Auteur Topic: Wat is jouw nieuws van de dag?  (gelezen 661220 keer)

Offline alathea

 • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #80 Gepost op: 21-01-2004, 13:17:19 »
Inspectie: zorg voor dementen kan beter

Uitgegeven: 21 januari 2004 12:43

DEN HAAG - De zorg voor mensen met dementie en autisme in verpleeg- en verzorgingshuizen kan beter. Dat vindt de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Het is cruciaal dat er genoeg personeel is, maar in werkelijkheid is de bezetting zo krap dat de zorg snel onder het noodzakelijke minimum komt, als mensen uitvallen. Ook moeten patiënten meer worden betrokken bij hun eigen zorgplan.

De inspectie constateert dit in een onderzoek naar ouderen- en gehandicaptenzorg in instellingen die vierentwintiguurszorg bieden aan mensen met dementie of autisme.

Hmmm, als ze zelf mogen beslissen over de zorgplannen, dan krijgen we weinig te doen. Veel mensen willen niet eens geholpen worden maar moeten we ze dan maar laten gaan?
It's not  that easy beeing green

Offline alathea

 • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #81 Gepost op: 21-01-2004, 15:14:37 »
Let op

'Goedgeklede vrouw kan geen slachtoffer mishandeling zijn'

Uitgegeven: 21 januari 2004 14:46

BARCELONA - Een man die voor de rechter moest komen omdat hij zijn vrouw zou hebben mishandeld, is vrijgesproken omdat de vrouw "te goed gekleed was om een slachtoffer te kunnen zijn van huiselijk geweld", meldden Spaanse media woensdag.

Bovendien vonden de rechters het feit dat de vrouw bij haar man was weggelopen"niet passen bij de angst en het gebrek aan initiatief dat zo karakteristiek is voor mishandelde vrouwen".

"Latifahs verschijning tijdens het drie dagen durende proces - zeer verzorgd, elke dag anders gekleed, met ringen, armbanden, mooie oorbellen en een grote bril - past niet in het profiel van een vrouw die bloot heeft gestaan aan maandenlange agressie", zo citeerden de krant El Mundo en de radiozender Cadena Ser het vonnis.

De vrouw, Latifah Daghdagh, vertelde tijdens de zitting dat zij op haar zeventiende tegen haar wil was uitgehuwelijkt en naar Spanje gebracht was. Daar was zij door haar man opgesloten en geslagen. Na zes maanden slaagde zij erin te ontsnappen en in een blijf-van-mijn-lijfhuis onderdak te vinden. Een arts onderzocht haar en constateerde dat zij onder de blauwe plekken zat. Maar het hof vond dat er niet voldoende bewijs was voor de verantwoordelijkheid van Latifahs man daarvoor.


Belachelijk
It's not  that easy beeing green

Offline JOX

 • Forumlid
 • whatever
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #82 Gepost op: 21-01-2004, 15:56:04 »
Olivia Goldsmith, the novelist whose savagely funny debut book, "The First Wives Club," became a revenge fantasy for wives tossed aside in favor of younger women, has died of complications of plastic surgery. She was 54.

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #83 Gepost op: 23-01-2004, 20:24:16 »
Kennis brandveiligheid onder de maat

door Rudi Buis

DEN HAAG - Dat je niet in bed moet roken weten de meeste Nederlanders wel. Maar ze doen het toch. En te veel denken een brandende frituurpan te kunnen blussen met water, constateert de stichting Consument en Veiligheid, die gisteren een nieuwe brandpreventiecampagne is begonnen. ,,Het brandbewustzijn is onder de maat.''

Per jaar overlijden zeventig mensen door brand en nog eens 1300 slachtoffers moeten worden behandeld in het ziekenhuis. De materiële schade is bijna 900 miljoen euro.

