Auteur Topic: Zomerstop: Transfers!  (gelezen 174129 keer)

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #140 Gepost op: 14-06-2008, 13:42:41 »
Oeps, dat is zowat jullie hele team.  :o
Bij Fiorentina vertrekken twee essentiële spelers transfervrij :( (Ujfalusi en Liverani), maar daarvoor in de plaats zijn Gilardino, megatalent Jovetic (de 18-jarige aanvoerder (!) van Partizan Belgrado) en Felipe Melo al aangekocht. ::ok:: ::ok::

Sébastien Frey schijnt tóch te blijven, gelukkig. Maar Mutu schijnt aangeboden (?!) te zijn bij Schalke 04 voor een bedrag van circa 14 miljoen (????!!!!). Ik mag hopen dat dat niet waar is, want Mutu is de sterspeler. :-\\
Qua aankopen komen er als het goed is nog twee verdedigers, de meest concrete namen zijn Vargas van Catania, Réveillère van Olympique Lyon en Burdisso van Inter; Barzagli leek eerst te gaan teken bij Fiorentina, maar hij speelde liever voor Wolfsburg... :-\\ En Materazzi wordt ook genoemd.  ;D
Réveillere; zeer goeie speler  ::ok:: ::ok::

Offline Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #141 Gepost op: 17-06-2008, 23:06:28 »
Ik las net op een Roemeense website dat Milan geïnteresseerd zou zijn in Mutu. Geen idee hoe betrouwbaar die site is eigenlijk. Volgens mij staan er altijd wel veel geruchten op enzo.

Offline KD.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Make ONDERTITELS great again!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #142 Gepost op: 19-06-2008, 22:52:56 »
Héél goed nieuws: :)

Citaat
Mutu blijft Fiorentina trouw
Geschreven op donderdag, 19 juni om 20:49
 
Adrian Mutu is de komende vier jaar nog gewoon te bewonderen in Fiorentina. De Roemeense spits bereikte donderdag een akkoord met zijn Italiaanse werkgever en zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2012 aan Viola verbindt.  Met zijn contractverlenging maakt de voormalig speler van Juventus en Chelsea een einde aan alle transfergeruchten rond zijn persoon. Zo zouden AS Roma en Schalke 04 interesse hebben in de diensten van de 29-jarige aanvaller.

Mutu maakte in 2006 de overstap van Turijn naar Florence. In twee seizoenen verscheen de Roemeen 62 maal binnen de lijnen en wist hij liefst 33 maal het net te vinden.
Overigens ben ik van mening dat de ondertitels niet vernietigd hadden moeten worden.

Offline Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #143 Gepost op: 19-06-2008, 23:26:59 »
 ::ok:: Mooi nieuws

Offline KD.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Make ONDERTITELS great again!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #144 Gepost op: 25-06-2008, 13:34:46 »
  ??? ??? Wat men in Firenze in VDB(niet de wielrenner  ;D )ziet,dat weet ik ook niet.  ::ohno:: Die kan het tempo bij Anderlecht zelfs niet aan  ::ohno:: Toptalent?  :o :o

Je had gelijk, zo bleek een half jaar geleden al, maar nu definitief: ;D

Citaat
Genoa neemt Vanden Borre over van Fiorentina
24 juni 2008


Anthony Vanden Borre staat de komende seizoenen onder contract bij Genoa. De Belgische verdediger werd dinsdag overgenomen van Fiorentina, waar hij geen vertrouwen meer had van de technische staf.

Vanden Borre verruilde vorig jaar in de zomer Anderlecht voor Fiorentina. Tot een succes kwam het bepaald niet. De 21-jarige international (zeventien interlands) kwam slechts tot twee competitiewedstrijden in het paarse shirt van Viola.

Genoa huurde de Belg afgelopen seizoen voor een half jaar, maar ook bij de Rossoblu kreeg hij weinig speeltijd. Ondanks zes invalbeurten heeft het wel vertrouwen in Vanden Borre, getuige zijn overname dat de club ongeveer 2,5 miljoen euro kost.
Overigens ben ik van mening dat de ondertitels niet vernietigd hadden moeten worden.

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #145 Gepost op: 27-06-2008, 02:22:27 »
Citaat
Gomes voor vier jaar naar White Hart Lane

EXCLUSIEF - PSV en Heurelho Gomes zijn definitief uit elkaar. De komende vier jaar staat de Braziliaanse keeper onder de lat op White Hart Lane.

Tottenham Hotspur betaalt voor Gomes negen miljoen euro, waarmee PSV met minder genoegen neemt dan contractueel was vastgelegd. In de verbintenis van de Braziliaan was een gelimiteerde afkoopsom van veertien miljoen euro opgenomen.

