandag maar even kijken naar de TV vermoed ik ???

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #25 Gepost op: 28-08-2005, 13:12:28 »
Linda is een sfeermaker

Op straffe van een flinke boete heeft Linda Rijsdijk na de voorrondes haar definitieve deelname zo lang mogelijk geheim moeten houden. Alleen voor haar collega’s van de Roosendaalse cafés Dakota en Moeder Overste kon ze haar deelname niet verzwijgen. Die hebben haar maandagavond nog verrast met een afscheidsfeestje, want ze gaan er vanuit dat ze Linda de komende drie maanden alleen maar op de tv zullen zien. „Dat hopen we tenminste, want dat betekent dat ze heel ver komt“, zegt eigenaar Carlo Kolthoff van Moeder Overste in BN/De Stem. Het verbaast hem niks dat Linda zich enkele maanden geleden spontaan heeft opgegeven voor de nieuwe serie. „Ze is echt een type voor zo’n programma; ze is een sfeermaker.“

Menno, een ondernemend type

Bredase stappers zullen Menno Liebregts kennen als (ex-)barkeeper van café Walkabout op de Havermarkt. Vader Bert Liebregts bekent in BN/De Stem gemengde gevoelens te hebben over de deelname van zijn zoon. „Aan de ene kant is het wel leuk. Bovendien is hij oud en wijs genoeg, hij moet het natuurlijk zelf weten. Maar je staat wel in de picture. Iets wat hij in het huis zegt of doet, kan hem zijn verdere leven achtervolgen. Al zal dat bij Menno wel loslopen, denk ik. Een verrassing is het voor ons niet echt, dat hij meedoet aan zo’n programma. Menno is een ondernemend type, iemand die met zijn neus vooraan staat.“ In huize Liebregts sr. in Vinkeveen staat inmiddels een dvd-recorder. „De deelnemers krijgen geen beeldmateriaal mee naar huis, dus nemen wij maar alles op voor Menno“, zegt vader Bert.


Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #26 Gepost op: 28-08-2005, 16:43:56 »
Rob is terug!

Na één nacht in het Huis moest Rob onverwachts het Huis verlaten.
Bye bye Rob; hello Ralph (de ex van Nathalie die voor Rob in de plaats kwam). Alle Bewoners waren van slag en de meesten dachten dat ze Rob voorlopig niet meer zouden zien. Maar ze hadden het mis...
Joost wordt zondagmiddag iets na drieën naar de Dagboekkamer geroepen. Als hij eruit komt, deelt hij mee dat eten, drank en sigaretten moeten worden verzameld, zodat het kan worden verwijderd. De Bewoners moeten namelijk op het noodrantsoen... Maar welke weekopdracht hebben ze niet gehaald?

Joost vertelt: “Toen Rob wegging heb ik een geheime opdracht gekregen, omdat ik erg met zijn vertrek zat. Ik kon ervoor zorgen dat hij terugkwam.” Hij pauzeert even. “Dat is mislukt. Nu moeten we een week op noodrantsoen. Rob heeft heel dicht bij ons gezeten in een huisje.” Chantal: “Ik wist het!” Joost gaat door: “Ik heb hem gesproken en gezien. Moest hem stiekem eten geven zonder dat iemand het zou merken.”
Terwijl Joost dit vertelt, komt Rob via de achterdeur naar binnen lopen. Een zwaar emotionele Joost vliegt hem in de armen. De andere Bewoners volgen zijn voorbeeld. Rob is terug!
Geniet nooit met mate...

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #27 Gepost op: 28-08-2005, 19:03:54 »
Heeft Lieske een eetstoornis?

De negentienjarige Lieske heeft arthritis in haar tenen, hetgeen zich openbaarde na een meniscusoperatie en een overmatige inspanning om haar dansopleiding weer op niveau van haar klasgenoten te brengen. Ook heeft ze last van exzeem waarvoor ze eigenlijk wekelijks onder de zonnebank moet. Tenslotte vertelde ze aan Rob dat ze van de dokter niet meer mag afvallen, omdat ze anders osteoporose zal krijgen. Toch zegt ze tegelijkertijd tegen Rob dat ze nog best wat vetrolletjes kwijt wil. Dit zijn allemaal verschijnselen die passen bij het beeld van Anorexia of Boulimia Nervosa. Is dit soms Lieske's geheim? De tijd zal het leren.....