Negen van de tien branden in huis zijn te wijten aan nalatigheid van de bewoners, aldus de stichting. Het 'Volendam-effect', vanwege de brand in café De Hemel op oudjaarsavond 2001, is uitgewerkt. ,,Destijds vlogen de brandmelders de winkel uit. Maar nu blijkt dat eenderde van de huishoudens ze in de kast laat liggen'', aldus Shireen Eyer van Consument en Veiligheid.

Van alle huishoudens heeft 67 procent een rookmelder - bij de bouwmarkt te koop - maar eenderde daarvan heeft het ding nog niet opgehangen. Dertig procent heeft een vluchtplan, maar dat nog nooit geoefend. ,,De sleutelwoorden zijn nalatigheid en onverschilligheid'', zegt Eyer van de stichting. De laksheid ontstaat vaak doordat mensen geen brand meemaken. Mensen die gedurende hun leven niet met brand te maken krijgen, denken ook steeds minder aan brandpreventie.

Eyer: ,,Kinderen bijvoorbeeld zijn veel bezig met brandgevaar. Op scholen zien we dat ze onze tips goed in de oren knopen. Of ze komen zelf met tips. We hebben een keer een e-mail gehad van een kindje, die we naar iedereen moesten doorsturen: laat nooit kleding over de verwarming hangen om te drogen, want dat is gevaarlijk!'' Maar naarmate ze ouder worden, ebt dat bewustzijn weg.

Elke dag moet de brandweer gemiddeld 22 keer uitrukken voor een huisbrand. Het aantal incidenten waarbij ternauwernood ernstige brandschade wordt voorkomen, is vele malen groter.

De meeste branden ontstaan in de keuken, doordat pannen te lang op het vuur blijven staan, bijvoorbeeld de frituurpan. Eyer: ,,Nog veel te vaak denken mensen een vlam in de pan te blussen door er water op te gooien. Dat maakt het alleen maar erger. Je zou toch moeten weten dat er zo snel mogelijk een deksel op moet.''

Ook de afzuigkap blijkt nog vaak een potentiële vuurbom: wanneer deze niet wordt schoongemaakt hoopt het vet zich op, met als gevolg dat de kap een dankbare prooi is voor vlammen. Daarnaast wordt er meer met olie gewerkt in de keuken, mede doordat het wokken aan populariteit wint. Maar vuur en olie zijn een levensgevaarlijke combinatie, zeker wanneer de kok niet oplet.

Nog altijd ontstaat een deel van de huisbranden doordat iemand in bed rookt. Of een onvoldoende gedoofde sigaret in de prullenmand gooit. Klussen in huis 'gaat zo vaak mis', vertelt Eyer. ,,En met kinderen blijft het oppassen geblazen. Voor je het weet heeft je zoontje toch lucifers te opakken of gooit hij iets zeer brandbaars in de open haard.''

Nederlands Dagblad - 23-01-2004


Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #84 Gepost op: 29-01-2004, 18:05:50 »
CWI biedt baan in bordeel aan
Van onze correspondent

Een verpleegster heeft vorige week een baan als prostituee aangeboden gekregen van het Centrum voor Werk en Inkomen in Groningen. Een betreurenswaardig, maar onvermijdelijk foutje, meent het CWI.

De vrouw in kwestie zocht werk in de verpleging en had haar cv geplaatst op de website werk.nl van het CWI. Daarop worden cv's en vacatures bij elkaar gezocht. Het aanbod de prostitutie in te gaan kreeg ze op haar privé-deel van de CWI-website. Ze heeft een klacht ingediend tegen de organisatie.

Minister De Geus van Sociale Zaken heeft het CWI inmiddels verboden functies in de prostitutie actief aan te bieden. Kamerleden hadden vragen gesteld over de website. Sinds de legalisering van prostitutie is het CWI verplicht vacatures in de branche te registreren.