Gomes maakte na het kampioenschap in Voetbal International bekend dat hij wilde vertrekken zolang algemeen directeur Jan Reker aan het bewind is. Sindsdien hebben de directie en het management van Gomes weliswaar gesprekken met elkaar gevoerd, maar de keeper geeft nog altijd prioriteit aan een overstap naar een andere club.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Andreas Isaksson de opvolger van Gomes in Eindhoven. De Zweedse international staat op het tweede plan bij Manchester City, maar was op het EK wél de eerste keus voor bondscoach Lars Lagerbäck.

Bron: Voetbal International

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #146 Gepost op: 27-06-2008, 12:05:46 »
Citaat
'PSV en FC Utrecht ruilen Aissati en Pieters'

PSV en FC Utrecht zijn het eens over het ruilen van Ismail Assaiti en Erik Pieters. Volgens De Telegraaf wisselen de jeugdinternationals van club zonder bijbetalingen.

Aissati bereikte in december nog een mondeling akkoord met PSV over contractverlenging. Tot het tekenen van die overeenkomst kwam het echter niet en de negentienjarige middenvelder wilde zelfs vertrekken vanwege een gebrek aan speeltijd.

Bij FC Utrecht hoopt Aissati wel aan spelen toe te komen. De transfer bood voor PSV uitkomst om Pieters naar Eindhoven te halen. De landskampioen had de negentienjarige linksback al langer op de korrel.

De komst van Pieters betekent dat Young-Pyo Lee niet terugkeert naar PSV. De komst van de Zuid-Koreaan van Tottenham Hotspur bleek financieel niet haalbaar. Verder heeft PSV van Chelsea te horen gekregen dat het Slobodan Rajkovic niet opnieuw kan huren.

Bron: VI


Goed of slecht nieuws, Guik?

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #147 Gepost op: 3-07-2008, 01:23:40 »
Iedereen zal het inmiddels wel weten, maar goed:

Citaat
TOMASSON KEERT TERUG BIJ FEYENOORD
   
Bron: Feyenoord.nl

Jon Dahl Tomasson keert terug in De Kuip. De 31-jarige Deense international verruilt het Spaanse Villarreal transfervrij voor Feyenoord, waar hij een contract voor drie seizoenen zal ondertekenen. Tomasson was een van de dragende spelers onder de landstitel van 1999 en de UEFA Cupwinst van 2002, voordat hij zijn carrière vervolgde bij Ac Milan.

De aanvaller is inmiddels medisch goedgekeurd en wordt woensdagmiddag om 12.30 uur in De Kuip aan de media gepresenteerd, samen met de al eerder aangetrokken Karim el Ahmadi.

Jon Dahl Tomasson speelde tussen 1998 en 2002 al dik 160 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij 71 goals scoorde en naast de landstitel en de UEFA Cup ook een Johan Cruyffschaal won. De afgelopen twee seizoenen kwam de Deen uit voor het Spaanse Villarreal, waarmee hij afgelopen jaar verrassend op een derde positie in de Primera Division eindigde. Daarvoor speelde hij twee seizoenen bij VFB Stuttgart en drie jaar bij AC Milan. Met die club won hij onder andere een landstitel, een coppa d’Italia, de Champions League en een Europese Super Cup. In 99 interlands voor Denemarken scoorde hij 51 keer, waarmee hij op één doelpunt achterstand van de nummer één tweede staat in de eeuwige topscorersranglijst van zijn land.

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #148 Gepost op: 3-07-2008, 13:00:36 »
Goed of slecht nieuws, Guik?

Ik vind het goed nieuws.. Voor Pieters hebben we al een goede vervanger in huis en Aissati is een welkome versterking voor op het middenveld. Ik hoop dat het erdoor komt  ::jaja:: :D

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #149 Gepost op: 3-07-2008, 16:57:45 »

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #150 Gepost op: 3-07-2008, 17:10:19 »
Ik heb niet zoveel met Engelaar.. op mij komt ie nogal sloooooommm over  :-[

Offline Guikie

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Hop hop..... weg?!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #151 Gepost op: 30-07-2008, 12:50:08 »
Vandenbergh toch rond met GBA
 
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat Kevin Vandenbergh het komende seizoen toch op huurbasis aan de slag in de Belgische Jupiler League. De aanvaller van FC Utrecht zal nog woensdagmiddag zijn handtekening zetten onder een éénjarig contract bij het Antwerpse Germinal Beerschot. Vandenbergh was al langer het speerpunt van de Belgische club, maar bij eerdere pogingen de spits te strikken kon er niet worden voldaan aan de financiële eisen van FC Utrecht. Na lang onderhandelen zijn beide partijen alsnog dichter bij elkaar gekomen. “We zaten vanochtend samen met Utrecht. We zijn er vrij snel uitgekomen. Alle partijen zijn gelukkig, ook Kevin,” verklaarde Germinal-voorzitter Herman Kester tegenover de VRT.

“Een topspits als Vandenbergh laat je niet glippen als je de mogelijkheid krijgt. Kevin is een speler waar veel clubs van dromen,” vervolgt hij. De 25-jarige aanvaller kwam het afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe. Coach Willem van Hanegem liet hem maar twee keer in de basis beginnen in de Eredivisie. Hij maakte twee doelpunten in dertien duels.