Offline gon

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #28 Gepost op: 29-08-2005, 09:26:57 »
Wauw Nicky,wat leuk dat je uitgebreid verslag doed!
Lekker weg te lezen  ::ok:: ::ok::

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #29 Gepost op: 29-08-2005, 12:08:51 »
Buiten slapen, weer laat op
Rikkert, Menno en Ingrid hebben de nacht buiten doorgebracht op de tuinstoelen. Ze hebben hun dekens van de kamers gehaald zodat ze het wel warm hebben. Het opstaan zal dus wel even weer duren en zo lijkt het erop dat deze big brother weer zo'n aflevering word waar de bewoners pas in de middag opstaan zodat de fans en kijkers via internet misschien in de toekomst wel gaan afhaken. Als men slaapt is er ook niet veel te kijken en verslag te leggen. Chantal is de enige die nu op is en ze ligt lekker in het zonnetje bij te komen. Wat vind jij ervan dat ze weer zo ontzettend laat opstaan? Moet Big Brother hier wat aan doen zodat het aantrekkelijker word voor de internetkijkers? Menig BB fan ziet graag gewoon een weksysteem. Vroeger naar bed en vroeg op. Laat je mening horen op ons forum.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #30 Gepost op: 29-08-2005, 12:09:13 »
Wauw Nicky,wat leuk dat je uitgebreid verslag doed!
Lekker weg te lezen  ::ok:: ::ok::

Dankje wel.  ::bravo:: ::bravo::

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #31 Gepost op: 29-08-2005, 12:34:50 »
Tanja oogje op Roel?

Tanja bekent aan Chantal dat er één iemand in het Huis is die haar wel zou mogen ‘kriebelen’. Wie het is zegt ze niet, maar er wordt al snel meer duidelijk als ze vertelt over haar droom van afgelopen nacht. “Ik had een vette Audi A3 gekregen. Die stond op de parkeerplaats bij mijn ouders. Roel kwam op visite. We hadden iets samen. Mijn moeder werd kwaad dat ik weer een relatie instapte. Mijn vader reed weg in de Audi en ruilde de auto in voor een kleine Citroën. Ik kreeg dikke ruzie. En toen werd ik wakker”, vertelt Chantal. Dat Roel wat in Tanja losmaakt is duidelijk. Vooral wanneer Tanja aan Chantal haar bewondering voor Roel onthult. “Hij weet erg veel voor zijn leeftijd en heeft veel intelligentie in huis.”


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #32 Gepost op: 29-08-2005, 17:43:51 »
Fiets hem erin

De bewoners hebben een opdracht gekregen. In de woonkamer staan twee hometrainers. "Jullie moeten een lamp brandend houden. Door op twee fietsen te fietsen gaat de lamp branden. De lamp mag 60 seconden uit en hij moet blijven branden tot donderdagavond 21.00 uur.' Als de opdracht slaagt, mogen ze vrijdag via het bestelboek dingen bestellen die ze willen. Tanja mag niet meedoen op de fietsen." Dus het word fietsen deze dagen en is er dus wat activiteit in huis. Ze moeten per duo op de fiets zitten, zes duo's 24 uur per dag, dat betekent 4 uur per dag per persoon. Lees op ons forum hoe de opdracht word opgepakt.

Offline Jorg23

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Do you think you can tell heaven from hell
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #33 Gepost op: 29-08-2005, 18:05:48 »
niej alles al gaan verklappen he nick  ::ohno:: ;)
After all those years do you still think you can tell heaven from hell

Offline plienke

  • Forumlid
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #34 Gepost op: 29-08-2005, 21:08:20 »
niej alles al gaan verklappen he nick  ::ohno:: ;)
Waarom niet?
Ik zou het jou fijn vinden om het even op me gemak alles terug te lezen.