Wie zich bij de website aanmeldt voor zo'n baan, krijgt te horen dat er functies worden aangeboden als animeermeisje, call girl, nachtclub-hostess, gastheer of gastvrouw bordeel. De werkzaamheden die horen bij deze functies worden ook nader omschreven: 'verleent tegen betaling seksuele diensten', 'legt contacten met klanten', bijvoorbeeld. Landelijk gaat het om enkele tientallen vacatures.

Een woordvoerder van het CWI betreurt het voor de vrouw beledigende aanbod, maar wijst er op dat op de website het beginsel van de vrije markt geldt. ,,De klacht is begrijpelijk'', aldus de CWI-woordvoerder. ,,We bieden vrij verkeer aan op de website. We filteren op trefwoorden. De kans dat zoiets ertussendoor glipt is uitermate klein, maar valt niet uit te sluiten.'' Het CWI wil kijken of de filters verbeterd kunnen worden. ,,Maar helemaal dichttimmeren kun je het niet, want dan werkt de site niet meer.''
AD - 28-01-2004

Offline alathea

 • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #85 Gepost op: 3-02-2004, 14:09:04 »
Scholier slaat politieagenten

Uitgegeven: 3 februari 2004 10:47

HAARLEM - Een 19-jarige scholier van het Nova College in Haarlem heeft maandagmiddag twee politieagenten geslagen, die hem van school wilden verwijderen. De agenten hebben teruggeslagen, zo heeft de politie dinsdag meegedeeld.

De scholier was de toegang tot de school ontzegd omdat hij geschorst was, maar hij weigerde te vertrekken. Daarop schakelde de leiding de politie in. De agenten troffen de scholier in de kantine aan.

Toen de leerling met de politiemensen naar buiten liep, gaf hij een agent plotseling een stomp in zijn gezicht. Toen de andere politieman hem wilde arresteren, kreeg ook die een klap in zijn gezicht. De politiemensen lieten zich niet onbetuigd en sloegen terug. De jongen is aangehouden.


Das mijn school.
It's not  that easy beeing green

Offline Robin

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #86 Gepost op: 3-02-2004, 14:15:08 »
WITTLICH - Een Duitse bejaarde reed zondag weg van een parkeerplaats langs de snelweg bij Wittlich, om pas een uur later te ontdekken dat hij zijn echtgenote er had achtergelaten. Angstig belde de man de politie of iemand zijn vrouw ergens had gezien. De politie maakte maandag melding van de vergeetachtige.

De 73-jarige vrouw was inmiddels ontdekt door een andere automobilist. De vrouw zat bij enkele bosschages en was in de war. Uiteindelijk kon het paar worden herenigd.


bron: www.nu.nl

belachelijk  ::oink::  ... gezellig stel dus
Augurken zijn net krokodillen!!!

Offline alathea

 • Forumlid
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #87 Gepost op: 5-02-2004, 20:09:41 »
Politie slaags met militairen in rosse buurt Arnhem

Uitgegeven: 5 februari 2004 16:50
Laatst gewijzigd: 5 februari 2004 17:11

ARNHEM - De Arnhemse politie is donderdagmorgen vroeg slaags geraakt met een groep militairen, die per se naar het Spijkerkwartier, de Arnhemse rosse buurt, wilde. Een agente is mishandeld. Vijf militairen zijn volgens de politie aangehouden.

Een groep van zestien militairen werd 's nachts uit een café aan de Korenmarkt gezet, omdat zij zich vervelend gedroegen. De groep bleef hinderlijk op straat rondhangen, maar toen de politie arriveerde besloten de mannen naar het Spijkerkwartier te lopen. Onderweg veroorzaakte de groep veel overlast.

Op de rand van de hoerenbuurt gelastte de politie de militairen te vertrekken. Enkelen gaven daaraan gehoor, maar de rest liep toch de buurt in. De politie verzocht hen meerdere keren weg te gaan, maar dat weigerden de mannen. Toen de politie een 24-jarige man wilde aanhouden, greep deze een agente bij de keel.