Ontzettend slim bezig bij Utrecht  ::niet-ok:: ::niet-ok:: :-\\ .. Die jongen heeft geen enkele kans gehad, vertrekt nu voor een jaar naar een club waar hij wel mag en kan voetballen... En wij, wij zitten nu helemaal zonder spitsen want er wordt van alles beloofd, maar er is nog helemaal niks binnen! Wat een kolere beleid!!!  ::niet-ok::

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #152 Gepost op: 1-08-2008, 14:14:24 »
Bakx blijft Kortrijk trouw 
Gepost op 01/08/2008 om 05u29 door Michael D. (714 keer gelezen) 
   

KV Kortrijk kan ook volgend seizoen een beroep doen op Istvan Bakx, de vlotscorende Nederlander gaat namelijk zijn contract bij de promovendus verlengen.


Vorige week konden we al melden dat Bakx er zelf vanuit gaat dat hij tot een akkoord zal komen met de club, maar intussen heeft ook Kortrijk dat bevestigd. De West-Vlaamse promovendus laat via de website namelijk weten dat de contractverlenging van Bakx rond is. Enkel over één bepaald detail zijn beide partijen het nog niet eens, maar dat geschil kan een contractverlenging niet meer in de weg staan. De Nederlandse aanvaller zal eerstdaags dan ook bijtekenen tot medio 2010.
 

 :D ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok::

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #153 Gepost op: 15-04-2010, 18:31:36 »
 ??? ??? ??? ???

Dick Advocaat stapt op bij Rode Duivels

Bondscoach Dick Advocaat verbreekt met onmiddellijke ingang zijn contract met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Dat meldt de KBVB zelf in een persbericht.

"Bondsvoorzitter François De Keersmaecker is vanmiddag door Dick Advocaat op de hoogte gebracht dat deze met onmiddellijke ingang zijn contract met de KBVB verbreekt. De Voetbalbond zal met de raadsman contact opnemen om deze zaak verder af te handelen", klinkt het.

"De directie van de KBVB, die verrast werd door deze mededeling, zal zich voorlopig onthouden van alle commentaar tot het kennis genomen heeft van alle elementen. De KBVB zal zich nu beraden over de volgende stappen", besluit de mededeling.

Slechts vijf wedstrijden
Advocaat (62) was coach van de Rode Duivels sinds 1 oktober 2009. Hij volgde toen interim-coach Frank Vercauteren op, die de enkele maanden eerder ontslagen René Vandereycken had vervangen. De Nederlander, die de Rode Duivels in slechts vijf wedstrijden leidde, had nog een verbintenis tot 2012. Sinds 8 december combineerde hij de functie met het trainerschap van de Nederlandse kampioen AZ.

Het ontslag van Dick Advocaat als Belgisch bondscoach betekent wellicht dat de Nederlander aan de slag gaat als trainer van de Russische nationale ploeg. Al diverse dagen wordt daarover in de media gespeculeerd. Advocaat zou er in de voetsporen van zijn landgenoot Guus Hiddink treden. De Hagenaar kent het Russische voetbal goed want tussen 2006 en 2009 was hij trainer van Zenit Sint-Petersburg. (belga/sps)


Waarom is hij er dan mee begonnen?  ??? Het zal wel weer terug met geld te maken hebben zeker?
 >:( >:( Stel dat het alweer misliep....nu konden we de schuld op een Nederlander steken  >:D >:D  ....mooi niet dus  ;D ;D ;D

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #154 Gepost op: 15-04-2010, 18:47:17 »
 ::ohno:: ::ohno::
Das het voorbeeld van een slimme Ollander  ::bravo:: ;)
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #155 Gepost op: 15-04-2010, 21:36:38 »
1 woord: Roebels

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #156 Gepost op: 16-04-2010, 06:37:44 »

Offline LdHmolletje

  • Winnaar ER Pool 2018 & De Mol pool 2019
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Oh, oh, Den Haag!
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #157 Gepost op: 16-04-2010, 15:01:43 »
Dit is omhet zacht te zeggen niet echt netjes van Advocaat... Hopelijk krijgen de Duivels nu een trainer die er wel helemaal voor gaat!
Ich bin ein Bärliner!

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #158 Gepost op: 16-04-2010, 18:06:43 »
tja spelers doen het geregeld, nu advocaatje ook

de belgen hebben het niet meer over "de kleine generaal" maar over "de grote deserteur"
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Offline Tristan

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Niet mokken... of toch wel?
Re: Zomerstop: Transfers!
« Reactie #159 Gepost op: 8-07-2014, 23:40:48 »
Daryl Janmaat gaat voor zo'n € 6,5 mln naar Newcastle United

Bron: Voetbalflitsen.com
It's nice to be important, but it's more important to be nice!