Je kan het zien als verklappen.

Maar als je dat zo gaat zien kan je dit gedeelte beter niet lezen als je dan vindt dat de spanning er dan af is.

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #35 Gepost op: 29-08-2005, 21:24:12 »
Ik vind het wel een beetje dom dat ze al hebben laten weten dat de opdracht van Joost mislukt is. Da's toch geen cliffhanger meer dan?

[edit] Tevens vind ik het wel ontzettend vervelend dat de site en het tv-programma niet gelijk opgaan. Op deze manier hoef je al niet meer te kijken, want alles wat je ziet staat al op internet (alhoewel de filmpjes niet werken). En mocht je nou niet zoveel internettoegang hebben, kan je niet 'meepraten', omdat iedereen het heeft over dingen die jíj nog niet weet. Echt slim zijn ze daar dus niet. [/edit]
« Laatst bewerkt op: 29-08-2005, 22:58:31 door Daedalus »
The British are not impressed.

Offline Scabbers

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #36 Gepost op: 29-08-2005, 23:33:06 »
Omdat ze eerder begonnen waren in het huis, liep het op TV een beetje achter, maar morgen zie je al de weekopdracht die ze vandaag kregen. Dus het komt dichterbij elkaar te liggen. Het internet is altijd wel eerder, omdat dat 24 uur per dag is en de TV maar een half uur per dag.
Een psychologische thriller… Een beetje drama… En het is natuurlijk toch reality, maar dan zonder de ranzigheid.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #37 Gepost op: 30-08-2005, 22:27:42 »
Lieske verkocht luxe

Een aantal beelden die eerder op de streams werden waargenomen zijn eindelijk verklaard. In de tv-uitzending van dinsdag was te zien hoe na Lieske de keuze kreeg tussen 5000 Euro én de hele ploeg op noodrantsoen, of luxe etenswaren, sigaretten en champagne voor iedereen. Als arme student koos ze voor het geld dat ze vervolgens wel gelijk moest meenemen. Aanvankelijk stopte ze de dikke stapel in haar koffer, maar Big Brother liet vervolgens iedereen zijn koffer inleveren. Sindsdien bewaart ze het geld in haar bed.

Rob en Ingrid bewaken Tanja

Rob en Ingrid hebben van Big Brother de opdracht gekregen om het rookgedrag van tanja te bewaken. Rob, die zich er als niet-roker sowieso zorgen over maakte, neemt de opdracht graag op zich en spreekt Tanja er nu geregeld op aan.

Bron : Mediawatchers

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #38 Gepost op: 31-08-2005, 00:16:33 »
Omdat ze eerder begonnen waren in het huis, liep het op TV een beetje achter, maar morgen zie je al de weekopdracht die ze vandaag kregen. Dus het komt dichterbij elkaar te liggen. Het internet is altijd wel eerder, omdat dat 24 uur per dag is en de TV maar een half uur per dag.
Dan is het een kwestie van slechte planning. Iirc, bij de eerste BB was de eerste uitzending live, waarin de bewoners het huis ingingen. Live tv is altijd nog sneller dan internet, en je bent meteen up-to-date. Geen gedoe met eerst 4 dagen inhalen.
The British are not impressed.

Offline gon

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #39 Gepost op: 31-08-2005, 08:24:04 »
Rob en Ingrid bewaken Tanja

Rob en Ingrid hebben van Big Brother de opdracht gekregen om het rookgedrag van tanja te bewaken. Rob, die zich er als niet-roker sowieso zorgen over maakte, neemt de opdracht graag op zich en spreekt Tanja er nu geregeld op aan.

Bron : Mediawatchers

sjeses,wat een onzin zeg!!
Ze doen net alsof Tanja iets aan haar verstand heeft en dat ze gehadicapt is!
Big Brother,zwangerschap is een hele gezonde ziekte hoor!!!!
Een beetje opletten prima,maar Tanja kan echt haar eigen keuzes wel maken en heeft daar geen leraar en lerares voor nodig die haar op de vinger tikken!!