Hij stompte haar in het gezicht en trok aan haar haren. Daarop gebruikte de politie de wapenstok. Een diensthond heeft een soldaat gebeten. Een 22-jarige man die zich met de aanhouding bemoeide, is eveneens aangehouden. Ook zijn drie mannen opgepakt omdat zij niet luisterden. De marechaussee onderzoekt het incident.

Ze mogen ook helemaal niets meer tegenwoordig
It's not  that easy beeing green

Online Bodejos

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • De quote van het jaar
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #88 Gepost op: 6-02-2004, 16:24:35 »
MOSKOU Bij een aanslag in een metro in
 Moskou zijn vanmorgen zeker 39 doden en
 122 gewonden gevallen.Dat is meegedeeld
 door minister Tsjekalin (Binnenlandse 
 Zaken).Het betrof een zelfmoordaanslag
 door een vrouw.In de metro brak direct
 na de ontploffing brand uit.           
                                       
 De ondergrondse reed tussen de stations
 Paveletskaja en Avtozavodskaja.Meer dan
 700 mensen moesten uit de trein worden
 gehaald.De aanslag vond plaats tijdens
 de ochtendspits.                       
                                       
 President Poetin zit de Tsjetsjeense   
 rebellenleider Maschadov achter de     
 aanslag.Die ontkende dat en liet weten
 de aanslag juist te veroordelen.   
Wij zijn niet in Medellin, vriend!

Offline intikker

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Manu Chao - Mr. Bobby
Re: Bar "De Molshoop"
« Reactie #89 Gepost op: 9-02-2004, 12:26:18 »
Demonstratie rond Tweede Kamer tegen asielbeleidUitgegeven: 9 februari 2004 09:31
Laatst gewijzigd: 9 februari 2004 10:58


DEN HAAG - Het plein voor het Binnenhof in Den Haag stroomde maandagochtend langzaam maar zeker vol met demonstranten tegen de uitzetting van vele duizenden uitgeprocedeerde asielzoekers. Omstreeks 10.00 uur waren volgens de politie ongeveer 2500 mensen aan het betogen.

Onder hen is een asielzoeker die zijn ogen en mond heeft dichtgenaaid uit protest tegen het beleid van minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie. Ook zijn er veel kinderen van asielzoekers aanwezig

VluchtelingenWerk Nederland (VWN) en andere organisaties hebben de landelijke demonstratie georganiseerd, waarbij deelnemers het gebouw van de Tweede Kamer gaan omsingelen. Zij willen een pardon voor veel meer dan de huidige 2300 asielzoekers die nu een verblijfsvergunning krijgen.

Pardon, pardon

Veel mensen hebben een spandoek bij zich. Vijf jaar gedogen is accepteren, Met status krijg je gezicht, Verdonk go home zijn enkele teksten. Van Loesje is de tekst Verdonk kop op: in de hemel krijgt iedereen weer asiel. Op de doeken ook veel harten. De betogers maken veel herrie, onder andere door op fluitjes te blazen. Zij scanderen Pardon, Pardon.

Enkele parlementariërs, onder wie Jan de Wit van de SP en Marijke Vos van GroenLinks, hebben zich onder de demonstranten gemengd. De Kamer kruist vanaf 10.00 uur de degens met Verdonk over het asielbeleid. Alle parlementariërs krijgen een rood pluche hart van de betogers. De minister is gevraagd om alle schrijnende gevallen met haar hart nog eens te beoordelen. Namens de werkgroep van Harte Pardon krijgen de Kamerleden ook een boekje hoe te integreren.

Bron: nu.nl
_____________________________________________________________

Ik zag het net ook op het journaal. Te luguber voor woorden gewoon. Iemand die zijn ogen en mond dichtnaait. Dat geeft wel aan dat de situatie van sommige mensen in ons westerse en hoog opgeleide land zo schrijnend is dat ze tot zulke dingen in staat zijn...  :( :\'(. Mijn maag draait er gewoon van om als ik er naar kijk...
Life's a riddle, keep answering the questions...

Offline idefix

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • just keep swimming
Re: Bar "De Molshoop"
« Reactie #90 Gepost op: 9-02-2004, 12:53:46 »
jakkes ik zit net een broodje te eten  :-\\
we're back :(

Offline eve17

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #91 Gepost op: 10-02-2004, 21:49:58 »
Ik las dit in het dagblad van het noorden en ik vond t wel grappig..

'Ik heb een mes!' of 'ik heb MS'
Apeldoorn- De Apeldoornse politie heeft excuses aangeboden aan MS-patien Willem Soudenkamp. De man werd vorige week in zijn woonplaats door agenten knock-out geslagen nadat hij was aangehouden wegens slingerend rijgedrag. De politie dacht dat hij riep: "Ik heb een mes!". Maar Sodenkamp, die aan multiple sclerose lijdt, riep juist 'Ik heb MS'

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #92 Gepost op: 11-02-2004, 02:14:22 »
Gerechtshof verbiedt contract filiaalchefs Aldi
 
Aldi moet zijn filiaalhouders een nieuw contract aanbieden, waardoor die niet langer worden gedwongen wekelijks 45 uur te werken. Het gerechtshof in Arnhem vindt dat de huidige contracten van de supermarktketen in strijd zijn met de Arbeidstijdenwet en de cao.

Aldi dwingt de filiaalhouders nu bijna 45 uur te werken, terwijl ze voor 37 of 40 uur krijgen uitbetaald. Volgens het hof mag de betreffende medewerkers wel worden gevraagd langer te werken, als de overuren maar worden uitbetaald.

Dwangsom
De supermarktketen heeft één maand de tijd om een nieuw contract op te stellen voor de chefs. Lukt dat niet, dan volgt er een dwangsom van 5000 euro per dag.

Al in 2001 had de CNV-Dienstenbond een klacht bij de CAO-commissie ingediend over de contracten van de filiaalhouders. Een jaar later paste Aldi op last van de rechter de contracten aan, maar het hof vond dat niet voldoende.

Aldi was vorige maand ook al in het nieuws door een tv-documentaire van Zembla over de beroerde arbeidsverhoudingen bij de vestigingen van de Duitse supermarktketen. De FNV noemt Aldi een "doodziek bedrijf".

De afgelopen jaren legde het personeel van het distributiecentrum in Best twee keer spontaan het werk neer omdat Aldi volgens de FNV het personeel intimideerde.
nosnieuws.nl - 10-02-2004

Offline Tijgertje

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Tijgerrrrr
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #93 Gepost op: 11-02-2004, 09:16:03 »
[size=20]Australische zwemmer zoekt hulp met haai nog aan been[/size]

SYDNEY (ANP) Een Australische
zwemmer heeft een aanval van een haai
overleefd en is met de auto hulp gaan
zoeken, terwijl de haai nog altijd in zijn
been beet. De man zwom in een meer in New
South Wales, toen hij in zijn been werd
gebeten door een wobbegong haai, een
Australisch soort.

Ik heb hem meteen met beide handen zo
stevig mogelijk vastgepakt om te
voorkomen dat hij zou gaan schudden. Ik
wist dat ik zo naar de kant moest zwemmen."
Aan de kant probeerden omstanders de man
te helpen, maar de haai wist van geen
wijken. Daarop is de Australiër met de
auto hulp gaan zoeken. Reddingswerkers
wisten de 60 centimeter lange haai los te
krijgen door er koud water overheen te
gooien.             

refdag.n
Nu te huur in Zeeland: Strandstoelen! Slechts €3,00 per dag.

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #94 Gepost op: 11-02-2004, 14:33:35 »
Microsoft: Windows heeft zwakke plek

Softwareproducent Microsoft heeft de computergebruikers wereldwijd gewaarschuwd voor een veiligheidsgebrek in de recentere versies van het besturingssysteem Windows. Het bedrijf roept gebruikers op snel software te downloaden voor extra beveiliging.

Een deskundige betitelt de zwakke plek in de veiligheid als "zeer gevaarlijk". Hackers kunnen door het hiaat toegang krijgen tot de interne computersystemen van grote ondernemingen of instituten. Ze kunnen de gegevens op de computers wissen, wachtwoorden aanpassen of data naar de eigen harde schijf kopiëren. Ook kunnen computers misbruikt worden voor aanvallen gericht op andere systemen.De problemen kunnen zich voordoen bij alle recentere varianten van Windows, meldt Microsoft. Het gaat om Windows NT, Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003. Voor zover bekend zijn er nog geen meldingen van problemen veroorzaakt door de zwakke plek.

Krankzinnig
Het lek is afgelopen zomer al door deskundigen ontdekt, maar geheim gehouden om Microsoft de kans te geven om met een oplossing te komen. Marc Maiffret, mede-oprichter van eEye Digital Security en ontdekker van de 'bug', vindt het bezwaarlijk dat Microsoft er zes maanden over heeft gedaan om een oplossing te vinden.

"We hebben Microsoft 200 dagen geleden op de hoogte gebracht. Dit is krankzinnig." Volgens Maiffret zijn zelfs de meest veilige Windows-netwerken gevoelig voor de bug, "wat zeer uniek is".

Microsoft zegt de tijd nodig gehad te hebben om het probleem af te tasten en een adequate oplossing voor het probleem te vinden, "temeer omdat de zwakke plek zich diep in de besturingssystemen had genesteld". "We wilden er absoluut zeker van zijn dat we alle bugs hebben opgespoord", aldus een woordvoerder.
nosnieuws.nl - 11-02-2004

Offline Tijgertje

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Tijgerrrrr
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #95 Gepost op: 11-02-2004, 21:22:51 »
Finse agent geeft recordboete van bijna twee ton


UTRECHT - 11/02/04 In Finland worden boetes voor te hard rijden gekoppeld aan het inkomen van de overtreder en daardoor kan een bon van de politie soms flink oplopen. Tot bijna twee ton, zo bleek deze week in Helsinki.

Een beroemde Finse ijshockeyspeler kreeg al een keer een boete van 56.000 euro voor te hard rijden aan zijn broek en een directeur van telefoonproducent Nokia begon een rechtszaak tegen zijn boete van maar liefst 116.000 euro. Maar de boete die de Finse miljonair Jussi Salonoja afgelopen weekeinde kreeg voor te hard rijden in het centrum van Helsinki slaat alles. Salonoja kreeg een bon van 170.000 euro.

De politie vroeg zoals gewoonlijk na het aanhouden van de 27-jarige Salonoja diens jaarinkomen op bij de belasting en kon de miljonair zodoende meteen de boete voorrekenen. Salonoja en de politie willen geen commentaar geven omdat de zaak nog voor de rechter moet komen.

© Tiscali/Novum
Nu te huur in Zeeland: Strandstoelen! Slechts €3,00 per dag.

Offline Lindĺ

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Bono is verhuisd
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #96 Gepost op: 12-02-2004, 23:24:11 »
Droomrelatie Ken en Barbie op de klippen

Uitgegeven: 12 februari 2004 22:12
Laatst gewijzigd: 12 februari 2004 22:14

Na de veelbesproken liefdesbreuk tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck is er opnieuw een glamourkoppel uit elkaar: Barbie en Ken. De plastic iconen hebben na een relatie van 43 jaar tijd voor zichzelf nodig, zegt de vice-marketingchef van fabrikant Mattel, Russell Arons. Ze blijven wel vrienden, benadrukt Arons.

Barbie leerde Ken in 1961 kennen tijdens opnames voor een commercial. Sindsdien geldt het knappe stel als het droompaar bij uitstek. De scheiding heeft volgens Arons te maken hebben met Kens weigering om te trouwen, terwijl Barbie juist al jaren niets anders wil, getuige haar vele trouwjurken. Ook de drukke werkzaamheden van Barbie kwamen de verhouding volgens Arons niet ten goede. Ze was de afgelopen decennia onder meer rockster, dierenarts en astronaut.

Publiciteitsstunt

Mattel zoekt de publiciteit voor de promotie van Cali Girl Barbie, Barbie als stoere beach-babe met gebronsde huid. Bij de nieuwe Barbie hoort een nieuwe man, Blaine.ik weet niet hoe t met jullie zit....
maar mijn wereld stort nu in  ::oink::
Wat t ook was, t lag gewoon niet aan mn toestand

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #97 Gepost op: 13-02-2004, 00:09:06 »
Plan: vet in de strijd tegen terreur

Onreine plannen moet je met dezelfde wapens bestrijden,vindt de vooraanstaande Israëlische rabbijn Eliezer Fisher.Hij stelt voor om in bussen en op openbare plaatsen zakjes met varkensvet op te hangen.

Volgens de rabbijn,die lid is van de rabbinale rechtbank,zal deze methode de islamitische zelfmoordterroristen afschrikken.Zowel in de islam als het jodendom is een varken een onrein dier.

De ultraorthodoxe rabbijn meent dat dispensatie voor het paardenmiddel mogelijk is als daardoor terreur wordt voorkomen.Staatssecteraris Yaakov Edri (Veiligheid) ziet het plan wel zitten.
ANP - 12-02-2004

Offline Ongewensd Persoon

 • Forumlid
 • at the turn of the tide
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #98 Gepost op: 13-02-2004, 10:55:58 »
Droomrelatie Ken en Barbie op de klippen


Dus Barbie is weer single? Naja, toch weer net iets té Barbie voor mij. Trouwens hebben we hier ook een barbie. De bisexuele barvrouw hier luistert al jaren na de naam bar-bie.

Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re: Wat is jouw nieuws van de dag?
« Reactie #99 Gepost op: 13-02-2004, 12:18:04 »
Ophef over zoenende meisjes op schoolplein

Twee leerlingen van het Theresialyceum in Tilburg zijn gisteren door hun coördinator op hun gedrag aangesproken omdat ze uitgebreid stonden te zoenen op het schoolplein. Het incident heeft onder leerlingen uiteenlopende reacties losgemaakt, vooral omdat het hier om twee meisjes gaat.

Sommige leerlingen hebben hun afkeuring uitgesproken over de homoseksuele geaardheid van hun medeleerlingen, maar anderen verwijten de school discriminatie. Waarnemend rector J. Boeijen heeft nadrukkelijk aangegeven dat de school niet discrimineert. "We hebben gezegd dat dit gedrag niet past op de school. Dat zouden we ook niet toestaan als het gaat om een jongen en een meisje, of om twee jongens. Het heeft er niets mee te maken dat het om twee personen van hetzelfde geslacht gaat".

Ook liet Boeijen weten dat respect voor de ander één van de pijlers van het beleid van de school is. "Ik denk dat we op school zelfs meer homoseksuele docenten hebben dan homoseksuele leerlingen. Het is hier volstrekt geen kwestie." De leerlingen zijn enkel op hun gedrag aangesproken omdat ze een grens overschreden hadden. "Dat leerlingen elkaar een aai geven, hand in hand lopen of zo een kusje geven is geen enkel punt. Het wordt anders als dat gedrag als provocerend wordt ervaren."

Boeijen is er echter wel van geschrokken dat het voorval intolerante reacties heeft losgemaakt onder leerlingen. "Dat had ik niet verwacht, en wij gaan dat zeker bespreekbaar maken. Want net zoals je van die twee meisjes respect mag verwachten, moeten ook leerlingen respect opbrengen voor de seksuele geaardheid van anderen."

Bron: http://www.fok.nl

Mijn middelbare school ::) .
Creatief liegen is goed, dus luister maar naar mij!